• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Kızlar bişey sorcam ama lütfen düzgün ve mantıklı cvplar istiyorum
Şuan 4.5 aylık hamileyim ağustosda doğum yapıcam KPSS B grubundan sınava girmek istiyorum bu yıl girmezsem 1 yıl daha beklemem gerekiyo ve yaşım geçiyor 25 yaşındayım şuan sizce 8 aylık hamileyken kpss ye girsem mi girmesem mi bilemiyorum yapabilirmiyim acaba diye merak ediyorum yardımcı olurmusunuz ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şuan 4.5 aylık hamileyim ağustosda doğum yapıcam KPSS B grubundan sınava girmek istiyorum bu yıl girmezsem 1 yıl daha beklemem gerekiyo ve yaşım geçiyor 25 yaşındayım şuan sizce 8 aylık hamileyken kpss ye girsem mi girmesem mi bilemiyorum yapabilirmiyim acaba diye merak ediyorum yardımcı olurmusunuz ???

kpss ye gırmelısın ... 2014 de ki kpss ye gırmessen 2016 ya kalır .. blıosunkı kpss cıftlı yıllarda yapılıyor
ıkı yıl kaybın olur ...
düşünnme bile gir...
bak ben calısmaya baslamadım hıc daha derse
ama yınede gırıcem 2016 ya kalması gzumu korkutuor

kpss ye gırmelısın ... 2014 de ki kpss ye gırmessen 2016 ya kalır .. blıosunkı kpss cıftlı yıllarda yapılıyor
ıkı yıl kaybın olur ...
düşünnme bile gir...
bak ben calısmaya baslamadım hıc daha derse
ama yınede gırıcem 2016 ya kalması gzumu korkutuor

Ama 8 aylık olcak ve korkuyorum sürekli tuvalete gitmek ve sınav streside var tabi doğru olurmu bilmiyorum

Ama 8 aylık olcak ve korkuyorum sürekli tuvalete gitmek ve sınav streside var tabi doğru olurmu bilmiyorum

tuvaletın ne sıklıkta gelıyor ?
sıksık ıdrara cıkıldıgını bılıorum fakat zama aralıkları kısıden kısıye degısıor
ıdrara cıkma vkıtlerını bı gözden gecır bak bakalm ne kadar surede ggıdıosun
snra ona gore karar ver . ancak gecen 7 aylık bı kadınla 6 saat oturdum hıc tuvalete gıtmedi:D:D
neyse muhabbete dondermimde mevzuyu kpss ye gırmen yerınde olacakdır

tuvaletın ne sıklıkta gelıyor ?
sıksık ıdrara cıkıldıgını bılıorum fakat zama aralıkları kısıden kısıye degısıor
ıdrara cıkma vkıtlerını bı gözden gecır bak bakalm ne kadar surede ggıdıosun
snra ona gore karar ver . ancak gecen 7 aylık bı kadınla 6 saat oturdum hıc tuvalete gıtmedi:D:D
neyse muhabbete dondermimde mevzuyu kpss ye gırmen yerınde olacakdır

Şuan 4.5 aylık ve normal bildiğim 8 aylık olunca tuvalete çok sık çıkıldığı. bilemiyorum o zaman ne olur olmaz neyse ben en iyisi dr.a sorayım yinede çok saol cnm

Kızlarr bu haftaki soru sayılarım...

Türkçe: 204
Mat: 114
Coğrafya: 260
Vatandaşlık: 273
Tarih: 346

toplam: 1197

Fistklarm öncelikle herkese güzel bir hafta diliyorum..
Ben gozumu daha yeni actm aslinda actm da sayilmaz rahatszm basim çok şiddetli agriyor migrenmidr nedir anlamadım okadr agrikesici aldm gecirmiyor agri gozlerime vuruyor msj yazarken bile zorlanyrm o yüzden çok fazla bisey yazamycam soru sayilarimi toparlaym yazarim birazdan..bir de sizler nasilsnz DİE merak ettm canlarm sabahki mesajlarnzi ojuyamadm hepinz iyisnzdr inş..

Haftalık soru bildirimim:

Türkçe:880
Cog:260
Any:213
Mat:48
Toplam:1401

Kendimi biraz toparlarsam tekrar topige girerm canlarm optm hepinizi..

canım buraya yazdıklarımızı
yaaaaaaaa bende bişeler yazımde paylaşimm demiyoruz. kendimizi göz önüne alarak yazıyoruz ve samimi olarak yazıyoruzz en azından ben öyle yapıyorum neyse öncelikle bunu söylemek istedim :42: canım eğer bu zamana kadr çalıştı isen yaparsın neden olmasın benm arkadaşımın doğumu temmuz 12 sine canla başla çalışıyor yani çünkü 1 sene daha bekleyemem diyor o yapıyorsa sen neden yapamıyasınn senn agustostaymış yanii tabi senn için çalışmak zor olacaktır ama inanırsan ve çalışırsan yaparsın canm

canım buraya yazdıklarımızı
yaaaaaaaa bende bişeler yazımde paylaşimm demiyoruz. kendimizi göz önüne alarak yazıyoruz ve samimi olarak yazıyoruzz en azından ben öyle yapıyorum neyse öncelikle bunu söylemek istedim :42: canım eğer bu zamana kadr çalıştı isen yaparsın neden olmasın benm arkadaşımın doğumu temmuz 12 sine canla başla çalışıyor yani çünkü 1 sene daha bekleyemem diyor o yapıyorsa sen neden yapamıyasınn senn agustostaymış yanii tabi senn için çalışmak zor olacaktır ama inanırsan ve çalışırsan yaparsın canm

Fikir edinmek istedim cnm çünkü bende emeklerimin zayi olmasını istemem teşekkürler

Fistklarm öncelikle herkese güzel bir hafta diliyorum..
Ben gozumu daha yeni actm aslinda actm da sayilmaz rahatszm basim çok şiddetli agriyor migrenmidr nedir anlamadım okadr agrikesici aldm gecirmiyor agri gozlerime vuruyor msj yazarken bile zorlanyrm o yüzden çok fazla bisey yazamycam soru sayilarimi toparlaym yazarim birazdan..bir de sizler nasilsnz DİE merak ettm canlarm sabahki mesajlarnzi ojuyamadm hepinz iyisnzdr inş..
bebeğim geçmiş olsunnn işallahhh bir an önce geçerrr karanlık bir odada 1 saat kadar uyu biraz daha iyi olursun canımmm

Dünkü sınavımdaki güncel bilgiler:
1- Avrupa Birliği Konseyi tarafından 1 TEMMUZ 2013"te Avrupa Birliğinin 28. üyesi olması kararlaştırılan ülke :HIRVATİSTAN
2- Avrupa Birliği Konseyi Başkanı: HERMAN VAN ROMPUY
3- Şanghay İşbirliği Örgütüne Üye devletleri:ÇİN-KAZAKİSTAN- TACİKİSTAN -ÖZBEKİSTAN -RUSYA- KIRGİSİSTAN DIR
4- Dünya Bankası Başkanı : JİM YONG KİM
5- 2014 Dünya kupası : BREZİLYA"DA yapılmıştır
6- 70.Venedik Film Festivalinde Avrupa Kısa Film Ödülü Kazanan " HOUSE WİTH SMALL WİNDOWS " fiminin türk yönetmeni :BÜLENT ÖZTÜRK

Cnm hastaydim iyiyim ama artik cok sukur oglusda iyi senin bidik ne yapiyo cnm bi sikinti yok demi iyisiniz konu calisiyorum cogdan nufus bitti vattan yurutmeye geldim bitsede su konular soru sayim arttsa artik hizlansam kuzum ya bide komsular hic rahat birakmiyo bu gidisle bursaya gidecem annem oglana bakcak ben ders calisacam kararsizda kaldim ama kocami birakasimda yok:(((

Bayagi ilerlemissn cnm yürütmeden sonra yürüyüp gidiyor zaten:) bu basagrisiyla birde espri yapiyorm igggg:))memlekete gitmeyi biara bende dusndm ama esime kiyamadm:(( burada halletcem artık napiim yukari tukursen büyük asagi tukursen sakal;(3 senelik evliyiz en fazla bir hafta ayri kaldk millet 3 ay 5 ay birakiyo gdiyo ben rüyamda bile ayri kalamam o kadar:)) ben istesemde esim ayri kalmax okadr..neyse halletcez artik bi sekilde gerekirse gece uykumdan biraz feragat edip ders caliscam 2-3 ay sabretcem..benm bidikta iyice hareketlendi atisiyoz bazen terlikler havada ucusuyo karistirmadigi yer girmediği delik kalmiyo:)))

günaydınn kızlarrrr dün kü sınavvvv beni mahvettiii bu ne ya:43: çalış çalış sonuç fısss:14: hala 65 puan civari dolaşıyorumm çıldıracam resmen :52: bırakim desen şurda 3 ay kalmış bu kadar emek boşa gidecekkk offffffffffff offffffffffffff ne yapim bilmiyorummm fikirlerinizi bekliyorummm kızlarr
Yavrukusum öncelikle birakma olayini bi unut!!! Sen planli calisiyosn soru sayin falnda iyi.bazen soru yaziyorm topige genellikle doğru cvplar veriyosn senin 65 aldigina bir turlu inanasim gelmedi 80 lerde falan aliyo olman lazm( enaz)konu eksiginde pek yok herhalde...yanlislarn nerde cikiyo kontrol et ve o konulara bir daha bak istersen..sen yaparsin yaa benim içime öyle doguyo:)karamsar olma yayınlara gore insan iniş cikislar yasiyo..hangi yayindi beyazkalemmi yine..zor buldugun birkaç soruyu paylas istersen fikir alisverisi yaparz.

kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim, sizleri çok özledim. hepinizi ayrı ayrı öpüyorum, girememe nedenlarimi az çok biliyorsnuz, hasta olanlara geçmiş olsun diyorum, canı sıkkın olanlara sıkmayın canınızı diyorum,
geçmişi ara ara telden okuyordum, ama yazmam namümkündü :34:
bugün deneme olduk, istikrar diye bir yayından güzel geçti gıdım gıdım ilerleyeceğim inşallah :26::26:

bu hafta carpemin dediği gibi konulara bi göz attım cumartesi pazar,
tarih: 229
mat: 99
toplam : 328
bu kadarcık soru çözdüm 1 de deneme oldum :31:

az kişi bildirim yapmış :(
sağlık olsun, durmak yok yola devamm :10::10::10:
kızlar uzun bir aradan sonra ben geldim, sizleri çok özledim. hepinizi ayrı ayrı öpüyorum, girememe nedenlarimi az çok biliyorsnuz, hasta olanlara geçmiş olsun diyorum, canı sıkkın olanlara sıkmayın canınızı diyorum,
bugün deneme olduk, istikrar diye bir yayından güzel geçti gıdım gıdım ilerleyeceğim inşallah :26::26:

Kızlarr bu haftaki soru sayılarım...

Türkçe: 204
Mat: 114
Coğrafya: 260
Vatandaşlık: 273
Tarih: 346

toplam: 1197

Haftalık soru bildirimim:

Türkçe:880
Cog:260
Any:213
Mat:48
Toplam:1401

Kendimi biraz toparlarsam tekrar topige girerm canlarm optm hepinizi..

bu haftaki soru sayılarım::nazar::nazar:
matematikten:220
türkçe: 230
anayasa:30
coğrafya:469
tarih:411
toplam:1360 :nazar:

Kizlqr yine kacaklik yaptim hafta sonu istanbula ailemin yanina gittim cumadan beri elime kitap almadim sadece 2 tane matematik denemesi cozdum

Cografya : 154 soru
Turkce : 30 soru
Vatandaslik : 115 soru
Matematik : 208 soru
Toplam : 507 soru

Bebegm kalp kalpe karsiymis bende tam sana msj yazacaktmm "elifmmmmmmm nerdesnnnn kotu seyler yoktur ins" diye hoşgeldin..

Carpemm gozukmuyo yine kacaklari oynamaya başladı onsuz KPSS kazanilmaz nerdesn haspammmmmmm:)))))

Back
X