2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Gunaydin herkese,
Mutlu bir gun sizin olsun bol verimli ders calismaniz dilegimle. Yazilwnlari okumadim. Ara verince tek tek okuyacağım simdi ders basina oturuyorum. Optum kocaman nnnnnn

Tekrar günaydınlar canlar,
gkgy cim haklısın canım, biz mütevazi olmalıyız, ama benim demek iatediğim şuydu, tamamen hayalimden ötürü olarak, hani inişli çıkışlı yollardan, zirveyi tırmanıyoruz da yüzseklere çıkıyoruz ya gerimizde kalan insanlara yüksekten bakmaktan bahsetti :) mecaz anlam yoktu yani
gece uyumamıştım ama tam senin mesajına cevap yazacaktım, yazdım cevapla diyecektim, birden telefonun şarjı bitip kapandı. yazdıklarımda boşa gitti :) bidaha uyudum ondan sonra,
şimdi kahvaltımı yaptım tarihten video izleyeceğim.

Yavrukuslar uyudnz mu???
Canım teşekkür ederim çok faydalı oldu sağolasın. pazartesi halledeyim o işlemi bari,19 u son.
Günaydınnnnnnn
günaydınnnnn, Maaşallah, maaşallah :)
Gunaydin cnmmmm
Dun cok verimli gecti test cozdum konu calistim. Bugunde malum ayin 15 i. Carsi pazar alisvriste gecer ama gelirgelmez cok calisacam insallah. Oglumada degisiklik olur. Senin minik nasil cnm iyimi

Günaydın kızlar Verimli bir gün olur umarım...

Bugün soru cözüm dersim var...Üçe kadar kadar tarihden soru cözecegim, derse gidip gelecegim pesine...Kolay gelsin, cıkmadan yazarım gene.

Anladım kuzucum..ben de alese girmek istyrm ama bebis yüzünden zor..artık snvdan sonra internetten cozerm sayisal sözel mantik icn faydali olacagni dusunuyorm..iyi çalışmalar fistgm bende kahvltyi yaptım bulasiklari makinaya attm coğrafya bölgelere calisiyorm...

Günaydın kızlar Verimli bir gün olur umarım...

Bugün soru cözüm dersim var...Üçe kadar kadar tarihden soru cözecegim, derse gidip gelecegim pesine...Kolay gelsin, cıkmadan yazarım gene.

G unaydn yavruceylanm iyi clsmalar iyi dersler...

Gunaydin cnmmmm
Dun cok verimli gecti test cozdum konu calistim. Bugunde malum ayin 15 i. Carsi pazar alisvriste gecer ama gelirgelmez cok calisacam insallah. Oglumada degisiklik olur. Senin minik nasil cnm iyimi

Maşallah fistgm tekrar derslere asilmana sevndm..aslında bizmde bugün carsi pazar isimz var ama esim dun gece çok geç geldi isten secim nedeniyle yogunlar ve oyuzden hala uyanmadi bugün bizim carsi pazar olayi yatacak gbi..bende şuana kadar biraz calistm simdi ara verdm benim kuzucukta pepeye bakiyo yeni sezon bölümleri cikmis da dikkatli dikkatli bakiyo diger bolumlerini ezberlemisti artk onlari acinca izlemek istemiyordu yeni bolumlern cikmasi ii oldu:)))senn kuzucuk iyilesmisdr ins?

arkadaşlar, kurtuluş savaşlarını bitirdim, video 2 saat sürdü, hoca hikayeleriye birlikte anlatıyor tamam mı, ben hüngür hüngür katıla katıla ağlıyorum, bir elimde kağıt, bir elimde kalem, bir yandan not alıyorum
Allah ım sana binlerce şükürler olsun, bağımsızlığımızı ve bizi başka devletlerin bayrağı altında ezilmeyi nasip etmedin. M.kemal Atatürk tende Allah Rağzı olsun, O olmasa bir başkası çıkarmıydı bilemiyorum ama iyi ki Milli Mücadeleye tam destek olmuş

huhuuuu kızlar nler yapıyorsunuzzz :)

Carsi pazar alisveris yaptım geldm kuzucum yerlestirme işlemimde bitti yemeğide disari da hallettm ohhh sefam olsn yemekten de yirttm bugün:)simdi uzandm biraz dinlenym calismaya basliycam..buarada sen iyice kaptrmissn kendini derse(tarihe):)))

Saol fistgm sen napysn nasıl gdiyo calismalar?? Buaralar ben kendimi zorlayarak calisyrm sanrm skldm biraz ama ipin ucunu birakmayada niyetm yok ZAFER BİZİM OLCAK İNSALLAH:))

çalışmalar şimdilik iyi kuzucummm aman haa çalışmayı bırakim felan deme şu sıralar herkeste bir gevşeme var bahar yaklaşıyor ya ondan herhalde ama senin şartlarını biliyorum az çok o kadar emek verdin emeğini ziyan etme kuzum az kaldı güzel günler bizi bekliyor o günler aklına gelsin dahada tetikle kendini dediğin gibi ZAFER BİZİM OLACAK İŞALLAH

aynen canım, tarih bitsin artık, ama öğrendikçe seviyorum tarihi, bu zamana kadar çok boşmusum bu konuları işleyince, emperyalistlerin bugünkü Türkiye ye oynanan oyunların daha bir farkındayım. Boşuna denemişler, geçmişini bilmeyen geleceğini göremez, diye !!!
en iyisini yapmıssın canım, kendine de vakit ayıracaksın arada. sonra tam gaz ders çalışmak var bizim için

bebeğim benim olmadığımı bir sen fark ettin çok teşekkür edrim sorduğun için tatlımm ya dün kendimi kötü hissediyordum kuofore gittim kaş bıyık saçlarımı ketirdm boyattım biraz kendime geldim derken akşamda eşim geldi yemekti çaydı derken giremedim

Canimcimmmmm nerelerdesn gozukmuyosn bugün???????
bugün sabah dersim vardı eve geç geldim yemek felan yedim hemen kuzucuklarıma bakim dedim senin msj larına çok mutlu oldum benim için msj ları çok hoşuma gitti öptm kolay gelsin canm

bugün sabah dersim vardı eve geç geldim yemek felan yedim hemen kuzucuklarıma bakim dedim senin msj larına çok mutlu oldum benim için msj ları çok hoşuma gitti öptm kolay gelsin canm

bundan sonra sabah yoklaması almaya karar verdim burada :) herkes ben burdayım diyecek
Bebeğim ben de farkettim ama ders çalışıyorsun diye düşündüm ( hemencikte kıskandım hee )

canım yazmıştım ama göremedin sanırım tekrar yazayım, soru sayfası hakkında, sen aç biz katılırız demiştim. burada senin yazından sonra tekrar soru sordum, sonra sohbette kaynadı gitti, soruyu cevaplayanın tekrar soru sorması şart, ki devam etsin uzasın gitsin, o topik sadece soru cevap topiği olur, ne diyorsun ?

Kızlar ben çok bunaldım, konu çalıştım ful soru çözmedim, bu haftaki soru sayımda düşük olacak anlaşılan

Hosgeldinnnn kuzummm..iyi yapmissn kuaför olayini insan motive olacak biseyler ariyo eeee bizi motive eden seylerde
1-)KUAFOR:))
2-)ALİSVERİS:))
Fistik gbi olmuş benim arkadasim:))))

Kızlar ben çok bunaldım, konu çalıştım ful soru çözmedim, bu haftaki soru sayımda düşük olacak anlaşılan

Yavruceylanm soru olayina takmayn ya siz calismalarnzdan aldgnz verime bakin..sen elinden geleni yapiyosn vicdanin Raht olsn konuların bitsn soru sayilarnda yukselir..

Kızlar merabalar...

Bugün coooooooooooook ama cooooooooooook sacma bir gün gecirdim, dershaneden önce biraz calıstım, gittim soru cözüm saatine hoca gelmedi. Evim de uzak, git gel 3 saat. Eve gelip bir seyler yaptım, birden yiyince tansiyonum fırladı. Bu saate kadar esek gibi uyudum iyi mi? Şimdi oturup calısacagım bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…