- 16 Eylül 2013
- 1.435
- 349
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah yavrucum biz calisirken daraliyoz adamlar o savaş senin bu savaş benim gezmiş durmuş helal olsn atalarimiza:))))
Canlarm bugün ben bölgelerle ilgili soru cozdm sonra foruma girip birkaç topige göz attm topign birinde benim cozdgm sorulardan birini paylasmislar buraya kadr sorun yok ama sorunun cvbinda o arkadasin çözdüğü kitap(yaprak test)başka bi doğru cvp vermiş benim cozdgm soru bankasi başka bi doğru cvp vermiş birde üstelik ikimzn çözdüğü yayinda ayni o yargi yaprak test ben ise yargi soru bankasından cozdm kafam allak bullak oldu soruyu soruyum aciklamalarnzi bekliyorum eğer mantikli bi cvp bulamazsak dershaneye gidenler coğrafya hocalarina sorup burada aciklarlarsa çok sevnrm canlarm.SORU:
Asagidaki bölümlerden hangisinde sanayi sektöründe calisanlarn orani daha azdir?
A)kiyi ege
B)yukari murat-van
C)adana
D)yukarı sakarya
E)orta karadeniz
gunaydin canlar, sabah uyanamadim.7.30 binmem gereken otobuse 8 de bindim denemeye gidiyirum. Kahvalti falan yapamadan gircem sanki sinava, az erken gidiyodum kahvalti yapmak icin. Simdi kili kilina varacagim.
Soru sayimi saymadim.eve gidince yazarim hepinize iyi gunler.
Canlarm bugün ben bölgelerle ilgili soru cozdm sonra foruma girip birkaç topige göz attm topign birinde benim cozdgm sorulardan birini paylasmislar buraya kadr sorun yok ama sorunun cvbinda o arkadasin çözdüğü kitap(yaprak test)başka bi doğru cvp vermiş benim cozdgm soru bankasi başka bi doğru cvp vermiş birde üstelik ikimzn çözdüğü yayinda ayni o yargi yaprak test ben ise yargi soru bankasından cozdm kafam allak bullak oldu soruyu soruyum aciklamalarnzi bekliyorum eğer mantikli bi cvp bulamazsak dershaneye gidenler coğrafya hocalarina sorup burada aciklarlarsa çok sevnrm canlarm.SORU:
Asagidaki bölümlerden hangisinde sanayi sektöründe calisanlarn orani daha azdir?
A)kiyi ege
B)yukari murat-van
C)adana
D)yukarı sakarya
E)orta karadeniz
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRRR
Soru sayımı söyleyeyimm
matematik:210
tarih:680
coğrafya:550
türkçe:135
toplam:1575
kızlar bol sorulu bir hafta geçirmeniz dileğiyle öpüyorum iyi çalışmalar
kızlar beni bi beğenir misiniz beğenme sayım 50 oldu ama civcivim artmadı, acaba 51 olunca mı artıyo
gunaydin canlar, sabah uyanamadim.7.30 binmem gereken otobuse 8 de bindim denemeye gidiyirum. Kahvalti falan yapamadan gircem sanki sinava, az erken gidiyodum kahvalti yapmak icin. Simdi kili kilina varacagim.
Soru sayimi saymadim.eve gidince yazarim hepinize iyi gunler.
slm kızlar bende soru sayımı yazmaya geldim
tarih: 410
coğrafya: 530
vatandaşlık: 230
türkçe : 281
mat: 49
toplam: 1500
verimi bol,güzel bir hafta olsun inşallah hepimiz içinnn
Ucuyorsunuz var ya <3 Siz böyle rakamlar yazdıkca gaza geliyorum...Bu hafta ben de ucacagım insallah... gygk kac soru yaptı merak ettim onu da.
Denemeden ciktim. Ales isini halletmek icin fakulteye gidiyorum ama ogle arasina rast geldim sanirim.
Sonuncu olsamda bende gaza geliyorum burdadiyorum ya bende buraya yazmaya başladığımdan beri soru sayımı arttırdım,artık daha dikkat ediyorum. gygk ne yaptı bende çok merak ediyorum 2binlere doğru gidiyordu enson maşallah :18:
dumann34481920 .!.::))))) yaniii kaynana yok dert yok:)))
Canim benim yaa sakamakada insan uzakta olunca kafasu rahat oluyo huzurlu oluyo gurbet kotu ama napalim doydugun yer demi tatlım
Dersi biraktim ya oglan iyilesti sukur ben hastalandim yatimda dinleneyim bari bu hafta cografyadn ve vattan 2 ser konu calistim iyiydi genel olarak ama soru sayum 700 civari olsn gecen hafta 152 idi:)))
Hatunlar iiii geceler opuldunuz
Sonuncu olsamda bende gaza geliyorum burda
Güneş de yalan oldu çok ozledk yaaa(( calismayi biraktimi acaba?? Calismayi birakmis olsa bile bizi birakmasn((çifte kavrulmuş lokumum(yanlis hatirlamiyorsam gunescigmzn sozuydu bu) nerelerde ne yapmaktasn duy artik sesimizi((Masallah kizlar supersiniz ben utandim simdi yine sonuncuyum guness gelseydi beni yalniz koymazdi:)))