• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Kizlar Merhaba
Öncelikle kadinlar gununuzu kutlarim.
Vatandaslik calismaya basladim ama cok sikici geldi. Burda uzman kariyerin öğreten soru bankasi tavsiyeleri olmustu yanilmiyorsam ondan alip sadece soru cvp calisirsam ogrenirmiyim aceba bana bi taktik verin kuzular lutfen....
Bu haftam hic iyi gecmedi ben ders çalışırken oglum kitabimi kapatti bana düşkünlugu cok artti disari ciktik hep oglen uykusuda kalmadi bende cok yoruluyorum gecede calisamsdim sabahta kalkamadim dogruduzgun soruda cozmedim biraz konu calistim ama bu hafta insallah toparlanacagim

Oyyyy canm benim Allah kolaylık versin sennki biraz daha büyük olduğu icn benmkinden o daha hareketlidr birde erkek cocugu dur durak bilmez yerim ben o haylazi...benmkide ben soru çözerken yanima geliyor kalemi çekiyor elimden hayir diyor sonra onada bi kitap kalem veryrm biraz gönlü oluyor düse kalka aksama kadar savaş halinde calismaya calisiyorm ama gece olnca çok yorgun hissediyorum kendimi uyuyorum uyaniyorm hic dinlenms hissetmiyorm kendimi sende canini skma elinden geleni yapmaya calis enazndan sonra keşke dememek ben elimden geleni yaptım demek icn...

Dumancm buarada sana anayasa için FEMn videolarini onerrm cnm adam güzel anlatms googleden KPSS anayasa video yaz KPSS cafede var videolar yargi konusuna kadar anlatms ben o adamdan ogrendm çok fayda sagladi yargi ve idareyi de kitaptan calstm simdi tekrarlardaym...

Bu haftanın birincisi belli oldu:)))fistgm denemen icn şimdiden basarilar...

Yok canim nerde, sadece 2 gundur iyi calistim. 2 tane denemenin vatandaslik tarih ve cografyasini tekrardan goz attim bilmedijlerimi deftere soru cevap seklinde yazdim ve bitmis durumdayim, simdi uyucam uyuyabilirsem iyu geceler herkese.

Gunaydin arkadaslar, herkese gumaydinlar, iyi pazarlar musmutlu bir gun sizon olsun. :16::16:

teşekkür ederim canm sennde kadınlar günün kutlu olsun :16: soru bildirimini pazertesi öğlene kadar bildiriyoruz 1 haftalık soru sayımızı yazıyoruz tatlım seninde dediğin gibi insanın soru çözesi geliyorrrrr:40:

teşekkür ederim canım cuma ya kadar yazmışım ay pazara kadar dicektim =))

Gunaydn ballarrr Rabbim herkese zihin acikligi anlama kolayligi versn..

Temizlik bitti bebiside uyuttum kahvemide hazrladm eee calismaya basliimm artık dimi optm canlarmmmm

merhaba kızlar kimse bildirim yapmamış henüz ama yarın öğleden önce giremeyeceğim için şimdiden yazıyorum
tarih 293
matematik 202
coğrafya 188
türkçe123

toplam 806

dersanem yeni açıldığı için bu hafta oturttmaya başladım sistemimi inşallah önümüzdeki haftalarda daha çok çözeceğim konu tekrarlarım da oluyor ve oyalıyor tabiki.

Günaydın canlarımmmm,
denemeye gidicem, alışveriş yapabilirim duruma göre listeyi düzenlemek akşama kalabilir bilginize, ben bildirimimi yapayım bu arada;

kendi limitimi aştım :))
tarih : 405
vat : 419
coğ : 242

Allah zihin açıklığı versin herkese, iyi çalışmalar,:46::46::46::46:

öncelikle musmutlu bir hafta geçirmenizi diliyorum :16::16:günaydınnnnnnnnn:3:
soru bildirimimi yapayım:nazar::nazar:
matematik:155
türkçe: 330
tarih:225
coğrafya 460
anyasa:350
toplam:1520:nazar:
herkese kolay gelsinn

Kızlar umarım gec kalmadım. Hemen yazıyorum ben de...

Türkçe 425
Tarih 130
Matematik 148
Cografya 360

Total: 1063

Günaydınlar hepinize...

Findiklarm fistiklarmmm citircerezlerm sabah kahvaltıda misafirlerm vardi geciktm biraz bildrm icn:( apartmandan komsularm geldi kaç zamndr gelcez gelcez DİE skstiriyorlardi beni yoksam kuserz sana bu ne calis calis yüzümüze bakmiyon gelip gitmiyon cagirmazsanda baskin yaparız dediler bende bugün yani pazartesileri biraz dinlenip yumurcagi gezdrdigm anliycagnz genelde kendmce tatil günüm ilan ettgm icn pazartesi gunu alym dediydm 3-5 gün öncesinden ve o gün geldi catti güzelde oldu kafam dagldi biraz kuzucugmda arkadaslaryla oynadı neyse daha fazla uzatmaym da sorularmi derleyip toplayıp yazym canlarm bi bakiverem hemen yaziyorm optm...

Haftalık bildirimin;

Tarih:690
Cog:415
Any:390
Türkçe:250
Mat:75
Toplam 1820
Herkese mutlu huzurlu saglikli bir hafta diliyorum KPSS gullerm iyi calismalar..

sahi yaa bu kadarcıkmı bildirimler arkadaşlar, biz bu kadar azmıydık :( eve yeni geldim uygun bir zamanda listeyi yenilicem. görüşmek üzere.

bu hafta pek soru çözemedim.maşallah bazılarımız aşmış sayıları,darısı bana şöyle 1600 1800leri görsem bende :34:

vat: 195
coğ: 232
tarih: 105
türkçe: 322
mat: 197
geo: 8 (herzmnki gibi :1:

toplam: 1059 + 1deneme

Kizlarrrrr yüzde ellimz nerde yavvvv:((((((
Nazar mi değdi ne topigmze:(((((
Haftaici zaten gozukmuyodu arkadaşlar bende pzrtesi var Allahtan ogün toplaniyorz hasret gideririz diyordm:(((((
Gunesssss nerelerdesn fistgm yaaaa????
Dumannnnnnnnn?????
Pamukkkkkkkk?????
Zeytinnnnnnn CNm enson agrilarm var diyodn inş iyilesmissndr????
İlkaymmmmmmm nerdesnz yavvvvv:(((((
Hepinizi merak edyrm canlar inş iyisnzdr muhabbetnzden güzel kalplernzden motive eden sozlernzden mahrum birakmayn bizi:(((
Bu topikteki herkes benim ilham kaynagm sizleri sevyrm kizlar optm hepinizi...

bu hafta pek soru çözemedim.maşallah bazılarımız aşmış sayıları,darısı bana şöyle 1600 1800leri görsem bende :34:

vat: 195
coğ: 232
tarih: 105
türkçe: 322
mat: 197
geo: 8 (herzmnki gibi :1:

toplam: 1059 + 1deneme

Gorursn fistgm senin daha konu calismalarn var muhtemelen oyuzdendr.benim çok fazla konum kalmadi tekrar ve soru çözümü yapiyorm o yüzden hizli ilerliyor
Ahh bir de cagdas tarihe baslayabilsem içimden gelmiyor neyse çok az Bi tekrarim kaldi onuda halledp basliycam ins..

Back