mantık falan kasmazlar umarım, normal soruları zor yapıyorum bir de mantıklar çıkarsa düşünemiyorum bile sınavdaki halimi
bitirdim canım ekleyebilirsin... soruda çözdüm. sonra pikniğimede gittim.. akşam yürüyüşümü de yaptım45 dk. önce eve geldim. bir tekrar yapayım bugünkü konumu tarihi çok tekrar etmek lazım
Şu kpss 2013 geçsin canım,ben de en geç 1 aya katılırım buraya(Tabi kabul ederseniz )
Beni de ekleyinn.Bugün en zorlandığım dersten &Tarihten& ilk ünitemi yani İslamiyet öncesi Türk tarihini bitirdim...Bu yaz bütün konuları bitiricem inşaallah dersane başlayınca da dersaneyle birlikte çalışıcam.
selam kızlar bende iktisat mezunuyum 2014 gireceğim inşallah ramazanda başlayayım diyordum ki baktım şöyle bi herkes başlamış acaba başlasam mı kendmi ramazana hazırlamıştır ama 10 gün 10 gündür deyip gömsem mi kendimi kitaplara
Bende netten kitap siparişi verdim bi aksilik olmassa haftaya çalışmaya başlıcaam
Merak ettiğim bişi var kpss hakkında pek bi bilgim yokta :44:
Şimdi ben seneye Hemşirelikten mezun olucam :26: Benim sorumlu olduğum konular sadece genel yetenek ve kültür mü ?
Eğitim bilimlerinden sorumlu değilim değil mi ?
Teşekkür ederim kii
İyi çalışmalar sizeleree
Sizi böyle görünce bi çalışma aşkı geldi bana dakitaplarım gelsede bende başlasam
doğru söylüyorsun cornella hazır olduğum zaman başlayayım ramazan da 1 ay boyunca matematik çalışmayı düşünüyorum aram fena değil matematik le geometriye bayılırım zaten daha sonra sözellere geçmeyi düşünüyorum nasıl olur acaba?
bu arada hoşbuldum
biraz araştırdım ben ama matematik soru bankası olarak tavsiye edebileceğiniz bir kitap var mı acaba?
ihtiyaç var şimdilik elimde öss kitabı çok yayın yılı biraz eski ama matematik aynı matematik dediğin gibi yeni kitaplar çıkana kadar onları halledeyim teşekkür ettim I love KK
tamam cornella ben öyle yapayım o zaman onlar tamam da korkum sözellerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?