Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünkü sınavımdaki güncel bilgiler:
1- Avrupa Birliği Konseyi tarafından 1 TEMMUZ 2013"te Avrupa Birliğinin 28. üyesi olması kararlaştırılan ülke :HIRVATİSTAN
2- Avrupa Birliği Konseyi Başkanı: HERMAN VAN ROMPUY
3- Şanghay İşbirliği Örgütüne Üye devletleri:ÇİN-KAZAKİSTAN- TACİKİSTAN -ÖZBEKİSTAN -RUSYA- KIRGİSİSTAN DIR
4- Dünya Bankası Başkanı : JİM YONG KİM
5- 2014 Dünya kupası : BREZİLYA"DA yapılmıştır
6- 70.Venedik Film Festivalinde Avrupa Kısa Film Ödülü Kazanan " HOUSE WİTH SMALL WİNDOWS " fiminin türk yönetmeni :BÜLENT ÖZTÜRK
Fıstıkım kıyamam sana ya, ben olmayınca hastalandın demek buralarda, yanlız bırakmamaya çalışacağım seni anlayışlı arkadaşım benimDünkü sınavımdaki güncel bilgiler:
1- Avrupa Birliği Konseyi tarafından 1 TEMMUZ 2013"te Avrupa Birliğinin 28. üyesi olması kararlaştırılan ülke :HIRVATİSTAN
2- Avrupa Birliği Konseyi Başkanı: HERMAN VAN ROMPUY
3- Şanghay İşbirliği Örgütüne Üye devletleri:ÇİN-KAZAKİSTAN- TACİKİSTAN -ÖZBEKİSTAN -RUSYA- KIRGİSİSTAN DIR
4- Dünya Bankası Başkanı : JİM YONG KİM
5- 2014 Dünya kupası : BREZİLYA"DA yapılmıştır
6- 70.Venedik Film Festivalinde Avrupa Kısa Film Ödülü Kazanan " HOUSE WİTH SMALL WİNDOWS " fiminin türk yönetmeni :BÜLENT ÖZTÜRK
Canım seni gözden kaçırmışım, seninle birlikte 6 kişi bildirim de bulunmuş, carpemin de yok bildirimi, günes dersen kayıplarda, ilkay, zeytin,pammukşeker nerdesiniz kızlarrrr....... ebisss, dumannnn.... bildirimde bulunmayıp aklıma gelenlerFistklarm öncelikle herkese güzel bir hafta diliyorum..
Ben gozumu daha yeni actm aslinda actm da sayilmaz rahatszm basim çok şiddetli agriyor migrenmidr nedir anlamadım okadr agrikesici aldm gecirmiyor agri gozlerime vuruyor msj yazarken bile zorlanyrm o yüzden çok fazla bisey yazamycam soru sayilarimi toparlaym yazarim birazdan..bir de sizler nasilsnz DİE merak ettm canlarm sabahki mesajlarnzi ojuyamadm hepinz iyisnzdr inş..
canım, benimm bende aynıyım, birde denemeler zor oluyor canım, onu çok baz alma, tarihçimiz diyor ki, siz hepsini bitiremezsiniz soruların, ama gerçek sınav farklı oluyor, ösym net soru sorar çok yanıltmaz sizi diyor, geçen hafta iyi moral vermişti bize sağolsun,:)merhaba kızlar bu hafta da verimsiz geçti benim için
sebebi var ama
pazartesi salı hastanede refakatçi olarak kaldım çok yorgundum
çarşamba dersaneden eve gelip tarih tekrarı yapıp 250 soru çözdüm
perşembe cuma perttim artık dersanem vardı yine
cumartesi pazar ise işte çalıştım
bu hafta söz verdim toparlıyorum.
günaydınn kızlarrrr dün kü sınavvvv beni mahvettiii bu ne ya çalış çalış sonuç fısss hala 65 puan civari dolaşıyorumm çıldıracam resmen bırakim desen şurda 3 ay kalmış bu kadar emek boşa gidecekkk offffffffffff offffffffffffff ne yapim bilmiyorummm fikirlerinizi bekliyorummm kızlarr
Bebegm kalp kalpe karsiymis bende tam sana msj yazacaktmm "elifmmmmmmm nerdesnnnn kotu seyler yoktur ins" diye hoşgeldin..
Carpemm gozukmuyo yine kacaklari oynamaya başladı onsuz KPSS kazanilmaz nerdesn haspammmmmmm:)))))
Dumancimmm sen niye yapmadin bildirimini????
Elifm buarafa senin yerine yoklama aliyorm yükünü hafifletym dedim kuzucum:))
kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim, sizleri çok özledim. hepinizi ayrı ayrı öpüyorum, girememe nedenlarimi az çok biliyorsnuz, hasta olanlara geçmiş olsun diyorum, canı sıkkın olanlara sıkmayın canınızı diyorum,
geçmişi ara ara telden okuyordum, ama yazmam namümkündü
bugün deneme olduk, istikrar diye bir yayından güzel geçti gıdım gıdım ilerleyeceğim inşallah :26::26:
bu hafta carpemin dediği gibi konulara bi göz attım cumartesi pazar,
tarih: 229
mat: 99
toplam : 328
bu kadarcık soru çözdüm 1 de deneme oldum
canım neden yoktun ortalarda bende bu hafta giremediğim için merak ettim seni
bugünkü soru sayınsa süpermiş 328
canım hastanelerdeydik, kayınpederim rahatsızdı, durumu ciddiydi, ama şimdi çok şükür iyi, hastaneydi, misafirdi, dershaneydi falan derken pak ders çalışamadım napıyım, sağlık olsun, sende kaytarmışşın yene :)
yaa bende de benzer bi durum vardı canım annem ameliyat olunca 2 gün hastanede kaldık sonra dersane hafta sonuda iş olunca kaldım öyle ama bugünden sıkı tutmaya çalışcam 100 soru çözdüm bugün 200e tamamlar uyurum...
fazla bir vakit kalmadı canım sıkı tutmamız lazım, hadi kolay gelsin herkese, bende derse girişeyim, yarın dershane var :)
Carpemm gozukmuyo yine kacaklari oynamaya başladı onsuz KPSS kazanilmaz nerdesn haspammmmmmm:)))))
Bende buralardayin canim gozlerim kapaniyo ama oglum uyumusken calisayim. Erzurumda kaldim uzun bi sure hitap ederken can kelimesinni cok kullaniyorlar cok hosuma gidiyoda ondan sormustum cnm erzurumlumusun diye bu arada bende ankarada okudum cok ozledim oralari ben de video dinlemeye calisiyorum ama adapte olamiyorum bide hakan dededen cok sikildim cok uzatiyo sanki arada gereksiz muhabbetler vakit alici gibi geldi belkide benim kuruntum neyse cnm allah zihin acikligi versin
Yavrum burdayım geldim, hemen toplayıp yazıyorum...Umarım gec kalmadım...
Elf'im gec kaldım mı bilmiyorum, yazıyorum hemen...
Cog=348
Türkce=517
Tarih=120
BU HAFTA Kİ LİSTEMİZ
1.gkgy______________1401
2. duobak___________1360
3.adige01___________ 1197
4. carpe_diem_____________ 984
5.pnr_ ______________507
6.elfmet_____________328
7.helena_____________250
herkesi tebrik ediyorummmm :)
Yavrum burdayım geldim, hemen toplayıp yazıyorum...Umarım gec kalmadım...