Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzummm aynı soruyu bende çözdüm ve aynı senin gibi cevap verdimm nişancı ne alaka diyee de nişancı ve kazasker örfi ve serri davalara bakıyormuşş bzim dersanedeki hocaya sordummm o da açıklaması beni pek tatmin etmedii ben sonra araştırdım da ordan anladığımı anlatayımKizlar su soruyu bana biri izah etsin.cevap b ama nisanci ne alaka anlamadim. Kazasker ok.ama nisanci. ?
Eki Görüntüle 1083914
Canlarım, yoldaslarimm. Nasilsiniz beni hatirlamissinizdir umarim
Artik evde internetimiz yok, tasinma surecine girdik. Hic giremiyorum o yuzden simdi de telefondan yaziyorum.
Ama hepinizi cok ozledimm..
Calismalarim simdilik fena degil ama puanlarimda hala yeterli artis yok
Bu arada sizlere bir sey soracagim.
Aranizda nihan akar'in cografya dersini almak isteyen var miydi? Ben 1 ay once kadar aldim, aslinda buradan bir kac kisiyle alip ucretini bölmeyi planlamistik ama onlara ulasamadim nete giremedigim icin. Eger almak isterseniz bana ozelden geri dönüs yapabilirsiniz canlarim. (Bu arada aldigim paket 100 tl. 2 kisi olursak kisi basi 50 tl. 3kisi olursak 30'ar tl vermis olacagiz.)
Hem bunlari soyleyeyim hem de kendimi unutturmadan selam vereyim dedim Netime kavusur kavusmaz eski yerimi alacagim
Dualarinizda beni de unutmayin. Cok opuyorumm
Canim oncelikle sakin ol ve kazanacagina inan. O kadar cok calisiyorsan emeginin karsiligini alirsin insallah. Bizim hoca gunde 4 saat duzenli calisiyorsaniz prof olursunuz diyor. Verimli calisin diyor. Yarginin yayinlari biraz zor oluyor. Ki deneme puaninin ustune 10 puan koy. Genelde oyle oluyor. Benim tanidigim denemeden 76 almisti en son.asil sinavdan 88 falan aldi ve atandi. Birde çıkmış sorulari mutlaka coz. Gerisi ilahi takdir. Bol bol dua et.ben ara sıra burayı takip ediyordum bugünde çok moralim bozuk size anlatmak istedim.ben 5 ekimde yargı dersanesine başladım o gün bugündür çok boşlamadan ders çalşıyor ve hafta sonları dersaneye gidiyorum evli ve bir çocuklu anneyim ve 2014 kpsss yi kazanmayı çok istiyorum . dün denemem vardı sabah ona girdim çıktım 60 net anca çıktı ve deneme kolaydı tarih dışında.ben 60 üstüne denemelerde bir kez çıktım benim bu halim ne olacak bilmiyorum inanın o kadar çok çalışıyorum ki ne yapacagımı sasırdım çokkk üzgünümmm.
ben nerede hata yapıyorum bilmiyorum.ben kamu yön. mezunuyum.matım zayıf konularım vatandaşlıktan son 2 konu kaldı mattan işlem fonksiyon olasılk onlar var.gerisi bitti çok sükür ama neden bu kadr düşük denemelerim bilmiyorum.ya kafayı vermiyorum yada çalıştığımı sanıp kendimi kandırıyorum.sadece çocuğum için bu sınavı kazanmayı istiyorum kendim için bile değil bana yardım edin ben ne yapacagım .
çokkk borcumuz var sıkıntılı günler geçiriyorum 2 yıldır borçla harçla dersaneye yazıldım ben.ve bu sıkntıda bir işte çalışmadan son defa umudumu 2014 kpss ye bagladım.eger olmazsa koca bir kayıp olacak benim için .ne yapacagımı su hayatta sasırdım.İNANIN ÇOK TÜKENDİM BUDA OLMAZSA NE YAPARIM BEN
Canimmm bozma moralini. Napalim sorunlar cikiyor cikacakta onemli olan bizim amacimizdan asla suphe duymadan devam etmemiz. Dusun bende suan hasta bakiciligi yapiyorum.plan yalan oldu. Ama vazgecmek yok.Slmlar kizlar hastaliktan kurtulamadim daha 4gundur kitap yuzu acmadim cok moralim bozuldu of of bu hafta icin baya yuklu program yapmistim konulari bitirmek icin yuklenecektim ama yalan oldu
kuzummm aynı soruyu bende çözdüm ve aynı senin gibi cevap verdimm nişancı ne alaka diyee de nişancı ve kazasker örfi ve serri davalara bakıyormuşş bzim dersanedeki hocaya sordummm o da açıklaması beni pek tatmin etmedii ben sonra araştırdım da ordan anladığımı anlatayım
adalet işlerine : kazasker bakıyor
şeyhüslam değil çünkü din alimlerinin başıdır ve yargılama yetkisi yoktur bu sebeplerden dolayı cevap nişancı ve kazaskerdir .
aynen öyleeCok sorgulamadan nisanci kazasker gorunce yapistur diyosun
Burda cok ders calisilmiyor ama kendimi iyi hissettikce kitap aliyorum elime.
23 nisandan dolayi esim de butun gun yanimdaydi hastanenin bahcesinde gezdik. Rutin isler yemek yedir tuvaletini yaptir zaman geçiyor canim. Cuma gunubameliyata alcaklar bekliyoruz ameliyat gununu. Insallah bir aksilik olmaz. Kalp hastasi oldugundan biraz risk var.
geçmiş olsun kuzumm dularım sennlee...Kizlar günaydın kizlar
Bugun ameliyat olcaz oglen gibi. Dualarinizi eksik etmeyin benden.insallah bir aksilik cikmaz.
Allah sizlere de zihin acikligi versin. Allah yardimcimiz olsun.
Kizlar günaydın kizlar
Bugun ameliyat olcaz oglen gibi. Dualarinizi eksik etmeyin benden.insallah bir aksilik cikmaz.
Allah sizlere de zihin acikligi versin. Allah yardimcimiz olsun.
hayırlı cumalarr... allah zihin açıklığı versinnn kuzucuklaraaa
Güzellerim Merhaba,
Ben yine ceee deyip kaçmaya geldim
Son bir haftam kaldı kızlar, ondan sonra Allahın izniyle yine eski tempoma döneceğim. 2 ayı geçgin süredir kitap kapağı açmadım ama inşallah toparlıycam, işlerimi biraz düzene koydum.
Geçmişi okumadım ama Elfmetcim galiba kayınvaliden rahatsızmış. Allah şifa versin canım...
Hepinizi öpüyorum, başarılı bol verimli çalışmalar diliyorum.
Ben calısamya devam kızlar. Haber moralimizi bozmasın, elimizden geleni yapalım sonuna kadar. Bu da size gelsin ;
[video=youtube;E3LeZNlI0Xg]http://www.youtube.com/watch?v=E3LeZNlI0Xg[/video]
Kolay gelsin hepinize...