- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamın aleykum kpss delileri...Bir bakayım dedim sizlere. Kolay gelsin canlar..
haklısın canımYavrukusum E skkini yaniltmak için koymuşlar bor madenini görüp yanilsinlar diye ama dedigm gbi E de taşkömürü de bulunduğu icn onu kabuledemeyiz dolayisiylada geriye A skki kaliyor onu işaretlemek zorundayz .bence soruda yada kaynakta sknti yok sadece ezbere işaretleme yapmasinlar yorum yaparak E skkinin olamayacagni anlayıp A yi isaretlesnler diye sorulmuş bir soru ve birçok kişide bor u gorup isaretleyecegi icn öğrenci eleyen bi soru..tamam bor cok cikartiliyor ama E skkinda bor var diye taskomurunude kabul edemeyiz..
Kızlar bilin bakalım, maden ürünlerimizden en çok neyin ihracatını yapıyoruz.
A.bor
B.linyit
C.boksit
D.mermer
E.bakır
I. Şeyh sait isyanı
II. Menemen isyanı
III. Milli aşiret isyanı
Yukarıdakilerden hangisi laik düzene karşı çıkan ayaklanmadır?
Misakı milliden ilk tavizimiz nedir?
A. Hatay
B. Boğazlar
C. Batı Trakya
D. Batum
E. Musul
"Yurtta sulh, cihanda sulh" Atatürk'ün sözü doğrudan hangi ilkeye alakalıdır?
A. Cumhuriyetcılık
B. Laiklik
C. Milliyetçilik
D. İnkılapçılık
E. Devletçılık
bence bor cevap nee?Kızlar bilin bakalım, maden ürünlerimizden en çok neyin ihracatını yapıyoruz.
A.bor
B.linyit
C.boksit
D.mermer
E.bakır
bence buda cumhuriyetçilik"Yurtta sulh, cihanda sulh" Atatürk'ün sözü doğrudan hangi ilkeye alakalıdır?
A. Cumhuriyetcılık
B. Laiklik
C. Milliyetçilik
D. İnkılapçılık
E. Devletçılık
doğruMermer diye dusndm kuzum..
doğru, rusya ile imzalıyoruz.Şeyh sait ve menemen isyani..
yanlış, cevabı söylemeyim yorum yap bakalım, hatta 2008 de çıkmış bir soruymuş bu sanırım.Batum Moskova ant.Gürcistan..
tatlım, cevap mermer. bir önceki soruda, senin sorunda anlatmaya çalıştım aslında " bor sanayinin tuzu" yani çok ihtiyaç duyulan bişey değil. ama dünyadaki rezervlerin en başında biz geliyoruz, ama ihracat sırasında;Bu da cumhuriyetçilik mi emin olamadm..
bence bor cevap nee?
buda batumm diye düşünüyorum moskova antlaşmasın da gürcistana veriliyorMisakı milliden ilk tavizimiz nedir?
A. Hatay
B. Boğazlar
C. Batı Trakya
D. Batum
E. Musul
buda şeyh sait ve menemen isyanı bende çözmüştüm bu soruyuI. Şeyh sait isyanı
II. Menemen isyanı
III. Milli aşiret isyanı
Yukarıdakilerden hangisi laik düzene karşı çıkan ayaklanmadır?
ben bu bora taktımmmdoğru
doğru
doğru, rusya ile imzalıyoruz.
yanlış, cevabı söylemeyim yorum yap bakalım, hatta 2008 de çıkmış bir soruymuş bu sanırım.
tatlım, cevap mermer. bir önceki soruda, senin sorunda anlatmaya çalıştım aslında " bor sanayinin tuzu" yani çok ihtiyaç duyulan bişey değil. ama dünyadaki rezervlerin en başında biz geliyoruz, ama ihracat sırasında;
ilk 5 tekileri sayım: 2012 verilerine göre 2013 yayınlanmamıs henüz:
yada resim var dur ekliyim telden.
Eki Görüntüle 1043899
Tatlim bunu cografyacimiz yeni verdi. Mta nin 2012 verileri 2013 yayinlanmamis henuz.