• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
kızlar beni bi beğenir misiniz beğenme sayım 50 oldu ama civcivim artmadı, acaba 51 olunca mı artıyo :52:

canım yazmıştım ama göremedin sanırım tekrar yazayım, soru sayfası hakkında, sen aç biz katılırız demiştim. burada senin yazından sonra tekrar soru sordum, sonra sohbette kaynadı gitti, soruyu cevaplayanın tekrar soru sorması şart, ki devam etsin uzasın gitsin, o topik sadece soru cevap topiği olur, ne diyorsun ?

canm müsait olup yazamadım şu 2 gün çok yoğundum dersanem vardı misafir felan anca vakit buldum yazmaya:6: canm ben ayrı bir sayfa açmayı bilmiyorum :17:bence sadece güncel değilde mesela tarihten bir soru yapamadın buraya yazıp cevap veren verir zaten hani soruyu sorupta cevaplayıpta ardına soru yazın dersek ozamn belki sadece vakitleri o soruyu çözüp çıkacak kadar olan arkadaşlarımız olabir :34:yani zorunlu gibi olması gerekmiyo bence kuzum:3: bu sayfada soru sormak isteyen sorsun kuzucum:16: çıkmam gerekiyor çok öptm :21:iyi çalışmalr tatlım:55:

Iyi geceler cnm bende yatiyorum sabah erken kalkip vatandaslik calisacm bugunluk yeter....

Iyi geceler kizlar carpe, duobak, gkgy, elfmet, pnr, guness, pambuk , ilkayy adi aklima gelneyen arkadaslar... allah rahatlik versin(duobak bizimde aklimizdasin her zaman yazamasamda:))))
:21:kuzuucummmm teşekkür edrimmmmmmmm:16::16::16:

İnş canim güzel olr deneme sonucun..
Yediiklimn sorularini cozyrm beyaz kalem kadar zor ddeğil inş sen de zorlanmazsn..

Duabokn pek keyfi yok..inş canini sikan bisey yoktur..herhalde ozletym biraz kendi diyor:))

Yarn buralardaym cnm bi aksilik olmaz isim cikmazsa..
elfm, gykgy canlarımmm kpss fıtklarımmmm ne özletmesi vakit bulsam girecem ama bulamadım aklımdasınız hep öpüldüz iyi çalışmalar bebişlerimm:21:

Canlar bende burdayim yalniz degilsiniz. Bugun beynim bulandi vat 2. Unite bitti tarih test cozdum yemekti temizlikti yogun bir gun daha gecti oglum uyusun diye bekliyorm biraz mat geo soru cozersem stres atiyorum.

Gkgy cim benim esimde polis batmandayiz yakinmisiz cnm:) gercekten zor is allah yardımcımiz olsun. Bursadan geldik hic alisamadim buraya belki memur olarak atanirsam o zaman severim:))))

Gorusuruz yoldaslar canlar opuldunuz....

Telden giriyorum hep. telefon formatinda o yuzden begenemedim ama kalbim senle sekerimmmm

teşekkür ederim canım, benimde beynim bunaldı, birazdan eşimle film izleyeceğiz, bugünlük bu kadar benden ders adına, görüşürüz kızlar :16:

Kizlar biraz müzik dinleym havam degissn dedm hemen gelip kacivermissnz yine yakalayamadım sizi:((

Canlar bende burdayim yalniz degilsiniz. Bugun beynim bulandi vat 2. Unite bitti tarih test cozdum yemekti temizlikti yogun bir gun daha gecti oglum uyusun diye bekliyorm biraz mat geo soru cozersem stres atiyorum.

Gkgy cim benim esimde polis batmandayiz yakinmisiz cnm:) gercekten zor is allah yardımcımiz olsun. Bursadan geldik hic alisamadim buraya belki memur olarak atanirsam o zaman severim:))))

Gorusuruz yoldaslar canlar opuldunuz....

Biz de ankaradan geldik cnm ben de alismaya calisiyorm..bursada nekadr kaldnz tavsiye edermsn yerlesmek icn?? Batman kaç sene siz de mi bu sene geldnz??

Ne kadar çok soru sordm ya kiza daral gelecek:)))

Canlarm bugün ben bölgelerle ilgili soru cozdm sonra foruma girip birkaç topige göz attm topign birinde benim cozdgm sorulardan birini paylasmislar buraya kadr sorun yok ama sorunun cvbinda o arkadasin çözdüğü kitap(yaprak test)başka bi doğru cvp vermiş benim cozdgm soru bankasi başka bi doğru cvp vermiş birde üstelik ikimzn çözdüğü yayinda ayni o yargi yaprak test ben ise yargi soru bankasından cozdm kafam allak bullak oldu soruyu soruyum aciklamalarnzi bekliyorum eğer mantikli bi cvp bulamazsak dershaneye gidenler coğrafya hocalarina sorup burada aciklarlarsa çok sevnrm canlarm.SORU:

Asagidaki bölümlerden hangisinde sanayi sektöründe calisanlarn orani daha azdir?
A)kiyi ege
B)yukari murat-van
C)adana
D)yukarı sakarya
E)orta karadeniz

Biz de ankaradan geldik cnm ben de alismaya calisiyorm..bursada nekadr kaldnz tavsiye edermsn yerlesmek icn?? Batman kaç sene siz de mi bu sene geldnz??

Ne kadar çok soru sordm ya kiza daral gelecek:)))
Ne daralmasi cnm olur mu öyle şey. Bursa memleket im zaten cok guzel bi şehir. Batmsna bu sene geldik 4 yil burasi. Ben ankarada okudum orayida cok seviyorum. Belki ankaraya doneriz kaynana derdi yok orada:)))

Ne daralmasi cnm olur mu öyle şey. Bursa memleketm zaten cok guzel bi şehir. Batmsna bu sene geldik 4 yil burasi. Ben ankarada okudum orayida cok seviyorum. Belki ankaraya doneriz kaynana derdi yok orada:)))

:))))))benim kaynana da ankarada ben de bursaya kaccam:))))))

:))))))benim kaynana da ankarada ben de bursaya kaccam:))))))
:))))) yaniii kaynana yok dert yok:)))
Canim benim yaa sakamakada insan uzakta olunca kafasu rahat oluyo huzurlu oluyo gurbet kotu ama napalim doydugun yer demi tatlım

Dersi biraktim ya oglan iyilesti sukur ben hastalandim yatimda dinleneyim bari bu hafta cografyadn ve vattan 2 ser konu calistim iyiydi genel olarak ama soru sayum 700 civari olsn gecen hafta 152 idi:)))
Hatunlar iiii geceler opuldunuz

Gunaydin hatunlar verimli bi hafta olur inşallah. Siftah benden olsun soru sayimi yazayim

Geo:58
Tarih:290
Cog:136
Vat:197
Mat:24
Toplam:705

Cok fazla olmasada gecen haftaya gore cok sukur iyi. Hayatimda ilk defa cografya calistim vaandaslik okuldan yakin gelsede ondada yeniyim 4 konu bitti ikisindende:))))
Bugun erkenciyim bismillah deyip basliyorum opuldunuzzzz

Back