Cnm nasill gidiyor clsmalarn.benim uzman ogretenin coğrafyasından son 150 sorum kaldi aksam halletcem onu da ins.anysadan da 300 soru kaldi onuda bigunde hallederm uzman ogreten cog ve any soru bamkasi biter.tarihini bulamamistm simdi bi siteden buldm onu da alcam cok faydasini gordm uzman ogretenlern..hazirlayanlarn eline saglik..iyi clsmalar..
Güneşim Allah yardimcn olan kuzum ya senin isin hepimizinkinden zor..sabah kalkip calismak mantikli gözüküyor..bi sure zorlanirsn ama bir hafta sabredersen vücut alisir kabullenir fistgm çok optm kendine dikkat et yorgunluk sitres hasta etmesin seni..
Allah korusun canım, aman dikkat et. Allah muhafaza..
GkGy Uzman konusunda sonuna kadar katılıyorum, olmazsa olmaz kesinlikle. Benim de vatandaşlık bitti sayılır. Coğrafya ortalarda, tarihine daha başlamadım ama gerçekten çok faydalı.
Bu arada bebişin nasıl oldu tatlım, Allahım şifasını versin bi an önce.
Canlar ben geldim. Bu son gelişim de. Uzun bir süre internet kullanmayacağım. Face hesabımı da dondurdum. Normal internete de girmeyeceğim. Haber vereyim dedim. Hakkınızı helal edin olur mu? Ben hepinizi çok sevdim sanki uzun zamandır tanıyormuşum gibi sevdim. Samimiyetiniz dostluğunuz her şeyiniz çok güzeldi. Allah'a emanet olun.
Pınarcım çok üzüldüm, yine de arada bir fırsat bulursan kaç gel aramıza. Biz de seni çok sevdik, Allaha emanet ol güzel arkadaşım. Tabii ki helal olsun..
Sagolun canlar. Kendi evime geçtim şimdi bugün yorucuydu şimdi uyusam sabah erken kalkıp ders çalışmam lazım.bu haftada hiç kitap yüzü açamadım. Iyı geceler. Kusura bakmayın ayrıntılı cevaplar yazamadım. Ama hep okudum, Grup'u hep capcanlı tuttuğunuz için de sağolun. Gunesscim hosgeldin bu arada canım.
Hoşbuldum Elifim, tekrar geçmiş olsun canım.
Cok bir sey olmaz olur mu? Düzgün kullanırsan 200 soru nan. Hos gelmissin. <3
Bana da bulastırdın. Gündüz evden cıkmadan bir cay icim en azından dedim. Bir sey yememistim. Su bitmis ben unutmusum, öyle bir yanık kokuyordu ki anlatamam...Tektim de...Aklımdan tırsıyorum. (Yorumun sonunda sarkı gelig <3)
Bu da size gelsin. Birkac gün önce kesfettim...Habire dinliyorum. Sakindir, kafa acmaz. (Yeni buldugum seyleri paylasmaya bayılıyorum, bu aclıgımı burada tatmin ettigim için kızmayın
)
[video=youtube;RBumgq5yVrA]http://www.youtube.com/watch?v=RBumgq5yVrA[/video]
Vallahi daha iyi oluyor sanki Carpem. Hoşbuldum bu arada kuzum benim.
Nan dikkat etsene, aşık gibi hepiniz çaydanlık yakar oldunuz
Alaaa Allaaaaaaaa
Kuzular çekimden geldim yine, sonra çarşıda işlerim vardı biraz. Bir haftadır mitingler yüzünden bi iş yapamıyorum, saatlerce park yeri arıyorum arıyorum sonra sinirlenip geri dönüyorum. Yarın sabah erkenden işlerimi halletmezsem sıkıntı olcak
Akşama pilavım var azcık, bir de salata ııııımh
Sonra 22.00 de cup diye yatağa. Sabah erkenden çalışmayaaaaaaaa
Hepinizi çok öpüyorum arkadaşlar, Allah yardımcınız olsun.