Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayilirim cicek bahçelerine:)))boşver kuzum biz tepeden bakmayalm ben istesemde beceremem zaten..iyi yerlerde olalim güzel,hayirli isler yapalım insanlara faydali olalim kalp kirmayalm ailemz evimiz huzur dolsn sevdklermz yanimzda olsn biz mutevaziligimzi herzamn koruyalm
DUNYA MALİ DUNYADA KALİR SANA KALAN DUNYAYA KATTİKLARİNDR...
RABBİM iyilik nasip etsn hepimizin yüreğine...
Canım teşekkür ederim çok faydalı oldu sağolasın. pazartesi halledeyim o işlemi bari,19 u son.Yavrukuslar uyudnz mu???
GünaydınnnnnnnAmanın bu ne güzel karsılama...<3 Buralardayım ben uyumadım henüz...3'e kadar dayanabilirsem süper olacak..
Kuzu onu halletmek istiyorum bir an önce, ama bastan savma da olsun istemiyorum...Yarısından fazlası bitti aslında parca parca yapıp sonkileri de ekleyip bir upload sitesine atacagım insallah..
İlk parayı yatırıyorsun, sonra bir ösym bürosuna gidip basvuru yapıyorsun. Süre epey gecmis, elinde sifren varsa bir dene internetten, ama sistemleri güncellenmis, herkesinkinde sıkıntılar cıkıyor, o yüzden en iyisi git ve elden basvuru yap...Sınav basvuru formu doldurman gerekiyor. Basvuru formu da nette vardı...Ama gittigin yerde de basvuru formu oluyor, orada da doldurabilirsin.
günaydınnnnn, Maaşallah, maaşallah :)Gunaydinnnn canlarmmm güzel verimli bir gün diliyorum herkese iyi calismalar fistiklarmmm
Carpem ya kusura bkma ilk günden ekmis gbi oldm seni gece 1 gbi uyuya kalmism(((
Duabk cnm farketmedm sanma dun hic sesin solugn cikmadi iyimisn tatlim???
Gunaydin cnmmmm
Dun cok verimli gecti test cozdum konu calistim. Bugunde malum ayin 15 i. Carsi pazar alisvriste gecer ama gelirgelmez cok calisacam insallah. Oglumada degisiklik olur. Senin minik nasil cnm iyimi
Tekrar günaydınlar canlar,
gkgy cim haklısın canım, biz mütevazi olmalıyız, ama benim demek iatediğim şuydu, tamamen hayalimden ötürü olarak, hani inişli çıkışlı yollardan, zirveyi tırmanıyoruz da yüzseklere çıkıyoruz ya gerimizde kalan insanlara yüksekten bakmaktan bahsetti :) mecaz anlam yoktu yani
gece uyumamıştım ama tam senin mesajına cevap yazacaktım, yazdım cevapla diyecektim, birden telefonun şarjı bitip kapandı. yazdıklarımda boşa gitti :) bidaha uyudum ondan sonra,
şimdi kahvaltımı yaptım tarihten video izleyeceğim.
Canım teşekkür ederim çok faydalı oldu sağolasın. pazartesi halledeyim o işlemi bari,19 u son.
Günaydınnnnnnn
günaydınnnnn, Maaşallah, maaşallah :)
Günaydın kızlar Verimli bir gün olur umarım...
Bugün soru cözüm dersim var...Üçe kadar kadar tarihden soru cözecegim, derse gidip gelecegim pesine...Kolay gelsin, cıkmadan yazarım gene.
Gunaydin cnmmmm
Dun cok verimli gecti test cozdum konu calistim. Bugunde malum ayin 15 i. Carsi pazar alisvriste gecer ama gelirgelmez cok calisacam insallah. Oglumada degisiklik olur. Senin minik nasil cnm iyimi
günaydın kızlar bugün geç uyandım ama şimdi başlıyorumm sorularıma kolaygelsin kpss kuzucuklarımm
huhuuuu kızlar nler yapıyorsunuzzz :)
Saol fistgm sen napysn nasıl gdiyo calismalar?? Buaralar ben kendimi zorlayarak calisyrm sanrm skldm biraz ama ipin ucunu birakmayada niyetm yok ZAFER BİZİM OLCAK İNSALLAH:))
Carsi pazar alisveris yaptım geldm kuzucum yerlestirme işlemimde bitti yemeğide disari da hallettm ohhh sefam olsn yemekten de yirttm bugün:)simdi uzandm biraz dinlenym calismaya basliycam..buarada sen iyice kaptrmissn kendini derse(tarihe):)))
bebeğim benim olmadığımı bir sen fark ettin çok teşekkür edrim sorduğun için tatlımm ya dün kendimi kötü hissediyordum kuofore gittim kaş bıyık saçlarımı ketirdm boyattım biraz kendime geldim derken akşamda eşim geldi yemekti çaydı derken giremedimGunaydinnnn canlarmmm güzel verimli bir gün diliyorum herkese iyi calismalar fistiklarmmm
Carpem ya kusura bkma ilk günden ekmis gbi oldm seni gece 1 gbi uyuya kalmism(((
Duabk cnm farketmedm sanma dun hic sesin solugn cikmadi iyimisn tatlim???
bugün sabah dersim vardı eve geç geldim yemek felan yedim hemen kuzucuklarıma bakim dedim senin msj larına çok mutlu oldum benim için msj ları çok hoşuma gitti öptm kolay gelsin canmCanimcimmmmm nerelerdesn gozukmuyosn bugün???????
bugün sabah dersim vardı eve geç geldim yemek felan yedim hemen kuzucuklarıma bakim dedim senin msj larına çok mutlu oldum benim için msj ları çok hoşuma gitti öptm kolay gelsin canm
kuzum öncelikle günaydın ya bişe soracam sorularımızı sormak için topik açılacaktı açılmadı ya ozaman bu sayfada yapamadığımız soruları bu sayfadan sorabilrmiyiz :44:bu sayfanın kurucusu sensin ya sana sorim dedim tatlımşimdiden kolay gelsinnnn canım
Hosgeldinnnn kuzummm..iyi yapmissn kuaför olayini insan motive olacak biseyler ariyo eeee bizi motive eden seylerdebugün sabah dersim vardı eve geç geldim yemek felan yedim hemen kuzucuklarıma bakim dedim senin msj larına çok mutlu oldum benim için msj ları çok hoşuma gitti öptm kolay gelsin canm
Kızlar ben çok bunaldım, konu çalıştım ful soru çözmedim, bu haftaki soru sayımda düşük olacak anlaşılan