geceleri buluşma saati düzenlesek hepimiz aynı anda gelsek:)) kulis yaparık :)))
Adamlar bizi bosayacak yazik gariplerm tek başlarına yatiyolar:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geceleri buluşma saati düzenlesek hepimiz aynı anda gelsek:)) kulis yaparık :)))
açıklamasıyla isterimm bananeemmm :))Laiklik mi???????
Ayyy kızlar benim üstüme bindiler ne soru ne ders çalışmakkkk hiç bir şe yapasım yok sabah 4 saat dersaneye gittim 80 kadar soru çözdmmm vicdanım rahat değil ama hiç çalışasım yokk yahuuuuuuuuuuuuu
yaaa adamı böyle terletirler :))İlkelere bakmaz hafife alrsam aha boyle olr sonum
sorayımm, tekrar yapmış olurum bende, ilkelerden devam edeyim mi?sor kuzum sorrr dükkanı dün ben açtım devamını getiir bebeğemmmmm
sorma yaa :) 3 ay sabretsinler artıkAdamlar bizi bosayacak yazik gariplerm tek başlarına yatiyolar:)))
canım ben bugün tarihi bitirdim, çağdaşa giriş yapıp bıraktım. darısı başınıza, ay kitabı bitirip kenara koyunca çok mutlu oldummmmElfm gkgy kuzucuklarım sizde nasıl gidiyorrrr
inkilap bence:44:bana uyar, soru sayımıza da ekleriz
1 soru daha size.
hayatta en hakiki mürşit ilimdir. sözü hangi ilkeyle doğrudan alakalıdır.
Seçenekler zaten 6 ilke var söyleyin 1 tanesini
açıklamasıyla isterimm bananeemmm :))
canım, ben dersaneden gelince hiç çalışamıyorum sen yene 80 soru iyi çözmüşşün. hep ders hep ders azcık kafanı dağıt :))
inkilap bence:44:
pnrcım hoşgeldin, bizi bırakıp gitcekmişinnnn, hiç biyere salmayız seni :)) sen bizsiz yapamazsınnnn
daha yeni buldum kocayı ondanda olmayak lennnn kocalara sahip çıkalım
Ya Atatürkün sözlerini tam hatrlamaynca yarim yamalak cümleye dökmek istemedgm icn yorum yapmadım ama madem israr ediyosn şöyle soyleyeym Atatürk bizim hacilarla hocalarla isimz olmaz bizim dayanagimz ilimdr fendir gibisinden birşeyler söylemişti sanirm
Pinar nerde ki ben mi goremiyorm????
Kizlar benim kuzucuk uyandi onunla ilgilenmem lazm sonrada yatarm opyrm yavrukuslar sabah gorusurz...
Carpemmmm uyuyon mu kizzzzzz???????
Dumannnnnnnnn cok sey kaciriyonuz....