günaydınnnnnnn teşekkürler canım sanada ii çalışmalrGunaydnnnn goncagullermmm kahvalti ve ardindan kpss mesaime basliyormmm hepnzi opyrm iyi calismalarr Allah zihn acikligi anlama kolayligi ve calisma azmi versn fistklarmmm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnnnn teşekkürler canım sanada ii çalışmalrGunaydnnnn goncagullermmm kahvalti ve ardindan kpss mesaime basliyormmm hepnzi opyrm iyi calismalarr Allah zihn acikligi anlama kolayligi ve calisma azmi versn fistklarmmm...
ben dizi olayına son verdim arkadaşlar; no tv, no dizikızlar ben bu vatandaşlığı napacağım dün bi yasama çalıştım bütün hayat enerjim gitti
Soru çözmedim, bulantımda başlayınca bahane oldu ama hiç çözesim yoktu zaten.. bi gram keyif almıyorum vatandaşlık çalışmaktan
günaydın kızlar
akşam muhteşem yy bitirdi beni
113 soru çözebildim vatandaşlığa baktım biraz bugün daha iyi olacak inş.
cancağazım, bende anayasadayım, az pollyanacılık oynayalım, anayasa aaaa çok kolayyyy!!!!dersek kolaylaşır belki hee
ben dizi olayına son verdim arkadaşlar; no tv, no dizi
cancağazım, bende anayasadayım, az pollyanacılık oynayalım, anayasa aaaa çok kolayyyy!!!!dersek kolaylaşır belki hee
ben dizi olayına son verdim arkadaşlar; no tv, no dizi
kızlararrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnn dün hastaydım ama bugün daha iyiyimm bence bu fikir çok güzel ben onaylıyorum
elfm cim ozaman bu kanun teklifi bu topiği i açacak kişi cumhur başkanı bizlerde miletvekili olabilrmiyiz biraz anayasa çalıştımda bu olaya uygulayayım dedimmo vakit oylamaya sunulmuştur :))) veto etme ve geri gönderme hakkınız vardır anayasa çalışıyorum ya, bişeyler katım didimmm
elfm cim ozaman bu kanun teklifi bu topiği i açacak kişi cumhur başkanı bizlerde miletvekili olabilrmiyiz biraz anayasa çalıştımda bu olaya uygulayayım dedimm
geçmiş olsun canım..pesimist pollyana olurum ben neyse 90 soru kadar çözdüm şimdilik, iyi gidiyor hadi bakalım soru çözdükçe anlıyorum, konu çalışırken anlamıyorum neredeyse
ben de tv izlemiyorum ama akşamları eşimin yanında konu tekrarları yapıyorum o maç izlerken .. bazen o bi dizi yada film açacak oluyor, yalvarıyorum "noluuuur maç izle noluuur" diye çünkü ne onu bırakıp yan odada ders çalışasım var ne de elimdeki kitabı bırakıp tv izleyesim
zeytincim ben kendimi şöyle avutuyorum, dijitürkün tekrar izle özelliği var tv de işte. kendi kendime şunu diyorum, elif nasılsa bu özellik var daha sonra izlersin diyorum ama o sonralar geçmiş oluyor, böylece izlemiyorum, kendi kendimi kandırıyorum, anlayacağınkızlararrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnn dün hastaydım ama bugün daha iyiyimm bence bu fikir çok güzel ben onaylıyorum
ay bende uygulayabilsem süper olacakta olmuyor ya bu akşamda bir dizim var mesela aklım orda kalıo ama akşam çalışmam lazım çünkü yarın annemde kalıcam çalışamam ama müdürüm yok vekil var dolayısı ile gün benim
gerçi hala 50 soru çözdüm yuh yani bana çalışasım yok sanki ama ittire kaktıra soru çözüorum yine de
Öyle olsun canım, huuuu yaşasın cumhurbaşkanı oldummm milletvekillerim daha çok işimiz var oylamaya sundum, salt çoğunluğun 1/5 i mi alınıyodu ? bilemedim şimdi,geçmiş olsun cnm bende 2 gün harici açtırmıcam artık tv yeter bu kadar izlemek( ama o 2 diziye kıyamıyrm hadi çarşamba neyse de perşembe çk gülüyorum ya)
gaza geldim şimdi
elfm cim ozaman bu kanun teklifi bu topiği i açacak kişi cumhur başkanı bizlerde miletvekili olabilrmiyiz biraz anayasa çalıştımda bu olaya uygulayayım dedimm
süper, bende konu çalışmam bitti şimdilik soru çözeceğim. bi bakayım didim topiğe. dediğin durum bende de vardı canım ama benim farkım, gs maçlarını kaçırmamamdı birde kurtlar vadisini sevmeye başladım, izlemeden edemiyordum, 2 haftadır tutuyorum kendimi, malum sınava az kaldı.
geçmiş olsun canım..
zeytincim ben kendimi şöyle avutuyorum, dijitürkün tekrar izle özelliği var tv de işte. kendi kendime şunu diyorum, elif nasılsa bu özellik var daha sonra izlersin diyorum ama o sonralar geçmiş oluyor, böylece izlemiyorum, kendi kendimi kandırıyorum, anlayacağın
bu arada bu akşam neyi izliyorsun ki ?
Öyle olsun canım, huuuu yaşasın cumhurbaşkanı oldummm milletvekillerim daha çok işimiz var oylamaya sundum, salt çoğunluğun 1/5 i mi alınıyodu ? bilemedim şimdi,
canım hoşgeldin, doğru söylüyorsun hiç bir şey için geç sayılmaz, kpsscafe ve ztv diye video siteleri var haricen youtube dede karışık videolar var derslerle alakalı. onlardan faydalanabilirsin, matematik için şenelhoca.com var sonra ekol hoca diye bir site var sanırım.
kaynak kitaba gelince herkez faklı farlı kaynaklar kullanabiliyor ben sadece yayın söyleyim,
ihtiyaç, yediiklim, uzmankariyer, data, fem, pegem, şimdilik aklıma gelenler bunlar :)
ben onaylıyorummm bence çok ii olurrr aralarda gireriz böylece aralarımızıda değerlendirmiş oluruz
bu akşam aramızda kalsın var canım ay çok hoşuma gidiyor bu dizi kafa dağıtmaya
valla kızlar hemen eşimi aradım artık tv fln yok unut adam ne oldu dio
ama bu akşam yemeğim var erkende evde olmayı planlıyorum böylece 2 3 saat ders çalışabilirim
dizi bitsin devam edelim dicem eşime baskı kurucam artık
ilkaycım, iki canlı arkadaşım anayasayla bozmuş bulunmaktayım bildiğin üzere, 150 ye yakın soru çözdüm ve tekrar yaptım, şimdi az ara verim dedim, sonrasında türkçeden iki konum kalmıştı,dil bilgisine giriş yapmıştım ona devam edicem inşallah,Kardesim yorumun icin cok tesekkur ederim gunluk nasil calisma programi uyguluyorsun ayrica ben aof isletme 4 teyim onada calisiyoru ama kpssyede calismak istiyorum
ben en son kullanıcamkızlar nasıl gidiyor ben ara verdim ..
bugün iyi çalıştım çok şükür .. bulantıma rağmen masada oturabilmemin yolunu buldum çubuk kraker elhamdülillah çok bulantım yok tabi
+1 oy olarak sayıyorum o zaman. Kızlar siz de oyunuzu kullanın hadiii :)
Ben de izliyorum zeytincim aramızda kalsını, çook güzel dizi. Bütün stresimi alıp götürüyor.
Bu arada benim canım biraz sıkkın kızlar, bugün hiiiç çalışmadım. Dün de gündüz hiç çalışmadım ama akşam 151 soru çözdüm. Bugün de yine soru çözerim sanırım. Ama 150yi bulabilir miyim bilmiyorum.
Kızlar bir sorum var
Bir çiçekçi elindeki güllerle sepetler halinde çiçekler hazırlamak istiyor gülleri 10 arlı ayırdığında 6 gül dışarıda kalıyor 12 şerli ayırdığında ise 2 sepet boş kalıyor
Buna göre,çiçekçide kaç tane sepet vardır?