sahi yaa bu kadarcıkmı bildirimler arkadaşlar, biz bu kadar azmıydık eve yeni geldim uygun bir zamanda listeyi yenilicem. görüşmek üzere.
Bebegmmm deneme nasildi hangi yayinindi umarm iyi gecmistr kuzucm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sahi yaa bu kadarcıkmı bildirimler arkadaşlar, biz bu kadar azmıydık eve yeni geldim uygun bir zamanda listeyi yenilicem. görüşmek üzere.
Bebegmmm deneme nasildi hangi yayinindi umarm iyi gecmistr kuzucm..
Günaydın canlarımmmm,
denemeye gidicem, alışveriş yapabilirim duruma göre listeyi düzenlemek akşama kalabilir bilginize, ben bildirimimi yapayım bu arada;
kendi limitimi aştım :))
tarih : 405
vat : 419
coğ : 242
ayrıca konuda çalışıyorum kızlar ben sizler tekrar ediyor musunuz
yani hem tekrar hemde 1000 küsürler bir arada mı merak ediyorummm
bir de derece yapıyordunuz eskiden...
türkçe matematik nerde bakiim =))
ay sorma matematikle barışmadık henüz, sanırım konuların tümü bitince özel ders alcam
Türkçeyede ağırlık vermedim henüz, bir an önce konuları bitireyim diyorum iyimi ediyorum bilmiyorum, hala bitmediler
canım liste yapacağımi belki bildirim yapan olur diye bekliyorum, normalde bu kadar olmazdık gkgy arkadaşımızında dediği gibi yüzde 50 miz yok :)
ben konu tekrarı yaptığımda oluyor, yeni konu çalıştığımda, öyle yuvarlanıp gidiyorum :)
canım bi şey diyemicem çünkü herkesin çalışması kendine göre
sen o şekilde verimli olabileceğini düşünüyorsan öyle yap ama problemler oyalar onu diyebilirim
birde günde en az paragraftan 1 test çöz paragraftan çok çıkıyor geliştirirsin canım bölümün neydii?
günde kaç saat vakit ayırıyorsun canım konu çalışma ayrı soru çözüm ayrı olarak sorayım ?
bir de evliymişsin canım bi işte çalışıyor musun maaşallah
Beyazkalemet;34391557]canım Beyazkalemin 3. denemesine girdim, ilk defa bu yayına girdim türkiye geneli, henüz 60 lardayım ben ama artacak inşallah, genel kültürün çoğu bilgiye dayalıydı yorum yok denecek kadar azdı ben konuları henüz bitirmedim ya o yüzden boş bırakıyorum çoğunu. matemetikten 6 ile 9 arası çözüyorum, bazen yarısı doğru yarısı yanlış olabiliyor, bende durumlar böyle canım, genel olarak fena değil, hala yolun başındayım, sende durumlar nasıl, nasıl gidiyor?
Kizlar mrb
Bu hafta cok yogun ve hastalikla gecti oglum da hasta halen biraz konu calistim cok az soru cozdum utandim yazmaya sizinkilerin yaninda ama bugun vat ilk unite bitti oglum uyursa test cozecem. Gkgy cim masallah cok iyisin cnm tebrik ederim darisi bana inşallah.
Sagol cnm. Yaziyim o zaman((canım çok geçmiş olsun
ama soru sayın düşükte olsa yaz canım katılımınız çok önemli, biliyorsun ben geçen hafta en az soru çözeninizdim, iststistikimiz bozulmasın, yaz ki, daha yüksek soru çözdüğünde, nerden nereye diyebilesinn
canım benm dersanenin sınavı beyaz kalem yapıyor ve ben bu sınava 2 hafta oldu gireli ve güncellerini de ben yayımlamıştım soruyu ordan görmüşsündürkızlar gelir akşam mutlaka nete girerler ve bildirimlerini yaparlar diye listeyi 11 e kadar erteliyorum, gece yatmadan önce yenilerim kızlar, olar mı
bu arada ilk defa 3 tane güncel bildim, bitanesi buradan kaptığım bir soruydu, şu Diyarbakırın 2012 de değilde daha evvel büyükşehir olduğu :) sınav sorularını incelerim, bu akşam güncelleri yazarım ama sınava girecek olan var mı acaba daha?
vee kızlar yoklar umarım kötü birşey yoktur, hepinizi merak ediyoruz, özledik, gelinnnn artık