• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
bebeğim ben çözüyorum çok güzel pegemi tavsiye ederim bide 2013 soru yakalamış ya ondan çözmelisin :55: bende fem de var :34:bir kitabın içinde bütün ders var soru bankası eger onu alacaksanda tavsiye etmiyorum soruları güzel ama bir sıkıntısı oda mesela test 11 soru var ama cevap anahtarı13 tane veriyor hani 11 e kadar kontrol edim diyosun olmuyor kesin doğru dediğin sorunun cevabını yanlış çıkıyor ama soru kalitesi güzel zor yanii ama dediğim gibi bende tek kitapta bütün ders var soru bankassı ben öyle bir sıkıntıyla karşılaştı sonra sadece benm kitapta belki yayın hatası dır dedim sonra dersaneeki kızlarla konuşunca aynı sıkıntıyla onlara yaşamışlar kuzum

Kizlar, bugun dersanedeydim.simdi hastaneye geldik.ameliyat olucak, kizlar dua edin...saat kacta ameliyata alacaklar belli degil henüz bekliyoruz, esim cok stresli bana düşüyor herkese moral vermek ��:14:

Canım bir an önce atlatır inşallah...Haber et bizlere...Yorum icin topigimdeki ayrıca tesekkür ederim tekrar.

Yoldaslarim mrb
Bi kac gundur yazamadim sikintilarim vardi bugunde hastanelerde gecti vaktim ama artik bi problem yok dort elle calusmaya tam gaz devam Oglum uyudu esimde gec gelecek oyeeee bennde yaptim cayimi yurutmeden test cozecem :)) kim var ders calisan parmak kaldirsin:))

Gkgy cim yalniz birakmayacam artik insallah kuzum basin agrimistiya gecen kiyamam

Elifim allah sifa versin dualarim sizinle

Gunes zeytin hosgeldiniz

Duobak allah zihin acikligi versin tatlim

Carpemm caaaaannnn opuyorum senide geceye beklerim gel calisak:)) hasbammmm

Adini hatirlayamadigim arkadaslar sizlerede rabbim zihin acikligi versin

Geldim yavru kusum, buralardayım <3

Dumancimmmmm kacgundur aklimdasn nerde bu kiz diyorm??hastane olayi ne kotu bisey yoktur inş? Caylari hazirla fistgm Duabakla sana geliyoz:))

Ben kazana mı düstüm nan?
:5:

Canlarm soru bankasinin adini tam olarak dogrumu yazdm bilmiyorum ama siz anlamissnzdr hangisini kastettigimi...
Soru bankasi alcam fem i dusunuyorm onda karar kildm bir de pegemi dusunuyorm ama ona tam karar veremedm cozen yada çözmüş olan varmi pegemi nasil tavsiye edermisnz???

Canım o kitap bende var,dershaneden verdiler, ben onu en sona bıraktım çünkü tam kpss ayarında ve cok benzer soru cıkmıs oradan...

Kızlar görmediniz sanırsam :(

Topigime bekliyorum, fikirleriniz cok önemli.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=703983

Bu da size...

[video=youtube;O1eOsMc2Fgg]http://www.youtube.com/watch?v=O1eOsMc2Fgg[/video]

Son düzenleme:
Canlarm soru bankasinin adini tam olarak dogrumu yazdm bilmiyorum ama siz anlamissnzdr hangisini kastettigimi...
Soru bankasi alcam fem i dusunuyorm onda karar kildm bir de pegemi dusunuyorm ama ona tam karar veremedm cozen yada çözmüş olan varmi pegemi nasil tavsiye edermisnz???
bebeğim ben çözüyorum çok güzel pegemi tavsiye ederim bide 2013 85 soru yakalamış ya ondan çözmelisin bende fem de var bir kitabın içinde bütün ders var soru bankası eger onu alacaksanda tavsiye etmiyorum soruları güzel ama bir sıkıntısı oda mesela test 11 soru var ama cevap anahtarı13 tane veriyor hani 11 e kadar kontrol edim diyosun olmuyor kesin doğru dediğin sorunun cevabını yanlış çıkıyor ama soru kalitesi güzel zor yanii ama dediğim gibi bende tek kitapta bütün ders var soru bankassı ben öyle bir sıkıntıyla karşılaştı sonra sadece benm kitapta belki yayın hatası dır dedim sonra dersaneeki kızlarla konuşunca aynı sıkıntıyla onlara yaşamışlar kuzum

Uyuyorum canlar...Yarın görüsürüz. Dershanede soru cözüm saatim var yarın...Gündüz yazamayabilirim gidersem. Öpüldünüz...

Gygk canım sana gelsin kuşum <3

[video=youtube;K5KAc5CoCuk]http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk[/video]

bebeğim ben çözüyorum çok güzel pegemi tavsiye ederim bide 2013 soru yakalamış ya ondan çözmelisin :55: bende fem de var :34:bir kitabın içinde bütün ders var soru bankası eger onu alacaksanda tavsiye etmiyorum soruları güzel ama bir sıkıntısı oda mesela test 11 soru var ama cevap anahtarı13 tane veriyor hani 11 e kadar kontrol edim diyosun olmuyor kesin doğru dediğin sorunun cevabını yanlış çıkıyor ama soru kalitesi güzel zor yanii ama dediğim gibi bende tek kitapta bütün ders var soru bankassı ben öyle bir sıkıntıyla karşılaştı sonra sadece benm kitapta belki yayın hatası dır dedim sonra dersaneeki kızlarla konuşunca aynı sıkıntıyla onlara yaşamışlar kuzum
Bende butn derslerin olduğu kitabi dusunuyormdum fiyati uygun diye ufff kafamkaristi:(( femin diğer set seklindeki soru bankasida pahali:((tek tek alsam desem daha pahaliya gelir neyse yapcaz birşeyler.sağol gülüm bilgilendirme için..

Kızlar görmediniz sanırsam :(

Topigime bekliyorum, fikirleriniz cok önemli.[/B]

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=703983

Bu da size...

[video=youtube;O1eOsMc2Fgg]http://www.youtube.com/watch?v=O1eOsMc2Fgg[/video]

Yavrum seni kazana dusururmuyuz senin yerin basimizin ustu.. topikte yoktun o ara o yüzden sana teklif edemedm...

Pegemi de alcam enkisa zamanda sagol cnm bilgilendirme icn.. hatta hemen almaliyim elimde soru kalmadi ama artik eşime kitap alcam demeye de utaniyorm neyse alistira alistira soylerm artik:))

Uyuyorum canlar...Yarın görüsürüz. Dershanede soru cözüm saatim var yarın...Gündüz yazamayabilirim gidersem. Öpüldünüz...

Gygk canım sana gelsin kuşum <3

[video=youtube;K5KAc5CoCuk]http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk[/video]

Güzel şarki teşekkürler fistigim..

Gunaydin canlarm kahvaltiyi ettik KPSS mesaime start veriyim herkese iyi calismalar..

Gunaydin kizlar....
Verimli bi gun olur inşallah...
Saat 2 ye kadar ders calisacam sonra gune gidecem:) gelmiyon diye kusmesinler aradan cikartiyim opuldunuz kizlar

Hemen bende aliyorum pagemi sagol cnm bilgin icin
Uzmanin ogreteni cozuyorum bilgim sifirdi ama sayesinde aklima kazindi herkese tavsiye ederim

rica ederim canım bitirelim inş. bu kpss yi bu sene ama ben onu son 2 ay çözücem sorular daha akılda kalması için uzman kariyer öğreten soru bankaları gerçekten çok faydalı dün coğrafyaya başladım bilmediğim unuttuğum ne çok şey varmış oysaki :) kolay gelsin canım iyi çalışmalar

Kizlar coook şükür dun gece ameliyat oldu.bugun cikaracagiz hastaneden.cikis islemleri icin bekliyoruz. Cok saglikli gorunuyor. Kizlar sizden de Allah ragzi olsun dualariniz ve bana vermis oldugunuz destek icin. Sizi seviyorum canlar.

Kizlar coook şükür dun gece ameliyat oldu.bugun cikaracagiz hastaneden.cikis islemleri icin bekliyoruz. Cok saglikli gorunuyor. Kizlar sizden de Allah ragzi olsun dualariniz ve bana vermis oldugunuz destek icin. Sizi seviyorum canlar.
ay kuzum iyi sevindimmm işallah daha ii olurrr tatlım

bu gün sınava gittim ordan ayaklarım kitapçıya gitti :9:sizlerden çok duyduğum uzman kariyerin öğreten tarih soru bankası aldım . 7 li yedi iklim deneme vardı onu aldımm :34:yaaa artık soru bankası almayacam dedikçe alıyorum kendime şaşırıyorum :27:yahuuu evde 10 - 11 kadar yayınevinin soru bankası var ama ben doymuyorum sanki hepsini çözüyorum gibi öyle işte:9: sizde ne var ne yok zuzularrr:55:

arkadaşlar mrh aranıza katılalı yaklaşık 1 hafta kadar oldu. sizlerden bi konuda görüşünüzü almak istiyorum. bende uzman kariyer sistematik çözümlü soru seti var başlangıç düzey ve ileri olmak üzere oldukça güzel ve çözümlü. Ama uzman kariyerin ayrıca öğreten soru bankaları da var çözümlü sizlerinde bildiği gibi. Öğreten sru bankalarının çok faydalı olduğunu söylüyorlar burada da okudum çözen arkadaşlar oldukça memnun olduklarını söylemişler başka bloglarda da okuduğum zaman hep olumlu şeyler yazılmış. Ayrıca her ikisinin de soru içerikleri farklı. Şimdi sizce ben öğreten soru bankalarından da edineyim mi sizce coğrafyam pek iyi değil anayasam hiç hiç iyi değil. Ne olur bana bi akıl verin arkadaşlar. İhtiyacın çözümlü soru banklarınıda çözüyorum pegemide alıcam ama uzman kariyer konusunda öğretenleri almalımıyım sizce. sistematik soru setini dersane verdi. :(((((((((((((((((

Canım ben tam fikrimi yazacaktım ki sen almışsın, çok da iyi yapmışsın. İyi günlerde kullan inşallah, Rabbim memurluğuna sebep etsin :)

Gunescim hosgeldin cnm benm kulaklarini bayagi cinlattik nerelerde bu kiz diye..bidaha bizi birakip gitme:(

Oooooy GkGy kuzuuum, geldim vallahi. Hissettim hissetmez olur muyum :17: Sadece kulaklarım çınlasa iyi, sanki azıcık da çektiniz kulaklarımı :1:
İnşallah bundan sonra burda olcam canım, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Merhaba efendim hosgeldiniz..

Sıkıntı degil canım geldin sonunda...Hosgelmişsin...

Gygk dedigin cok dogru...panik olmamak lazım...ben de program yazdım..Çat diye geciyor zaman...

Kızlar ben de yap ve ses bilgisi videolarının tümünü bitirdim sonunda. Şimdi matematik cözecegim biraz. Pesine tarihden devam edecegim...

Hoşbuldum Carpeeeem, özlemişim ben sizi yafuuu :17:

Yoldaslarim mrb
Bi kac gundur yazamadim sikintilarim vardi bugunde hastanelerde gecti vaktim ama artik bi problem yok dort elle calusmaya tam gaz devam Oglum uyudu esimde gec gelecek oyeeee bennde yaptim cayimi yurutmeden test cozecem :)) kim var ders calisan parmak kaldirsin:))

Gkgy cim yalniz birakmayacam artik insallah kuzum basin agrimistiya gecen kiyamam

Elifim allah sifa versin dualarim sizinle

Gunes zeytin hosgeldiniz

Duobak allah zihin acikligi versin tatlim

Carpemm caaaaannnn opuyorum senide geceye beklerim gel calisak:)) hasbammmm

Adini hatirlayamadigim arkadaslar sizlerede rabbim zihin acikligi versin

Dumancııım hoşbuldum canım, çok teşekkürler.
Duman bebiş mi geliyor, aaaaa çok sevindim maşallah. Ben kaçırmış mıyım bunu yafu :26:
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Dumancım, kocaman öperim ikinizi de :38:

Kizlar, bugun dersanedeydim.simdi hastaneye geldik.ameliyat olucak, kizlar dua edin...saat kacta ameliyata alacaklar belli degil henüz bekliyoruz, esim cok stresli bana düşüyor herkese moral vermek &#128547;:14:

Elifcim, geç oldu biraz ama; çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim şifasını versin inşallah.

bu gün sınava gittim ordan ayaklarım kitapçıya gitti :9:sizlerden çok duyduğum uzman kariyerin öğreten tarih soru bankası aldım . 7 li yedi iklim deneme vardı onu aldımm :34:yaaa artık soru bankası almayacam dedikçe alıyorum kendime şaşırıyorum :27:yahuuu evde 10 - 11 kadar yayınevinin soru bankası var ama ben doymuyorum sanki hepsini çözüyorum gibi öyle işte:9: sizde ne var ne yok zuzularrr:55:

Duobakcım, güle güle kullan yeni cicilerini, memurluğuna sebep olsun inşallah :16:

bu günkü denememdeki günceller:
1: 2013 yılında plastik para sistemine geçan ülke: KANADA
2: Merkezi Fransa 'nın Lyon kentinde bulunan ; Birleşmiş Milletler'den sonra dünyanın 2. büyük uluslararası örgütü olan ve suçluların yakalanması için "KIRMIZI BÜLTEN" çıkaran uluslararası polis teşkilatı : İNTERPOL dür.
3: Expo 2020 DUBAİ de yapılacaktır
4: ilk ziyaretini 1876-1877 yıllarında gerçekleştirdiği İstanbulda uzun süre kalarak izlenimlerini eserlerinde anlatan Türk dostu Fransız seyyah ,ressam ve yazarkimdir :PİERRE LOTİ DİR
5: Suriyede kimyasal silahların imhası sürecindeki başarılı faaliyetlerinden dolayı 2013 nobel barış ödülü verilen kimyasal silahların yasaklanması örgütü(OPCW) adına ödülü ahmet üzümcü almıştır.

Canlarım, güzel arkadaşlarım,

Ben de şimdi çekimden geldim, 2 gündür aralıksız 7-8 saat çekim yapıyoruz. Güneşin altında saatlerce direksiyonda, yollarda, oooy oy :31:
Ve bu şekilde haftanın 4 günü devam edicez bir yıl boyunca.

Neyse Allah büyüktür bakalım.
Kızlar ben 1-1,5 aydır elime kalem alamadım. Hiç gidip masaya oturasım gelmiyor. Benim kulağımı mı çekiyosunuz, sopa mı atıyosunuz bilmem ama bişi yapın nolur. Kendime çok kızıyorum, bütün hevesimi kaybettim. Vijdan azabından da ölüyorum üstelik.

Bu arada gün içinde çok yorulduğum için iki gündür akşam masaya bir oturuyorum, 15 dk sonra sürünerek yatağıma zor gidiyorum. Ben de dedim ki, saat 2-3 e kadar çalışırdım eskiden. Öyle yapacağıma her gün 22.00 gibi yatsam sabah 4.00 gibi kalksam. 7.30'a kadar çalışsam. Toplamda günlük 3.5 saat yapar. Çok bişi değil ama ertesi gün de işe gideceğim için daha fazla zorlayamam. Fikirlerinizi merak ediyorum, tabi sabah kalkması da bir zulüm ama napim başka çarem yok.

Akşam dershanem var, 11 gibi evde olurum, gelir gelmez hemen yatmaya çalışcam inşallah :31:
Hepinizi kocaman öpüyorum, iyi çalışmalar.:17:

Back