selam kızlar günaydın nasılsınız
bu aralar motivasyonum ve moralim çok bozuk
kendimi bitik ve yorgun hissediyorum
beynim durdu sanki insanlarla cebelleşmekten youldum
kızlar bu hafta son çalıştığım kurum kapanıyor
belde belediyeleri kapanacak bir bakıma iyi olacak
ama benim gibi taşeronlar kaldı ortada
kendi adıma söylemiyorum elbet iş bulurum kpss ye yoğunlaşırım ama kaç çocuklu durumu çok kötü olan insanlar var onlara Allah yardım etsin
zor günler geçiyorum psikolojik olarak çok yıprandım
bazen diyorum hiç çalışma boşver ne yapacaksın
okuduk okuduk emek verdik yıllarım gitti boşu boşuna...
lisa mezunu adamlar hiçbir şeyden anlamazlar
laf anlatsan anlamaz bilmez buralarda daha kıymetli
iktisat okumuşsun o ne yaww
ne işe yarar acaba? hmmm bir düşüneyim buldum ayakçı
bu havadalar
ahh zeytin sen ne yapacaksın?
pazartesi sabahı hepimiz yeni iş yerlerimizde olurken sen ağlayacaksın
ya anlamıyrom neden ağlayım sanki dört dörtlük iş çıkmak için fırsat kolluyorum yok inadına yapılıyor
eşimin işi iyi çok şükür biliyorlar ama siz nasıl geçinceksiniz şimdi tühh tühh vahh vahh
neymiş onlar sendikalıymış
neymiş onlar 1 700 maaş alıyorlarmış büyükşehire gidince daha fazla alacaklarmış
2 ayda bir çift maaş bilmem ne
hıh buyrun burdan yakın
durum bu ise biz neden çalışıyoruz (1700 lira büyük bir para deil belki kimilerine göre ama bu paranın 2 katı alacaklarmış hatta 3.5 milyar bile alabilirlermiş onlar işçiymiş)
neden çaba sarfediyoruz
olalım işçi ohh rahat diyelim
yoo anlamıyorlar işslerine gelmio
sanıyorlar masa başında oturcaz yine günde bir evrak gelecekk gelmeyecek salla kafanı al maaşını hesabı
onca insan memur oluyorda okudukları okullar yine yetmiyor lise mezunu insanları küçük görmüyorum kimse yanlış anlamasın
bizim emeklerimiz ne olacak onu merak ediyorum. o zaman bende gelseydim buralar açılırken yerleşseydim 10 yıl çalışsaydım sonra da büyükşehirde keyfime baksaydım neden memur olmak gibi bir çaba sarfediyoruz anlamadım.....
memleketmin halleri işte sinirlerim çok bozuk işsiz kaldığıma değil bu baskılara bozuk
kızlar çok yazdım kusura bakmayın
bu aralar çalışamıyrm
zaten kpss ye girceğimi öğrendiklerinden beri çabalıyorlardı başardılar
ev içi sorunlarımda var onlarada ayı kızıyorum tabii strese girmek istemediğimi belirttikçe hergün kapımda bitiyorlar
elli kere dedim rahat bırakın diye ama kim dinliyor ki ....
kızlar inşallah cumartesi itibari ile katılıcam aranıza tekrar kaldığım yerden devam
3 ay küçümsenecek bir zaman değil
umarım kazanır bu had bilmezlerin çenesini kaparım
sizleri özledim aklımdasınız hep

size gelsin bozulmasın çalışmalarınız
öpüyorum hepinizi