• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
kızlar bugün fem denemem vardı :4::4:
ben bu sınavı ne yapacam bilmiyorummm :30:sınavv sistemim : mattemat - türkçe- tarih coğrafya- anayasa olarak soruları çözüyorm ama zamanım yetmiyorr
şu sıkıntım var:18: okadar soru çözmekte yaramıyor bazen .:43:..bu günkü sınavda sorularrı gördümm aaaaaaaaa ben bu soruları çözmüştüm diyorumm ama evde çözerkende iki şık arasında kalıyorumm doğal olarak yanlışı işaretliyorumm:9: çözdüğüm yanlış şıkkı bugün sınavda yine işaretliyorumm:36::36:

Canım ben görmemisim bunu...Deneme cözdükce oluyor hız, ben diyenlerin yalancısıyım...

olsun canım konuşmuş olduk işte =)
ee neler yaptın bugün

Burda cok ders calisilmiyor ama kendimi iyi hissettikce kitap aliyorum elime.
23 nisandan dolayi esim de butun gun yanimdaydi hastanenin bahcesinde gezdik. Rutin isler yemek yedir tuvaletini yaptir zaman geçiyor canim. Cuma gunubameliyata alcaklar bekliyoruz ameliyat gununu. Insallah bir aksilik olmaz. Kalp hastasi oldugundan biraz risk var.

Şaşkın panikleme, kendine gel yerim <3 :) :ssz:

Denemeleri zorluyorlar biraz canım. Sınav daha kolay olacak diyorlar ama hocalar, o yüzden cok takılma...

Aynen .ben femin soru stiline alistim ya heralde ilk pegeme girince bu ne dedimm. Farklı farklı denemelere giriyorum. Tg olanlara bugunde vardi gerci kacirdik. Tarihci 4 saat ek ders vercekti en cokta ona yaniyorum :15:

Aynen .ben femin soru stiline alistim ya heralde ilk pegeme girince bu ne dedimm. Farklı farklı denemelere giriyorum. Tg olanlara bugunde vardi gerci kacirdik. Tarihci 4 saat ek ders vercekti en cokta ona yaniyorum :15:

Seninki ihtiyac degil miydi? :26:

Elf'im bir de ugrasma cidden soru sayılarıyla...Baskı hissetme..:10:

Canim turkcede mi zaman harciyorsun cok.bide femin matematik i baya islemli geliyor oda vakit harcatmistir. Yamlisa gelince, bi blogta okudum.denemede yapilan hatalar gercek sinavda yapilmiyormus cunku sinavda tam bi ciddiyetle gidiyormuş uz sıkıntı olmuyormus. Allahim bize kolsylik verir insallah.
evet kuzumm türkçede zamanımm çok geçiyorrr

evet kuzumm türkçede zamanımm çok geçiyorrr

tebrik edrimmm kuzucummmm :72::72:en yüksek sensinnn:nazar::nazar:

Sagol kuzum. Bu hafta ole olmayacak ama olsun. Bu haftanim sampiyonu benim.
Canim benim arkadadta senin gibi zaman sorunu yasiyor. Ona verdigim taktikleri sanada soylim ise yariyor.
Cevsp kağıdına isaret yapiyoruz ya onu aninda isaretleme. Mesela 1 sayfa actin ordaki sorulari coz.atiyorum 8 tane cozdukten sonra kagida gec.her sayfada bu islemi yap kaydiririm diye korkma. En az 10 dk kaliyor bu sekilde.rehberlikcimiz dediydi. Bide denemeye gir bol bol. Evde yaptigin denemeyle bu sorunu yenemezsin bizzat toplu girmen laxim dersanede. Ben evde deneme cozmustum zamanim artmisti. Evdeki deneme belirleyici olmuyor.

bugün ki SINAVIMDAKİ güncellerim:
1--Cumhur başkanlığı kültür ve sanat büyük ödülü müzik alanında "müziğin, yorumu ve söylemiyle farklı görüşlerden çok sayıda insanı bir araya getirdiği gerekçesiyle 2013te AHMET KAYA ya verilmiştir
2--ülkesinde uygulanan ırkçı politikalara karşı mücadele ederek ömrünün 27 yılını hapiste geçiren, ırkçılık karşıtı girişimlerin sembol ismi olan ve aralık 2013 te vefat eden devlet adamı: NELSON MANDELA
3--TÜRKİYEDE Hangi sehrimiz çinicilikte ön plandadır: KÜTAHYA DIR
4--2009 yılında tedavüle madeni paralardan hanginde istanbul boğazı ve asma köprü resmi vardır: 50 KURUŞTA

sagol kuzum. Bu hafta ole olmayacak ama olsun. Bu haftanim sampiyonu benim.
Canim benim arkadadta senin gibi zaman sorunu yasiyor. Ona verdigim taktikleri sanada soylim ise yariyor.
Cevsp kağıdına isaret yapiyoruz ya onu aninda isaretleme. Mesela 1 sayfa actin ordaki sorulari coz.atiyorum 8 tane cozdukten sonra kagida gec.her sayfada bu islemi yap kaydiririm diye korkma. En az 10 dk kaliyor bu sekilde.rehberlikcimiz dediydi. Bide denemeye gir bol bol. Evde yaptigin denemeyle bu sorunu yenemezsin bizzat toplu girmen laxim dersanede. Ben evde deneme cozmustum zamanim artmisti. Evdeki deneme belirleyici olmuyor.
dediğini yapacam kuzumm çok sagollll bilgilerin içinnn :16:

bugün ki SINAVIMDAKİ güncellerim:
1--Cumhur başkanlığı kültür ve sanat büyük ödülü müzik alanında "müziğin, yorumu ve söylemiyle farklı görüşlerden çok sayıda insanı bir araya getirdiği gerekçesiyle 2013te AHMET KAYA ya verilmiştir
2--ülkesinde uygulanan ırkçı politikalara karşı mücadele ederek ömrünün 27 yılını hapiste geçiren, ırkçılık karşıtı girişimlerin sembol ismi olan ve aralık 2013 te vefat eden devlet adamı: NELSON MANDELA
3--TÜRKİYEDE Hangi sehrimiz çinicilikte ön plandadır: KÜTAHYA DIR
4--2009 yılında tedavüle madeni paralardan hanginde istanbul boğazı ve asma köprü resmi vardır: 50 KURUŞTA
Bu femin kacinvi denemesi. Son denemeye girememistim soruyada bakmadim. 6 mi .

dediğini yapacam kuzumm çok sagollll bilgilerin içinnn :16:

Rica ederim canim.bide kasma kendini sinav salonuna erken git. Sinav oncesi derin ve duzenli nefes al gozlerini kapat ve tum sorulari gorup bildiklerini hayal et. Bide yanina kol saatini al direk karsina masaya koy ellemeden gorebilecegin sekilde. Ara ara saate bak.buda hizlandiriyor insani. Ben suan pek zaman sorunu yasamiyorum.ama biliyorum cogu 45 sorudan sonrasini goremiyo 2.yarinin. bu yuzden sakin ol heyecan yapma. Sadece yapabilecegine inan.

rica ederim canim.bide kasma kendini sinav salonuna erken git. Sinav oncesi derin ve duzenli nefes al gozlerini kapat ve tum sorulari gorup bildiklerini hayal et. Bide yanina kol saatini al direk karsina masaya koy ellemeden gorebilecegin sekilde. Ara ara saate bak.buda hizlandiriyor insani. Ben suan pek zaman sorunu yasamiyorum.ama biliyorum cogu 45 sorudan sonrasini goremiyo 2.yarinin. Bu yuzden sakin ol heyecan yapma. Sadece yapabilecegine inan.
çok sagol kuzum o kadar sorunun içinde bide benimle uğraştırdımmm bbeğiimmm:16:

oyyyy oy yerim ben seni kızzzz sen bilmiyomusun da dilenler diyon:4::52:

Canım ben kılı kılına yetistiriyorum. Cok fazla deneme de cözmedim. Atanan arkadaslarımın dedikleri böyle...Ondan..

Az canım sıkkın kızlar. Biraz kestirip kalkıp calısacagım...Ya da calısmam bilmiyorum. Kolay gelsin size bugünlük..

Canım ben kılı kılına yetistiriyorum. Cok fazla deneme de cözmedim. Atanan arkadaslarımın dedikleri böyle...Ondan..

Az canım sıkkın kızlar. Biraz kestirip kalkıp calısacagım...Ya da calısmam bilmiyorum. Kolay gelsin size bugünlük..

Canim neye sikildi canin. Uzme kendini. En azindan sinav gecene kadar kimsenin seni uzmesine izin verme.

Back