2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90

evet ikiside doğru
üniversiteler mal topluluğu değil mi ben cevap üniversite dedim

teşekkür edrim zuzumm

Yavrukuslar iyisiniz insallah cografya tarim bitirdim test cozdum ara verdim arkadastayiz eve gidince tam gaz devam rabbim calisma istegimizi kirmasin ve zihin acikligi versin

matematik hariç yorum yapabilirim canım :) şarkını yeni dinleme vaktim oldu bu arada güzel diğerleri gibi

Tamam canıms...Resimlerini cekebilir isem atayım...Yemekle ugrastım hızlıcana. Ders calısacagım...Olmazsa yarın da atabilirim..

doğru söylüyosun kuzummkomandit ama ben üniversite mal topluluğu diye biliyordum ondan sordm

Duobak'ım merak ettim yavru bir sey yok korkma..Bekar sanıyordum ben seni..

Duobak'ım merak ettim yavru bir sey yok korkma..Bekar sanıyordum ben seni..

Canim, benim gecmis olsun... ben bilmiyodum caydanlik muhabbetinizi. Bende yeni geldim eve. Hasta ziyaretine gelen gelene bi kalabalik bi kalabalikti anlatamam. Yemekti caydi bulasiktu derken oldum belim agriyo, bide makine yok kayinvalidemde elde yikadim.

Iyi dersler kizlar bende vatandasliktan tekrar yapim bari yeni konu olmaz bu saatte Allah zihin acikligi versin.

Senin calisma olayi yalan oldu kuzum yat da dinlen bari yarin dinlenmiş olarak daha verimli baslarsn..

Gözler kaymaya basladi azcik daha calisiyim da yatcam fistklarm iyi clismalar herkese..

Dogru diyosun canim ya bi uyusuklukta var ustumde derse adapte olamadım zaten.
Senin calisma olayi yalan oldu kuzum yat da dinlen bari yarin dinlenmiş olarak daha verimli baslarsn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…