ama ben oyu mu kullanmıştımgünaydın arkadaşlar, yepyeni güzel bir gün diliyorum herkese, ders çalışmaya başladım şimdi,
soru sormaca oyunundan kimse oy kullanmadı, bende bir deneme olsun diye buraya soru soracağım size, soruyu cevaplayan da ardından soru sorabilirse sevinirim :) ama bu sorular güncellerden olsun istiyorum, malum 6 tane soru gelecek ve çok geniş akılda kalması zor bir konu.
soruyorum : 2013 yılı UNESCO tarafından ne yılı ilan edildi ?
evet canım, piri Reis. hani Kanuni tarafından idam ettirilen, hani kitabı Bahriye eserinin yazarı olan kişi :)))
BM Çocuk Fonu UNİCEF mi ?
1. Soru daha sorup kaçıyorum :)
2013 Yılından itibaren, Dünya Bankası Başkanı kim oldu ?
banane banane bullll :))ama ben oyu mu kullanmıştımhata anayasaya yorumlamıştım biz milletvekili sen de C.başkanı yapmıştım nasıl unuttun
Evet evet Elifim :) Doğru Cevap
Hmm bunu bilmiyorum işte :44:
2012 yılında Güney Koreli gözleri çekik bi amca seçilmişti de, 2013 de de mi seçilmiş. Her sene mi seçiliyor yoksa
20 sayfa kitap okudum kızlar .. birazdan da coğrafyadan 50 soru çözeceğim
kızlar ihtiyaçın tg'sine girmeyen kalmamıştır herhalde. Size bir soru sorayım. Doğruluğundan çok emindim ama yanlış yapmışım.:26:
osm.devletnde 16. Yy.dan itibaren savaşların uzaması ve 18. Yydan itibaren toprak kayıplarının yaşanması;
ı. Cizye
ıı. Avarız
ııı. çiftbozan
vergilerinden hangilerinde bir azalmaya neden olmuştur?
A) yalnız ı
b) yalnız ıı
c) yalnız ııı
d) ı ve ııı
e) ıı ve ııı
Arkadaşlar,
Bu arada 3 gündür siteye girerken sürekli uyarı alıyorum.
Bu site bir saldırı sitesidir filan diye.
Hatta altta da açıklama çıkıyor,
Saldırı sitesi olarak tanımlanan siteler özel bilgilerinizi çalar, bilgisayarınızı başkalarına saldırı amacıyla kullanan ya da sisteminize zarar veren programları kurmaya çalışan sitelerdir.
Bu saldırı siteleri zararlı yazılımları bilerek dağıtır vs. vs. diyor.
Bilgi işlemci arkadaşa sordum, nedir bu diye. Hmm bu site sıkıntılı biyer Güneş hanım, bence girmemenizde fayda var diyor. Hatta bi tarama yaptı, uzantısı kk olan birsürü çerez buldu bilgisayarımda.
Admin arkadaşlar bu nedir ne değildir bizi bi aydınlatırsa çok sevinirim.
Siz de alıyor musunuz aynı uyarıyı?
Kafam karıştı valla :44:
Günaydın arkadaşlar,
Dün o kadar yorgundum ki, eve de gece 10'da ancak gidebildim. Ankara'dan yöneticiler gelmişti, keyifleri olmadan da çıkamadık ne yazıkki.
Neyse eve gittim ölüyorum yorgunluktan, hemen yattım. Sonra saat 1 de kalktım sabah 4'e kadar coğrafya çalıştım. Türkiye'de tarım, yetiştirilen ürünler vs. bitirdim. Madenlere geldim. Arkasından da bi 50 sorucuk çözebildim, uyumuş kalmışım ondan sonra
Haftanın 5 günü tv çekimleri var artık arkadaşlar. Ve öyle aptal bir sunucumuz var ki, sırf sunucuya güvenmediğimden tüm çekimlerde gitmek durumunda kalıyorum. Bazı çekimler de dışarda yapılıyor, dolaş dolaş, stres bi taraftan. Ondan sonra baş ağrısından kurtulamıyorum.
Aaaah ah, Rabbim büyüktür bakalım.
Bu akşam Coğrafya'dan soru çözmeye devam edeceğim. Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum arkadaşlar
Canım sen hepsinin üstesinden geleceksin inanıyorum, inşallah kazanırız da kurtuluruz dertlerimizde
Kızlar ihtiyaçın tg'sine girmeyen kalmamıştır herhalde. Size bir soru sorayım. Doğruluğundan çok emindim ama yanlış yapmışım.:26:
Osm.Devletnde 16. yy.dan itibaren savaşların uzaması ve 18. yydan itibaren toprak kayıplarının yaşanması;
I. cizye
II. avarız
III. çiftbozan
vergilerinden hangilerinde bir azalmaya neden olmuştur?
A) yalnız I
B) yalnız II
C) yalnız III
D) I ve III
E) II ve III
Günaydın arkadaşlar,
Dün o kadar yorgundum ki, eve de gece 10'da ancak gidebildim. Ankara'dan yöneticiler gelmişti, keyifleri olmadan da çıkamadık ne yazıkki.
Neyse eve gittim ölüyorum yorgunluktan, hemen yattım. Sonra saat 1 de kalktım sabah 4'e kadar coğrafya çalıştım. Türkiye'de tarım, yetiştirilen ürünler vs. bitirdim. Madenlere geldim. Arkasından da bi 50 sorucuk çözebildim, uyumuş kalmışım ondan sonra
Haftanın 5 günü tv çekimleri var artık arkadaşlar. Ve öyle aptal bir sunucumuz var ki, sırf sunucuya güvenmediğimden tüm çekimlerde gitmek durumunda kalıyorum. Bazı çekimler de dışarda yapılıyor, dolaş dolaş, stres bi taraftan. Ondan sonra baş ağrısından kurtulamıyorum.
Aaaah ah, Rabbim büyüktür bakalım.
Bu akşam Coğrafya'dan soru çözmeye devam edeceğim. Hepinizi kocaman kocaman öpüyorum arkadaşlar
Arkadaşlar,
Bu arada 3 gündür siteye girerken sürekli uyarı alıyorum.
Bu site bir saldırı sitesidir filan diye.
Hatta altta da açıklama çıkıyor,
Saldırı sitesi olarak tanımlanan siteler özel bilgilerinizi çalar, bilgisayarınızı başkalarına saldırı amacıyla kullanan ya da sisteminize zarar veren programları kurmaya çalışan sitelerdir.
Bu saldırı siteleri zararlı yazılımları bilerek dağıtır vs. vs. diyor.
Bilgi işlemci arkadaşa sordum, nedir bu diye. Hmm bu site sıkıntılı biyer Güneş hanım, bence girmemenizde fayda var diyor. Hatta bi tarama yaptı, uzantısı kk olan birsürü çerez buldu bilgisayarımda.
Admin arkadaşlar bu nedir ne değildir bizi bi aydınlatırsa çok sevinirim.
Siz de alıyor musunuz aynı uyarıyı?
Kafam karıştı valla :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?