• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
arkadaşlar merhaba
size bişey danışmak istiyorum.2012 uzman kariyerin denemesi var elimde...
kaliteli sorular geçmiş yıllarda çözmüştüm.memnun kaldım.
2014ün uzman kariyerin denemesini almayı düşünüyorum.
sizce 2012 de ki soruların aynısı mıdır...
kararsız kaldım...
yakınımdaki kitapçıda yok o nedenle inceleyemedim de
tecrübe eden var mı...

arkadaşlar merhaba
kararsız kaldım...
tecrübe eden var mı...

canım hoşgeldn bilgim yok benm ama hoşgeldin topiğe yenisin sanırım
kendinden bahseder misin tanışmak istedim:16:

allah kolaylık versin kuzum:emir_bebek: bende çağdaştayımm:2: bende 1 mayısta tekrarara geçecem 1 hazirandan sonra denmelere başlayacam planım öyle :16:şimdilikk

Saol bebegm benmde 1 konum kaldi cagdastan aksam inş onu da bitirebilrm simdi yemekle ugrasiyorm..kolay gelsn kuzu..

ya hangi ayda başladın çalşmaya bilmiyorum ama kaçncı tekrar ve hangi ayda başladığını yazabilir misin cnm?
ben tekrar yapnca vakt çok gidiyor yapmazsam içime sinmiyor aynen
nasıl bir yol izlemeliyim mesela bir günü anlatabilir misin?
bir de hangi derslerden tekrar yapıyorsun cnm?

Kasimda basladm cnm..sanirm 3. tekrarm ama emin deglm:)eğer ilk tekrarnsa sadece soru çözerek tekrar yapman saglikli olmaz öğrenmeyi tam gerçekleştiremezsin sana tavsiyem özet kitap ya da videolardan tekrar ini yap sonra soru cozumune gec.

Kasimda basladm cnm..sanirm 3. tekrarm ama emin deglm:)eğer ilk tekrarnsa sadece soru çözerek tekrar yapman saglikli olmaz öğrenmeyi tam gerçekleştiremezsin sana tavsiyem özet kitap ya da videolardan tekrar ini yap sonra soru cozumune gec.

tamam cnm teşekkr ederim

iyi çalışmalarrr:21: kuzucuklarrr bügün sınav yaptım 70 nettt :nazar::nazar: çok çalışmam gerek çokkk :10:ama okadar sıkıldım kii anlatılmazzz yaşanır cinstennn :2: :6:

iyi çalışmalarrr:21: kuzucuklarrr bügün sınav yaptım 70 nettt :nazar::nazar: çok çalışmam gerek çokkk :10:ama okadar sıkıldım kii anlatılmazzz yaşanır cinstennn :2: :6:

70 net kaç puan yapıyo cnm çünkü değişiyo yani gk den ya da gy den hangisinden iyi çıkarttığına bağlı oluyo sanırım değil mi?

Aynen kuzum bende çok skldm devamlı kendimi motive etmeye calisiyorm..Az kaldi bebegm biraz daha skalim disimizi yoksa o kadar emegmz heba olur...

Aynen kuzum bende çok skldm devamlı kendimi motive etmeye calisiyorm..Az kaldi bebegm biraz daha skalim disimizi yoksa o kadar emegmz heba olur...

Mrb canm uzun suredir yazmadim ama okudum hep derse agirlik verdim oglumun psikoloji bozuldu 18 aylikken bezden cikarttigim cocuk altina isiyo hep:5: esim hic yardimci olmuyo ilgilenemiyo cocukla hersey benim ustumde bide agresiv yapisi var cok bunaldim kalbim sikisiyo bugun kardiyolojiye gidecem dersi biraksam olmaz bugune kadar emek verdim bide calismam lazim cok zor durumdayim kusura bakmayin icinizi karartim ama iste boyle

arkadaşlar merhaba
kararsız kaldım...

tecrübe eden var mı...
hayır canımm 2014 al bence çünkü konular hep değişti br kere ordan düşün yaniii 2012 de mantık yoktu konu içerikleri değişti ondan dolayı 2014 al canımm

Mrb kizlar
Elifim gecmis olsun kuzum birakma sakin kendini butun bosluklari degerlendir
Kizlar cagdasla mantiklar kaldi tekrara dondum butun zorluklarla. Ihtiyac yayinlarinin dejavu soru bankalarini alan varmi cozumlu hosuma gitti baslsmadim daha ama bitek tarih yoktu kitaoci tarih gelmedi dedi ama elinde olan varmi
Neyse yavrular allah emeklerimizi bos cikarmasin zihin acikligi versin

HTML:
hayır canımm 2014 al bence çünkü konular hep değişti br kere ordan düşün yaniii 2012 de mantık yoktu konu içerikleri değişti ondan dolayı 2014 al canımm
Evet cnm bende katiliyorum 2014 de yeni konular var. Duobakcim sen 5000 sorulu bi soru bankasimi tavsiye etmistin kuzum oyle aklimda kalmista bugun disari cikacaz cikmisken aliyim

Mrb kizlar
Elifim gecmis olsun kuzum birakma sakin kendini butun bosluklari degerlendir
Kizlar cagdasla mantiklar kaldi tekrara dondum butun zorluklarla. Ihtiyac yayinlarinin dejavu soru bankalarini alan varmi cozumlu hosuma gitti baslsmadim daha ama bitek tarih yoktu kitaoci tarih gelmedi dedi ama elinde olan varmi
Neyse yavrular allah emeklerimizi bos cikarmasin zihin acikligi versin
sanada kuzucummm kolay gelsinnn:16:

HTML:
Evet cnm bende katiliyorum 2014 de yeni konular var. Duobakcim sen 5000 sorulu bi soru bankasimi tavsiye etmistin kuzum oyle aklimda kalmista bugun disari cikacaz cikmisken aliyim
pegem 5000 soru bankası bebeğimmm çok güzel soruları varrr tavsiye ederim :16:sen tekrarı nasıl yapıyorsun kuzum:44:nasıl yapım tekrarı onu düşünüyorum 1 mayısta başlayacam da:36:

Mrb canm uzun suredir yazmadim ama okudum hep derse agirlik verdim oglumun psikoloji bozuldu 18 aylikken bezden cikarttigim cocuk altina isiyo hep:5: esim hic yardimci olmuyo ilgilenemiyo cocukla hersey benim ustumde bide agresiv yapisi var cok bunaldim kalbim sikisiyo bugun kardiyolojiye gidecem dersi biraksam olmaz bugune kadar emek verdim bide calismam lazim cok zor durumdayim kusura bakmayin icinizi karartim ama iste boyle

Canim benim kiyamam sana yaa Allah yardmcn(yardmcmz) olsun.
Benmde kizima tuvalet eğitimini vermem gerekiyor artık ama şuan kendimi hazir hissertmyrm çünkü butn sorumluluklar uzermdeyken bir de ona baslarsam ve kizim beni bu konuda zorlarsa ona patlarm die sinav sonrasına biraktm 2 ay sonra sakin kafayla sabirla baslarm DİE yaza erteledm.
Benm esimde calismama cok taraftar olmadgi icn ilgilenmiyo bir de yorgun geliyo surekli izinleri kesiliyo bende uzerine gitmek istemyrm kendi basimin caresine bakmaya calisiyorm..
Dumanm cnm benim seni çok iyi anliyorm kuzum bir yola ciktk sabretcez ama bu cocugnda ciddi psikolojik sorunlar yaratacaksa ders ve çocuğuna ayircagn zamani tekrar gözden gecir gündüzleri onunla ilgilen aksamlari o uyuyunca calismaya calis zaten konuların bitti sayilir soru çözümü konu calismak kadar zorlamaz seni..mesela sabah kuzucuk uyanmadan 1 yada 2 saat önce kalk calis akşamda o uyuynca 1-2 saat calisirsn gunluk yeterli olr..fistgm kalbinin sksmasida sitres ve yorgunluktandr biraz dikkat et kendine..doktorla gorustkten sonra bizede haber et kusum inş önemli bisey değildir çok optm..

Son düzenleme:
Back