Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim, benim gecmis olsun... ben bilmiyodum caydanlik muhabbetinizi. Bende yeni geldim eve. Hasta ziyaretine gelen gelene bi kalabalik bi kalabalikti anlatamam. Yemekti caydi bulasiktu derken oldum belim agriyo, bide makine yok kayinvalidemde elde yikadim.
Tamam canıms...Resimlerini cekebilir isem atayım...Yemekle ugrastım hızlıcana. Ders calısacagım...Olmazsa yarın da atabilirim..
Aaaaa pardon Dumancım İnşallah ileride o da olur.
Hiç sorma kuzum bildiğin gibi değil, Allahım büyük diyorum koşturmaya devam ediyorum. Amiiin, inşallah hepimizin Dumancım.
Sabah kalktım bu arada, hemen bi 15 dakikada kahvaltı yaptım. Yüzünü yıkadıktan sonra hiçbir problem yok Gayet dinç oluyorsun, üstelik algın daha güçlü oluyor. Tavsiye ederim canım, bi süre böyle deniycem inşallah.
Uyu dinlen...
Ehü <3
Dogru haklısın can can...Atayım ben de...Atalım, resimlerini cekip yüklersek daha kolay olur..
Reca
Nan aksama dogru bizimde kesildi elektrik ben de buzdolabına carpiyodm az kalsn kuzucukda yanimdaydi o korkmasın DİE kucagima aliyim derken ucundan degdirdim buzdolabina,yavru dikkat edelim kaç aydir calisiyoz 2 dk da carpmanin etkisiyle uçup gitmesin calistklarmz: yazik olr bize:)))
Gözler kaymaya basladi azcik daha calisiyim da yatcam fistklarm iyi clismalar herkese..
Aman kusum Allah korusun...
Kızlar ben yatıyorum...Allah rahatlık versin.
Gunaydin cnm 6.30 dan beri calisiyorum kalktim bi kahve yaptim ama ustunden uzak basimin agrisi gecmiyo ama yinede direniyorum mart bitti konu bitmedi cog ve anayasa bitsin diye diger konularada bakmadim bu hafta ama konu calisiyorum ardindan uzmanin cevapli sorusunu cozuyorum verimli olyo ama zamanda aliyo olsun bakalim. Kuzucukla esimde uyuyo firsati degerlendiriyoz az kaldi ve heyecanda basti artik((Gunaydnnnnn canlarmm kahvaltyi yapip calismaya basliycam hadinnnnn uyanin beni yalniz birakmaynnnn...
sabah şekerlerii günün ilk sorusu geliyorrrrrrr:)
1-linyit
2- demir
3-taşkömür
4- fosfat
5-bor mineralleri
yukarıdaki verilen yeraltı kaynaklarından hangisi ülkemizde daha yaygın olarak bulunur?
A- 1 ve 2
B-1 ve 3
C-2 ve 3
D-3 ve 4
E-1, 3,ve 5
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Gunaydin cnm 6.30 dan beri calisiyorum kalktim bi kahve yaptim ama ustunden uzak basimin agrisi gecmiyo ama yinede direniyorum mart bitti konu bitmedi cog ve anayasa bitsin diye diger konularada bakmadim bu hafta ama konu calisiyorum ardindan uzmanin cevapli sorusunu cozuyorum verimli olyo ama zamanda aliyo olsun bakalim. Kuzucukla esimde uyuyo firsati degerlendiriyoz az kaldi ve heyecanda basti artik((
Canıııım, Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah.
Darısı başımaaaaa, darısı başıma
Aminnnn Gunescm inş cnm darisi basina hakediyosn mutlu olmayi iyi niyetli arkadasm..
günaydınnnnnnnnnnnnnn maaşallahhhhhgkgy Nan aksama dogru bizimde kesildi elektrik ben de buzdolabına carpiyodm az kalsn kuzucukda yanimdaydi o korkmasın DİE kucagima aliyim derken ucundan degdirdim buzdolabina,yavru dikkat edelim kaç aydir calisiyoz 2 dk da carpmanin etkisiyle uçup gitmesin calistklarmz: yazik olr bize:)))
günaydınnnn maaşallahhhGunaydnnnnn canlarmm kahvaltyi yapip calismaya basliycam hadinnnnn uyanin beni yalniz birakmaynnnn...
Gunaydin cnm 6.30 dan beri calisiyorum kalktim bi kahve yaptim ama ustunden uzak basimin agrisi gecmiyo ama yinede direniyorum mart bitti konu bitmedi cog ve anayasa bitsin diye diger konularada bakmadim bu hafta ama konu calisiyorum ardindan uzmanin cevapli sorusunu cozuyorum verimli olyo ama zamanda aliyo olsun bakalim. Kuzucukla esimde uyuyo firsati degerlendiriyoz az kaldi ve heyecanda basti artik((
günaydın şeker :)Gunaydin canlar insallah verimli bi gun olur rabbim zihin acikligi versin
sabah şekerlerii günün ilk sorusu geliyorrrrrrr:)
1-linyit
2- demir
3-taşkömür
4- fosfat
5-bor mineralleri
yukarıdaki verilen yeraltı kaynaklarından hangisi ülkemizde daha yaygın olarak bulunur?
A- 1 ve 2
B-1 ve 3
C-2 ve 3
D-3 ve 4
E-1, 3,ve 5
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Mrb cnm annen icn de geçmiş olsn durumu iyidir umarm..
kızlar tarihi bitirmiş bulunuyorum, çağdaş hariç. şimdi soru çözeceğim :) ayyy çoook mutlu oldummm :)
geriye vatandaşlıktan 3 ünitem kalıyor :)
senin dediklerine katılıyorum aynısını düşündümmm 1 2 5 olması gerekir diye düşündüm ama olmayınca bor da çok olduğu için e şıkkı dedim cevap a şıkkı diyorrCanim en son E skki 1,2,5 değil mi? Bildgm kadaryla taskomuruyle fosfat yetersiz olduğu icn ihtiyacı karşılamak adina ithal ederz.linyit demir ve bor madenlermz de oldukca yaygndr hatta bor madeninde 1. Siradayz faln..bor madenini esas alirsak E skki dememiz gerekiyor baska sklarda bor secenegi yok ama taskomurude yaygn degl oyuzden yanlis olr..bor u esas almazsakta 1 ve 2 demeliyiz..cvp ne vermiş merak ettim??
haklısın sonuç a şıkkı ama ben türkiyede borun çok olduğunu biliyodum direk borun olduğuna döndüm ama demiri düşününce divriğ diye düşündüm daha az diye demiri elemiştim öyle işteee:26:Günaydın canlar ben de yeni kalktım, hemen derse oturacağım arada kahvaltı yaparım, sabah bişey yiyesim gelmiyor.
gkgy canım ben tamamen yanlış anlamışım, akşam kafam bi milyonmuş anlaşılan bide ders çalışmaya kalktım o halde
günaydınnnnnnnnnnnnnn maaşallahhhhh
günaydınnnn maaşallahhh
günaydın şeker :)
taşkömürünü elersek, ki ben böyle sorularda elemeli yapıyorum :) sadece zonguldak ereğlide var o da yeterli değil, hatta 2012 verilerine göre, ithalatımızın ilk sırasında yer alıyor. geriye a şıkkı kalıyor. soru daha yaygın diyor, aslında demiri de ithal ediyoruz, belki yaygındır ama ihtiyacımızı karşılamıyor. 2. sıradada o var çünkü, onu da ithal ediyoruz.
haklısın sonuç a şıkkı ama ben türkiyede borun çok olduğunu biliyodum direk borun olduğuna döndüm ama demiri düşününce divriğ diye düşündüm daha az diye demiri elemiştim öyle işteee:26:
darısı başımıza zuzummmmmmmmmmmkızlar tarihi bitirmiş bulunuyorum, çağdaş hariç. şimdi soru çözeceğim :) ayyy çoook mutlu oldummm :)
geriye vatandaşlıktan 3 ünitem kalıyor :)
senin dediklerine katılıyorum aynısını düşündümmm 1 2 5 olması gerekir diye düşündüm ama olmayınca bor da çok olduğu için e şıkkı dedim cevap a şıkkı diyorr