Merhaba çifte kavrulmuş lokumlarım, can yoldaşlarım,
Zeytincim çok üzüldüm gerçekten. Ne vijdansızlıktır bu Allah aşkına. Bunu yapan büyükşehir belediyesi üstelik. Taşeron maşeron fark eder mi, o kurumun çatısı altındasın. Allah helak etsin böyle vijdansızları. Neyse çok şükür ki eşin var tatlım, Rabbim başkasına muhtaç etmesin. Bu da senin için ayrıca bir kırbaç olur, bu ve bunun gibi insanlara tekrar muhtaç olmamak için var gücünle çalışırsın. Çok geçmiş olsun kuzum.
Pnrcım, inan ki ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım. Hem çok üzüldüm, hem de çok kızdım. Hatır gönül için olacak iş mi bu Allah aşkına. Beyni neredeymiş anlamadım ki. Sevgi bitti de aklı da mı gitti? Allah ıslah etsin ne deyim, bunlar hep kul hakkı işte. İnsanlar sadece eliyle çaldıklarını haram zannediyor, senin vebalini, gözünün yaşını nasıl ödeyecek?
Neyse en azından zararın neresinden dönersen kardır kuzum. Yine çok şükür ki inançlı ve akıllı bir insansın. Yukarıda Elifin de dediği gibi affetmezsen bu eziyetten kurtulamazsın tatlım. Benim bile halen saatlerce masada oturup, sinirden çalışamadığım günler oluyor. Hatırladıkça sinirleniyorum. Aklımdan çıkaramadığım zaman da rahatlayamıyorum.
Üstelik hala beni rahatsız ediyor, daha bugün şirketi aradı hasta. Neymiş bana kızmış da alel acele bi evlilik yapmış. Benim yüzümden yanlış bi evlilik yapmış vs. vs. Yani Allah bi şekilde helak olduğunu senin karşına çıkarıyor.
Rabbim sabır versin Pnrcım, ne zaman bunalırsan yaz, rahatla. Bu forumda sınav için toplanmış olsak da, artık kardeş gibi olduk. Birlikte sevindik birlikte üzüldük, Rabbim daim etsin inşallah. özelden de her zaman yazabilirsin. Çok öpüyorum
Canım üşütmüşsündür, stres yapma. İnşallah kötü bişi çıkmaz, iyi haberlerini paylaşıver. Geçmiş olsun çok öpüyorum.
İlkaycım ben pazar gircem ama, paylaşabilirsiniz. Zaten çok foruma giremiyorum bu ara. Başka girmeyen arkadaş yoksa, ben görsem de okumadan geçerim
Arkadaşlar benim işlerim öyle bir hal aldı ki sanırsın kördüğüm. işten atılmak için elimden geleni de yapıyorum ama nafile. Tutanak vs. tutarak tazminatsız çıkarırlar diye de fazla abartamıyorum, işleri geciktiriyorum. Ama o kadar iş yoğunluğum var ki, neyi geciktirdiğimi bile farketmiyorlar
Dualarınızı esirgemeyin, hepiniz kocaman öpüyorum.
İyi çalışmalar.