2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
canım benm dersanenin sınavı beyaz kalem yapıyor ve ben bu sınava 2 hafta oldu gireli ve güncellerini de ben yayımlamıştım soruyu ordan görmüşsündür
Aaa evet dogru diyosun. Hatta zeytin sikki vardi bende bunu nerden gordum diyorum.
Canim bize gec geldi demekki ben o sorularin hepsini incelememistim keşke inceleseydim. Yada iyi olmus incelemedigim
Karisik deneme oluyoruz biz bu gec geldi demekki.

Bu arada herkese gunaydinlar, dershane deyim suan eve gelince listeyi yaparim, gece cok yorgundum giremedim nete.

Saol fistgm inş tez zamanda sen de calisma programini oturtursn Allah kolaylık versin..

Gecms olan cnm hamileyken ben de kullanmstm progestandan simdi kizimla kitap kalem kavgasi ediyorz Rabbim inş seninde kuzucugunu kucagina almayi nasip eder..

Canim öncelikle hoşgeldin aramiza..benmde 2 yasinda bir kizm var onunla calisiyorm zor ama imkansız değil eğer gerçekten istekliysen biran önce başla derim..kaynak acisindanda dertleşme topigimz diye bir yer var oraya gir orda çok güzel kaynaklar onerms arkadaşlar ve ben kitaplarimi internetten sipariş edyrm 3-4 güne elime ulasiyor.öyle tek bi site yok aldgm bakiyorm hangsinde uygunsa o siteden sipariş veriyorum yinede birkaç site ismi verym mesela kitapsec, avantajkitap,maksimumkitap en son hepsiburadan 3 kitap aldm sen aradgn kaynagi googleye yaz cikan sitelere bakar uygununu alirsn.olmycak die bisey yok performansina bagli duzenli calisrsan olr 4 ayda snv kazanan cok arkadasm var kolay gelsn iyi calismalar...

Canlarm benim findikkurdu uyudu kahvemi alp basliyorm calismaya hepinize iyi calismalar KPSS gullerm hepinizi optm...

vee listeyi hazırlama aşamasındayım :)))
bu haftaki soru bildirimlerimiz bunlarmış.

sagol cnm. Yaziyim o zaman((
tarih: 63
coğrafya: 41
geo: 24
mat: 24
toplam: 152
bi gunluk soru sayisi bile degil ama insallah donusum muhteşem olur

öncelikle musmutlu bir hafta geçirmenizi diliyorum günaydınnnnnnnnn
Soru bildirimimi yapayım
Matematik:155
türkçe: 330
tarih:225
coğrafya 460
anyasa:350
toplam:1520
Herkese kolay gelsinn

kızlar umarım gec kalmadım. Hemen yazıyorum ben de...

türkçe 425
tarih 130
matematik 148
cografya 360

total: 1063

günaydınlar hepinize...

haftalık bildirimin;

tarih:690
cog:415
any:390
türkçe:250
mat:75
toplam 1820
herkese mutlu huzurlu saglikli bir hafta diliyorum kpss gullerm iyi calismalar..

03- 09 MART HAFTASI DERECELERİMİZ

1. gkgy __________________ 1820
2. duobak ________________ 1520
3. elfmet _________________ 1066
3. carpe__diem ____________1063
3. adige01_________________ 1059

7. _zeytin_ _______________305
8. dumannnnn ___________ 152

Bu hafta 3 tane 3üncümüz var arkadaşlar, rakamlar birbirine çok yakın diye o şekilde yapıyım dedim :)) kendimi ilk 3 te bir daha göremezdim diye düşünmüştüm, ayy çok sevindim
şampiyonumuz GKGY tebrik ederim
Listedeki arkadaşlarımı da tebrik ederim, çok çok soru çözüp başarılı olmanız dileğimle

Canım teşekkür ederim, kendi adıma 3. sırayı kapabildim sayende yene birinciliği alsaydın olmazdı :))
emin ol canım insan listenin altında kalınca daha bir hırs yapıyor, geçen haftadan tecrübem var çünkü, listenin üst basamaklarında bekliyoruz seni :)
Sagol cnm. Yaziyim o zaman((
Tarih: 63
Coğrafya: 41
Geo: 24
Mat: 24
Toplam: 152
Bi gunluk soru sayisi bile degil ama insallah donusum muhteşem olur
İnşallah endişelecek bişey yoktur canım sakin ol bozma moralini, bir an önce sıkıntı ortadan kalkar inşallah, soru sayısıda az olursa olsun illa ki yazmanızı rica ediyorum,tabi bir engel olmadığı sürece,

Öncelikle hoşgeldin arkadaşım,
herkesin bir çok sıkıntısı var emin olabilirsin, önemli olan kararlılık, istersen neden yapamayasın ki ?? kitap alışverişi konusunda, kitapfırsatı diye bi site var oradan alışveriş yapıyorum ben, hem fiyatları uygun oluyor. yayın olarak ihtiyaç,fem,pegem, data, yediiklim karışık bir şekilde kaynak kullanmaktayım :))

canım bir an önce iyileş artık, kendimi iyi hissediyorum deee bakıyımmmm :)) elbette düşüşlerimiz kalkışlarımız olacak, çok dert etme

kızlar internetten, yargının, beyazkalemin, pegemin, yediiklimin denemelerini sipariş verdim... henüz konularım bitmedi, dersanenin denemelerine de katılıyorum, sizce çokmu deneme çokluğu oldu, denemelerin çoğu 14 lü yargının ki 41 li :))

işallahh iyi bir sonuç gelirr kuzum

kuzummbence çok ii yapmışsın ben kendi dersanemde giriyorum sınava ayrıyeten fem dersanesindende dışardan giriyorum yani ayda 4 sınava giriyorum çok ii olyor başka yayımları alıp evde çözmeyi düşünüyorum ama evde çözeceklerimi mayıs haziran gibi düşünüyosun canım:13:

hesapladım canım, 62.5 gibi geliyor mantıkları fulledim sözelde. belki 5 puan falan oynar, ilk defa girdim beyaz kaleme. femdeyim bende haricen ihtiyaca girmeye başladım, bide fem deneme klubu yaptı, bu beyaz kalem ona dahildi. 10 tane farklı deneme yapacaklar tg. diğer seferki isabet diye bişey sanırım her hafta bir tane deneme oluyoruz, haricen netten aldıklarımda var ama konular bitince çözeceğim onları, hayırlısı canım.
işallahh iyi bir sonuç gelirr kuzum

Sağol fistgm...
Güzel kalpli arkadasm benimmmmmm üçüncülüğü de paylasirmis arkadaslaryla severm ben seni:)))

Sağol fistgm...
Güzel kalpli arkadasm benimmmmmm üçüncülüğü de paylasirmis arkadaslaryla severm ben seni:)))

Tebrik ederiz efenim...<3

Elf'im ne iyi bir insansın nan...Severim seni ben. Üçüncülügü paylasmıs bir de <3

Kızlar güncelin word hali için yanına yöresine ek bilgiler de ekledigimden biraz uzun sürdü kusura bakmayın...Bu arada Ales basvuruları basladı, 19'u son girecekler için..Soru sayısı ve zaman düsürülmüş, haberiniz olsun...

ben sana küsümmesajını gören cennetlik nerelerdesn yahuu Allahtan pazartesileri var da o gün de bi ceeee diyon kaçıyonsen eskiden böylemıydn nerde gece kusu CARPEben kendimi geceye alıştrdm senle ders calışacaktm sen ortalıktan kayboldneskiden topikte geceleri sarkı faln paylaşırdn girer çıkar motive ederdn nasılsn napıyosn calışmalar ne alemde habermz yokben eski CARPEM İ istiyommmm

Tesekkur ederim arkadaslar, Sayilar cok yakindi birbir3.lu o yuzden icime sinmezdi 3.luk koltugu
Bu arada gkgy sana katiliyorum carpe bizi cok ihmal ediyor, bende ozledim müziklerini gunestende haber yok. 5 dk ayirin gunduz gece nolur nolurrrr
Sağol fistgm...

Tesekkur ederim arkadaslar, Sayilar cok yakindi birbir3.lu o yuzden icime sinmezdi 3.luk koltugu
Bu arada gkgy sana katiliyorum carpe bizi cok ihmal ediyor, bende ozledim müziklerini gunestende haber yok. 5 dk ayirin gunduz gece nolur nolurrrr

Güneş gelsn onada kuscem hihh( dedgn gbi 5 dk girseler iyym deseler bukadr merak ettrilir mi CNm insan kendini bu kadr ozletr mi Elifm bunlar bizi hic sevmiyoooo????((

Bana kusmeyin buralardayim bakin:)) ders calisacam ama oglum uyumuyo hastaligida devam ediyo( bugun biraz geo cozdum birazda vat kisa gunun kari. .. bu arada Vatandaşlığı sevmeye başladım:))) neyse canlarim öpüyorum bysss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…