- 16 Eylül 2013
- 1.435
- 349
- 198
hosbulduk :)) matematıkten her turlu soruyu sorabılırsınız...acıkcası temelınızın olmadıgını dusundum yazdıklarınızdan,ama bu hıc problem degıl...ben ıngılızce ogrtmenı bır arkadasa matematık ozel ders vermıstım kpss ıcın,onun da hıc temelı yoktu ama cok azımlıydı,sınavda 15net yaptı ve atandı :) ınsallah senın ıcın de durum boyle olur,bence sbs kıtabı al elıne 7.ve 8.sınıf...bu konuda cıddıyım,cunku oss dekı sorular bıle 7 ve 8 duzeyınde cıkıyor,ama egıtım sıstemı sayesınde bızler buyudukce zıhnımız yoruluyor o yuzden sana tavsıyem once bu kıtaplardan konuların temelıne calıs,hem daha kolay ılerlersın hem de pratıklık kazanırsın...sonra da tavsıyem YGS guvender kıtabından calıs,bunlar yok dıyorsan ıhtıyacın matematık kpss konu anlatımlı kıtabı cok guzel begenıyorum,onu tavsıye ederım...ozellıkle orneklerı kendın cozmeye calıs cozumlerını kapatıp...sonra mutlaka cozumu ıncele...
Bu arada sorunun dogru cevabı D :)
var elimde canim guvenderin, lys kitabi ihtiyacin var, uzman kariyerin aldim sonra femin var simdi en dipten olsun diye antremanlarla matematik aldim. Yakinimda olsan ozel ders alirdim bende senden, ama nisan sonunda gerekirse ozel ders alacagim ama ilk kendi azmimle yapmaya calisacagim , verdigin bilgiler icon cok sagol cok faydali oldu