• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Bebegmmm deneme nasildi hangi yayinindi umarm iyi gecmistr kuzucm..

canım Beyazkalemin 3. denemesine girdim, ilk defa bu yayına girdim türkiye geneli, henüz 60 lardayım ben ama artacak inşallah, genel kültürün çoğu bilgiye dayalıydı yorum yok denecek kadar azdı :( ben konuları henüz bitirmedim ya o yüzden boş bırakıyorum çoğunu. matemetikten 6 ile 9 arası çözüyorum, bazen yarısı doğru yarısı yanlış olabiliyor, bende durumlar böyle canım, genel olarak fena değil, hala yolun başındayım, sende durumlar nasıl, nasıl gidiyor?

Günaydın canlarımmmm,
denemeye gidicem, alışveriş yapabilirim duruma göre listeyi düzenlemek akşama kalabilir bilginize, ben bildirimimi yapayım bu arada;

kendi limitimi aştım :))
tarih : 405
vat : 419
coğ : 242

Allah zihin açıklığı versin herkese, iyi çalışmalar,:46::46::46::46:

türkçe matematik nerde bakiim =))

kızlarr aşağı yukarı baktımda soru çözümlerinize gayet güzel ya ben bu hafta yeni aşladım bakalım 806 benim düşük =(
ayrıca konuda çalışıyorum kızlar ben sizler tekrar ediyor musunuz
yani hem tekrar hemde 1000 küsürler bir arada mı merak ediyorummm
bir de derece yapıyordunuz eskiden...

kızlar gelir akşam mutlaka nete girerler ve bildirimlerini yaparlar diye listeyi 11 e kadar erteliyorum, gece yatmadan önce yenilerim kızlar, olar mı :40::40:

bu arada ilk defa 3 tane güncel bildim, bitanesi buradan kaptığım bir soruydu, şu Diyarbakırın 2012 de değilde daha evvel büyükşehir olduğu :) sınav sorularını incelerim, bu akşam güncelleri yazarım ama sınava girecek olan var mı acaba daha?

vee kızlar yoklar umarım kötü birşey yoktur, hepinizi merak ediyoruz, özledik, gelinnnn artık :3::3:

kızlarr aşağı yukarı baktımda soru çözümlerinize gayet güzel ya ben bu hafta yeni aşladım bakalım 806 benim düşük =(
ayrıca konuda çalışıyorum kızlar ben sizler tekrar ediyor musunuz
yani hem tekrar hemde 1000 küsürler bir arada mı merak ediyorummm
bir de derece yapıyordunuz eskiden...

canım liste yapacağımi belki bildirim yapan olur diye bekliyorum, normalde bu kadar olmazdık gkgy arkadaşımızında dediği gibi yüzde 50 miz yok :)
ben konu tekrarı yaptığımda oluyor, yeni konu çalıştığımda, öyle yuvarlanıp gidiyorum :):9::9:

türkçe matematik nerde bakiim =))

ay sorma matematikle barışmadık henüz, sanırım konuların tümü bitince özel ders alcam :(
Türkçeyede ağırlık vermedim henüz, bir an önce konuları bitireyim diyorum:6::6: iyimi ediyorum bilmiyorum, hala bitmediler :(

ay sorma matematikle barışmadık henüz, sanırım konuların tümü bitince özel ders alcam :(
Türkçeyede ağırlık vermedim henüz, bir an önce konuları bitireyim diyorum:6::6: iyimi ediyorum bilmiyorum, hala bitmediler :(

canım bi şey diyemicem çünkü herkesin çalışması kendine göre
sen o şekilde verimli olabileceğini düşünüyorsan öyle yap ama problemler oyalar onu diyebilirim
birde günde en az paragraftan 1 test çöz paragraftan çok çıkıyor geliştirirsin canım bölümün neydii?

canım liste yapacağımi belki bildirim yapan olur diye bekliyorum, normalde bu kadar olmazdık gkgy arkadaşımızında dediği gibi yüzde 50 miz yok :)
ben konu tekrarı yaptığımda oluyor, yeni konu çalıştığımda, öyle yuvarlanıp gidiyorum :):9::9:

günde kaç saat vakit ayırıyorsun canım konu çalışma ayrı soru çözüm ayrı olarak sorayım ?
bir de evliymişsin canım bi işte çalışıyor musun maaşallah

Son düzenleme:
Beyazkalemet;34391557]canım Beyazkalemin 3. denemesine girdim, ilk defa bu yayına girdim türkiye geneli, henüz 60 lardayım ben ama artacak inşallah, genel kültürün çoğu bilgiye dayalıydı yorum yok denecek kadar azdı :( ben konuları henüz bitirmedim ya o yüzden boş bırakıyorum çoğunu. matemetikten 6 ile 9 arası çözüyorum, bazen yarısı doğru yarısı yanlış olabiliyor, bende durumlar böyle canım, genel olarak fena değil, hala yolun başındayım, sende durumlar nasıl, nasıl gidiyor?[/QUOTE]

Cnm Beyazkalemin soru tarzi genelde bilgi agrlikli oluyor ve 2012 mi 2013 mu tam hatrlamyrm ikisinden birinde KPSS de soru yakslamislar DİE bisey duymstm birde gecen sene kpssye girp 90 alanlar son bir iki ay kala beyazkalem uzman kariyer gbi yayinlarn denemelerini cozdklerni ve çok faydasini gordklerni yazmislar bende son 1-2 ay kala denemeye yognlasmayi dusnyrm..kuzum konularn bitmedyse bian once bitirmeye bak ama hizlida gecme sorularla iyice pekistr..bak sen bazilarmzdan sanslisn istedgn zaman dersin basina oturma firsatn oluyor ama mesela ben ne savaşlar veryrm kizim biraz uslu dursun uyusnda ders calisiym DİE gece Gec yatyrm sabah 5 -6 gbi kizm kalkiyor mecburen kalkiyorm ve kendime söz verdm bu sene elimden geldgnce sagligm müsaade ettgnce calismalarmi aksatmiycam asilabildgm kadar asilcam ayni rezilligi tekrar yaşamak istemyrm.ben hic bir snva bukadr calismamstm ama herkes çok calisiyor bununda farkindaym şikayet de etmemem gerekiyor snv artık zor çok calismak gerekiyor..benmde şuan tarih cog anysa derslermden birer ikişer konum kaldi onlarında tekrar ve soru cozmlerni bitiriym ayin 15 ine bitirmeyi planliyorm ondan sonra türkçe ve mat yogunlasacagm bitaraftanda çağdaş tarihe baslamayi dusnyrm nisan gbi konularmim hepsi bitmiş olck inş ve nisan ayi yine tekrar yapcam Biray boyunca..mayis haziranfa deneme çözümü seklinde cnm iste boyle..herşeyden önce tabiki diyorum ki Rabbim herşeyin hayrlisini versin emeklermzi boşa cikarmasn..

canım bi şey diyemicem çünkü herkesin çalışması kendine göre
sen o şekilde verimli olabileceğini düşünüyorsan öyle yap ama problemler oyalar onu diyebilirim
birde günde en az paragraftan 1 test çöz paragraftan çok çıkıyor geliştirirsin canım bölümün neydii?

günde kaç saat vakit ayırıyorsun canım konu çalışma ayrı soru çözüm ayrı olarak sorayım ?
bir de evliymişsin canım bi işte çalışıyor musun maaşallah

işletme okuyorum canım, çalışmıyorum işi bıraktım, ön muhasebe ve yöneticilik yapıyordum, ama özel sektör çok zorlukları oluyor, birde evli olunca.
paragraf konusunda haklısın canım, en az 30 soru limit belirlemiiştim sadece paragraf için ama yerine getiremedim malesef, belli bir düzen kuramadım, dağınık çalışıyorum, bazen bütün gün, bazen hiç :)

Beyazkalemet;34391557]canım Beyazkalemin 3. denemesine girdim, ilk defa bu yayına girdim türkiye geneli, henüz 60 lardayım ben ama artacak inşallah, genel kültürün çoğu bilgiye dayalıydı yorum yok denecek kadar azdı :( ben konuları henüz bitirmedim ya o yüzden boş bırakıyorum çoğunu. matemetikten 6 ile 9 arası çözüyorum, bazen yarısı doğru yarısı yanlış olabiliyor, bende durumlar böyle canım, genel olarak fena değil, hala yolun başındayım, sende durumlar nasıl, nasıl gidiyor?

Cnm Beyazkalemin soru tarzi genelde bilgi agrlikli oluyor ve 2012 mi 2013 mu tam hatrlamyrm ikisinden birinde KPSS de soru yakslamislar DİE bisey duymstm birde gecen sene kpssye girp 90 alanlar son bir iki ay kala beyazkalem uzman kariyer gbi yayinlarn denemelerini cozdklerni ve çok faydasini gordklerni yazmislar bende son 1-2 ay kala denemeye yognlasmayi dusnyrm..kuzum konularn bitmedyse bian once bitirmeye bak ama hizlida gecme sorularla iyice pekistr..bak sen bazilarmzdan sanslisn istedgn zaman dersin basina oturma firsatn oluyor ama mesela ben ne savaşlar veryrm kizim biraz uslu dursun uyusnda ders calisiym DİE gece Gec yatyrm sabah 5 -6 gbi kizm kalkiyor mecburen kalkiyorm ve kendime söz verdm bu sene elimden geldgnce sagligm müsaade ettgnce calismalarmi aksatmiycam asilabildgm kadar asilcam ayni rezilligi tekrar yaşamak istemyrm.ben hic bir snva bukadr calismamstm ama herkes çok calisiyor bununda farkindaym şikayet de etmemem gerekiyor snv artık zor çok calismak gerekiyor..benmde şuan tarih cog anysa derslermden birer ikişer konum kaldi onlarında tekrar ve soru cozmlerni bitiriym ayin 15 ine bitirmeyi planliyorm ondan sonra türkçe ve mat yogunlasacagm bitaraftanda çağdaş tarihe baslamayi dusnyrm nisan gbi konularmim hepsi bitmiş olck inş ve nisan ayi yine tekrar yapcam Biray boyunca..mayis haziranfa deneme çözümü seklinde cnm iste boyle..herşeyden önce tabiki diyorum ki Rabbim herşeyin hayrlisini versin emeklermzi boşa cikarmasn..[/QUOTE]

Amin inşallah canım, haklısın çok şanslıyım şuan, çocuk yok, eşim destek oluyor her zaman, bakıyo ders çalışamıyorum motivem yok hemen dışarıya çıkarıyo bişeyler yapıyoruz, ama çook kötü şartlarda olup ders çalışanlar var, çevremdede var, bazen diyorum kendi kendime elif otur ders çalış harıl harıl, hiç bir engelin yook diyorum ama bişeyler oluyor asılamıyorum istediğim gibi, dersleri boşlamıyorum ama çok da çalışıyorum denemez, malesef :19::19:
martın sonuna bit,rmem lazım dedim ama ayın ortasına geldik :( bitmese bile bişey kalmaz inşallah, hadi ben kaçar, yemek yiyip ders çalışayım. iyi dersler herkese :16::16:

Kizlar mrb
Bu hafta cok yogun ve hastalikla gecti oglum da hasta halen:( biraz konu calistim cok az soru cozdum utandim yazmaya sizinkilerin yaninda:( ama bugun vat ilk unite bitti oglum uyursa test cozecem. Gkgy cim masallah cok iyisin cnm tebrik ederim darisi bana inşallah.

Kizlar mrb
Bu hafta cok yogun ve hastalikla gecti oglum da hasta halen:( biraz konu calistim cok az soru cozdum utandim yazmaya sizinkilerin yaninda:( ama bugun vat ilk unite bitti oglum uyursa test cozecem. Gkgy cim masallah cok iyisin cnm tebrik ederim darisi bana inşallah.

canım çok geçmiş olsun :(
ama soru sayın düşükte olsa yaz canım katılımınız çok önemli, biliyorsun ben geçen hafta en az soru çözeninizdim, iststistikimiz bozulmasın, yaz ki, daha yüksek soru çözdüğünde, nerden nereye diyebilesinn:20::20:

Kizlar telefondan giriyorum. Kac gundur pc basina gecemedim. Soru sayimi yazip gideyim. Ayrintili olarak bilgisayar basina gecince yazacagim insallah. Benim toplam soru sayim 966 bu hafta. Derslerimin baslamasi hemen etkisini gosterdi :( bu arada diger arkadaslari tebrik ederim. Bu hafta cok guzel soru sayilari var :16:

canım çok geçmiş olsun :(
ama soru sayın düşükte olsa yaz canım katılımınız çok önemli, biliyorsun ben geçen hafta en az soru çözeninizdim, iststistikimiz bozulmasın, yaz ki, daha yüksek soru çözdüğünde, nerden nereye diyebilesinn:20::20:
Sagol cnm. Yaziyim o zaman:(((
Tarih: 63
Coğrafya: 41
Geo: 24
Mat: 24
Toplam: 152
Bi gunluk soru sayisi bile degil ama insallah donusum muhteşem olur

merhaba arkadaşlar:31:

Soru sayımı bildirmek için geç kaldım ama zaten dereceye girmeyeceğimin farkındayım.. oysa haftaya çok iyi başlamıştım ta ki perşembe gününe kadar:ssz: perşembe günü düşük tehlikesi sebebiyle ilaç kullanmaya başladım, progestan.. ilacı içtikten en geç 1 saat sonra baş dönmesi ve ardından uyku:ssz: resmen bayılıyorum.. 3 gün hiç kalmadan yat dedi doktor.. moralimde bozuk olunca uyanık olduğum saatlerde test çözmek istemedim.. yattığım yerden konu tekrarları yaptım sadece.:26:

Şimdi 3 günlük soru bildirimim

türkçe 260
Matematik 128
Vatandaşlık 252
Tarih 162

Toplam 802:31:

Görüldüğü üzere hafta iyi başlamıştım bu hafta ilk üçe girmeyi hedeflemiştim.. bu şekilde devam edebilseydim keşke:31:
İlk üçe giren arkadaşları da tebrik ederim:46:

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar:3::3::3:

Burayı yeni keşfettim .2 çocuğum var. Biri 8 yaşında ,diğeri tuvalet eğitimi olmadığı için kreşe veremiyorum (Eğit demeyin. Denemediğim yol kalmadı. Kesinlikle hazır değil). 2,5 yaşında, çok hareketli. Oğlum evde olduğundan kursa gidemiyorum, aile desteğim yok, eşim haftasonu dahil mesai yapıyor. Çocukların başına bakıcı düşündüm. Bizim burada ateş pahası ( 1000 tl nin üzerinde istiyorlar) .Tüm yük üzerimde:43: Niye anlattım bunları: Derdimi anlayasınız diye. Ama gerçekten artık çalışmak istiyorum. Onca yıl boşa mı okudum ben?

Yurtdışından döndüm. En son 5 yıl önce sınava girmiştim. Şu anki durum hakkında pek bilgim yok. İnternetten araştırıyorum, moralim bozuluyor. Kısaca
tüm bu olumsuz koşulları göz önüne alarak;

1- Hangi kitap ve cd leri tavsiye edersiniz?
2- Ankara da oturuyorum. KPSS dökümanlarını en uygun nerelerden temin edebilirim?
3- İnternetten temin imkanı varsa site,adres belirtebilir misiniz? Benim yaramazla alışveriş mümkün olmuyor :55:
4- Her şeye rağmen sizce ümit var mı benim için?

güzeller nasılsınız
dün bildirim yapamadım izinliydim annemde geldi sağolsun
biraz daha iyiyim şimdi
ağrılarım hala var soru çözememenin azabı içindeyim
geç kaldığım için bir daha ki haftayada ekleyebilirsiniz geçen hafta çok parlak geçmedi

tarih 170
türkçe 15
coğrafya 120

305 soru çözebilmişim

dün akşamda 75 soru çözebildim
bu akşam kısmet olursa daha iyi çözmeye çalışıcam

kızlar gelir akşam mutlaka nete girerler ve bildirimlerini yaparlar diye listeyi 11 e kadar erteliyorum, gece yatmadan önce yenilerim kızlar, olar mı :40::40:

bu arada ilk defa 3 tane güncel bildim, bitanesi buradan kaptığım bir soruydu, şu Diyarbakırın 2012 de değilde daha evvel büyükşehir olduğu :) sınav sorularını incelerim, bu akşam güncelleri yazarım ama sınava girecek olan var mı acaba daha?

vee kızlar yoklar umarım kötü birşey yoktur, hepinizi merak ediyoruz, özledik, gelinnnn artık :3::3:
canım benm dersanenin sınavı beyaz kalem yapıyor ve ben bu sınava 2 hafta oldu gireli ve güncellerini de ben yayımlamıştım soruyu ordan görmüşsündür

Back