2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Kıyamam ya gecmis olsn cnm pekmez falan ver iyi gelir annesi yavruya allah sifa versin

Hayirli cumalar kizlar gunaydin herkese rabbim zihin acikligi ve emeklerimizin karsiligini versin insallah allaha emanet olun. ..

Cografyadan konu calisacam insallah...opuyorum canlar

kuzm geçmiş olsun bebişine ama dikkat et havalar bir sıcak bir soğuk grip olmak için ortam çok kuzucmmm

Herkese hayırlı cumalar benden de,
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için tekrardan sağolun, geçen zamanda telefondan ve ıpad den girdim, mesajlarınızı okudum ama doğru dürüst cevaplayamadım, alıntı yapamadım, sizlerinde sıkıntılırı rahatsızlıkları vardı, gönlümden hepinize dua ettim,

Yeni aramıza katılan arkadaşlar olmuşlar hepiniz hoşgeldiniz,

GKGY geçmiş olsun canım bu arada, en son okuyup aklımda kalan :) oğluşun düzelmiştir inşallah.

Canlar, kaç günden sonra doğru dürüst ders başına oturacağım çok mutluyum bu yüzden, konularım bitmedi, birsürü test kitaplarım var hepsini aç gözlülük yapıp aldım, bu yüzden hepsini çözmem gerekiyor, inşallah başaracağım. Hedefim nisan ayı içinde bu konuları bitirmek, inşallah.sorular çorap söküğü gibi ilerler diye düşünüyorum.

CARPEM müzüklerin ilaç gibin geliyor kız, bayılıyorum. memur olayım diye, daha çok çalışayım diye eşim bana ARABA sözü verdi kızlar :) kazanmam lazım. arabama da cd doldurtcam CARPEM in müziklerinden. bir CD doldurursun artık bana CARPEM
kızlar sizde yastık falan süs eşyası işler yollarsınız arabama

Allah herkese zihin açıklığı versinnnnn, bol bol ders çalışın bakıyımmm :) molalarda gireceğim, artık görüşürüz.

sınavdan sorularım var cevabı açıklayarak yazarsanız sevinirim
abc üç basamaklı bir sayıdır..
a>b>c ve a:c2 ( a eşittir c'nin karesi yapamadım kızlar biraz bilgisay özürlüyüm de )
koşullarını sağlayan kaç tane abc sayısı vardır?

aşağıdaki coğrafi bölgede yer alan aşağıdaki kent çiftlerinden hangilerinin doğal bitki örtüleri arasındaki fark daha belirgindir?
A-- ANKARA-KONYA
B--GAZİANTEP-ŞANLIURFA
C-- VAN- KARS
D-- İZMİR- DENİZLİ
E-- RİZE- BAYBURT
AÇIKLAMASIYLA CEVAPLARMISINIZZZ KIZLARR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

canım cvp e şıkkı mı önce onu öğreneyim eğer doğruysa açıklamasını yapayım.

Canim cavap e sikki. Rize denizellik etkisinde kaliyor, oysa bayburt dogu anadoluyla sınır daha cok oranin iklimine tabi. Daglar denize paralel ya. Bayburt denizellikten yararlanamiyor. Egede dik oldugundan denizellik ic kisimlara sokuluyor. Diger iller ayni bolgede zaten.

Maşallah kuzum karadenizli olmanin hakkini veriyosn:)))

Yavrukusum elifin söylediklerine katiliyorm..
Rize karadeniz iklimi etkisinde bayburt ise daha içerde olduğu icin ve daglarin uzanisi nedeniyle iklimin icerilere sokulamamasi sebebiyle ve ayriyeten de doğu anadoluyla olan yakinligi alakasi itibariyle doğu karadeniz iklimi ve doğu anadolu iklimi arasında geçiş yasar yazları sicak kurak kislari soğuk ve kar yagislidir ve dolayisiyla bitki örtüsü de bozkirdir rize ise geniş gür cayirlar ve ormanlarla kaplidir..

Kuzucum cvbi 6 mi?? Doğruysa çözümü yaziyim yanlissa boşa kürek cekmeyelim:)

Canım youtube engellendi ya hani. Bir acılıyor bir acılmıyor. Passanger-let her go

günaydın topiği işgal ediyorum kusura bakmayın sizleri uzaktan takip ediyor ama yazmıyordum.. sabah uyandım ve bi bakayım dedim müziği dinledim bayıldım ve kayıtsız kalamadım

Verimli günler dilerim

Topigimiz acık herkese <3

Hayirli cumalar kizlar gunaydin herkese rabbim zihin acikligi ve emeklerimizin karsiligini versin insallah allaha emanet olun. ..

Cografyadan konu calisacam insallah...opuyorum canlar

Sana da can...Hayırlı cumalar <3

video kaybolmuş :)))

Doldururum tabiyki...Kuzum youtube erisimi muallakta bir engelleniyor bir acılıyor son olaylardan dolayı. Passanger-let her go sarkı...

CEVAP 6.

İki ihtimal var..a=4 c=ise b=3 olur
a=9 c=3 ise b=4,5,6,7,8 olur.

yani 6 tane abc sayısı olusur.

Cevap e. iklimle ilişkilendirebiliriz. rizede denizel etki var ayrıca rizenin arkasında daglar var pesine bayburt var. kıyıya paralel daglardan dolayı denizel etki ic kesimlere giremez. bu sebeple karasal iklim görülür bayburtta.

teşekkür edrim kuzummm doğru söylüyorsun ben onu düşünemedim

evet kuzum e şıkkı doğru söylüyorsunnnn hiç düşünemedim :2:ben kars - van dedim onu dememin nedenide erzurum ardahan kars platosu var ya orada çayır var dedim van da bozkır diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…