Kıyamam ya gecmis olsn cnm pekmez falan ver iyi gelir annesi yavruya allah sifa versin:))))MAS caliskan arkadaşım benim okadr isi ne ara yyaptın ben senin kadar marifetli degilm sadece ders calistm..benim ufakligi da cikarcaktm parka biraz oksuruyo o yüzden cikarmadm ikimizde biraz hastayz bogazmz kuruyor oksuruk ve biraz da grip var babamiz disardan hastaligi alip geliyir bize( benm komsularda kiziyo bana gune gelmiyosn diye ben de bana 3 ay dokunmayn sonra istedgnz yere gelirm dedim:))esimde erken geliyo bugun birazdan gelir yemege kalkcam iyi calismalar fistgm..
Ohhh iyi yapmissin cnm takirtakir cozersin insallah
kuzm geçmiş olsun bebişine ama dikkat et havalar bir sıcak bir soğuk grip olmak için ortam çok kuzucmmmGunaydn yavrukuslarm gozumun biri acik biri kapali uyandm kahvaltmzi yaptk bakalım..dungece sabaha kadar uyutmadi benim ufaklik ateslendi((kendi de uyumadi beni de uyutmadi simdi daha iyi düştü biraz ateşi gün içinde tamamen düzelir inş ..ben yavaştan calismaya calisacagm fistklarm herkese iyi clsmalar..
Carpem sarkini dinleyecektm erişim engellendi faln diyo nie ole diyo..merak ettim sarkiyi söyleyeni ve sarkinin ismini yaz da başka siteden dinleyeyim..
Hayirli cumalar kizlar gunaydin herkese rabbim zihin acikligi ve emeklerimizin karsiligini versin insallah allaha emanet olun. ..
Cografyadan konu calisacam insallah...opuyorum canlar
aşağıdaki coğrafi bölgede yer alan aşağıdaki kent çiftlerinden hangilerinin doğal bitki örtüleri arasındaki fark daha belirgindir?
A-- ankara-konya
b--gaziantep-şanlıurfa
c-- van- kars
d-- izmir- denizli
e-- rize- bayburt
açıklamasıyla cevaplarmısınızzz kızlarr şimdiden teşekkürler
aşağıdaki coğrafi bölgede yer alan aşağıdaki kent çiftlerinden hangilerinin doğal bitki örtüleri arasındaki fark daha belirgindir?
A-- ANKARA-KONYA
B--GAZİANTEP-ŞANLIURFA
C-- VAN- KARS
D-- İZMİR- DENİZLİ
E-- RİZE- BAYBURT
AÇIKLAMASIYLA CEVAPLARMISINIZZZ KIZLARR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Canim cavap e sikki. Rize denizellik etkisinde kaliyor, oysa bayburt dogu anadoluyla sınır daha cok oranin iklimine tabi. Daglar denize paralel ya. Bayburt denizellikten yararlanamiyor. Egede dik oldugundan denizellik ic kisimlara sokuluyor. Diger iller ayni bolgede zaten.
aşağıdaki coğrafi bölgede yer alan aşağıdaki kent çiftlerinden hangilerinin doğal bitki ortuARA-KONYAındaki fark daha belirgindir?
A-- ANKARA-KONYA
B--GAZİANTEP-ŞANLIURFA
C-- VAN- KARS
D-- İZMİR- DENİZLİ
E-- RİZE- BAYBURT
sınavdan sorularım var cevabı açıklayarak yazarsanız sevinirim
abc üç basamaklı bir sayıdır..
a>b>c ve a:c2 ( a eşittir c'nin karesiyapamadım kızlar biraz bilgisay özürlüyüm de )
koşullarını sağlayan kaç tane abc sayısı vardır?
Maşallah kuzum karadenizli olmanin hakkini veriyosn:)))
Gunaydn yavrukuslarm gozumun biri acik biri kapali uyandm kahvaltmzi yaptk bakalım..dungece sabaha kadar uyutmadi benim ufaklik ateslendi((kendi de uyumadi beni de uyutmadi simdi daha iyi düştü biraz ateşi gün içinde tamamen düzelir inş ..ben yavaştan calismaya calisacagm fistklarm herkese iyi clsmalar..
Carpem sarkini dinleyecektm erişim engellendi faln diyo nie ole diyo..merak ettim sarkiyi söyleyeni ve sarkinin ismini yaz da başka siteden dinleyeyim..
günaydın topiği işgal ediyorum kusura bakmayın sizleri uzaktan takip ediyor ama yazmıyordum.. sabah uyandım ve bi bakayım dedim müziği dinledim bayıldım ve kayıtsız kalamadım
Verimli günler dilerim
Hayirli cumalar kizlar gunaydin herkese rabbim zihin acikligi ve emeklerimizin karsiligini versin insallah allaha emanet olun. ..
Cografyadan konu calisacam insallah...opuyorum canlar
Herkese hayırlı cumalar benden de,
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için tekrardan sağolun, geçen zamanda telefondan ve ıpad den girdim, mesajlarınızı okudum ama doğru dürüst cevaplayamadım, alıntı yapamadım, sizlerinde sıkıntılırı rahatsızlıkları vardı, gönlümden hepinize dua ettim,
Yeni aramıza katılan arkadaşlar olmuşlar hepiniz hoşgeldiniz,
GKGY geçmiş olsun canım bu arada, en son okuyup aklımda kalan :) oğluşun düzelmiştir inşallah.
Canlar, kaç günden sonra doğru dürüst ders başına oturacağım çok mutluyum bu yüzden, konularım bitmedi, birsürü test kitaplarım var hepsini aç gözlülük yapıp aldım, bu yüzden hepsini çözmem gerekiyor, inşallah başaracağım. Hedefim nisan ayı içinde bu konuları bitirmek, inşallah.sorular çorap söküğü gibi ilerler diye düşünüyorum.
CARPEM müzüklerin ilaç gibin geliyor kız, bayılıyorum. memur olayım diye, daha çok çalışayım diye eşim bana ARABA sözü verdi kızlar :) kazanmam lazım. arabama da cd doldurtcam CARPEM in müziklerinden. bir CD doldurursun artık bana CARPEM
kızlar sizde yastık falan süs eşyası işler yollarsınız arabama
Allah herkese zihin açıklığı versinnnnn, bol bol ders çalışın bakıyımmm :) molalarda gireceğim, artık görüşürüz.
video kaybolmuş :)))
sınavdan sorularım var cevabı açıklayarak yazarsanız sevinirim
abc üç basamaklı bir sayıdır..
a>b>c ve a:c2 ( a eşittir c'nin karesiyapamadım kızlar biraz bilgisay özürlüyüm de )
koşullarını sağlayan kaç tane abc sayısı vardır?
A-- ANKARA-KONYA
B--GAZİANTEP-ŞANLIURFA
C-- VAN- KARS
D-- İZMİR- DENİZLİ
E-- RİZE- BAYBURT
teşekkür edrim kuzummm doğru söylüyorsun ben onu düşünemedimCanim cavap e sikki. Rize denizellik etkisinde kaliyor, oysa bayburt dogu anadoluyla sınır daha cok oranin iklimine tabi. Daglar denize paralel ya. Bayburt denizellikten yararlanamiyor. Egede dik oldugundan denizellik ic kisimlara sokuluyor. Diger iller ayni bolgede zaten.
evet kuzum e şıkkı doğru söylüyorsunnnn hiç düşünemedim :2:ben kars - van dedim onu dememin nedenide erzurum ardahan kars platosu var ya orada çayır var dedim van da bozkır diye düşündümYavrukusum elifin söylediklerine katiliyorm..
Rize karadeniz iklimi etkisinde bayburt ise daha içerde olduğu icin ve daglarin uzanisi nedeniyle iklimin icerilere sokulamamasi sebebiyle ve ayriyeten de doğu anadoluyla olan yakinligi alakasi itibariyle doğu karadeniz iklimi ve doğu anadolu iklimi arasında geçiş yasar yazları sicak kurak kislari soğuk ve kar yagislidir ve dolayisiyla bitki örtüsü de bozkirdir rize ise geniş gür cayirlar ve ormanlarla kaplidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?