• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

mantık falan kasmazlar umarım, normal soruları zor yapıyorum bir de mantıklar çıkarsa düşünemiyorum bile sınavdaki halimi :9:

umarım benım de en buyuk korkum o......ama kasmazlar dıye dusunuyorum ..yanı ales gıbı olmaz sebebı ıse kpss ye sadece sayısalcılar gırmıyor......herkese göre sorular soruyorlar...1-2 tane secıcı soru oluyor........

bitirdim canım ekleyebilirsin... soruda çözdüm. sonra pikniğimede gittim.. akşam yürüyüşümü de yaptım :1: 45 dk. önce eve geldim. bir tekrar yapayım bugünkü konumu tarihi çok tekrar etmek lazım :1: :1:

bravoo cnm......çok guzel bır gun geçirmişsin:46::46::46::46: hemen eklıyorum........

kızlar çarpanlara ayırmaya da baktım......

şimdi dunden bıraz yapamadığım sorularım var eşime onları soracağım.......onlar bittikten sonra;

obeb-okek ve mutlak değeri tümayın kıtabından çalışacagım.....iyice anlamam lazım.....atlamak istemiyorum......

bugun gücüm kalırsa kümelere başlamak istiyorum......konularım bir an önce bitsin eylülde hepsine baştan başlamak istiyorum.istiyorum da istiyorum:31::31::31::31:

kızlar adını derslerın karsısına ekletmek isteyenler kendileri bana söylesin .çekınmeyın ne olacak sanki ben yaparım........yeter ki motıvasyonunuz sağlansın.....

yapmanız gereken bitirdiğiniz konuları söylemek ..........:32::32::32::32::32:

Beni de ekleyinn.Bugün en zorlandığım dersten &Tarihten& ilk ünitemi yani İslamiyet öncesi Türk tarihini bitirdim...Bu yaz bütün konuları bitiricem inşaallah dersane başlayınca da dersaneyle birlikte çalışıcam.

Beni de ekleyinn.Bugün en zorlandığım dersten &Tarihten& ilk ünitemi yani İslamiyet öncesi Türk tarihini bitirdim...Bu yaz bütün konuları bitiricem inşaallah dersane başlayınca da dersaneyle birlikte çalışıcam.

ne güzel ders çalışanlarımız çoğalıyor:32::32::32::32::32::32: ekliyorum cnm........

selam kızlar bende iktisat mezunuyum 2014 gireceğim inşallah ramazanda başlayayım diyordum ki baktım şöyle bi herkes başlamış acaba başlasam mı kendmi ramazana hazırlamıştır ama 10 gün 10 gündür deyip gömsem mi kendimi kitaplara

Bende netten kitap siparişi verdim bi aksilik olmassa haftaya çalışmaya başlıcaam :16:

Merak ettiğim bişi var kpss hakkında pek bi bilgim yokta :44:

Şimdi ben seneye Hemşirelikten mezun olucam :26: Benim sorumlu olduğum konular sadece genel yetenek ve kültür mü ?

Eğitim bilimlerinden sorumlu değilim değil mi ?

selam kızlar bende iktisat mezunuyum 2014 gireceğim inşallah ramazanda başlayayım diyordum ki baktım şöyle bi herkes başlamış acaba başlasam mı kendmi ramazana hazırlamıştır ama 10 gün 10 gündür deyip gömsem mi kendimi kitaplara

merhaba cimcime hoşgeldin........kendini ne zaman hazır hissedıyorsan o zaman başla cnm.....anlamadıktan sonra derslerı önemı yok.....ben başladım cunku ayrıca baska sınavım da var çalısmam gereken.......
10 gun daha dinlen sonra hıc ara vermeden çalıs.......ufaktan kıtaplarını falan ayarla....:34::34: ya da matematıgı falan cıkar göz gezdır vs. gibi.....

Bende netten kitap siparişi verdim bi aksilik olmassa haftaya çalışmaya başlıcaam :16:

Merak ettiğim bişi var kpss hakkında pek bi bilgim yokta :44:

Şimdi ben seneye Hemşirelikten mezun olucam :26: Benim sorumlu olduğum konular sadece genel yetenek ve kültür mü ?

Eğitim bilimlerinden sorumlu değilim değil mi ?

hoş geldin......:6: cnm sen sadece genel yetenek genel kültür den gireceksin....
eğitim bilimleri öğretmenlik mezunları için.......

Teşekkür ederim kii :16:

İyi çalışmalar sizeleree :42:

Sizi böyle görünce bi çalışma aşkı geldi bana da kitaplarım gelsede bende başlasam
:52:

Son düzenleme:
doğru söylüyorsun cornella hazır olduğum zaman başlayayım ramazan da 1 ay boyunca matematik çalışmayı düşünüyorum aram fena değil matematik le geometriye bayılırım zaten daha sonra sözellere geçmeyi düşünüyorum nasıl olur acaba?

doğru söylüyorsun cornella hazır olduğum zaman başlayayım ramazan da 1 ay boyunca matematik çalışmayı düşünüyorum aram fena değil matematik le geometriye bayılırım zaten daha sonra sözellere geçmeyi düşünüyorum nasıl olur acaba?

bence süper olur........sayfanın ilk başın da hangı konuları bitirdiysek onların yanına isimlerimizi yazıyoruz ......böylece hem gaza gelıyorz hem de eksik konularımızı kolaylıkla takıp edıyoruz......
sende başladıgında haber ver:32::32::32::32::32:

bu arada hoşbuldum :1::1::1:
biraz araştırdım ben ama matematik soru bankası olarak tavsiye edebileceğiniz bir kitap var mı acaba?

bu arada hoşbuldum :1::1::1:
biraz araştırdım ben ama matematik soru bankası olarak tavsiye edebileceğiniz bir kitap var mı acaba?

valla canım benım elimde şuan yediiklim var....eylül-ekime kadar da kitap almayı düşünmüyorum........yenı kıtaplar ancak o zaman çıkar .....elimdekılerle yetınmeye çalısıyorum şimdilik.....

öss kıtabı var ona bakıyorum....sende elinde ne varsa değerlendir ,kitaplarını sonra al.......

ihtiyaç var şimdilik elimde öss kitabı çok yayın yılı biraz eski ama matematik aynı matematik dediğin gibi yeni kitaplar çıkana kadar onları halledeyim teşekkür ettim I love KK

ihtiyaç var şimdilik elimde öss kitabı çok yayın yılı biraz eski ama matematik aynı matematik dediğin gibi yeni kitaplar çıkana kadar onları halledeyim teşekkür ettim I love KK

tmm işte sen elindekileri değerlendir.......daha sonra yeni kitap alırsın hem yenı kıtap alana kadar bır cok konuyu da özümsemiş olursun:34:

Back