• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
girdiğim sınavdaki günceller:
1 -)Aşağıdaki ülkelerden hangisi Karadeniiz Ekonomik İşbirliği Teşkilatı üyelerinden biri değildir?
A-Ukrayna
B-Gürcistan
C-Rusya
D -Romanya
E- İran
2-) I Xanthos-letoon
II çatalhöyük Neolitik Kenti
III Pamukkale Hiera Polis
yukarıdakilerden hangileri UNESCO Dünya mirası listesinde yer alan doğal ve kültürel varlıklarımız arasındadır?
A) YALNIZ I B)YALNIZ II C)YALNIZ III D)I VE II E)I,II,III
3) Yapımına2011 de başlann asrın projesi olarak nitelendirilen Marmaray projesine kardeş olarak düşünülen ve 2015 te tamamlanması
düşünülen proje :CEVAP: AVRASYA TÜNEL PROJESİ
4)2012 Kasım ayında yapılan düzenlemeyle aşağıdakilerden hangisi büyükşehir yapılan illerden biri değildir?
A-MUĞLA B-TEKİRDAĞ C- ORDU D-ŞANLI URFA E- DİYARBAKIR
5)2013 Yılında Ekim ayında düzenlenen 50. Uluslararası Antalya Portakal Film Festivalinde en iyi film ödülü
cevap:I- Cenneten kovulmak
II-Kusursuz 2 TANE
ARKADAŞLAR KİMİLERNİN CEVABINI YANINA YAZDIM ŞIKLARI UZUNDU ONDAN DİREK CEVAP YAZDIM DİĞERLERİNİ CEVAPLARINI SİZDEN BEKLİYORUM:34:

BİR SORUM VAR KIZLAR BİR BAKARMISINIZ?
Aşağıda verilen tarım ürünlerinden hangisinin Türkiyede yetişme alanı daha dardır?
mısır
zeytin
incir
pamuk
buğday

girdiğim sınavdaki günceller:
1 -)Aşağıdaki ülkelerden hangisi Karadeniiz Ekonomik İşbirliği Teşkilatı üyelerinden biri değildir?
A-Ukrayna
B-Gürcistan
C-Rusya
D -Romanya
E- İran
2-) I Xanthos-letoon
II çatalhöyük Neolitik Kenti
III Pamukkale Hiera Polis
yukarıdakilerden hangileri UNESCO Dünya mirası listesinde yer alan doğal ve kültürel varlıklarımız arasındadır?
A) YALNIZ I B)YALNIZ II C)YALNIZ III D)I VE II E)I,II,III
3) Yapımına2011 de başlann asrın projesi olarak nitelendirilen Marmaray projesine kardeş olarak düşünülen ve 2015 te tamamlanması
düşünülen proje :CEVAP: AVRASYA TÜNEL PROJESİ
4)2012 Kasım ayında yapılan düzenlemeyle aşağıdakilerden hangisi büyükşehir yapılan illerden biri değildir?
A-MUĞLA B-TEKİRDAĞ C- ORDU D-ŞANLI URFA E- DİYARBAKIR
5)2013 Yılında Ekim ayında düzenlenen 50. Uluslararası Antalya Portakal Film Festivalinde en iyi film ödülü
cevap:I- Cenneten kovulmak
II-Kusursuz 2 TANE
ARKADAŞLAR KİMİLERNİN CEVABINI YANINA YAZDIM ŞIKLARI UZUNDU ONDAN DİREK CEVAP YAZDIM DİĞERLERİNİ CEVAPLARINI SİZDEN BEKLİYORUM:34:

Kuzum ya mumkunse ben sorulari degl de cvplari aliym:))denemeden mi bunlar??

Kuzum ya mumkunse ben sorulari degl de cvplari aliym:))denemeden mi bunlar??
evet tatlım :)
1. sorunun cevabı iran
2. sorunun cevabı E şıkkı
3. sornun cevabını yazmıştım yanına
4. sorunun cevabı diyarbakır
5. sorunun cevabı yanında zaten:45:

BİR SORUM VAR KIZLAR BİR BAKARMISINIZ?
Aşağıda verilen tarım ürünlerinden hangisinin Türkiyede yetişme alanı daha dardır?
mısır
zeytin
incir
pamuk
buğday

Cnm incirle zeytn arasnda kaldm ama tabiki snv anini dusunursek bi tanesini isaretlemek zorndaym ve aklima ilk geleni soyliim genelde akla ilkvgelen dogrudr derler hyrlisi incir mi??

evet tatlım :)
1. sorunun cevabı iran
2. sorunun cevabı E şıkkı
3. sornun cevabını yazmıştım yanına
4. sorunun cevabı diyarbakır
5. sorunun cevabı yanında zaten:45:

Tatliskom 3 de 2 tutturmussum 1. ve 2.soruyu 3 e ordu demstm ya diyarbakir buyuksehr olmstr die dusnmstm sasirdm?? 3 de 2 umut varmi devam edym mi calismaya yoksa isn basindayken birakaym mi ??:))

Arkadaslar tek tek alnti yapamadm tebrk msjlari icn hepnze tesekkur edrm fistklarmm iyi calismalar Allah zihn acikligi versn..

Tatliskom 3 de 2 tutturmussum 1. ve 2.soruyu 3 e ordu demstm ya diyarbakir buyuksehr olmstr die dusnmstm sasirdm?? 3 de 2 umut varmi devam edym mi calismaya yoksa isn basindayken birakaym mi ??:))[/QUO

aaaaaaaaaaaaa sakın duymayım birdaha olurmu öyle şey kuzumm tabiki var kazanacaksın bu sınavı işallah sakın bırakmayın düşünme:):16:

slm arkadaşlar bu topiği yeni farkediyorum çok güzel olmuş. ilk sayfayı görünce 6bin, 8bin soru fln,haftalık bukdr çözüyorsunuz sandım bian panik oldum koşa koşa kitaplarımın yanına gidiyordum soru çözmeye :1: bende bundan sonra yazmak istiyorum. Bizim hocamız haftada min. 1500 soru çözmeniz gerekiyor artık diyor ama konu çalıştığım için hala, çok zor geliyor bana. Hangi gün buraya yazıyoruz kaç soru çözdüğümüzü

Cnm incirle zeytn arasnda kaldm ama tabiki snv anini dusunursek bi tanesini isaretlemek zorndaym ve aklima ilk geleni soyliim genelde akla ilkvgelen dogrudr derler hyrlisi incir mi??
hayır canım bende aynı cevabı verdim ama cevap zeytin diyor
:ssz:

slm arkadaşlar bu topiği yeni farkediyorum çok güzel olmuş. ilk sayfayı görünce 6bin, 8bin soru fln,haftalık bukdr çözüyorsunuz sandım bian panik oldum koşa koşa kitaplarımın yanına gidiyordum soru çözmeye :1: bende bundan sonra yazmak istiyorum. Bizim hocamız haftada min. 1500 soru çözmeniz gerekiyor artık diyor ama konu çalıştığım için hala, çok zor geliyor bana. Hangi gün buraya yazıyoruz kaç soru çözdüğümüzü
:nazar::her pazartesi öğleye kaddar bu topiğe yazıyoruz :40:canım aramıza hoşgeldin:16:

Tatliskom 3 de 2 tutturmussum 1. ve 2.soruyu 3 e ordu demstm ya diyarbakir buyuksehr olmstr die dusnmstm sasirdm?? 3 de 2 umut varmi devam edym mi calismaya yoksa isn basindayken birakaym mi ??:))
:nazar:bende cevapta ordu dedim ama diyarbakır diyor:50: meğer soruda 2012 deki yapılan büyük şehirlerden değilmiş :15: diyarbakır cevabının olmasıda 2012 den önce büyükşehir olmuş ondan cevap diyar bakır mış:36:
haaaaaa bide unutmadan ordu 2012 deki yapılan en son büyükşehirimz miş
bende yeni öğrendim kuzum paylaşim istedim seninle :):3:

:nazar:bende cevapta ordu dedim ama diyarbakır diyor:50: meğer soruda 2012 deki yapılan büyük şehirlerden değilmiş :15: diyarbakır cevabının olmasıda 2012 den önce büyükşehir olmuş ondan cevap diyar bakır mış:36:
haaaaaa bide unutmadan ordu 2012 deki yapılan en son büyükşehirimz miş
bende yeni öğrendim kuzum paylaşim istedim seninle :):3:

Saolasn kuzum paylasmlarn icn..iste iki cvp arasnda kalpta yanlisi isaretlemek boyle bisey can skci:((

Saolasn kuzum paylasmlarn icn..iste iki cvp arasnda kalpta yanlisi isaretlemek boyle bisey can skci:((
:18:işte şimdi beni anlamışsındır kuzum :14: zeytin- diyarbakır gibi sorular beni mahvetti sınavda hyep iki şık arasında kaldım :32: işte neyse geleceğe bakacaz yapacak birşey yok yola devammmm
:55::16::10:

:18:işte şimdi beni anlamışsındır kuzum :14: zeytin- diyarbakır gibi sorular beni mahvetti sınavda hyep iki şık arasında kaldım :32: işte neyse geleceğe bakacaz yapacak birşey yok yola devammmm
:55::16::10:

Anlamam mi fistgm hem de nasil anladm ama ben denemelerde hep ayni tarz sorularn cikmasndansa boyle zorlayici ve farkli sorularn cikmasi taraftarym ki snv oncesi bunlari ogrenms olyrm die dusnyrm yani iyi tarafndan bakmaya calisiyorm motivemi dusurmesn die neyse canimcm dedgn gbi yola devam iyi gec iyi calismalar..

Kizlarr kimse gunluk bildrm yapmamiss gunluk yaparsak daha cok gaza gelirz diyordk yoksa vazmigectnz???
Ben yavastan yatym kizlar sabh erkenciym bugun benm yaramaz hic raht birakmadi beni cok huysuzlandi iki arada bi derede soru cozdm elnden geldgnce..
120 cog.
80 tarih
40 mat
Toplam 240 soruyla bugunu de bitrms oldm herkese iyi geceler canlar....

Kızlarrrr günaydın;

Silkelenip kendime gelmem lazım benim. Dün çözdüğüm sorular;

126 Tarih
36 Matematik
32 Vatandaşlık
Toplam 194

Back