canım kök nası yapılıyo bilmiyorum ama kök yedi -kök 5 i eşleniğiyle çarpıyosun yani a olarak verilen değerin hem payını hem paydasını kök 7 +kök 5 ile çarpıyosun ordan a=2/kök7+kök5 oluyo burdan da kök7+kök 5 i çekersen 2/a ya eşit olurevet
cevap kağıdı doğruymuşş
Anlatırmısın jokerbck yapamadım ben
Cornellacım mutlak değerde dahil oraya kadar bütün konuları bitti bende
hoşbuldukbir kaç gün içinde çalışmaya başlarım bitirdiğim konuları yazarım.
canım kök nası yapılıyo bilmiyorum ama kök yedi -kök 5 i eşleniğiyle çarpıyosun yani a olarak verilen değerin hem payını hem paydasını kök 7 +kök 5 ile çarpıyosun ordan a=2/kök7+kök5 oluyo burdan da kök7+kök 5 i çekersen 2/a ya eşit olur
sesliii güldümm kızlarrrrrAllahta sizleri güldürsünnnnn
harikasınız yaaa
benden kaynaklı bir yanlıs anlama olmusoruç vurmuş bana anlaşılan evettt ben onuuu formul sandım ne biliimmmmmm ne biiiiliiimmmm
akşam pek iyi değildim ,eşime platonik olarak bozuldumm tlfnu kapattıktan sonra kendi kendime kavga ettimaz önce saçlarımı kestim makasla bi çılgınlık yapıp hemde 18 cm neyseki düz kesmişim acemi şansı şimdi omuzlarımda...gafam hafifledi desem inanrsınız sanırım..bide saçımın ağrılığını çekmesin şu gafaamm
isteyenlere renkli yazı tarifi veriyorum ;
öncelikle kullanıcı profilinden cevap ver kısmını gelişmiş ayar yapıp değişiklikleri kaydettikten sonra A nın ustune tıklayın çıkan mini pencerenın altında mors colors yazıyor onada tıklayın ve dilediğiniz rengi secip ok deyin tmm oldu bittitabi eğer isterseniz
şimdi bi geçmişe uçimbeğenerekten alıntı yaparakten gelcem
ii geceler kızlar kısmetse bende 2014 kpss gircm ama ilk defa lisans olarak gircm size bi sey danısıcm cahilil olmsn benm bölümm maliye alan derslernden maliye konlarndnmı yoksa işl hukk iktsat muh hepsnden mi sorumluyumm
birde matemetikte en sade şekli diye soruln denklemlerde değer verrek yapın o soru cepte olur
Cnm ben anlatıyım sana hemen cornella yok sanırım
Hep böyle soru anlatmak istemişimdir
Şimdi yukarda (x-8) ler ortak ya (x-8) parantezine alıyoruzz o da (x -8 ). (4-y) oluyo
Payda kısmıda (8 -y ) bunuda -1 parantezine alıyoruz yukardaki ifadeyle aynı olsun diye
Sonçta (x -8 ). (4-y) / -1. ( x - 8 ) oluyo burdan ( x - 8) ler gidiyo (4 -y) / -1 kalıyo buda y -4 oluyo
Hehe tımam
Şimdik testlerime dönüyorumm benn :) biraz kök sayılar çözeyim gece de tarihe başlıyoruumm
hoşgeldın aramızaarkadaşlar herkese merhaba... beni de alın aranıza bende bu yıl elimden geleni yapıp bu sınavı kazanmak istiyorum. yarından itibaren dershane araştıracağım. Ankara dayım yaşım 30, 5 yıllık evliyim ve 2,5 yaşında bir oğlum var. Şu an çok hırslıyım inşallah hep böyle devam eder. dershaneye başlayıncaya kadar evde bakacağım konulara dilerim herkes güzel puanlar alır ve istediği yere atanır. Hepinize başarılar diliyorum.
ii geceler kızlar kısmetse bende 2014 kpss gircm ama ilk defa lisans olarak gircm size bi sey danısıcm cahilil olmsn benm bölümm maliye alan derslernden maliye konlarndnmı yoksa işl hukk iktsat muh hepsnden mi sorumluyumm
birde matemetikte en sade şekli diye soruln denklemlerde değer verrek yapın o soru cepte olur
çılgın senii
kullanıcı kontrol panelınde cevap ver kısmı nerde cnm ya göremedım ben:S
çok tşk ederim balımmm çok sağollbunlardan daha fazla test çözmeliyim ki aklıma gelmeyenlerde gelsin dimi..
bide a[SUP]2[/SUP]-b[SUP]2[/SUP] içinde tşk ederim tekrar her zaman iyidir
bide karakökü nasıl çıakrtıyorsunuz yaww :26:
oo masallah,Allah zihin açıklığı versin canımm
hoşgeldın aramızainsallah hepimiz için güzel bir yıl olur
yuppii benlenn aynı bölümdensin
sen düz memurluk istiyorsan sadece gk*gy ten gireceksin.. yok uzmanlık istiyorsan eğer;
ben uzmanlık istiyırum (guy,müfettişlik gibi) o yuzden ben nisanda yds giricem..temmuzdaki sınavdada gy*gk + alan derslerinde giricem
itinayla saç kesilir boya atılır yazıcam rütbe yerineilk denemeyi kendimde yaptım ne de olsa
aaa yanlıs demişim canımm çok pardon
kullanıcı paneli > ayarlarım > seçenekleri düzenle > en altta çeşitli seçenekler var > mesaj editöründen > gelişmiş düzenleyiciyi işaretleyip değişilklikleri kaydet butonuna basıyorsunuz..
sonra her hangi bir topikte en alttaki ''cvp ver''butonuna tıkladığınızda msjı yazmak için açılan yeni sayfada
üstten soldan 7.buton olan A işaretini tıklayın.. tıkladığınızda mini açılan pencernın altında more colorsa tıklayın sonra istediğiniz rengi seçin ve OK tuşuna basın... ama reng değiştirmek için önce ctrl+a yapmanız lazım
sen bunları biliyorsun zaten cornimdebilmeyenler için genel yazdım sonra kızma bana ee ben biliyom falan diye
yok ya ne bilmesı dur bı yapım hele........
iskorpitcim hangi kök içinden çıkarma anlamadım ben
iskorpitcim hangi kök içinden çıkarma anlamadım ben
hımmmmmmmm yaptım galıba
Bende sorulardan bahsediyosun sanıyorum
Ben nasıl yapıldığını bilmiyorum bi yerden kopyalayıp yaptıımbilen varsa banada söylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?