- 16 Eylül 2013
- 1.435
- 349
- 198
kızlar günaydınlar, ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ederim.
dün akşam 4 gibi ameliyat bitti ve doktor bize çok çok iyi geçti dedi, ameliytan sonra yoğun bakıma aldıklarından eve gelmiştim dün akşam doktor 2 gün kalır demişti ama. bugün aradılar servise yani odaya çıkaracaklarmış, eşimle eltim gitti, ben gidemedim, makineye perde atmıştım, daha 1 bucuk saati var. bakalım kaç günde hadtaneden çıkıcaz, işlerim bitince bende hastaneye gideceğim, ben kalacağım gece yine.
görüşmek üzere güzellerim, en güzel günler sizin olsunnn, sizi çok seviyorum arkadaşlar görüşürüz.
dün akşam 4 gibi ameliyat bitti ve doktor bize çok çok iyi geçti dedi, ameliytan sonra yoğun bakıma aldıklarından eve gelmiştim dün akşam doktor 2 gün kalır demişti ama. bugün aradılar servise yani odaya çıkaracaklarmış, eşimle eltim gitti, ben gidemedim, makineye perde atmıştım, daha 1 bucuk saati var. bakalım kaç günde hadtaneden çıkıcaz, işlerim bitince bende hastaneye gideceğim, ben kalacağım gece yine.
görüşmek üzere güzellerim, en güzel günler sizin olsunnn, sizi çok seviyorum arkadaşlar görüşürüz.
çok geçmiş olsun canım
geçmiş olsun kuzumm dularım sennlee...
Güzellerim Merhaba,
Ben yine ceee deyip kaçmaya geldim
Son bir haftam kaldı kızlar, ondan sonra Allahın izniyle yine eski tempoma döneceğim. 2 ayı geçgin süredir kitap kapağı açmadım ama inşallah toparlıycam, işlerimi biraz düzene koydum.
Geçmişi okumadım ama Elfmetcim galiba kayınvaliden rahatsızmış. Allah şifa versin canım...
Hepinizi öpüyorum, başarılı bol verimli çalışmalar diliyorum.
Haber et elf'im..(Bu arada iyiyim ben, sıkıntı halloldu :) )
Sanada canıms..<3
Hosgeldin günesim...Biran önce toparlan da gel...
Pamuk ugramıs hosgelmis...
Ben de tarih cözüyorum simdi canlar...Bir panik hali aldı gitti bakalım hadi hayırlısı...Bu arada kızlar size kötü bir haberim var merkezi sınavı kaldırıyorlar..
Yani bu sınav son olabilir. Haber de burada.
http://www.memurlar.net/haber/465494/