Yasamayla temel hak ve odevleri bitirdim canim. Tarihte tbmm de kaldim.
Canim kendine dikkat et. Unutma hic bir sey senden değerli değil
Zetyncm gecms olan fistgm tez zamanda iyilesrsn inş.. ders calisamiyorm DİE canin skliyorsa kizarm sana önce saglign bebegm ondan gerisi yalan..hele bi iyiles ders calismakta neyms tozu dumana katarsn hem is mevzusu da bi sure sonra olmycak yanls hatrlamyrsam?.. iste o zamn kim tutar seni guzelm benim KiB..:)))
canım sıkma kendini rahat bırak biraz, elbette düşüşlerimiz olacak, önemli olan tekrar sapasağlam ayağa kalkmakta mesele, bizdede tekrardan ayağa kalkabilecek güç var evelallah, amacımız var ve bunu yapmak için çalışmamız lazım, az kaldı evet tüm olumsuzlukları geride bırakıp, azcık daha dişimizi sıkıp devam etmek lazım, ben 2 haftadır hiç nedenim bile yokken ders çalışamadım, ama bu hafta toparladım, hedef koydum kenime şu şu konular bitecek elif dedim, sonrada soru çözmeye devamAnysda zor konulardaymssn cnm ALLAH kolaylık versn yasama daki oranlar varya beni bitiriyo yok 3/5 yok 2/3 pofff(( temel hak ve hürriyetler de karistiriliyo iyice yerleşmesi icn çok soru cozmk gerekiyo
sağolun kızlar çok vicdan azabı çekiyorum çalışamadığım için
çok az kaldı ama ben bir türlü toparlanamadım
bu şekilde nasıl kazanabilirim bilmiyorum
ama biran önce düzelmem lazım artık kendi durumumdan sıkıldım resmen
bende türkçeden yazım kurallarından 160 soru çözdümmVatandasliktan 350 soru cozmus bulunmaktayim. Biraz tarih tekrari yapacagim simdi kizlar, sizler ne durumdasiniz.
Vatandasliktan 350 soru cozmus bulunmaktayim. Biraz tarih tekrari yapacagim simdi kizlar, sizler ne durumdasiniz.
Yürüyün canlarm iste bizm topigmz böyle olmali...bende türkçeden yazım kurallarından 160 soru çözdümm
Vayyyy iste buuuuuuu!!!! Sonunda kendini buldn kuzum:)))
Canim gec kalmadin bizde yeni başladık sayilir soru cozumune.Yürüyün canlarm iste bizm topigmz böyle olmali...
offff olursa da olur olmazsa da olur diyorum. burayı gördüm soru çözmediğime pişman oldumne kaldı ki şurda sınava
teşekkür ederim canm sennde kadınlar günün kutlu olsungünaydın kızlarrrr kadınlar gününüz kutlu olsun
kızlar bildirimleri pazartesi yapıyorduk değil mi pazartesi den cumaya kadar çözülenleri??
bildirim yapaacağım diye çözüyorum vallahi o yönden çözesim geliyor
öncelikle kadınlar günün kutlu olsun soruya cevap verecek olursam bence blim ve teknk gelişme dir diye düşünüyorumm çünkü kültür kelimesine dayanarak bu cevabı düşündüm:18:Canlarm hepinize iyi calismalar diliyorum kadınlar gunumz kutlu olsn..
Bir sorum olacak sizlere benim icm önemli olan yorumlarinizi bekliyorum fistiklarm;
Mustafa Kemal" Türkiye Cumhuriyetinin temeli kültürdür" sözüyle Türk devletinin varligini asagidakilerden hangisine dayandirmstr?
A) Geleneksel yapiya
B) Osmanlı kültürüne
C)Bilimsel ve teknik gelişmeye
D)Dine
E)Emperyalizme
Canlarm hepinize iyi calismalar diliyorum kadınlar gunumz kutlu olsn..
Bir sorum olacak sizlere benim icm önemli olan yorumlarinizi bekliyorum fistiklarm;
Mustafa Kemal" Türkiye Cumhuriyetinin temeli kültürdür" sözüyle Türk devletinin varligini asagidakilerden hangisine dayandirmstr?
A) Geleneksel yapiya
B) Osmanlı kültürüne
C)Bilimsel ve teknik gelişmeye
D)Dine
E)Emperyalizme
canım bende bilimsel ve teknik diye düşündüm ama, yanlış olabilir sanki, osmanlı kültürü de olabilir mi acaba, ilk etapta tepki çekmesin diye cumhuriyet devleti falan diyememişti ya, karışık bir soru cevabını bekliyoruz canım :) kitap ne diyor. ??
bu arada ben tarihten 350 ye yakın soru çözdüm, pazartesi deneme var o yüzden önceki olduğum denemeleri incelememiştim, onlara bakacağım. görüşmek üzere canlar, iyi dersler herkese, buralarda görünmeyenler umarım çooook güzel ders çalışıyordur, kızlar Allah zihin açıklığı versin, sevgiyle kalınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?