Canım ben tam fikrimi yazacaktım ki sen almışsın, çok da iyi yapmışsın. İyi günlerde kullan inşallah, Rabbim memurluğuna sebep etsin :)
canım çok teşekkür ederim hepimize nasip olsun inşallah memurluk hayırlısıyla :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben tam fikrimi yazacaktım ki sen almışsın, çok da iyi yapmışsın. İyi günlerde kullan inşallah, Rabbim memurluğuna sebep etsin :)
canım çok teşekkür ederim hepimize nasip olsun inşallah memurluk hayırlısıyla :)
Gunesim yanlis anlamissin yavrum hamile degilim oglum var 2.5 yasinda zaten kpss olana kadarda niyetim yok :))) Canim benim cok yoruluyorsun Kıyamam ya yazdiklarini okurken soluk soluga kaliyorum sanki rabbim emeklerini bosa cikarnasin. Sabah kalkmakarini bende dusunuyorum daha iyi olur bena gore. Aklah yardimcimiz olsun tatlim öpüyorumCanlarım, güzel arkadaşlarım,
Ben de şimdi çekimden geldim, 2 gündür aralıksız 7-8 saat çekim yapıyoruz. Güneşin altında saatlerce direksiyonda, yollarda, oooy oy
Ve bu şekilde haftanın 4 günü devam edicez bir yıl boyunca.
Neyse Allah büyüktür bakalım.
Kızlar ben 1-1,5 aydır elime kalem alamadım. Hiç gidip masaya oturasım gelmiyor. Benim kulağımı mı çekiyosunuz, sopa mı atıyosunuz bilmem ama bişi yapın nolur. Kendime çok kızıyorum, bütün hevesimi kaybettim. Vijdan azabından da ölüyorum üstelik.
Bu arada gün içinde çok yorulduğum için iki gündür akşam masaya bir oturuyorum, 15 dk sonra sürünerek yatağıma zor gidiyorum. Ben de dedim ki, saat 2-3 e kadar çalışırdım eskiden. Öyle yapacağıma her gün 22.00 gibi yatsam sabah 4.00 gibi kalksam. 7.30'a kadar çalışsam. Toplamda günlük 3.5 saat yapar. Çok bişi değil ama ertesi gün de işe gideceğim için daha fazla zorlayamam. Fikirlerinizi merak ediyorum, tabi sabah kalkması da bir zulüm ama napim başka çarem yok.
Akşam dershanem var, 11 gibi evde olurum, gelir gelmez hemen yatmaya çalışcam inşallah
Hepinizi kocaman öpüyorum, iyi çalışmalar.
Cok sukur cnm rabbim sifa versinKizlar coook şükür dun gece ameliyat oldu.bugun cikaracagiz hastaneden.cikis islemleri icin bekliyoruz. Cok saglikli gorunuyor. Kizlar sizden de Allah ragzi olsun dualariniz ve bana vermis oldugunuz destek icin. Sizi seviyorum canlar.
bu gün sınava gittim ordan ayaklarım kitapçıya gitti sizlerden çok duyduğum uzman kariyerin öğreten tarih soru bankası aldım . 7 li yedi iklim deneme vardı onu aldımm yaaa artık soru bankası almayacam dedikçe alıyorum kendime şaşırıyorum yahuuu evde 10 - 11 kadar yayınevinin soru bankası var ama ben doymuyorum sanki hepsini çözüyorum gibi öyle işte sizde ne var ne yok zuzularrr
Gkgy nerdesin balim ben test cozdum yemek yaptim gune gittim oglumu parkta oynattim geldim derse oturdum sen yoksun tatlimm ders calisiyorsundur tam gaz de miiii
Cnm nasill gidiyor clsmalarn.benim uzman ogretenin coğrafyasından son 150 sorum kaldi aksam halletcem onu da ins.anysadan da 300 soru kaldi onuda bigunde hallederm uzman ogreten cog ve any soru bamkasi biter.tarihini bulamamistm simdi bi siteden buldm onu da alcam cok faydasini gordm uzman ogretenlern..hazirlayanlarn eline saglik..iyi clsmalar..
Canlarım, güzel arkadaşlarım,
Ben de şimdi çekimden geldim, 2 gündür aralıksız 7-8 saat çekim yapıyoruz. Güneşin altındakabullenir direksiyonda, yollarda, oooy oy
Kızlar ben 1-1,5 aydır elime kalem alamadım. Hiç gidip masaya oturasım gelmiyor. Benim kulağımı mı çekiyosunuz, sopa mı atıyosunuz bilmem ama bişi yapın nolur. Kendime çok kızıyorum, bütün hevesimi kaybettim. Vijdan azabından da ölüyorum üstelik.
Bu arada gün içinde çok yorulduğum için iki gündür akşam masaya bir oturuyorum, 15 dk sonra sürünerek yatağıma zor gidiyorum. Ben de dedim ki, saat 2-3 e kadar çalışırdım eskiden. Öyle yapacağıma her gün 22.00 gibi yatsam sabah 4.00 gibi kalksam. 7.30'a kadar çalışsam. Toplamda günlük 3.5 saat yapar. Çok bişi değil ama ertesi gün de işe gideceğim için daha fazla zorlayamam. Fikirlerinizi merak ediyorum, tabi sabah kalkması da bir zulüm ama napim başka çarem yok.
Akşam dershanem var, 11 gibi evde olurum, gelir gelmez hemen yatmaya çalışcam inşallah
bu günkü denememdeki günceller:
1: 2013 yılında plastik para sistemine geçan ülke: KANADA
2: Merkezi Fransa 'nın Lyon kentinde bulunan ; Birleşmiş Milletler'den sonra dünyanın 2. büyük uluslararası örgütü olan ve suçluların yakalanması için "KIRMIZI BÜLTEN" çıkaran uluslararası polis teşkilatı : İNTERPOL dür.
3: Expo 2020 DUBAİ de yapılacaktır
4: ilk ziyaretini 1876-1877 yıllarında gerçekleştirdiği İstanbulda uzun süre kalarak izlenimlerini eserlerinde anlatan Türk dostu Fransız seyyah ,ressam ve yazarkimdir İERRE LOTİ DİR
5: Suriyede kimyasal silahların imhası sürecindeki başarılı faaliyetlerinden dolayı 2013 nobel barış ödülü verilen kimyasal silahların yasaklanması örgütü(OPCW) adına ödülü ahmet üzümcü almıştır.
Kizlar coook şükür dun gece ameliyat oldu.bugun cikaracagiz hastaneden.cikis islemleri icin bekliyoruz. Cok saglikli gorunuyor. Kizlar sizden de Allah ragzi olsun dualariniz ve bana vermis oldugunuz destek icin. Sizi seviyorum canlar.
bu gün sınava gittim ordan ayaklarım kitapçıya gitti sizlerden çok duyduğum uzman kariyerin öğreten tarih soru bankası aldım . 7 li yedi iklim deneme vardı onu aldımm yaaa artık soru bankası almayacam dedikçe alıyorum kendime şaşırıyorum yahuuu evde 10 - 11 kadar yayınevinin soru bankası var ama ben doymuyorum sanki hepsini çözüyorum gibi öyle işte sizde ne var ne yok zuzularrr
çok haklısın bebeğim de işte gelde benim ruh halime anlattKuzummmm umarm snvn iyi gecmistr..buarada elindeki kitapları bitirmeden kitap almani tavsiye etmem yavrukusum onlari cozemezsen sitres yaparsin güzel canina yazik kiyamam sana...
Oooooy GkGy kuzuuum, geldim vallahi. Hissettim hissetmez olur muyum Sadece kulaklarım çınlasa iyi, sanki azıcık da çektiniz kulaklarımı
İnşallah bundan sonra burda olcam canım, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Hoşbuldum Carpeeeem, özlemişim ben sizi yafuuu
Dumancııım hoşbuldum canım, çok teşekkürler.
Duman bebiş mi geliyor, aaaaa çok sevindim maşallah. Ben kaçırmış mıyım bunu yafu :26:
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Dumancım, kocaman öperim ikinizi de
Elifcim, geç oldu biraz ama; çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim şifasını versin inşallah.
Duobakcım, güle güle kullan yeni cicilerini, memurluğuna sebep olsun inşallah
ay kuzum iyi sevindimmm işallah daha ii olurrr tatlım
Cok sukur cnm rabbim sifa versin
Elifm geceden beri aklimdasn kuzum çok sukr çok sevndm herşeyin güzel bi şekilde geçmesine..canim benm biz de seni seviyoruz..
Kizlar coook şükür dun gece ameliyat oldu.bugun cikaracagiz hastaneden.cikis islemleri icin bekliyoruz. Cok saglikli gorunuyor. Kizlar sizden de Allah ragzi olsun dualariniz ve bana vermis oldugunuz destek icin. Sizi seviyorum canlar.
Canlarım, güzel arkadaşlarım,
Ben de şimdi çekimden geldim, 2 gündür aralıksız 7-8 saat çekim yapıyoruz. Güneşin altında saatlerce direksiyonda, yollarda, oooy oy
Yavrukuslarmmmmmm ben yine caydanligi yakiyordmmmmm bir gün ev yanacak Allah korusn(((
Canlar ben geldim. Bu son gelişim de. Uzun bir süre internet kullanmayacağım. Face hesabımı da dondurdum. Normal internete de girmeyeceğim. Haber vereyim dedim. Hakkınızı helal edin olur mu? Ben hepinizi çok sevdim sanki uzun zamandır tanıyormuşum gibi sevdim. Samimiyetiniz dostluğunuz her şeyiniz çok güzeldi. Allah'a emanet olun.
Cok bir sey olmaz olur mu? Düzgün kullanırsan 200 soru nan. Hos gelmissin. <3
Bizde seni can... Esin rahat bir nefes almıstır.
Aynen var ya evde bir ton kitap var...Hepsini bitirmek nasip olur insallah...ve ise yararlar umarım.
Bana da bulastırdın. Gündüz evden cıkmadan bir cay icim en azından dedim. Bir sey yememistim. Su bitmis ben unutmusum, öyle bir yanık kokuyordu ki anlatamam...Tektim de...Aklımdan tırsıyorum. (Yorumun sonunda sarkı gelig <3)
Face hesabını dondurmakla iyi etmissin. Sanırım buraya yazdıgın durumla ilgili...Keske bu yüzden buradan ayrılmasan...Helal olsun...
Kızlar dershaneden geldim, annem yemegi yapmıs öyle sevindim ki anlatamam <3 Yedim, dusumu aldım, akca pakca oldum. Ders calısacaktım ama uyumak istiyorum...Kafam yorgun cok...
Bu da size gelsin. Birkac gün önce kesfettim...Habire dinliyorum. Sakindir, kafa acmaz. (Yeni buldugum seyleri paylasmaya bayılıyorum, bu aclıgımı burada tatmin ettigim için kızmayın )
[video=youtube;RBumgq5yVrA]http://www.youtube.com/watch?v=RBumgq5yVrA[/video]
günaydın topiği işgal ediyorum kusura bakmayın sizleri uzaktan takip ediyor ama yazmıyordum.. sabah uyandım ve bi bakayım dedim müziği dinledim bayıldım ve kayıtsız kalamadım
Verimli günler dilerim