Kızlar günaydınnn,,
Bende sizle birlikte çalışıcam ama nasıl bir yoldan gidicez herkes çalıştığı konuları dersleri mi söylüyo ?
Benim elimde kitap yok bitane soru bankası alıcam karma B grubu için ya ihtiyaç ya da yediiklim falan artık geçen sene kitap parasına yetişemiyodumbu sene o hatayı yapmıcam ...
Evde geçen seneki dersane notlarımdan çalışıp test çöziyim diyorum,,Eylül-Ekime kadar Türkçe-Mat yoğunlaşıyım daha sonra sözellere giriş yaparım diyorum nasıl olur sizce ?
Yeni gelenleer hepiniz hoşgeldinizz
İyi çalışmalar şimdideen :)
Bu topik size çalışma isteği katıyo çook
Bugün daha çalışmaya başlamadım bendolanıyorum öyle nette
Önce tarihi bitireyim :44:
Cornellacım yazmak uzun sürüyo ama yapcak bişi yok ki2 günde bi konu bitirseem o bile yeter
Bende programlı çalışamıyorum
hani öyle şu saat şunu yapcam falan değilde bi günde ne kadar yapcağımı belirliyorum sıkmıyorum kendimi
Canım istemez sonra diye korkuyorumm
ben kendi adıma konusacak olursam.......
benim çalışma programım henuz tam oturmadı....yaz oldugu için mısafirler falan oluyor tabi....ama ben matematıkten başladım....elimde soru çözecek kaynagım yok...elimdekilerle idare etmeye çalısıyorum....ama düşündüğün plan güzel
benim vardı da işte geçen sene sinirlendm çözmediklerimi de verdim dersanedeki arkadşlarıma çözülenleri attım falan...bitane alsam şimdi bana yeter zaten...
Birbirimize destek olarak bu işi hallederiz inşallah ... ben de şu an başlayamam heralde oruç tutuyorum belki engel değil ama kafam tam yerinde olmuyo gibi oluyo bazen...Şu bayram geçsinn zaten çalşmıyorum o şekilde başlıcam ...dersanelerde zaten ekimde başlıyo bizde 2 ay önceden başlamş oluruz...
anladım.....kendını ne zaman hazır hissedersen start ver .....bizler burdayız
Kızlar ya bişey sorucam internetten ders videosu izlesem kotayı doldurur mu bizim net kotalı da..
Aklımın bi köşesine yazdım
Cnm alıntı ile cevaplanın hemen yanında + lı bi ifate var istediğin msjların altından ona tıklarsan alıntı yapıyo hepsini
hala uyuyor muymuş bizim tembeller.....
bugun buraya gelen herkes ders çalıştım der umarım...çok mu iyimser oldum ne
edit: arkadaşlar dünkü mantık sorularının yanıtlarına ulaşamadım.....zaten tübitakın ödüllü sorularıymış....
Kızlar günaydınnn,,
Bende sizle birlikte çalışıcam ama nasıl bir yoldan gidicez herkes çalıştığı konuları dersleri mi söylüyo ?
Benim elimde kitap yok bitane soru bankası alıcam karma B grubu için ya ihtiyaç ya da yediiklim falan artık geçen sene kitap parasına yetişemiyodumbu sene o hatayı yapmıcam ...
Evde geçen seneki dersane notlarımdan çalışıp test çöziyim diyorum,,Eylül-Ekime kadar Türkçe-Mat yoğunlaşıyım daha sonra sözellere giriş yaparım diyorum nasıl olur sizce ?
merhaba canım,
2012de girmiştim 79 aldım yani hiç bişeye yaramıoo.. 1 senem böyle boş geçti laylaylom yaptım..bebek olucak strse girmim dedim ne bilim bebekte hemen ölee isteyince olmuyormuş meğer
ben ilk matten başladım bilerek 2012de girdiğim sınada bildiğim soruları bile yanlış yaptığım için şimdi öss formatında olan güvenderle başladımyani en temelden.. geometriyide öle yapıcam kuzenımden kitap aldım 2000 basım bide karakök yayının geometri 0 kitabını almıştım o da güzel söyliyim
bence kesinlikle kitap şimdi alma.. sonuçta konular heepp aynı birtek tarihte değişliklik var sen düz memurluk istiyordun demi.. oyuzdende tarihi sona bırak zaten.. unutma ihtimaline karşı..öss (lys) formatında kuzenlerınde kitap al,çalış...gözün beynin bi aşınalık kapsın ,hatırlarsın böylece evdekilerle idare et bi süre
şuan benim yaptığım.. mat güvenderden ünite okumak 15dk bi mola verip ardından ekol hocadan 40-30dk boyunca aynı üniteyi dinlemek ... ertesi gunde o konuyla ilgili test çözüyom..
benim sürecim ;
öss(lys) formatındaki derslerle başlayıp..
kpss kitaplarını geçmek
sonrada bi tane modül set alıcam ales tarzında olandan ondan çalışmayı düşünüyorum..
+ ingilizce ve alan var bide benim :18::18::18:
benim çok fazla kitabım olmadı zaten çok fazla almayı da düşünmüyorum.. mühim olan tekrar..çözdüğümüz soruları bile tekrar tekrar çözmeliyiz iice kafamızda yer yapması için
benim bi tane modül setim var oda ihtiyaç ,tek kitap olarak geometriden karakök yayınının sıfır geometri kitabı var bide matten uzman kariyer var
data-7iklim çözümlü soru bankası..beyaz kalem sırf soru bankası
bundan sonra kitap alırsam ben alese hazırlık alırım bi tane oda yargı olur çok ince detaylara girdiği için..
hangi dersten başlayacaksan..üniteyi bitiren yazıyor cornim en baştaki sayfadan senin adını bitirdiğin ünitenin karşısına yazıyor
çok güzel oluyor bence bölee insana bi hırs azim geliyor..
kızlar öncelikle hepinize kolay gelsin diyorum, bizler daha çok yeni bitirdik sınavı inşallah güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla, ben sizlere şunu söylemek istiyorum bende bu yıl ilk defa hazırlandım ve bu yıl her şey üst üste geldi,değişiklikler ,alan vs vs ve dersane ekim 15 te başladı ekim ayının bitmesiyle kpss süreci çok hızlanmaya başladı zaten ocaktan sonrasını hatırlamıyorum çok çabuk geçti zaman, eğer sizin hiç temeliniz yoksa sakın ha dersaneyi beklemeyin konuların oturması zaman alıyor bunun zeka ile bir alakası pek yok hele şimdi bir sürü konu eklendi birde ibini dibini soruyorlar o nedenle genel hattı halledip özelleri 4-5 ayda anca halledersiniz rabbim emek harcayıp hazırlanan bizlere bir daha bu sınavı yaşatmasın inşallah atanalım sıra sizlere gelsinbirde tavsiyem şu olucak ekime kadar birer kez çalışıp bitirin ama kendiniz yapmayın bunu cd den mi çalışırsınız yoksa int. sitelerinde video mu izlersiniz o size kalmış ama hiç bilmediğiniz bir dersi önünüze alıp ben bunu 2 ayda hallederim demeyin öyle olmuyo boş yere zaman kaybedersiniz,eğitimden mutlaka ölçme öyt program çalışın rehberliği asla hafife almayın öğrenmenin ve gelişimin her şeyini öğrenin, tarih coğrafya sık sık tekrar yapın ve türkçe matematiği ihmal etmeyin ales denemesi çözün, bu arada yazdıklarımı okumadım ama çok emir kelimeleri yazmış olabilirim ama hiç öyle bir niyetim yok onu da son olarak belirteyim tek isteğim bu yıl çalışan arkadaşlarımla beraber atanmak seneye de sizlerin atanma haberini almak
Bende geçen sene önlisans olarak girdim 1 yıl hazırlanmıştım sınava denemelerimde 2 3 soruyu kaçırıyordum fulldü yani nerdeyse
Herkes bana atanacak gözüyle baktı inandı bende azmettim çalıştım ama sınavda mahvettim herşeyi kaydırdım matematiğimi
ben hatırlamadığım sorularımla bile 88 hesaplamışken sonuç bir geldi 80 rezillikti yani
Bölüm atamam olmadığı için 3001e talim ondada bilirsinizki bu puanla çok zor
Kpss topiğim vardı çoğu kişiye yardımcı oldum burda özelden siteden heryerden çalışma yöntemlerimi anlattım yeri geldi destek oldum
Onlar 84-90 arası aldılar atandılar ben böyle ortada kaldım marangozun kapısı kırık olur hesabı
Cornella beni hatırlamalısın sevgi_melegi :)
Seninle de o zamanlardan tanısmıstık
İnşallah seneye aynı hatalara düşmeden hedeflediğim 91 puana ulaşırım/z
Kızlar ya bişey sorucam internetten ders videosu izlesem kotayı doldurur mu bizim net kotalı da..
İslamiyet Önce Türk tarihini bitirdim sonunda şükür
Tarihi hiiç sevmiyorum yaa
İftardan sonra bi kere okuyup soru çözücem inşş
Bide yazarak çalışmama kararı aldımÇok yoruldum ellerim acıyoo :26:
bi kere videodan dinleyip sonra okuyup soru çözmeyi düşünüyorum
Her hafta geri dönüp çalıştığım yere kadar tekrar yaparsam olur galbaa
Olsun ya nolurr
bırakacagını biliyordum yaz yaz nereye kadar.....
bak tarihe çalışırken kendini o zamanlar da hisset yaşa yanı tarihi.....belkı saçma gelecek ama muhteşem yuzyılı ızlemek bıle bana cok faydalı olmustu osmanlı dönemı için....bir de bazı romanlar......örnegın alamut kalesını okudun mu? çok güzel bır kıtap ömer hayyam gazeli gibi isimleri hep oralardan hatırlardım ben.......
yaşardım tarihi.....zaten cok sevıyorum
kitaptan çalış....önemli gördüğün yerleri çiz ve yanına yıldız koy vs...
Of ya eylülde okula döncem sınırsız yapmazlar o yüzden çünkü bzmkiler pek kullanmıyo neti okuduğum yerde sınırsız netim var artık gidene kafar konu anlatımlı kitapla devam etcem napiym
evet katılım olana kadar ben kendı kendıme de olsa çalışmaya başlayacağım........arada roman da okuyacağım......erken hazırlanmanın avantajını ekim ayı geldıgınde anlayacağız......herkes yenı baslarken bız birçok konuyu bitirmiş olacagız
kitaplarımı çıkardım,dolabıma koydum......şimdi sırada ki tek şey kitabın kapağını açabilmek.gerisi gelecektir......
bugun matematikten başlamayı düşünüyorum......Allah ım yuzumu kara cıkarma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?