Aaa evet dogru diyosun. Hatta zeytin sikki vardi bende bunu nerden gordum diyorum.canım benm dersanenin sınavı beyaz kalem yapıyor ve ben bu sınava 2 hafta oldu gireli ve güncellerini de ben yayımlamıştım soruyu ordan görmüşsündür
Kizlar mrb
Bu hafta cok yogun ve hastalikla gecti oglum da hasta halenbiraz konu calistim cok az soru cozdum utandim yazmaya sizinkilerin yaninda ama bugun vat ilk unite bitti oglum uyursa test cozecem. Gkgy cim masallah cok iyisin cnm tebrik ederim darisi bana inşallah.
merhaba arkadaşlar
Soru sayımı bildirmek için geç kaldım ama zaten dereceye girmeyeceğimin farkındayım.. oysa haftaya çok iyi başlamıştım ta ki perşembe gününe kadarperşembe günü düşük tehlikesi sebebiyle ilaç kullanmaya başladım, progestan.. ilacı içtikten en geç 1 saat sonra baş dönmesi ve ardından uyku resmen bayılıyorum.. 3 gün hiç kalmadan yat dedi doktor.. moralimde bozuk olunca uyanık olduğum saatlerde test çözmek istemedim.. yattığım yerden konu tekrarları yaptım sadece.:26:
Şimdi 3 günlük soru bildirimim
türkçe 260
Matematik 128
Vatandaşlık 252
Tarih 162
Toplam 802
Görüldüğü üzere hafta iyi başlamıştım bu hafta ilk üçe girmeyi hedeflemiştim.. bu şekilde devam edebilseydim keşke
İlk üçe giren arkadaşları da tebrik ederim
Selam kızlar
Burayı yeni keşfettim .2 çocuğum var. Biri 8 yaşında ,diğeri tuvalet eğitimi olmadığı için kreşe veremiyorum (Eğit demeyin. Denemediğim yol kalmadı. Kesinlikle hazır değil). 2,5 yaşında, çok hareketli. Oğlum evde olduğundan kursa gidemiyorum, aile desteğim yok, eşim haftasonu dahil mesai yapıyor. Çocukların başına bakıcı düşündüm. Bizim burada ateş pahası ( 1000 tl nin üzerinde istiyorlar) .Tüm yük üzerimdeNiye anlattım bunları: Derdimi anlayasınız diye. Ama gerçekten artık çalışmak istiyorum. Onca yıl boşa mı okudum ben?
Yurtdışından döndüm. En son 5 yıl önce sınava girmiştim. Şu anki durum hakkında pek bilgim yok. İnternetten araştırıyorum, moralim bozuluyor. Kısaca
tüm bu olumsuz koşulları göz önüne alarak;
1- Hangi kitap ve cd leri tavsiye edersiniz?
2- Ankara da oturuyorum. KPSS dökümanlarını en uygun nerelerden temin edebilirim?
3- İnternetten temin imkanı varsa site,adres belirtebilir misiniz? Benim yaramazla alışveriş mümkün olmuyor
4- Her şeye rağmen sizce ümit var mı benim için?
kizlar telefondan giriyorum. Kac gundur pc basina gecemedim. Soru sayimi yazip gideyim. Ayrintili olarak bilgisayar basina gecince yazacagim insallah. Benim toplam soru sayim 966 bu hafta. Derslerimin baslamasi hemen etkisini gosterdibu arada diger arkadaslari tebrik ederim. Bu hafta cok guzel soru sayilari var
sagol cnm. Yaziyim o zaman((
tarih: 63
coğrafya: 41
geo: 24
mat: 24
toplam: 152
bi gunluk soru sayisi bile degil ama insallah donusum muhteşem olur
merhaba arkadaşlar
Soru sayımı bildirmek için geç kaldım ama zaten dereceye girmeyeceğimin farkındayım.. Oysa haftaya çok iyi başlamıştım ta ki perşembe gününe kadarPerşembe günü düşük tehlikesi sebebiyle ilaç kullanmaya başladım, progestan.. Ilacı içtikten en geç 1 saat sonra baş dönmesi ve ardından uyku Resmen bayılıyorum.. 3 gün hiç kalmadan yat dedi doktor.. Moralimde bozuk olunca uyanık olduğum saatlerde test çözmek istemedim.. Yattığım yerden konu tekrarları yaptım sadece.:26:
şimdi 3 günlük soru bildirimim
türkçe 260
matematik 128
vatandaşlık 252
tarih 162
toplam 802
Görüldüğü üzere hafta iyi başlamıştım bu hafta ilk üçe girmeyi hedeflemiştim.. Bu şekilde devam edebilseydim keşke
Ilk üçe giren arkadaşları da tebrik ederim
güzeller nasılsınız
dün bildirim yapamadım izinliydim annemde geldi sağolsun
biraz daha iyiyim şimdi
ağrılarım hala var soru çözememenin azabı içindeyim
geç kaldığım için bir daha ki haftayada ekleyebilirsiniz geçen hafta çok parlak geçmedi
tarih 170
türkçe 15
coğrafya 120
305 soru çözebilmişim
dün akşamda 75 soru çözebildim
bu akşam kısmet olursa daha iyi çözmeye çalışıcam
günaydın canlarımmmm,
denemeye gidicem, alışveriş yapabilirim duruma göre listeyi düzenlemek akşama kalabilir bilginize, ben bildirimimi yapayım bu arada;
kendi limitimi aştım :))
tarih : 405
vat : 419
coğ : 242
Soru bildirimimi yapayım
Matematik:155
türkçe: 330
tarih:225
coğrafya 460
anyasa:350
toplam:1520
Herkese kolay gelsinn
kızlar umarım gec kalmadım. Hemen yazıyorum ben de...
türkçe 425
tarih 130
matematik 148
cografya 360
total: 1063
günaydınlar hepinize...
haftalık bildirimin;
tarih:690
cog:415
any:390
türkçe:250
mat:75
toplam 1820
herkese mutlu huzurlu saglikli bir hafta diliyorum kpss gullerm iyi calismalar..
bu hafta pek soru çözemedim.maşallah bazılarımız aşmış sayıları,darısı bana şöyle 1600 1800leri görsem bende
Vat: 195
coğ: 232
tarih: 105
türkçe: 322
mat: 197
geo: 8 (herzmnki gibi
Toplam: 1059 + 1deneme
merhaba kızlar kimse bildirim yapmamış henüz ama yarın öğleden önce giremeyeceğim için şimdiden yazıyorum
tarih 293
matematik 202
coğrafya 188
türkçe123
toplam 806
dersanem yeni açıldığı için bu hafta oturttmaya başladım sistemimi inşallah önümüzdeki haftalarda daha çok çözeceğim konu tekrarlarım da oluyor ve oyalıyor tabiki.
emin ol canım insan listenin altında kalınca daha bir hırs yapıyor, geçen haftadan tecrübem var çünkü, listenin üst basamaklarında bekliyoruz seni :)Kizlar telefondan giriyorum. Kac gundur pc basina gecemedim. Soru sayimi yazip gideyim. Ayrintili olarak bilgisayar basina gecince yazacagim insallah. Benim toplam soru sayim 966 bu hafta. Derslerimin baslamasi hemen etkisini gosterdibu arada diger arkadaslari tebrik ederim. Bu hafta cok guzel soru sayilari var
İnşallah endişelecek bişey yoktur canım sakin ol bozma moralini, bir an önce sıkıntı ortadan kalkar inşallah, soru sayısıda az olursa olsun illa ki yazmanızı rica ediyorum,tabi bir engel olmadığı sürece,Sagol cnm. Yaziyim o zaman((
Tarih: 63
Coğrafya: 41
Geo: 24
Mat: 24
Toplam: 152
Bi gunluk soru sayisi bile degil ama insallah donusum muhteşem olur
merhaba arkadaşlar
Soru sayımı bildirmek için geç kaldım ama zaten dereceye girmeyeceğimin farkındayım.. oysa haftaya çok iyi başlamıştım ta ki perşembe gününe kadarperşembe günü düşük tehlikesi sebebiyle ilaç kullanmaya başladım, progestan.. ilacı içtikten en geç 1 saat sonra baş dönmesi ve ardından uyku resmen bayılıyorum.. 3 gün hiç kalmadan yat dedi doktor.. moralimde bozuk olunca uyanık olduğum saatlerde test çözmek istemedim.. yattığım yerden konu tekrarları yaptım sadece.:26:
Şimdi 3 günlük soru bildirimim
türkçe 260
Matematik 128
Vatandaşlık 252
Tarih 162
Toplam 802
Görüldüğü üzere hafta iyi başlamıştım bu hafta ilk üçe girmeyi hedeflemiştim.. bu şekilde devam edebilseydim keşke
İlk üçe giren arkadaşları da tebrik ederim
canım bir an önce iyileş artık, kendimi iyi hissediyorum deee bakıyımmmm :)) elbette düşüşlerimiz kalkışlarımız olacak, çok dert etmeSelam kızlar
Burayı yeni keşfettim .2 çocuğum var. Biri 8 yaşında ,diğeri tuvalet eğitimi olmadığı için kreşe veremiyorum (Eğit demeyin. Denemediğim yol kalmadı. Kesinlikle hazır değil). 2,5 yaşında, çok hareketli. Oğlum evde olduğundan kursa gidemiyorum, aile desteğim yok, eşim haftasonu dahil mesai yapıyor. Çocukların başına bakıcı düşündüm. Bizim burada ateş pahası ( 1000 tl nin üzerinde istiyorlar) .Tüm yük üzerimdeNiye anlattım bunları: Derdimi anlayasınız diye. Ama gerçekten artık çalışmak istiyorum. Onca yıl boşa mı okudum ben?
Yurtdışından döndüm. En son 5 yıl önce sınava girmiştim. Şu anki durum hakkında pek bilgim yok. İnternetten araştırıyorum, moralim bozuluyor. Kısaca
tüm bu olumsuz koşulları göz önüne alarak;
1- Hangi kitap ve cd leri tavsiye edersiniz?
2- Ankara da oturuyorum. KPSS dökümanlarını en uygun nerelerden temin edebilirim?
3- İnternetten temin imkanı varsa site,adres belirtebilir misiniz? Benim yaramazla alışveriş mümkün olmuyor
4- Her şeye rağmen sizce ümit var mı benim için?
güzeller nasılsınız
dün bildirim yapamadım izinliydim annemde geldi sağolsun
biraz daha iyiyim şimdi
ağrılarım hala var soru çözememenin azabı içindeyim
geç kaldığım için bir daha ki haftayada ekleyebilirsiniz geçen hafta çok parlak geçmedi
tarih 170
türkçe 15
coğrafya 120
305 soru çözebilmişim
dün akşamda 75 soru çözebildim
bu akşam kısmet olursa daha iyi çözmeye çalışıcam
işallahh iyi bir sonuç gelirr kuzumAaa evet dogru diyosun. Hatta zeytin sikki vardi bende bunu nerden gordum diyorum.
Canim bize gec geldi demekki ben o sorularin hepsini incelememistim keşke inceleseydim. Yada iyi olmus incelemedigim
Karisik deneme oluyoruz biz bu gec geldi demekki.
kızlar internetten, yargının, beyazkalemin, pegemin, yediiklimin denemelerini sipariş verdim... henüz konularım bitmedi, dersanenin denemelerine de katılıyorum, sizce çokmu deneme çokluğu oldu, denemelerin çoğu 14 lü yargının ki 41 li :))
işallahh iyi bir sonuç gelirr kuzum
kuzummbence çok ii yapmışsınben kendi dersanemde giriyorum sınava ayrıyeten fem dersanesindende dışardan giriyorum yani ayda 4 sınava giriyorum çok ii olyor başka yayımları alıp evde çözmeyi düşünüyorum ama evde çözeceklerimi mayıs haziran gibi düşünüyosun canım:13:
03- 09 MART HAFTASI DERECELERİMİZ
1. gkgy __________________ 1820
2. duobak ________________ 1520
3. elfmet _________________ 1066
3. carpe__diem ____________1063
3. adige01_________________ 1059
7. _zeytin_ _______________305
8. dumannnnn ___________ 152
Bu hafta 3 tane 3üncümüz var arkadaşlar, rakamlar birbirine çok yakın diye o şekilde yapıyım dedim :)) kendimi ilk 3 te bir daha göremezdim diye düşünmüştüm, ayy çok sevindim
şampiyonumuz GKGY tebrik ederim
Listedeki arkadaşlarımı da tebrik ederim, çok çok soru çözüp başarılı olmanız dileğimle
Sağol fistgm...
Güzel kalpli arkadasm benimmmmmm üçüncülüğü de paylasirmis arkadaslaryla severm ben seni:)))
Tebrik ederiz efenim...<3
Elf'im ne iyi bir insansın nan...Severim seni ben. Üçüncülügü paylasmıs bir de <3
Kızlar güncelin word hali için yanına yöresine ek bilgiler de ekledigimden biraz uzun sürdü kusura bakmayın...Bu arada Ales basvuruları basladı, 19'u son girecekler için..Soru sayısı ve zaman düsürülmüş, haberiniz olsun...
Sağol fistgm...
Güzel kalpli arkadasm benimmmmmm üçüncülüğü de paylasirmis arkadaslaryla severm ben seni:)))
Tebrik ederiz efenim...<3
Elf'im ne iyi bir insansın nan...Severim seni ben. Üçüncülügü paylasmıs bir de <3
Kızlar güncelin word hali için yanına yöresine ek bilgiler de ekledigimden biraz uzun sürdü kusura bakmayın...Bu arada Ales basvuruları basladı, 19'u son girecekler için..Soru sayısı ve zaman düsürülmüş, haberiniz olsun...
ben sana küsümmesajını gören cennetlik nerelerdesn yahuu Allahtan pazartesileri var da o gün de bi ceeee diyon kaçıyon sen eskiden böylemıydn nerde gece kusu CARPE ben kendimi geceye alıştrdm senle ders calışacaktm sen ortalıktan kayboldn eskiden topikte geceleri sarkı faln paylaşırdn girer çıkar motive ederdn nasılsn napıyosn calışmalar ne alemde habermz yok ben eski CARPEM İ istiyommmm
Tesekkur ederim arkadaslar, Sayilar cok yakindi birbir3.lu o yuzden icime sinmezdi 3.luk koltugu
Bu arada gkgy sana katiliyorum carpe bizi cok ihmal ediyor, bende ozledim müziklerinigunestende haber yok. 5 dk ayirin gunduz gece nolur nolurrrr
kuzum tebrik edrimmm 1. liği almışsınnHaftalık bildirimin;
Tarih:690
Cog:415
Any:390
Türkçe:250
Mat:75
Toplam 1820
Herkese mutlu huzurlu saglikli bir hafta diliyorum KPSS gullerm iyi calismalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?