• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Aaaaa pardon Dumancim1: İnşallah ileride o da olur.
Hiç sorma kuzum bildiğin gibi değil, Allahım büyük diyorum koşturmaya devam ediyorum. Amiiin, inşallah hepimizin Dumancım.
Sabah kalktım bu arada, hemen bi 15 dakikada kahvaltı yaptım. Yüzünü yıkadıktan sonra hiçbir problem yok :1: Gayet dinç oluyorsun, üstelik algın daha güçlü oluyor. Tavsiye ederim canım, bi süre böyle deniycem inşallah.

Allah korusun canım, aman dikkat et. Allah muhafaza..
GkGy Uzman konusunda sonuna kadar katılıyorum, olmazsa olmaz kesinlikle. Benim de vatandaşlık bitti sayılır. Coğrafya ortalarda, tarihine daha başlamadım ama gerçekten çok faydalı.
Bu arada bebişin nasıl oldu tatlım, Allahım şifasını versin bi an önce.

Pınarcım çok üzüldüm, yine de arada bir fırsat bulursan kaç gel aramıza. Biz de seni çok sevdik, Allaha emanet ol güzel arkadaşım. Tabii ki helal olsun..

Hoşbuldum Elifim, tekrar geçmiş olsun canım.

Vallahi daha iyi oluyor sanki Carpem. Hoşbuldum bu arada kuzum benim.
Nan dikkat etsene, aşık gibi hepiniz çaydanlık yakar oldunuz :20: Alaaa Allaaaaaaaa :47:

Kuzular çekimden geldim yine, sonra çarşıda işlerim vardı biraz. Bir haftadır mitingler yüzünden bi iş yapamıyorum, saatlerce park yeri arıyorum arıyorum sonra sinirlenip geri dönüyorum. Yarın sabah erkenden işlerimi halletmezsem sıkıntı olcak :31:

Akşama pilavım var azcık, bir de salata ııııımh :17:
Sonra 22.00 de cup diye yatağa. Sabah erkenden çalışmayaaaaaaaa :46:

Hepinizi çok öpüyorum arkadaşlar, Allah yardımcınız olsun.

Gunesm hoşgeldin fistgm caliskan arkadasm benim..ask ve caydanlik meselesine gelirsek duabak duman ve ben(caydanlik dusmanlari)asik oldk evlendik ama Carpemin( başka bir caydanlik düşmani) durumunu bilmiyorm ona sormamiz lazım :)))

Kuzucugm da iyileşti teyzesi sagolasn ilgn icin biz de seni opyrz sabah uygulamasinin da fayda sagladgina sevndm cnm..

Hiç sorma kuzum bildiğin gibi değil, Allahım büyük diyorum koşturmaya devam ediyorum. Amiiin, inşallah hepimizin Dumancım.
Sabah kalktım bu arada, hemen bi 15 dakikada kahvaltı yaptım. Yüzünü yıkadıktan sonra hiçbir problem yok :1: Gayet dinç oluyorsun, üstelik algın daha güçlü oluyor. Tavsiye ederim canım, bi süre böyle deniycem inşallah.

Gunesm hoşgeldin fistgm caliskan arkadasm benim..ask ve caydanlik meselesine gelirsek duabak duman ve ben(caydanlik dusmanlari)asik oldk evlendik ama Carpemin( başka bir caydanlik düşmani) durumunu bilmiyorm ona sormamiz lazım :)))

Kuzucugm da iyileşti teyzesi sagolasn ilgn icin biz de seni opyrz sabah uygulamasinin da fayda sagladgina sevndm cnm..

Canıııım, Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah.
Darısı başımaaaaa, darısı başıma :8::8:

B- komandit şirketler cevap. (limited, anonim,kollektif falan bu grupta özeldeler yani)

bunda da pamukla buğday arasında kaldım ama :) sonra düşününce C şıkkına karar verdim, mısır, ayçiçeği,fındıktan eminim, pamuk çok işlevli bir endüstiriyel maddesi ya yağıda vardı sanki, yağ tenekesinin dışında pamuk şekli görür gibiyin :9::9: yudum kullanıyorum ben :D dğrumu bi deyiver :)
evet ikiside doğru
üniversiteler mal topluluğu değil mi ben cevap üniversite dedim

Canım ilk sorunda kıtım. O yüzden yanıt veremiyorum.

Bu sorun için cevap bugday. Bugdaydan fabrikalarda yag elde edilmez. Mısır ve aycicek yagını zaten evlerde kullanıyoruz. Fındık yagı da marketlerde var. Pamuk yagının da ucuz bir yag oldugunu biliyorum. Üretimleri var bunların. Bugday yagını bir tek kozmetikte duydum ama sanayi olarak yok ülkemizde. Kendi alanım bu benim biraz oradan yorum yaptım.
teşekkür edrim zuzumm

Yavrukuslar iyisiniz insallah cografya tarim bitirdim test cozdum ara verdim arkadastayiz eve gidince tam gaz devam rabbim calisma istegimizi kirmasin ve zihin acikligi versin

matematik hariç yorum yapabilirim canım :) şarkını yeni dinleme vaktim oldu bu arada güzel diğerleri gibi :16:

Tamam canıms...Resimlerini cekebilir isem atayım...Yemekle ugrastım hızlıcana. Ders calısacagım...Olmazsa yarın da atabilirim..

Aaaaa pardon Dumancım :1: İnşallah ileride o da olur.

Allah korusun canım, aman dikkat et. Allah muhafaza..
GkGy Uzman konusunda sonuna kadar katılıyorum, olmazsa olmaz kesinlikle. Benim de vatandaşlık bitti sayılır. Coğrafya ortalarda, tarihine daha başlamadım ama gerçekten çok faydalı.
Bu arada bebişin nasıl oldu tatlım, Allahım şifasını versin bi an önce.

Pınarcım çok üzüldüm, yine de arada bir fırsat bulursan kaç gel aramıza. Biz de seni çok sevdik, Allaha emanet ol güzel arkadaşım. Tabii ki helal olsun..

Hoşbuldum Elifim, tekrar geçmiş olsun canım.

Vallahi daha iyi oluyor sanki Carpem. Hoşbuldum bu arada kuzum benim.
Nan dikkat etsene, aşık gibi hepiniz çaydanlık yakar oldunuz :20: Alaaa Allaaaaaaaa :47:

Kuzular çekimden geldim yine, sonra çarşıda işlerim vardı biraz. Bir haftadır mitingler yüzünden bi iş yapamıyorum, saatlerce park yeri arıyorum arıyorum sonra sinirlenip geri dönüyorum. Yarın sabah erkenden işlerimi halletmezsem sıkıntı olcak :31:

Akşama pilavım var azcık, bir de salata ııııımh :17:
Sonra 22.00 de cup diye yatağa. Sabah erkenden çalışmayaaaaaaaa :46:

Hepinizi çok öpüyorum arkadaşlar, Allah yardımcınız olsun.

Uyu dinlen...

Ehü <3

Carpem sorularimizi paylasalm yapabildigmz oranda birbirimize yardmci olrz yavrukusum kaybetcegmz bisey yok hem boyle ara verdgmz zamnlarda topige girdgmz zamani da degerlendrms olurz topigmzde adina yakisir olr:)

Dogru haklısın can can...Atayım ben de...Atalım, resimlerini cekip yüklersek daha kolay olur..

teşekkür edrim zuzumm

Reca :ssz:

4639456 .!.:
Türkiyedeki yağ sanayinde aşağıda verilen tarım ürünlerinden hangisi kullanılamaz?
A-Fındık
B- PAMUK
C-BUĞDAY
D- MISIR
E AYÇİÇEĞİ[/QUOTa

Bebegm bu konuda Carpem( isin uzmani) varken bize çok söz düşmez ama bir iki kelam da ben ediyim:)
Findik aycicegi ve misirin durumunu biliyoz zaten..bugdayi da aynen Carpemin dediği gbi kozmetikte duymustm cilt için sac için faln kullaniliyor diye..pamuğun da yine aynen ucuz bi yağ olduğunu ve bazi yağlara katılarak satisini yaptiklarini duymustm hatta restoranlar et yemeklerinin içine faln katiyorlarmis faln ucuz olduğu icn..pamugun cekirdeginden yag yapiliyo cekirdegin posasindan da hayvan yemi yapiliyo..

Estagfrullah nan...:ssz:

Duabak evli miydi yahu? :26: Benim durum kem küm :17::17::17::17::17::17::17::17::17:

Elektrik kesildi kızlar aksama dogru, karanlıktı, mutfak dolabının kapagı acıkmıs. Fark edemedim. Tosladım kösesine. Caydanlık facialarımız üzerine yenisi eklendi...

:nazar:

Bu sefer youtubedan degil...

http://www.izlesene.com/video/indila-poussiere-dempire/7219335#

Fistgm ben de komandit diye biliyorm..aslında diğerlerinin tüzel kişiliğinin var olduğunu biliyordum geriye sadece komandit acikta kaliyo onun yoktur o zaman die dusunr yapardım..
Bu kamu tüzel kişiliği olan ve olmayanlari ezberlemek gerekiyor herhalde,bunlari öğrenmenin başka yolu- mantigi var mi ki?? Snva yakin ezber yapcam bu gidişle bunları..
doğru söylüyosun kuzummkomandit ama ben üniversite mal topluluğu diye biliyordum ondan sordm

Tamam canıms...Resimlerini cekebilir isem atayım...Yemekle ugrastım hızlıcana. Ders calısacagım...Olmazsa yarın da atabilirim..

Uyu dinlen...

Ehü <3

Dogru haklısın can can...Atayım ben de...Atalım, resimlerini cekip yüklersek daha kolay olur..

Duabak evli miydi yahu? :26: Benim durum kem küm :17::17::17::17::17::17::17::17::17:

Elektrik kesildi kızlar aksama dogru, karanlıktı, mutfak dolabının kapagı acıkmıs. Fark edemedim. Tosladım kösesine. Caydanlık facialarımız üzerine yenisi eklendi...

evet kuzum 9 aylıkk evliyimm ne olduki sordun? bide geçmiş olsunnn kuzum aman dikkat ettttt aynı sıkıntıyıda ben çekmiştim biliyosun

Duobak'ım merak ettim yavru bir sey yok korkma..Bekar sanıyordum ben seni..:3:

Duobak'ım merak ettim yavru bir sey yok korkma..Bekar sanıyordum ben seni..:3:

Canim, benim gecmis olsun... ben bilmiyodum caydanlik muhabbetinizi. Bende yeni geldim eve. Hasta ziyaretine gelen gelene bi kalabalik bi kalabalikti anlatamam. Yemekti caydi bulasiktu derken oldum belim agriyo, bide makine yok kayinvalidemde elde yikadim.:14:

Iyi dersler kizlar bende vatandasliktan tekrar yapim bari yeni konu olmaz bu saatte :6: Allah zihin acikligi versin.

Canim, benim gecmis olsun... ben bilmiyodum caydanlik muhabbetinizi. Bende yeni geldim eve. Hasta ziyaretine gelen gelene bi kalabalik bi kalabalikti anlatamam. Yemekti caydi bulasiktu derken oldum belim agriyo, bide makine yok kayinvalidemde elde yikadim.:14:

Senin calisma olayi yalan oldu kuzum yat da dinlen bari yarin dinlenmiş olarak daha verimli baslarsn..

Uyu dinlen...

Ehü <3

Nan aksama dogru bizimde kesildi elektrik ben de buzdolabına carpiyodm az kalsn kuzucukda yanimdaydi o korkmasın DİE kucagima aliyim derken ucundan degdirdim buzdolabina,yavru dikkat edelim kaç aydir calisiyoz 2 dk da carpmanin etkisiyle uçup gitmesin calistklarmz: yazik olr bize:)))

Gözler kaymaya basladi azcik daha calisiyim da yatcam fistklarm iyi clismalar herkese..

Dogru diyosun canim ya bi uyusuklukta var ustumde derse adapte olamadım zaten.
Senin calisma olayi yalan oldu kuzum yat da dinlen bari yarin dinlenmiş olarak daha verimli baslarsn..

Uyu dinlen...

Ehü <3

Nan aksama dogru bizimde kesildi elektrik ben de buzdolabına carpiyodm az kalsn kuzucukda yanimdaydi o korkmasın DİE kucagima aliyim derken ucundan degdirdim buzdolabina,yavru dikkat edelim kaç aydir calisiyoz 2 dk da carpmanin etkisiyle uçup gitmesin calistklarmz: yazik olr bize:)))

Gözler kaymaya basladi azcik daha calisiyim da yatcam fistklarm iyi clismalar herkese..
Cok alemsinn haaa demek cok calistuniz sinav bitsin o gun baslayacam calismalara. Ay ilkay napti acep bulantisi falan var mi ki.durumu nasil merak ettim.

Dogru diyosun canim ya bi uyusuklukta var ustumde derse adapte olamadım zaten.

Uyu dinlen...

Ehü <3

Cok alemsinn haaa demek cok calistuniz sinav bitsin o gun baslayacam calismalara. Ay ilkay napti acep bulantisi falan var mi ki.durumu nasil merak ettim.

Kuzu yorumunu pek anlamadım ya???ortada yanlis anlasilan bi durum mu var acep neyse yarn anlasirz artik uyuycam çok uykum var...iyi geceler cnm..

Back