• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Ayılma kahvemi icip oturuyorum hemen...

Size;

[video=youtube;DkpaKx1UUUw]http://www.youtube.com/watch?v=DkpaKx1UUUw[/video]

Doğru söylüyorsun canım, içim rahat çok çalıştım, yemek yemeyi bile unutmuşum, az önce yedim. Gece gece yemesem iyiydi ama. karnım zil çalıyordu. :)
evet çok takmıyorum soru sayılarına konum bitsin, çok çook soru çözeceğim, :24::24:
Yavruceylanm soru olayina takmayn ya siz calismalarnzdan aldgnz verime bakin..sen elinden geleni yapiyosn vicdanin Raht olsn konuların bitsn soru sayilarnda yukselir..

Canım, vahh ay aynı bende de var, yol sorunu git gel, 3 saatte benim yolum var dersaneye, zaten dershanede olduğum günler ders çalışamıyorum yorgunluktan, seni anlayabiliyorum canım bu yüzden. pazartesi salı çarşamba da benim çilem başlıyor :41:
iyi çalışmalar bebemmm:16:

Kızlar merabalar...

Bugün coooooooooooook ama cooooooooooook sacma bir gün gecirdim, dershaneden önce biraz calıstım, gittim soru cözüm saatine hoca gelmedi. Evim de uzak, git gel 3 saat. Eve gelip bir seyler yaptım, birden yiyince tansiyonum fırladı. Bu saate kadar esek gibi uyudum iyi mi? Şimdi oturup calısacagım bakalım...

Kizlar iyi geceler, ben yatar. Sabah erken kalkarim, su tarihi halletmem gerek, iyi geceler.

Maşallah fistgm tekrar derslere asilmana sevndm..aslında bizmde bugün carsi pazar isimz var ama esim dun gece çok geç geldi isten secim nedeniyle yogunlar ve oyuzden hala uyanmadi bugün bizim carsi pazar olayi yatacak gbi..bende şuana kadar biraz calistm simdi ara verdm benim kuzucukta pepeye bakiyo yeni sezon bölümleri cikmis da dikkatli dikkatli bakiyo diger bolumlerini ezberlemisti artk onlari acinca izlemek istemiyordu yeni bolumlern cikmasi ii oldu:)))senn kuzucuk iyilesmisdr ins?
Evet cnm asildim bu ara sanki cok sukur oglum iyilesti ama cok asabilesti herseye inat ediyor bağırıyor. Su sinav bi bitseydi de yavrucaklarda rahatlasaydi oglum pepeyi gormek bile istemiyo bikti galiba artik Scooby Doo izliyo abi oldu ya:)) konular bittimi cnm sen ne alemdesin. Bide esin polis galiba bizim gibi dogu gorevi ayni sehirde olmayalim

Kizlar iyi geceler, ben yatar. Sabah erken kalkarim, su tarihi halletmem gerek, iyi geceler.
Iyi geceler cnm bende yatiyorum sabah erken kalkip vatandaslik calisacm bugunluk yeter....

Iyi geceler kizlar carpe, duobak, gkgy, elfmet, pnr, guness, pambuk , ilkayy adi aklima gelneyen arkadaslar... allah rahatlik versin(duobak bizimde aklimizdasin her zaman yazamasamda:))))

canım yazmıştım ama göremedin sanırım tekrar yazayım, soru sayfası hakkında, sen aç biz katılırız demiştim. burada senin yazından sonra tekrar soru sordum, sonra sohbette kaynadı gitti, soruyu cevaplayanın tekrar soru sorması şart, ki devam etsin uzasın gitsin, o topik sadece soru cevap topiği olur, ne diyorsun ?

Soru sayfası mı actınız nan? Kim ney? Acıklayın...

Doğru söylüyorsun canım, içim rahat çok çalıştım, yemek yemeyi bile unutmuşum, az önce yedim. Gece gece yemesem iyiydi ama. karnım zil çalıyordu. :)
evet çok takmıyorum soru sayılarına konum bitsin, çok çook soru çözeceğim, :24::24:

Canım, vahh ay aynı bende de var, yol sorunu git gel, 3 saatte benim yolum var dersaneye, zaten dershanede olduğum günler ders çalışamıyorum yorgunluktan, seni anlayabiliyorum canım bu yüzden. pazartesi salı çarşamba da benim çilem başlıyor :41:
iyi çalışmalar bebemmm:16:

Ben de biraz önce yedim, aslında yemek istemiyorum cünkü ben cok kilo verdim, 53 civarı idim simdi 49 kiloyum, böyle de kalmak istiyorum, ama reflüm var ve dayanamıyorum cok acıkınca.

Seninki gene günler sabit, bizim soru cözüm saatleri her hafta degisiyor. Gidip sorularını soruyorsun hocalara takip edip.

Tatlı rüyalar canıms :10:

Iyi geceler cnm bende yatiyorum sabah erken kalkip vatandaslik calisacm bugunluk yeter....

Iyi geceler kizlar carpe, duobak, gkgy, elfmet, pnr, guness, pambuk , ilkayy adi aklima gelneyen arkadaslar... allah rahatlik versin(duobak bizimde aklimizdasin her zaman yazamasamda:))))

İyi geceler yavrum :ssz:

Kızlar tarihten 140 soru cözdüm, yanlıslarımı inceleyip devam etme planım var. Bugün bundan baska Türkce Ses Bilgisi konu alatım video'su izledim gündüz, tarih calısmadım.

dumann34472583 .!.:
Evet cnm asildim bu ara sanki cok sukur oglum iyilesti ama cok asabilesti herseye inat ediyor bağırıyor. Su sinav bi bitseydi de yavrucaklarda rahatlasaydi oglum pepeyi gormek bile istemiyo bikti galiba artik Scooby Doo izliyo abi oldu ya:)) konular bittimi cnm sen ne alemdesin. Bide esin polis galiba bizim gibi dogu gorevi ayni sehirde olmayalim

Gunaydn cnm oğlunun iyileşmesine çok sevndm çocuklar hasta olnca insan kendi hastalanms gbi eli kolu kalkmiyo..

Ben kasim gbi baslamstm cnm calismaya konu olarak tarihten çağdaş tarih kaldi ve mat ile türkçeden de sözel sayısal mantiklar var diğerlerini bitrdm bugün tarih cog any tekrarm bitiyor mat ve türkçe tekrarina yognlascam 15-20 gün sonrasında soru çözümü ve deneme agirlikli caliscam..

Biz Vandayz cnm siz nerdesnz??keşke ayni şehirde olsaydk tanisirdk destek olrdk birbirimize..9ay faln oldu geleli daha enaz 2 senemz var..bugün pek keyfm yok cnm Esim dun gece disari göreve gitti gece dogrudurst uyumadm o gelene kadar icm Raht etmycek ömrüm onun arkasından dua etmekle geciyo elde olsa hemen başka bi mesleğe geçmesini isterdim çok zor ve stresli bi mesleği var...

Günaydınnn, günaydınnnnn
Arkadaşlar çok güzel bir gün sizin olsun, yarım saat önce kaltım ama mayışıklıktan kahvaltımı bilem yapamadım, kahvaltımı yapıp tarihe devam edicem. az kaldı bitmesine, çağdaş tarihe kadar gelip bırakcam ve bol soru çözeceğım,insallah. :10::10:

gkgy canım ne ki eşinin işi? Allah yardımcınız olsun, benimde van da öğretmen arkadaşım var ama tam olarak neresinde bilmiyorum, köyünde olabilirler, geçende onunla görüştük, belki atanıp Van a geliyomusumm falan muhabbeti yaptık, gönlüm karadeniz bölgesini çıkmamak, ama nasip...:31:

Carpem, fikri duobak, ortaya koydu aslında, oyun oynar gibi soru çözecektik, mesela ben soru soruyorum, aşağıdaki yrum yazacak kişi cevaplayıp başla bir soru soruyor, böyle uzayıp gidecek, muhabbet olmadan, bu topikte denedik, ben güncel soru sordum, bi kaç kez cevaplandı, sonra cevaplayan tekrar soru sormadı, muhabbete kaynayıp gitti, yani bu olay toppik içinde olmadığını farkettim, bu yüzden fikri kim atmışşa o kurabilir dedim ama, dilerse bizlerde kurabiliriz, hatta açsam mı bi topik daha :))
Soru sayfası mı actınız nan? Kim ney? Acıklayın...

Ben de biraz önce yedim, aslında yemek istemiyorum cünkü ben cok kilo verdim, 53 civarı idim simdi 49 kiloyum, böyle de kalmak istiyorum, ama reflüm var ve dayanamıyorum cok acıkınca.

Seninki gene günler sabit, bizim soru cözüm saatleri her hafta degisiyor. Gidip sorularını soruyorsun hocalara takip edip.

Tatlı rüyalar canıms :10:

İyi geceler yavrum :ssz:

Kızlar tarihten 140 soru cözdüm, yanlıslarımı inceleyip devam etme planım var. Bugün bundan baska Türkce Ses Bilgisi konu alatım video'su izledim gündüz, tarih calısmadım.

Günaydınnn, günaydınnnnn
Arkadaşlar çok güzel bir gün sizin olsun, yarım saat önce kaltım ama mayışıklıktan kahvaltımı bilem yapamadım, kahvaltımı yapıp tarihe devam edicem. az kaldı bitmesine, çağdaş tarihe kadar gelip bırakcam ve bol soru çözeceğım,insallah. :10::10:

gkgy canım ne ki eşinin işi? Allah yardımcınız olsun, benimde van da öğretmen arkadaşım var ama tam olarak neresinde bilmiyorum, köyünde olabilirler, geçende onunla görüştük, belki atanıp Van a geliyomusumm falan muhabbeti yaptık, gönlüm karadeniz bölgesini çıkmamak, ama nasip...:31:

Kuzucm napiyosn tarihle cebellesiyosn herhalde?? Burada Esim polis fistgm..biz de ilcesindeyz vangolu kiyisnda şirin bi yer..
Ben de eğer atanrsam Allahn izniyle karadeniz tarafından bi yer yazmayi dusnyrm Esim de ben de çok merak ediyoruz gitmek istiyoruz özelliklede samsun u gormek istiyorz..

Kuzucm napiyosn tarihle cebellesiyosn herhalde?? Burada Esim polis fistgm..biz de ilcesindeyz vangolu kiyisnda şirin bi yer..
Ben de eğer atanrsam Allahn izniyle karadeniz tarafından bi yer yazmayi dusnyrm Esim de ben de çok merak ediyoruz gitmek istiyoruz özelliklede samsun u gormek istiyorz..

Canım doğru tahmin yapmışşın, aynen tarih çalışıyordum, videom bitti şimdi,2 videom kaldı çok şükür, birini bitiririm de diğerine başlarmıyım bilmiyorum, pazartesi denememiz var yine, gitmeyecektim ama şu ales işi için samsuna gitmem lazım, o arada sınava da girmiş bulunacağım. Ben Samsunun ilçesinde oturuyorum canım, dershane için samsuna gidip geliyorum, otobüsle çok zaman alıyor, kendi arabanla gitsen yakında. yoruyor beni.
Ama samsun yaşanılası şehir, eğer ben samsunu tutturabilirsem oraya yerleşiriz muhtemelen, eşim arabayla işe gitsin gelsin bananemmm :52::52: bulunduğun yer süpermiş, eşinin de işi zor terör olayları azaldı başka türlü şeyler çıkarmaya başlıyorlar, Allah yardımcıları olsun. özellekle doğu da ve sınırda görev yapanların.
oraları merak ediyorum bende samsunda doğdum büyüdüm, başka şehirleri gezdim ama Karadeniz gibisi benim için yok. diğer memleketlerimizde iyi ama işte insanların alışkanlıkları vesaire. ben istediğimde bir dağa çıkıp yeşillikleri, denizi seyretmem lazım, sakin olması lazım, gürültüden uzak, dosyça insanlar, işte karadenizim benim :10::10:
sen napıyosun canım, senin yaramaz oyalamıyor inşallah seni :31:

duobak hoşgeldin canım özletiyosun kendinii :31: neler yapıyosun nasıl gidiyor ?

Kızlar nerdesiniz ya! ebissss sen uzun süredir görünmüyorsun ? inşallah düğün hazırlıkların iyi bir şekilde gidiyordur? pazartesi hepinizi bekliyorummmm :16:

[video=youtube;5ruNvkZujt0]https://www.youtube.com/watch?v=5ruNvkZujt0[/video]

iyi dersler herkese, tarihin sondan 2. videosuna başlıyorum bu şarkıdan sonra :)

Canım doğru tahmin yapmışşın, aynen tarih çalışıyordum, videom bitti şimdi,2 videom kaldı çok şükür, birini bitiririm de diğerine başlarmıyım bilmiyorum, pazartesi denememiz var yine, gitmeyecektim ama şu ales işi için samsuna gitmem lazım, o arada sınava da girmiş bulunacağım. Ben Samsunun ilçesinde oturuyorum canım, dershane için samsuna gidip geliyorum, otobüsle çok zaman alıyor, kendi arabanla gitsen yakında. yoruyor beni.
Ama samsun yaşanılası şehir, eğer ben samsunu tutturabilirsem oraya yerleşiriz muhtemelen, eşim arabayla işe gitsin gelsin bananemmm :52::52: bulunduğun yer süpermiş, eşinin de işi zor terör olayları azaldı başka türlü şeyler çıkarmaya başlıyorlar, Allah yardımcıları olsun. özellekle doğu da ve sınırda görev yapanların.
oraları merak ediyorum bende samsunda doğdum büyüdüm, başka şehirleri gezdim ama Karadeniz gibisi benim için yok. diğer memleketlerimizde iyi ama işte insanların alışkanlıkları vesaire. ben istediğimde bir dağa çıkıp yeşillikleri, denizi seyretmem lazım, sakin olması lazım, gürültüden uzak, dosyça insanlar, işte karadenizim benim :10::10:
sen napıyosun canım, senin yaramaz oyalamıyor inşallah seni :31:

Kuzummm topikte bi basina kalmissn oyyy kiyamam sana...
Kizlar ya çok yoğun ders calisiyo (yarn ödevlerini gostercekler ya) yada pazar gezmesindeler:))
Memleketine tayinimiz cikmasa da gezmeye gelcez mutlaka ;))
Cog son konu bolgelerin sorularni cozyrm sarkini dinleym devam ederm kolay gelsn cnm iyi calismalar
Yarn deneme icn de basarilar dilerim fistgm anlasilan yarn aksama kadr yoksun topikte yalnız kalmasam bari:(( kizlar inş yarina kadr gelir...

[video=youtube;5ruNvkZujt0]https://www.youtube.com/watch?v=5ruNvkZujt0[/video]

iyi dersler herkese, tarihin sondan 2. videosuna başlıyorum bu şarkıdan sonra :)

Manzara çok şirin ayni şuan benim yasadgm yerin manzarasi:)))

Kuzummm topikte bi basina kalmissn oyyy kiyamam sana...
Kizlar ya çok yoğun ders calisiyo (yarn ödevlerini gostercekler ya) yada pazar gezmesindeler:))
Memleketine tayinimiz cikmasa da gezmeye gelcez mutlaka ;))
Cog son konu bolgelerin sorularni cozyrm sarkini dinleym devam ederm kolay gelsn cnm iyi calismalar
Yarn deneme icn de basarilar dilerim fistgm anlasilan yarn aksama kadr yoksun topikte yalnız kalmasam bari:(( kizlar inş yarina kadr gelir...

Aynen tek kaldım gerçekten :)) dupbak vardı, yazmadan çıktı :( bi kaç ziyaretçiler falan vardı :9::9:
yarın yediiklimden olcakmışız :) hadi bakalım inşallah iyi sonuçlar alırım. gel canım mutlaka,
yarın yanlız bırakmam ben seni otobüste falan cep telefonundan girer yazarım bennn :10::10:

Aynen tek kaldım gerçekten :)) dupbak vardı, yazmadan çıktı :( bi kaç ziyaretçiler falan vardı :9::9:
yarın yediiklimden olcakmışız :) hadi bakalım inşallah iyi sonuçlar alırım. gel canım mutlaka,
yarın yanlız bırakmam ben seni otobüste falan cep telefonundan girer yazarım bennn :10::10:

İnş canim güzel olr deneme sonucun..
Yediiklimn sorularini cozyrm beyaz kalem kadar zor ddeğil inş sen de zorlanmazsn..

Duabokn pek keyfi yok..inş canini sikan bisey yoktur..herhalde ozletym biraz kendi diyor:))

Yarn buralardaym cnm bi aksilik olmaz isim cikmazsa..

Back