2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90

İnşallah hepimiz atanırız Rabbim gönlümüze göre verir inşallah. Daha doğrusu hakkımızda hayırlısı olanı gönlümüze sevdirir hem o olur inşallah 😊
Vatandaşlık konuları hakim olduğum aşina olduğum konular bölümüm nedeniyle canım. O yüzden hatırlamak gibi oluyor benim için. Bir kez okuyup geçiyorum şu anlık. Ama ileriki konularda nasıl olur bilmiyorum. Okulda yargı konusu hep son konu olduğu için pek tınlamamıştım. Sanırım ona daha iyi çalışırım.

Insallah canim. Hepimiz hayırlı yerlere ataniriz.
Ben konu tekrarlarim bitti tarihten sorular cozdum toplam 200 gibi. Yemek hazirliklarim baslar simdi. Yedikten vesaire sonra tbmm donemine giris yapip tarihi komple bitirmek istiyorum, arada vatandasligida goturcem ondada yargiya geldim. Ayy cogu gitti azi kaldi

slm kızlar bu topiğe yazmaya başladığımdan beri hırsla soru çözüyorum daha fazla çözmeliyim diyerek, gaza geldim herlde birde her hafta bir önceki haftaya göre arttırmaya çalışıyorum soru sayımı.henüz konu çalıştığım için o yavaşlatıyor doğal olarak. Hepinize iyi çalışmalar

Kuzummmm yemekle ugrasiyosn herhalde kolay gelen ben de biraz ders calistktan sonra arkadasima gttm sohbet muhabbet biraz kafami dagittm geldm simdi calismaya devam etcm esim isten gec gelcegi icn yemek derdim de yok oh ne güzel:))dun ben de kurtlar vadisini izledm Esim izliyordu ben de masada ders calisiyordm sonra konu tanidk gelince binada kendmi cekyata yayilms diziyi izliyor vaziyette buldum:))yine de mattan soru cozdm izlerken..fistgm burada iyi calismssn maşallah..sen hergun boyle calissan birinciliği kimseye vermezsin ben hergun soru cozdgm icn biraz daha fazla oluyor soru sayim..cizmedgm gün gözüme uyku girmiyor o yüzden hergun çözmeye gayret edyrm birde planli olmak acisindan önemli tabiki devamlilik:)neysr bebisim ben baslaym artk calismaya afiyet olsn tatlim..

günaydın bebeğimmm bugün geç uyandım ama az sonra sorularıma başlayacam sanada kolay gelsin canm

Saol fistgm sen napysn nasıl gdiyo calismalar?? Buaralar ben kendimi zorlayarak calisyrm sanrm skldm biraz ama ipin ucunu birakmayada niyetm yok ZAFER BİZİM OLCAK İNSALLAH:))

Hosgeldn tatlim bayagi merak etmstk seni..iyi olmana sevndm...

ne güzel işte canım faydalı olabiliyoruz böylece burada. bende konuları tam bitirmedim, ama bitirmeye uğraşıyorum aynı anda da sorular çözmeye çalışıyorum. kolay gelsin sana da Allah zihin açıklığı vrsin.
Kuzum teşekkür ederim, yemek yapma ve yeme işim bitti, azıcıkta dinlendim, şimdi tarihten video izleyeceğim.yeni konuyu ilk videodan dinliyorum. Bu arada yeni sipariş verdiğim cici kitaplarım geldi, ay çok mutlu oldummm
sanada kolay gelsin canım arada gel, ders çalışıyorum ara ara bakarım buraya, Allah zihin açıklığı versin

selam herkese, mola verdim ben. şu 1 ziyaretçi yazıyor ya hep güness geliyor aklıma, nerdesin kuzum, uzaktan uzaktan mı bakıyorsun bize, yoksa işi bırakıp memlekete mi gittin, şu hayırlı işlerle mi uğraşıyorsun,
carpem de gelirdi arada müzik paylaşırdı, molamda onun paylaştığı müzikleri dinlerdim ...
ders çalışın yeter ki de biz burda sizi özlesekte olur.
şunu hayal ediyorum, kpss sınavı olmuş, ertesi gün topiğe girmişiz ve hepimizin puanı tavan yapmış, ben 95 almışım mesela Bu günleri de göreceğiz inşallah, mutluluklarımızı burada paylaşıp, bizim gibi ders çalışanlara tecrübelerimizi yazacağız, atanmış bir şekilde kahveşerimizi yudumlarken, bakınacağız, kadınlar klubune :)

Tesekkur ederim arkadaslar, Sayilar cok yakindi birbir3.lu o yuzden icime sinmezdi 3.luk koltugu
Bu arada gkgy sana katiliyorum carpe bizi cok ihmal ediyor, bende ozledim müziklerini gunestende haber yok. 5 dk ayirin gunduz gece nolur nolurrrr

Tesekkür ederiz Elf'im civanım..<3

Kızlar kusura bakmayın bu aralar biraz ihmal ettim buraları, ama bu biraz utandıgımdan oldu Su güncelleri bir türlü word haline toparlayamadım, sonu gelecek ama iste...En kısa zamanda tamamlayacagım. Bu arada konularla cebellesiyorum, bir an önce bitsin istiyorum, ama sürekli bir seyleri unutmus oluyorum ve hoppp başa...Bir an önce hayırlısıyla girsek de kurtulsak...

Su anda tarih konu calısıyorum...Gec saatte uyuma hevesim var bakalım...

Daha sık girecegim madem öyle, tesekkür ederim...Cesaret verdiniz.

Buyrunuz efenim;

[video=youtube;ktvTqknDobU]http://www.youtube.com/watch?v=ktvTqknDobU[/video]

Agzından bal damlıyor var ya...

Kendimi affettiricigim efenim, daha sık buralarda olicigim..

YASASİNNNNNNNNNNNNNNNNN
YASASİNNNNNNNNNNNNN
YASASİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
CSRPEM GELMİSSSSSSSSSSSS
YASASİNNNNNNNNNNNNNNNNMM
Hosgeldinnnnnn bebekiimmmmmmm

Kozlar az bi vaktmz kaldi Elifmn de dedigi gbi ara verdgmz zamnlar 5 dk da olsa girelm motive edelm destek olalim birbirimize nolurrrrrrrrr....
İlk topige girdgm zamnlar kalabaliktik daha hevesle calisiyordm bazi arkadaslar kayboldu bendeki istek heveste azalmaya basladi kendmi zorlayarak calisiyorm simdi Carpemi gordm ya nasil sevndm ballibademim mahrum birakma bizi sefkatinden((((( simdi sarkini dinliycem ve soru çözümüne devam mm

AMAN DA AMAN KİMLER GELMİS HOS GELMİS SEFA GELMİSSSSSSSSSS
İyi calismalar yavrucannnn optmmmm...

Elifmm Carpeminde dediği gbi bal damliyor agzindan kuzumm ins gorecegz o günleri fistgm senin kalbin temiz gecen Pinar dedn Pinar cikti geldi Carpem de geldi ve Gunescim de gelecek inş tam kadro gaza devam mm kadrolara atancaz ve daha hyrli güzel haberler vermeye devam etcz birbirimize insss...

video çalışmam bitti senin paylaştığın müziği dinleyeceğim ve matematik çalışacağım, bebeğim sen hep gel, günceller hallolur merak etme, biz onu çoktan unuttuk Bizi bir daha ihmal etmeni istemiyorum bakıyım, güness de yok zaten o da bizden çekiniyosa, utanıyosa, affettik biz onu gelsin biran önce Hep birlikte birlik beraberlik içinde yürüteceğiz inşallah bu topiği tbmm yi yönetir gibi, saat geç oldu benim beynim bulandı ve saçmalamaya başladım :S ne diyorum ben yafff :)))

Canım Ales e başvuru yapacağım ben sen bilirsin, ilk parayımı yatırcaz, sonra ösym burosuna mı gidicez bana bi anlatıversen. ilk defa alese gireceğim, kpss ye girelide 30 ayı geçmiştir, resim için didim :) muhtemelen internetten kendim yapamayacağım, dimi ?

Agzından bal damlıyor var ya...

Kendimi affettiricigim efenim, daha sık buralarda olicigim..

Ay sorma kız ben hiç farkettedim bunu, gunes diyip durdum, yarın yada pazartesi de ondan haber beliyorum,
teşekkür ederim canım, evet tam kadro birbirimize destek olaraktan birlikte aynı yolda yürümeye devam edelim, bu inişli çıkışlı yolların sonunu çok aydınlık görüyorum ben, çiçek bahçeleri var, sonra mutluluk, huzur, başarı herkes bizi kıskanır gözle bakacak biz ise tepelerden bakacağız :))

Bayilirim cicek bahçelerine:)))boşver kuzum biz tepeden bakmayalm ben istesemde beceremem zaten..iyi yerlerde olalim güzel,hayirli isler yapalım insanlara faydali olalim kalp kirmayalm ailemz evimiz huzur dolsn sevdklermz yanimzda olsn biz mutevaziligimzi herzamn koruyalm
DUNYA MALİ DUNYADA KALİR SANA KALAN DUNYAYA KATTİKLARİNDR...
RABBİM iyilik nasip etsn hepimizin yüreğine...

Amanın bu ne güzel karsılama...<3 Buralardayım ben uyumadım henüz...3'e kadar dayanabilirsem süper olacak..

Kuzu onu halletmek istiyorum bir an önce, ama bastan savma da olsun istemiyorum...Yarısından fazlası bitti aslında parca parca yapıp sonkileri de ekleyip bir upload sitesine atacagım insallah..

İlk parayı yatırıyorsun, sonra bir ösym bürosuna gidip basvuru yapıyorsun. Süre epey gecmis, elinde sifren varsa bir dene internetten, ama sistemleri güncellenmis, herkesinkinde sıkıntılar cıkıyor, o yüzden en iyisi git ve elden basvuru yap...Sınav basvuru formu doldurman gerekiyor. Basvuru formu da nette vardı...Ama gittigin yerde de basvuru formu oluyor, orada da doldurabilirsin.

Kızlar iyi geceler, tatlı rüyalar, yatıyorum...Yarın sabah erken kalkmak istiyorum, umarım becerebilirim...

Gunaydinnnn canlarmmm güzel verimli bir gün diliyorum herkese iyi calismalar fistiklarmmm

Carpem ya kusura bkma ilk günden ekmis gbi oldm seni gece 1 gbi uyuya kalmism(((

Duabk cnm farketmedm sanma dun hic sesin solugn cikmadi iyimisn tatlim???

Gunaydin cnmmmm
Dun cok verimli gecti test cozdum konu calistim. Bugunde malum ayin 15 i. Carsi pazar alisvriste gecer ama gelirgelmez cok calisacam insallah. Oglumada degisiklik olur. Senin minik nasil cnm iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…