2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90

Kizlarrr bildirimimi yapip hemen yatyrm suan gozumun biri acik biri kapali yani o derece yaziyorm..bugun anam agladi resmen kadin olmak nekadr zor yaf..sabh 6 da kalktim tabi benm findikkurdu sayesnde 6 yoksa beni biraksan 8 i 9 u bulur..temizlige bi basladm o oda senn bu oda benm supurduydn sildiydin camasiri bulasigi arkasindan utusu buarada kulagmda kulaklik bitaraftanda tarih video dinliyorm hakan dedeyi bari diyorm is yaparken konu tekrarimi yapms oluyum arkasindan da yemegydi yemesiydi inanirmsnz istahm bilem kalmadi bi baktm saat aksam 8 olms buarada benm sari civcivde bi taraftan bana naz yapip duruyo anni anni die arkamda neyse anliycagnz kuzucugumu uyutr uyutmaz basladm ve tablo soyle kpss gullerm:
Tarih konu tekrari+ 130 soru cozumu
Mat 60 soru cozumu
Turkce 60 soru cozumu
Toplam 250 soruyla bugece veda edyrm canlar iyi calismalar iyi gec.opuldnz..

elfmet geçmiş olsun cnm
ay kızlar bu saat oldu daha başlayamadım
dün 165 soru çözebildim akşamları oturmak çok zor oluyor devam edecektim molada uyumuşum
bu akşamda bu şekilde çalışıp yarın akşam dizi izlicem arada kaytarmak lazım
hadi öptüm kızlar iyi çalışmalar

Mrblarrr arkadaslar anysadan konu tekrari yapiyorm disarda da kapali bir hava nasl uyku bastrdi sabh erken kalknca...ama uyuma uyuma die telkin edyrm kendmi bi tane kahve yaptm otrdm yine masanin basina benm yaramazda oglen uykusndayken tekrarimi bitiriverym..bu tekrarlarda iyice bunaltmaya basladi cok zamn aliyolar((iyi calismalar canlarrr...

Kızlar merhaba;

dün sadece 33 matematik sorusu çözebildim. akşam misafirliğe gitmemiz gerekti. bugün de modüler aritmetik ve işlem çalıştım. Onun sorularını çözdüm. Bgün işler biraz yoğun, fırsat bulursam devam edeceğim. Akşam gelinlik için ayakkabı bakmam lazım.

selam kızlar

dün ders çalışamadım gündüz misafirim vardı akşamda biz misafirliğe gittik .. bu sabahta eşimle çıktım evden işlerim vardı, anca gelebildim ihtiyacın tg denemesine girdim şimdi yanlışlarıma bakacağım sonrasında ne yaparım bilmiyorum evde yemekte yok

Mrb ilkaycm ins yanlisn cok azdr hatta hic olmaz ins:)cnm guncelleri paylasrmsn?ihtiyacn TG snvina Girecek olpta henuz girmemis olanlar varmi ki acaba? Eger varsa paylasm icn beklememiz gerek..buarada benm yemekte yok ne yapsam acaba bu soruyu da hic sevmiyorm..snv analizlerni bekliyorz simdilik sorulari paylasamasakta genel durm hakkinda konusablrz cnmcim kolay gelsnn...yemek oncesi biraz soru cozym...

bilmem ki girmeyen var mı :44: carpem bekleyecekti sanki paylaşmak için :44:

genel yetenek iyiydi, bir kaç basit soruyu yapamamış olmama üzüldüm :26: genel kültür de tekrar yapmayı sıklaştırmam lazım.. soruya bakıyorum "ben konuyu biliyorum çalıştım" diyorum ama hatırlayamadığım şeylerden dolayı iki şık arasında kalıyorum ve hep işaretlediğim değilde diğer şık doğru oluyor velhasıl ... genel kültürde hala yanlış sayım, doğru sayımdan daha fazla

yemek olarak domates dolması mı yapsam dün annemden patlıcan dolması da getirmiştim bi kaç tane :44:

Merhaba çifte kavrulmuş lokumlarım, can yoldaşlarım,

Zeytincim çok üzüldüm gerçekten. Ne vijdansızlıktır bu Allah aşkına. Bunu yapan büyükşehir belediyesi üstelik. Taşeron maşeron fark eder mi, o kurumun çatısı altındasın. Allah helak etsin böyle vijdansızları. Neyse çok şükür ki eşin var tatlım, Rabbim başkasına muhtaç etmesin. Bu da senin için ayrıca bir kırbaç olur, bu ve bunun gibi insanlara tekrar muhtaç olmamak için var gücünle çalışırsın. Çok geçmiş olsun kuzum.

Pnrcım, inan ki ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım. Hem çok üzüldüm, hem de çok kızdım. Hatır gönül için olacak iş mi bu Allah aşkına. Beyni neredeymiş anlamadım ki. Sevgi bitti de aklı da mı gitti? Allah ıslah etsin ne deyim, bunlar hep kul hakkı işte. İnsanlar sadece eliyle çaldıklarını haram zannediyor, senin vebalini, gözünün yaşını nasıl ödeyecek?

Neyse en azından zararın neresinden dönersen kardır kuzum. Yine çok şükür ki inançlı ve akıllı bir insansın. Yukarıda Elifin de dediği gibi affetmezsen bu eziyetten kurtulamazsın tatlım. Benim bile halen saatlerce masada oturup, sinirden çalışamadığım günler oluyor. Hatırladıkça sinirleniyorum. Aklımdan çıkaramadığım zaman da rahatlayamıyorum.

Üstelik hala beni rahatsız ediyor, daha bugün şirketi aradı hasta. Neymiş bana kızmış da alel acele bi evlilik yapmış. Benim yüzümden yanlış bi evlilik yapmış vs. vs. Yani Allah bi şekilde helak olduğunu senin karşına çıkarıyor.

Rabbim sabır versin Pnrcım, ne zaman bunalırsan yaz, rahatla. Bu forumda sınav için toplanmış olsak da, artık kardeş gibi olduk. Birlikte sevindik birlikte üzüldük, Rabbim daim etsin inşallah. özelden de her zaman yazabilirsin. Çok öpüyorum

Canım üşütmüşsündür, stres yapma. İnşallah kötü bişi çıkmaz, iyi haberlerini paylaşıver. Geçmiş olsun çok öpüyorum.

İlkaycım ben pazar gircem ama, paylaşabilirsiniz. Zaten çok foruma giremiyorum bu ara. Başka girmeyen arkadaş yoksa, ben görsem de okumadan geçerim

Arkadaşlar benim işlerim öyle bir hal aldı ki sanırsın kördüğüm. işten atılmak için elimden geleni de yapıyorum ama nafile. Tutanak vs. tutarak tazminatsız çıkarırlar diye de fazla abartamıyorum, işleri geciktiriyorum. Ama o kadar iş yoğunluğum var ki, neyi geciktirdiğimi bile farketmiyorlar

Dualarınızı esirgemeyin, hepiniz kocaman öpüyorum.

İyi çalışmalar.

Konular daha oturmadgi icn o olumsuzluklari yasiyosn cnm dedgn gbi tekrarlarini arttir..paylasmlar icnde Carpemi bekliyelm o girnce sorariz ona gore hareket ederz..buarada ben yemek konusuna hic girmeym yanls hatrlamiyorsam sen hamileydn galiba?? bisey soylerm canin ceker ben burda vicdan azabyla kivranirm sonra yemk konusu hemn kapanmstr:))

Selam kızlar,
yarın randevu almadım, salıya erteledim doktor işini, inşallah soğuktandır, birde dizlerimi otururken, yatarken falan çok büküyorum, şuan bile sandalye tepesinde dizim bükük bir vaziyetteyim, alışkanlık yapmışım, belkide onun sonucu oluşmustur, sporda yapamıyorum ters bir hareket yapıp daha kötü sonuçlar olur diye
hepinize çok teşekkür ederim, bugün geç saatte geldim eve dershane vardı, biraz orada çalıştım, az alışveriş yaptım.ama moralim bozuk, kendimi iyi hissetmiyorum, derste çalışasım yok

İyi gec kizlar bugunku bildirimimi yapip hemn yatmk istyrm cok yorgnm..
Anayasa yasama konu tekrari ve 200 any.soru cozumu..iyi calismalar arkadaslar...

sağol cnm aslında burda yaşadıklarım 3. sınıf insan muamelesi görmek bir bakıma da iyi oldu
şimdi daha iyi çalışıyorum
her kim suçlu ise bu durumda kimin ihmalkarlığı varsa hakkım haram olsun
maaşım yanacak üstelik 2 gün boşuna çalıştım Allah a havale ediyorum

günaydın arkadaşlar, yepyeni güzel bir gün diliyorum herkese, ders çalışmaya başladım şimdi,
soru sormaca oyunundan kimse oy kullanmadı, bende bir deneme olsun diye buraya soru soracağım size, soruyu cevaplayan da ardından soru sorabilirse sevinirim :) ama bu sorular güncellerden olsun istiyorum, malum 6 tane soru gelecek ve çok geniş akılda kalması zor bir konu.

soruyorum : 2013 yılı UNESCO tarafından ne yılı ilan edildi ?

Günaydın arkadaşlar,

Hepinize kocaman bi günaydın öpücüğü gönderiyorum

Arkadaşlar bu hafta soru sayım çok yüksek olmayacak ama, Vatandaşlıktan İdari Hukuk çalıştım. Coğrafya Nüfus çalıştım, arkalarından 150'şer soru çözdüm. Dün de Türkiyenin ekonomik coğrafyasına başladım. Bu üniteyi de bitiririrsem coğrafya ve vatandaşlığın konu çalışması bitti gözüyle bakıyorum. Sonra tarih ve matematiğe asılmam lazım.

Bugün ofisteyim ama eğitim var, fırsat bulursam çözerim bişiler. Mescite kitap attım bi tane, her namazdan sonra bi 15 soru bari çözeyim diyorum

Yarın ve cumartesi tüm gün dışarıda dış çekim yapacağım, bu akşam da dershanem var.

Şu çekim işi çok kötü oldu, eve gittiğimde perte çıkıyorum resmen. Baş ağrısı, stres, yorgunluk ...
Allahıııııım, emeklerimizi boşa çıkarma da kurtulalım şu eziyetlerden.

Zeytincim 3. sınıf gibi hissettim yazmışsın ya, o kadar iyi anlıyorum ki seni. Sözüm ona adım İletişim Müdürü (!), iletişim amelesiyim aslında. Her türlü amelelik itinayla yapılır
Şunu öyle iyi anladım ki, şirket babanın şirketi dahi olsa özelse Allah bana uzak etsin.

Allah kahretsin bu özel sektörü...!

Günaydın canım,
2013 yılı Piri Reis yılı ilan edilmişti galiba :44:

Amerikalı şarkıcı Katy Perry kim tarafından iyi niyet elçisi seçildi diye ben de soru sorayım bari

Günaydın canım,
2013 yılı Piri Reis yılı ilan edilmişti galiba :44:

Amerikalı şarkıcı Katy Perry kim tarafından iyi niyet elçisi seçildi diye ben de soru sorayım bari

evet canım, piri Reis. hani Kanuni tarafından idam ettirilen, hani kitabı Bahriye eserinin yazarı olan kişi :)))

BM Çocuk Fonu UNİCEF mi ?

1. Soru daha sorup kaçıyorum :)

2013 Yılından itibaren, Dünya Bankası Başkanı kim oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…