2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
kızlar günaydınlar, ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ederim.

dün akşam 4 gibi ameliyat bitti ve doktor bize çok çok iyi geçti dedi, ameliytan sonra yoğun bakıma aldıklarından eve gelmiştim dün akşam doktor 2 gün kalır demişti ama. bugün aradılar servise yani odaya çıkaracaklarmış, eşimle eltim gitti, ben gidemedim, makineye perde atmıştım, daha 1 bucuk saati var. bakalım kaç günde hadtaneden çıkıcaz, işlerim bitince bende hastaneye gideceğim, ben kalacağım gece yine.
görüşmek üzere güzellerim, en güzel günler sizin olsunnn, sizi çok seviyorum arkadaşlar görüşürüz.

çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun kuzumm dularım sennlee...

CANLARMMMMM dun aksam coksukr evime geldm, sizleri ve ders calismayi çok ozledm..umarm hepiniz iyisnzdr herşey yolundadır, geçmişe biraz göz attm Elifmm çok çok geçmiş olan kuzum Allah tez zamanda şifa versn fistgm ders calisamiyorm DİE kendine dert etme zaten konuların bitti test çözümünü herturlu yaparsn,sen herşeyin ustesnden gelirsn bebegm kendine olan güvenin ve inancin yerinde maşallah halledersn ben senin yapabilcegine inaniyorm cnm.bana gelince ders mers calisamadm hergun akraba ziyareti yapmaktan gina geldi tatilmiydi eziyet mi anlamadım ama geçmişe takili kalmamak lazm bugün hemen planimi yapip ders calismaya basliycam.çok az kaldi 2 ayi çok iyi degerlendirmemiz / değerlendirmem gerekiyor,cok optm balibademlerm herkese iyi calismalar diliyorum..

bu diziyi izlemeyen varsa kesin izlemeli,yeri bura değil ama görünce izlediğim zamanlara gittim birden saol canım

Bir adet capon sever gördüm sankim <3

Yavru onu sevdiysen suna da bak mutlaka, simdi degil sınavdan sonra Ben kacamak yaptım. Aynı tadı veriyor.

[video=youtube;v7sVsQlfDf0]http://www.youtube.com/watch?v=v7sVsQlfDf0[/video]

Hadi kolay gelsin can, cok sevindim inan ki...

İyiyiz kusum az seni özleyiverdik gari...Hosgeldin...

Sagol canimmm. Seni gordum cok sevindim canim. Iyi geceler herkese.

Hosbuldk yavrukusm..nasil gidiyor calismalar, denemeler, bitirdn mi konulari??

Gunaydnnn KPSS gullermmm sabah kalktm çağdaş calistm birazda soru cozdm.simdi kizimi uyutp devam etcem..bu ay bitmeden konularm tamamen bitsn istyrm.mayista artık denemelere yognlascam çünkü hizlanmam icn deneme cozmlerne agrlik vermem gerekiyor..

Duabakmmm Dumannmmm nerelerdesnz sesinz cikmiyor??? Topik yine sessizlesmis

Herkese iyi calismalar kolaylıklar optm canlarmmm..

Kuzular size birşey danismak istiyorum.şuan benim elimde pegemin 5000 soru bankasi var yarisini cozdm yarisi duruyor onu bitrdkten sonra İREM YAYİNLARİ VE GÜVENDER YAYİNLARİNİ aliym diyorm.bu yayinlari kullanan ve cozeniniz var mi nasillar??

slm kızlar hastalıktan kurtulamadım hala hiç böyle grip olmamıştım. bi haftayı geçti ben hala aynıyım hamileyim diye mi direncim düştü acaba. ders mers yalan oldu moralimi çok bozdu bu hastalık.

elfmet geçmiş olsun allah şifalar versin.

gkgy hoş geldin .

Hosbuldk cnm..sana da gecmis olsn inş daha fazla sürmez hastalgn cabuk toparlanrsn..

Cagdastan bir konu bitrdm soru cozdm simdi de Esim gelmeden etrafi bi toparlayp supureym sonra yemeğe geccem yemekten sonra cagdastan bir konu daha bitirrm inş ve geriye sadece 2 konum kalck cagdastan onlarida yarn bitrdm mi tarih konu calisna fasli tamamen kapancak ve tekrar- soru- deneme uclusuyle tarih calismalarima devam etcem:)

Yavrukuşlarrrrrrr nerdesnz yaaaa ben geldm siz kayboldnz ders mi calisiyosnz yoksa calismiyosunuzda mi topige girmiyosnz bi haber edn merak ediyorm sizleri(((

merhaba cnm hoşgeldn ne kadar kaldınız memlekette sanki daha geç mi gelecektin ?

Hosbuldk yavrukusm..nasil gidiyor calismalar, denemeler, bitirdn mi konulari??

Bugün bir deneme olduk canım fena degildi ama bakalım..Konularım bitmedi komple canım benim de...Dershaneden yeni geldim sayılır. :) Yol öyle kötü ki bir de ayakta geldim mahvoldum. Birinden haber bekliyorum alır almaz yatacagım. Yarına calısacagım...

Kizlar unaydin. Soru bildirimimi yapayim. Toplam 900 bunun 700 tarih hastanede cozmusum. Vay bee bende sasirdim.
Canlar gecmis olsun dilekleriniz icin cok sagolun.

Soru sayisini yazatsiniz ben telden geciyorum.ok. görüşmek uzere. Dun gelen giden cok oldu giremedim nete.
Hadi iyi dersler.

Masallah tü tü tü...

Günaydın kızlar kahvaltımı yapayım soru bildirimi yapacagım ben de..

Elf'im

Tarih=386
Cografya=120
Matematik=445
Türkce=243

Total=1194

Haydin ben derse simcik..

Kolay gelsin katun kişiler...

Kizlar doktor yarin taburcu edebilirim sizi dedi.evim evimmm canim evimi ozledim.bugun deneme vardi fem 7 saat 4 te tekrari var ona gidecegim allahtan birsey olmazsa.

Günaydın kızlarr&#128587;&#128587;&#128587;

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…