işallah iyileşir kuzummKizlar hasta olan arkadasmla gorstm hastaligi daha birinci evredeyms tedavi etki ediyomus doktorların dediğine gore..sesi de çok iyi geliyordu ben de çok mutlu oldm:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işallah iyileşir kuzummKizlar hasta olan arkadasmla gorstm hastaligi daha birinci evredeyms tedavi etki ediyomus doktorların dediğine gore..sesi de çok iyi geliyordu ben de çok mutlu oldm:))
kızzlar ayyyyy çok korktummm 1saat kadar önce çaydanlığa çay suyu koydum tabii ben unuttum mutfağa bir girdim ki su kaynaya kaynaya bitmiş çaydanlık yan mış az daha geç kalsaydım evi yakacaktım neyseki verilmiş bir sadakam varmışşşşş
Kizlar hasta olan arkadasmla gorstm hastaligi daha birinci evredeyms tedavi etki ediyomus doktorların dediğine gore..sesi de çok iyi geliyordu ben de çok mutlu oldm:))
kızzlar ayyyyy çok korktummm 1saat kadar önce çaydanlığa çay suyu koydum tabii ben unuttum mutfağa bir girdim ki su kaynaya kaynaya bitmiş çaydanlık yan mış az daha geç kalsaydım evi yakacaktım neyseki verilmiş bir sadakam varmışşşşş
Merhaba kızlar, uzun süredir giremedim. Nasılsınız? Çalışmalar nasıl gidiyor? Ben buraya girmediğim gibi 1 aydır hiç kitap açmıyorum, boşladım kpssyi, nasıl toparlayacağımı da bilmiyorum Hem kendime kızıyorum, hem de üşengeçlik yapmaktan vazgçmiyorum. Bir türlü motive olamıyorum kpss anlamında çökmüş durumdayım.
işallah iyileşir kuzumm
geçmiş olsun can, arkadasının nesi vardı?
dikkat et duo, surada atanmamıza ne kaldı? güzel bir işimiz olacakken ölmeyelim
hosgeldin...kör topal gidiyor bakalım...arada canımız sıkılıyor salıveriyoruz, sonra toparlanıyoruz, sonra bir daha salıyoruz. gygk'nin dedigin gibi bir ucundan tut gerisi gelir...
sabahlıcam ben bugün, moralim de bozuk, calısayım. üzülme lüksümüz yok artık...canımızı sıkmak yok...kendimi gazladım iyi mi?
Carpem senin kotuym dedgn gece varya iste ogün ben de benden daha kotu deglsndr demstm o gece arkadasima kanser teshisi konduğunu ogrendm simdi çok sukr iyiyms tedaviye cevap verms böyle giderse atlatrsn diyorms doktorlar..
Carpem aksam aksam guldrdn beni kendini gazlama olayn güzeldi Allah da seni guldursn bebeeegmmm
Bende calisacam uyuya kalmazsam ugrarim aralarda
Mola verince güzel bi şarki sec de dinleyek
Haydin iyi clsmalar..
artık bende öyle yapacammm canımm ders çalışırken ocakta bişe olmayacakGecmis olsun kuzummmm aman dikkat et..
Aynisi uç/ beş gün önce benim basima geldi ve oyuzden calisirken ocağa hicbisey koymuyorm artk:))
sağol kuzuuu dediğin gibi daha atnacaz dimi yaaageçmiş olsun can, arkadasının nesi vardı?
dikkat et duo, surada atanmamıza ne kaldı? güzel bir işimiz olacakken ölmeyelim
hosgeldin...kör topal gidiyor bakalım...arada canımız sıkılıyor salıveriyoruz, sonra toparlanıyoruz, sonra bir daha salıyoruz. gygk'nin dedigin gibi bir ucundan tut gerisi gelir...
sabahlıcam ben bugün, moralim de bozuk, calısayım. üzülme lüksümüz yok artık...canımızı sıkmak yok...kendimi gazladım iyi mi?
kiminle kavga ettin kuzu:26:Ben bunu daha yeni okudum biliyor musun? Çok pardon...Cidden senin derdinin yanında benimki hic imiş...
Napim canım...Morali bozan cok unsurum var. Alısmam lazım, anca böyle yapabilirim.
En süperinden secicem...Haydi kolay gelsin. Kavgamı da ettim şimdi. Tüm huzursuzlugumla calısmaya hazırım.
Kayboldum tatlim ya yasama calistim cografya derken kac gundur hastayim bogazlarima indi sikintidan kuzum bugunde ziyareti iade yaptik arkadasa biraz test cozdum yatcam bide tavsiyen uzere uzmanin kitabini aldim bi iştahlı cozuyorumki:)) arkadasinin tedavisi cevap veriyomus cok sevindimDumancm sesin cikmiyo yine?? Derslerin arasında mi kayboldn yoksa canimcm???
Aynii ben b12 imde iyi ama :)) kpss bizi leyla yaptikızzlar ayyyyy çok korktummm 1saat kadar önce çaydanlığa çay suyu koydum tabii ben unuttum mutfağa bir girdim ki su kaynaya kaynaya bitmiş çaydanlık yan mış az daha geç kalsaydım evi yakacaktım neyseki verilmiş bir sadakam varmışşşşş
Carpe sikma canini bacim bu arada erzurumlumusun merak ettim deBen bunu daha yeni okudum biliyor musun? Çok pardon...Cidden senin derdinin yanında benimki hic imiş...
Napim canım...Morali bozan cok unsurum var. Alısmam lazım, anca böyle yapabilirim.
En süperinden secicem...Haydi kolay gelsin. Kavgamı da ettim şimdi. Tüm huzursuzlugumla calısmaya hazırım.
sağol kuzuuu dediğin gibi daha atnacaz dimi yaaa
Kizlar benden bugunluk paso daha fazla dayanamiycam 18 saat olmuş uyanali ve ben artık gözlerimi açmakta zorlanyrm hemen yatağa atcam kendmi zaten 6 saat sonra uyancam kuzucuk sayesinde..
Carpem sarkiyi sabah kahvaltıda dinlerm kuzum kendine iyi bak kavga dövüş etme yavrukusum kolay gelsn
Herkese iyi calismalar canlar...
Aynii ben b12 imde iyi ama :)) kpss bizi leyla yapti
Carpe sikma canini bacim bu arada erzurumlumusun merak ettim de
Sonrasında çok pişman olrsn cnm eğer calismana engel olacak büyük bir sorunun yoksa hemen toparlayiver kendini yoksa benm gbi kizinla( yada oglunla) calismak zorunda kalirsn:))ki çok pişmanlık duyuyo insan okadr zamnm varken calismadm simdi ev di çocuktu kocaydi akrabaydi misafirdi komsuydu kafayi yeme derecesine geliyor insan 10 parçaya bölünüyorsn ama yetmiyor..sanirm zaten altyapin var cabuk toparlarsn..
Baslaman dilegiyle:))
acilen çalışmalısın kuzum zaman kısalıyorrrr çünküü biryerden başla devamı gelir allah yardımcımız olsun hepimizin
Kayboldum tatlim ya yasama calistim cografya derken kac gundur hastayim bogazlarima indi sikintidan kuzum bugunde ziyareti iade yaptik arkadasa biraz test cozdum yatcam bide tavsiyen uzere uzmanin kitabini aldim bi iştahlı cozuyorumki:)) arkadasinin tedavisi cevap veriyomus cok sevindim