• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
gunaydin canlar, sabah uyanamadim.7.30 binmem gereken otobuse 8 de bindim denemeye gidiyirum. Kahvalti falan yapamadan gircem sanki sinava, az erken gidiyodum kahvalti yapmak icin. Simdi kili kilina varacagim.
Soru sayimi saymadim.eve gidince yazarim hepinize iyi gunler.:16::16:

Canlarm bugün ben bölgelerle ilgili soru cozdm sonra foruma girip birkaç topige göz attm topign birinde benim cozdgm sorulardan birini paylasmislar buraya kadr sorun yok ama sorunun cvbinda o arkadasin çözdüğü kitap(yaprak test)başka bi doğru cvp vermiş benim cozdgm soru bankasi başka bi doğru cvp vermiş birde üstelik ikimzn çözdüğü yayinda ayni o yargi yaprak test ben ise yargi soru bankasından cozdm kafam allak bullak oldu soruyu soruyum aciklamalarnzi bekliyorum eğer mantikli bi cvp bulamazsak dershaneye gidenler coğrafya hocalarina sorup burada aciklarlarsa çok sevnrm canlarm.SORU:

Asagidaki bölümlerden hangisinde sanayi sektöründe calisanlarn orani daha azdir?
A)kiyi ege
B)yukari murat-van
C)adana
D)yukarı sakarya
E)orta karadeniz

b şıkkı diye düşünüyorum kuzucum:34:

gunaydin canlar, sabah uyanamadim.7.30 binmem gereken otobuse 8 de bindim denemeye gidiyirum. Kahvalti falan yapamadan gircem sanki sinava, az erken gidiyodum kahvalti yapmak icin. Simdi kili kilina varacagim.

günaydn tatlm sınavında başarılar:16:

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRRR:21:
Soru sayımı söyleyeyimm:nazar::nazar:
matematik:210
tarih:680
coğrafya:550
türkçe:135
toplam:1575:nazar:
kızlar bol sorulu bir hafta geçirmeniz dileğiyle öpüyorum :21:iyi çalışmalar:55:

Canlarm bugün ben bölgelerle ilgili soru cozdm sonra foruma girip birkaç topige göz attm topign birinde benim cozdgm sorulardan birini paylasmislar buraya kadr sorun yok ama sorunun cvbinda o arkadasin çözdüğü kitap(yaprak test)başka bi doğru cvp vermiş benim cozdgm soru bankasi başka bi doğru cvp vermiş birde üstelik ikimzn çözdüğü yayinda ayni o yargi yaprak test ben ise yargi soru bankasından cozdm kafam allak bullak oldu soruyu soruyum aciklamalarnzi bekliyorum eğer mantikli bi cvp bulamazsak dershaneye gidenler coğrafya hocalarina sorup burada aciklarlarsa çok sevnrm canlarm.SORU:

Asagidaki bölümlerden hangisinde sanayi sektöründe calisanlarn orani daha azdir?
A)kiyi ege
B)yukari murat-van
C)adana
D)yukarı sakarya
E)orta karadeniz

Canım bence yukarı murat van bölümü. Dogu anadolu bölgesinde bu bölüm, orası da sanayinin en az oldugu yer engebeden kaynaklı sıklardan...

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRRR:21:
Soru sayımı söyleyeyimm:nazar::nazar:
matematik:210
tarih:680
coğrafya:550
türkçe:135
toplam:1575:nazar:
kızlar bol sorulu bir hafta geçirmeniz dileğiyle öpüyorum :21:iyi çalışmalar:55:

Masallah...

Kızlar dün bütün gün dershanem vardı, o yüzden pek bir sey yapamadım...

Aksam girdim aslında buraya, ama belli bir zamandan sonra kendi atıveriyor biliyorsunuz. :1: Tüm yazdıgım bosa gitti. Esek gibi uyumusum daha yeni kalktım, simdi kahvaltı yaparken son ses bilgisi videomu izlicem soru sayımı topladıktan sonra.

kızlar beni bi beğenir misiniz beğenme sayım 50 oldu ama civcivim artmadı, acaba 51 olunca mı artıyo :52:

51'i ben kattım <3

Bunlar soru sayılarım;

Türkce=291
Tarih=316
Cografya=240
Matematik=210

Total=1057

slm kızlar bende soru sayımı yazmaya geldim :3:

tarih: 410
coğrafya: 530
vatandaşlık: 230
türkçe : 281
mat: 49

toplam: 1500

verimi bol,güzel bir hafta olsun inşallah hepimiz içinnn :16:

Acele etme yavru, müsait olunca...Kolay gelsin...

Ben videoma dönüyorum...İlerleyen saatlerde yazarım, muhtesem bir calısma günü olur insallah hepimiz için..:6:

slm kızlar bende soru sayımı yazmaya geldim :3:

tarih: 410
coğrafya: 530
vatandaşlık: 230
türkçe : 281
mat: 49

toplam: 1500

verimi bol,güzel bir hafta olsun inşallah hepimiz içinnn :16:

Ucuyorsunuz var ya <3 Siz böyle rakamlar yazdıkca gaza geliyorum...Bu hafta ben de ucacagım insallah...:27: gygk kac soru yaptı merak ettim onu da.

Son düzenleme:
Ucuyorsunuz var ya <3 Siz böyle rakamlar yazdıkca gaza geliyorum...Bu hafta ben de ucacagım insallah...:27: gygk kac soru yaptı merak ettim onu da.

diyorum ya bende buraya yazmaya başladığımdan beri soru sayımı arttırdım,artık daha dikkat ediyorum. gygk ne yaptı bende çok merak ediyorum 2binlere doğru gidiyordu enson maşallah :18:

Gunaydn canlarm soru sayilaroni düzene koyuverp toparlaym yazcam sabah ki iletilerede bakamadm soru sayimi yaziym onlara da öyle bakarm 5 dk ya gorusurz yavrular...

Denemeden ciktim. Ales isini halletmek icin fakulteye gidiyorum ama ogle arasina rast geldim sanirim.

Bu hafta tarih cog any konu tekrarlarimi bitirerek elimdeki kalan sorularimi bitrdm.sanirm elimde de en fazla cog sorusu varms soru sayimi düzenlerken baktm da encçok ondan cozmusm:)) neyse gk kismina azicik bi ara verip bu hafta itibariyle gy kismina yognlascam artık..15-20gun gy tekrar ve soru cozmlerimi de bitiririm inş.zaten elimde hic gk sorusu kalmadi kitap siparişi yolları gozukuyo:(( sadete gelelim haftalık bildirimim:)
Cog:1195
Tarih:254
Any:153
Türkçe:160
Toplam:1762

Hepinizi opyrm canlar bi bakiyim sizler neler yapmissnz kaytaran olmuş mu:))

Masallah kizlar supersiniz ben utandim simdi yine sonuncuyum guness gelseydi beni yalniz koymazdi:)))

diyorum ya bende buraya yazmaya başladığımdan beri soru sayımı arttırdım,artık daha dikkat ediyorum. gygk ne yaptı bende çok merak ediyorum 2binlere doğru gidiyordu enson maşallah :18:
Sonuncu olsamda bende gaza geliyorum burda

dumann34481920 .!.:
:))))) yaniii kaynana yok dert yok:)))
Canim benim yaa sakamakada insan uzakta olunca kafasu rahat oluyo huzurlu oluyo gurbet kotu ama napalim doydugun yer demi tatlım

Dersi biraktim ya oglan iyilesti sukur ben hastalandim yatimda dinleneyim bari bu hafta cografyadn ve vattan 2 ser konu calistim iyiydi genel olarak ama soru sayum 700 civari olsn gecen hafta 152 idi:)))
Hatunlar iiii geceler opuldunuz

Aynen cnm ya ben de öyle çok yakin olmayi sevmiyorum uzak olalm da ozlesinler bizi:)))

Masallah kizlar supersiniz ben utandim simdi yine sonuncuyum guness gelseydi beni yalniz koymazdi:)))
Güneş de yalan oldu çok ozledk yaaa:((( calismayi biraktimi acaba?? Calismayi birakmis olsa bile bizi birakmasn:(((çifte kavrulmuş lokumum(yanlis hatirlamiyorsam gunescigmzn sozuydu bu) nerelerde ne yapmaktasn duy artik sesimizi:(((

Back