Kizlar Merhaba
Öncelikle kadinlar gununuzu kutlarim.
Vatandaslik calismaya basladim ama cok sikici geldi. Burda uzman kariyerin öğreten soru bankasi tavsiyeleri olmustu yanilmiyorsam ondan alip sadece soru cvp calisirsam ogrenirmiyim aceba bana bi taktik verin kuzular lutfen....
Bu haftam hic iyi gecmedi ben ders çalışırken oglum kitabimi kapatti bana düşkünlugu cok artti disari ciktik hep oglen uykusuda kalmadi bende cok yoruluyorum gecede calisamsdim sabahta kalkamadim dogruduzgun soruda cozmedim biraz konu calistim ama bu hafta insallah toparlanacagim
Oyyyy canm benim Allah kolaylık versin sennki biraz daha büyük olduğu icn benmkinden o daha hareketlidr birde erkek cocugu dur durak bilmez yerim ben o haylazi...benmkide ben soru çözerken yanima geliyor kalemi çekiyor elimden hayir diyor sonra onada bi kitap kalem veryrm biraz gönlü oluyor düse kalka aksama kadar savaş halinde calismaya calisiyorm ama gece olnca çok yorgun hissediyorum kendimi uyuyorum uyaniyorm hic dinlenms hissetmiyorm kendimi sende canini skma elinden geleni yapmaya calis enazndan sonra keşke dememek ben elimden geleni yaptım demek icn...