2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ben kendi adıma konusacak olursam.......

benim çalışma programım henuz tam oturmadı....yaz oldugu için mısafirler falan oluyor tabi....ama ben matematıkten başladım....elimde soru çözecek kaynagım yok...elimdekilerle idare etmeye çalısıyorum....ama düşündüğün plan güzel

Son düzenleme:
Yeni gelenleer hepiniz hoşgeldinizz

İyi çalışmalar şimdideen :)

Bu topik size çalışma isteği katıyo çook

Bugün daha çalışmaya başlamadım ben dolanıyorum öyle nette

Önce tarihi bitireyim :44:

Cornellacım yazmak uzun sürüyo ama yapcak bişi yok ki 2 günde bi konu bitirseem o bile yeter

cnm nasıl konuyu özümseyeceksen öyle çalış sen....bende ilkkez tarıhe çalıştıgımda yazmıstım.....hatta gecen yıl da yazmıstım

ben kendime program yapacagım böyle düzgün çalışamıyorum....

Bende programlı çalışamıyorum

hani öyle şu saat şunu yapcam falan değilde bi günde ne kadar yapcağımı belirliyorum sıkmıyorum kendimi

Canım istemez sonra diye korkuyorumm

Bende programlı çalışamıyorum

hani öyle şu saat şunu yapcam falan değilde bi günde ne kadar yapcağımı belirliyorum sıkmıyorum kendimi

Canım istemez sonra diye korkuyorumm

aynen öyle .şuan havalar sıcak kış geldımı daha duzenlı olur her şey........

benim vardı da işte geçen sene sinirlendm çözmediklerimi de verdim dersanedeki arkadşlarıma çözülenleri attım falan...bitane alsam şimdi bana yeter zaten...

Birbirimize destek olarak bu işi hallederiz inşallah ... ben de şu an başlayamam heralde oruç tutuyorum belki engel değil ama kafam tam yerinde olmuyo gibi oluyo bazen...Şu bayram geçsinn zaten çalşmıyorum o şekilde başlıcam ...dersanelerde zaten ekimde başlıyo bizde 2 ay önceden başlamş oluruz...

Benim geçen yıl ki hatam Türkçeye ve Mat yoğunlaştım dersanede de çok iyiydim Türkçede ama sınavda soru tarzından beni götürdü çok karışık geldi paragraflar ...Tarihle anayasayı en sona bırakmıştım şimdi çok sona bırakmıcam ama tekrar yapmak lazım bol bol ...

Son düzenleme:

anladım.....kendını ne zaman hazır hissedersen start ver .....bizler burdayız

kızlar öncelikle hepinize kolay gelsin diyorum, bizler daha çok yeni bitirdik sınavı inşallah güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla, ben sizlere şunu söylemek istiyorum bende bu yıl ilk defa hazırlandım ve bu yıl her şey üst üste geldi,değişiklikler ,alan vs vs ve dersane ekim 15 te başladı ekim ayının bitmesiyle kpss süreci çok hızlanmaya başladı zaten ocaktan sonrasını hatırlamıyorum çok çabuk geçti zaman, eğer sizin hiç temeliniz yoksa sakın ha dersaneyi beklemeyin konuların oturması zaman alıyor bunun zeka ile bir alakası pek yok hele şimdi bir sürü konu eklendi birde ibini dibini soruyorlar o nedenle genel hattı halledip özelleri 4-5 ayda anca halledersiniz rabbim emek harcayıp hazırlanan bizlere bir daha bu sınavı yaşatmasın inşallah atanalım sıra sizlere gelsinbirde tavsiyem şu olucak ekime kadar birer kez çalışıp bitirin ama kendiniz yapmayın bunu cd den mi çalışırsınız yoksa int. sitelerinde video mu izlersiniz o size kalmış ama hiç bilmediğiniz bir dersi önünüze alıp ben bunu 2 ayda hallederim demeyin öyle olmuyo boş yere zaman kaybedersiniz,eğitimden mutlaka ölçme öyt program çalışın rehberliği asla hafife almayın öğrenmenin ve gelişimin her şeyini öğrenin, tarih coğrafya sık sık tekrar yapın ve türkçe matematiği ihmal etmeyin ales denemesi çözün, bu arada yazdıklarımı okumadım ama çok emir kelimeleri yazmış olabilirim ama hiç öyle bir niyetim yok onu da son olarak belirteyim tek isteğim bu yıl çalışan arkadaşlarımla beraber atanmak seneye de sizlerin atanma haberini almak

Bende geçen sene önlisans olarak girdim 1 yıl hazırlanmıştım sınava denemelerimde 2 3 soruyu kaçırıyordum fulldü yani nerdeyse
Herkes bana atanacak gözüyle baktı inandı bende azmettim çalıştım ama sınavda mahvettim herşeyi kaydırdım matematiğimi
ben hatırlamadığım sorularımla bile 88 hesaplamışken sonuç bir geldi 80 rezillikti yani
Bölüm atamam olmadığı için 3001e talim ondada bilirsinizki bu puanla çok zor
Kpss topiğim vardı çoğu kişiye yardımcı oldum burda özelden siteden heryerden çalışma yöntemlerimi anlattım yeri geldi destek oldum
Onlar 84-90 arası aldılar atandılar ben böyle ortada kaldım marangozun kapısı kırık olur hesabı
Cornella beni hatırlamalısın sevgi_melegi :)
Seninle de o zamanlardan tanısmıstık
İnşallah seneye aynı hatalara düşmeden hedeflediğim 91 puana ulaşırım/z

Son düzenleme:
İslamiyet Önce Türk tarihini bitirdim sonunda şükür

Tarihi hiiç sevmiyorum yaa

İftardan sonra bi kere okuyup soru çözücem inşş

Bide yazarak çalışmama kararı aldım Çok yoruldum ellerim acıyoo :26:

bi kere videodan dinleyip sonra okuyup soru çözmeyi düşünüyorum

Her hafta geri dönüp çalıştığım yere kadar tekrar yaparsam olur galbaa

Olsun ya nolurr

Aklımın bi köşesine yazdım

Cnm alıntı ile cevaplanın hemen yanında + lı bi ifate var istediğin msjların altından ona tıklarsan alıntı yapıyo hepsini

teknoloji özürlüyüm işte cnm naparsın, saol yaptı valla

iftardan sonraya kaldı benim çalışma, çünkü uyandığım saati söylemeye utanıyorum

hoşgeldin cnm, ben de ekime kadar falan mat- geo -türkçeyi halletmeyi düşünüyorum, erkenden matı bitirmek ve test çözmek daha mantıklı bence de

cnm ingilizce yazmışsın da, yds'yi kastettin sanırım. bu yılki sınava girmiş miydin ? bide nasıl çalışmayı düşünüyorsun?

ben yükseltmek için girmiştim ama tam tamına 17 puan düşürdüm, dibe çakıldım yani o yüzden sana sorayım dedim

cnm inşallah atanırsın......tavsıyelerın ıcın de tşk ler.....

cnm ben senı bılıyorum avatar resımlerınden hemen anladım zaten sevgi melegı oldugunu

moralını bozma lütfen...ben senın ne kadar azimli oldugunu emek verdıgını göruyorum...mutlaka olacaktır..özellikle 2014 kpss de yolun cok acık.....işletmeyı bıtırdın bu yıl...ve 2014 de atanma şansın daha da arttı... bir önceki çalısmanın faydalarını göreceksin...her şer de bir hayır vardır...

Kızlar ya bişey sorucam internetten ders videosu izlesem kotayı doldurur mu bizim net kotalı da..

cnm maalesef bıızm de kotalı ve vıdeo izlemek bayagı doldurur....ben sınırsıza gececegım o yuzden....

bırakacagını biliyordum yaz yaz nereye kadar.....

bak tarihe çalışırken kendini o zamanlar da hisset yaşa yanı tarihi.....belkı saçma gelecek ama muhteşem yuzyılı ızlemek bıle bana cok faydalı olmustu osmanlı dönemı için....bir de bazı romanlar......örnegın alamut kalesını okudun mu? çok güzel bır kıtap ömer hayyam gazeli gibi isimleri hep oralardan hatırlardım ben.......
yaşardım tarihi.....zaten cok sevıyorum

kitaptan çalış....önemli gördüğün yerleri çiz ve yanına yıldız koy vs...

Of ya eylülde okula döncem sınırsız yapmazlar o yüzden çünkü bzmkiler pek kullanmıyo neti okuduğum yerde sınırsız netim var artık gidene kafar konu anlatımlı kitapla devam etcem napiym

doğru dedin yaz yaz nereye kadar bide nerdeyse en kısa konu bu yazana kadar kaç kere okuyorum daha fazla aklıma giriyo tekrar ettim mi sürekli tamamdır

Tarihi pek sevmiyorum ben Atatürk dönemini seviyorum ama öncelerini sevmiyorum. 2 dönem Atatürk ilke ve inkılapları dersi aldım geçen sene iyiydi notlarım. Söylediğin kitabı okumadım :26:Hiç o tür kitap okumadım desem daha iyi olur heralde. Bi Şu Çılgın Türkleri okumuştum tee ne zaman diziyide izlemedm

Önerilerin için teşekkürler

Bide Tarih için hangi kaynak daha iyi ? Neyi önerirsin konu anlatımı için :) Ben renkli kalemlerle çizip yazıp çalışmayı çok severim bi dünya renkli kalemlerim vaar slaytlarım rengarenktir heep

Of ya eylülde okula döncem sınırsız yapmazlar o yüzden çünkü bzmkiler pek kullanmıyo neti okuduğum yerde sınırsız netim var artık gidene kafar konu anlatımlı kitapla devam etcem napiym

Öyle yapman daha mantıklı olur bence de Üzülme Kitaptan çalışmanın ayrı bir tadı var zaten

Son düzenleme:

merhabeler bende 2014 kpss ye giricem ama önlisans olarak siz lisans olarak mı giriyorsunuz :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…