2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Yasamayla temel hak ve odevleri bitirdim canim. Tarihte tbmm de kaldim.

Anysda zor konulardaymssn cnm ALLAH kolaylık versn yasama daki oranlar varya beni bitiriyo yok 3/5 yok 2/3 pofff(( temel hak ve hürriyetler de karistiriliyo iyice yerleşmesi icn çok soru cozmk gerekiyo

Canim kendine dikkat et. Unutma hic bir sey senden değerli değil

sağolun kızlar çok vicdan azabı çekiyorum çalışamadığım için
çok az kaldı ama ben bir türlü toparlanamadım
bu şekilde nasıl kazanabilirim bilmiyorum
ama biran önce düzelmem lazım artık kendi durumumdan sıkıldım resmen

doğru söylüyorsun canım zor bir konu, tam kavradın gibi geiyor sonra soruları çözmeye başlayınca bu ne ya diyorsun resmen
Anysda zor konulardaymssn cnm ALLAH kolaylık versn yasama daki oranlar varya beni bitiriyo yok 3/5 yok 2/3 pofff(( temel hak ve hürriyetler de karistiriliyo iyice yerleşmesi icn çok soru cozmk gerekiyo
canım sıkma kendini rahat bırak biraz, elbette düşüşlerimiz olacak, önemli olan tekrar sapasağlam ayağa kalkmakta mesele, bizdede tekrardan ayağa kalkabilecek güç var evelallah, amacımız var ve bunu yapmak için çalışmamız lazım, az kaldı evet tüm olumsuzlukları geride bırakıp, azcık daha dişimizi sıkıp devam etmek lazım, ben 2 haftadır hiç nedenim bile yokken ders çalışamadım, ama bu hafta toparladım, hedef koydum kenime şu şu konular bitecek elif dedim, sonrada soru çözmeye devam

canım bende haftasonu yüklenicem biraz
konu çalışır soru çözerim kısmetse
ama bu hafta şu kadar çözerim diyemiyrm kendime
uyumak dinlenmek istiyorum ama ne mümkün
yarın annem gelick diyemiyorum ağrım var gelme diye kırılıcak diye korkuyrm ağrım var desem üzülecek diye korkuyrm susup dolaşıp duruyorum pestilim çıktı artık dinlenmek istiyorum ama kimseye birşey diyemiyrm düzelecek inş. az kaldı 3 hafta sonra bitecek burası da rahatım sonra kısmetse

Vatandasliktan 350 soru cozmus bulunmaktayim. Biraz tarih tekrari yapacagim simdi kizlar, sizler ne durumdasiniz.

offff olursa da olur olmazsa da olur diyorum. burayı gördüm soru çözmediğime pişman oldum ne kaldı ki şurda sınava

Canim sagolasin sizlerinde motivasyonu sayesinde, hep boyle motive edelim birbirimizi, aksamdan sonra baya dinlendim simdi tarihe bakiyorum, herkese iyi geceler diliyorum.
Vayyyy iste buuuuuuu!!!! Sonunda kendini buldn kuzum:)))

Yürüyün canlarm iste bizm topigmz böyle olmali...
Canim gec kalmadin bizde yeni başladık sayilir soru cozumune.
offff olursa da olur olmazsa da olur diyorum. burayı gördüm soru çözmediğime pişman oldum ne kaldı ki şurda sınava

Herkese günaydınlar,
Kadınlar günümüz kutlu olsun, bu gün kendimizi şımartalım mı bayanlar
size kocaman çiçekler gönderdimm

günaydın kızlarrrr kadınlar gününüz kutlu olsun
kızlar bildirimleri pazartesi yapıyorduk değil mi pazartesi den cumaya kadar çözülenleri??
bildirim yapaacağım diye çözüyorum vallahi o yönden çözesim geliyor

Canlarm hepinize iyi calismalar diliyorum kadınlar gunumz kutlu olsn..
Bir sorum olacak sizlere benim icm önemli olan yorumlarinizi bekliyorum fistiklarm;

Mustafa Kemal" Türkiye Cumhuriyetinin temeli kültürdür" sözüyle Türk devletinin varligini asagidakilerden hangisine dayandirmstr?
A) Geleneksel yapiya
B) Osmanlı kültürüne
C)Bilimsel ve teknik gelişmeye
D)Dine
E)Emperyalizme

teşekkür ederim canm sennde kadınlar günün kutlu olsun soru bildirimini pazertesi öğlene kadar bildiriyoruz 1 haftalık soru sayımızı yazıyoruz tatlım seninde dediğin gibi insanın soru çözesi geliyorrrrr

öncelikle kadınlar günün kutlu olsun soruya cevap verecek olursam bence blim ve teknk gelişme dir diye düşünüyorumm çünkü kültür kelimesine dayanarak bu cevabı düşündüm:18:

canım bende bilimsel ve teknik diye düşündüm ama, yanlış olabilir sanki, osmanlı kültürü de olabilir mi acaba, ilk etapta tepki çekmesin diye cumhuriyet devleti falan diyememişti ya, karışık bir soru cevabını bekliyoruz canım :) kitap ne diyor. ??

bu arada ben tarihten 350 ye yakın soru çözdüm, pazartesi deneme var o yüzden önceki olduğum denemeleri incelememiştim, onlara bakacağım. görüşmek üzere canlar, iyi dersler herkese, buralarda görünmeyenler umarım çooook güzel ders çalışıyordur, kızlar Allah zihin açıklığı versin, sevgiyle kalınnn

Kizlar Merhaba
Öncelikle kadinlar gununuzu kutlarim.
Vatandaslik calismaya basladim ama cok sikici geldi. Burda uzman kariyerin öğreten soru bankasi tavsiyeleri olmustu yanilmiyorsam ondan alip sadece soru cvp calisirsam ogrenirmiyim aceba bana bi taktik verin kuzular lutfen....
Bu haftam hic iyi gecmedi ben ders çalışırken oglum kitabimi kapatti bana düşkünlugu cok artti disari ciktik hep oglen uykusuda kalmadi bende cok yoruluyorum gecede calisamsdim sabahta kalkamadim dogruduzgun soruda cozmedim biraz konu calistim ama bu hafta insallah toparlanacagim

Bu haftanın birincisi belli oldu:)))fistgm denemen icn şimdiden basarilar...

Canlarm bu datanin sorusu ben soruyu okudm ve dedmki bunun cvbi kesin bilim teknik falan filandr cunku Ataturkun mantigiyla dudunp cvplamamz gerekiyor ve baktm evet oymuş ama mantigima yerlestiremedm sizlere sormak istedm .. muhtemelen kitabın su şekilde yorumladgni dusnyrm yani kendimi öyle teselli ettm dedmki Atatürk kültür ve medeniyetin bilimsel gelişmelerle faln ortaya koncagni söylüyor ya icraatlarnda bunu gösteriyor ornek olarak türk dil kurumu türk tarih kurumunu faln kuruyor inceleme yapilmasi icn ama Esim kafami karistrdi kitap yanlış cvp vermiş kultur eskiye dayanan bi kavram yani gecmisi ifade ediyor bu olsa olsa osmanli yada geleneksel yapidr faln dedi allak bullak etti beni(herzamn boyle yapıyor zaten gicik hiiih!!! Neyse ballarm kafama yerleştirmek icn sizden yorum istedim yorum eklemek isteyen olursa buyursun..

Cevap bilimsel gelişme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…