• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Maşallah, canım çözdüğün soru sayılarını yazıyorsan, listeye ekleyebilirim :34:

zeytincim vatandaşlık öyle ya, çok kafana takma ilk üniteden çıkmış sorular çok karışık değil aslında, soru çözdükçede öğrenirsin, konu çalışa çalışa benim beynim sulandı dün, bidaha sorularla anlamaya başladım canım.

Bugün dersanem olduğu için normalde ders fazla çalışamıyordum kendi kendime, ama dersten sonra 2 saat dersanede arkadaşla soru çözdük çoğrafyadan 71 soru matematikten de 19 soru çözdüm akşam yemekten sonra tekrar ders çalışacağım, inşallah.:55::55:

tatlım artık koy ağırlığını ya, bu ne insansın sen ya robot değilsin, gerekirse tazminatını alıp işsizlik maaşı alırsın canım ben 400 e yakın maaş almıştım ayda.
Canım ben bakmadım sayılarına:26:

Mrb kizlar dun misafirim vardi konu tekrari yaptim sadece. bugun acisini cikartcam insallah 300 soru hedefim yaklasik 100 tane cozdum kaldi 200:)) bide konu tekrarlarim var. simdi oglusumu uyutacam uff insallah uyur kolay gelsin dostlar rabbim ufkumuzu zihnimizi yolumuzu acik eylesin sevgiyle kalinnnn

Mrb kizlar dun misafirim vardi konu tekrari yaptim sadece. bugun acisini cikartcam insallah 300 soru hedefim yaklasik 100 tane cozdum kaldi 200:)) bide konu tekrarlarim var. simdi oglusumu uyutacam uff insallah uyur kolay gelsin dostlar rabbim ufkumuzu zihnimizi yolumuzu acik eylesin sevgiyle kalinnnn

hey maşallah
ben daha 81 soru çözdüm

başım deli gibi ağrıyor bugün hep kötü kötü şeyler duyuyorum o ölmüş bu öldürülmüş işkenceler fln filan başım ağrıdı midem bulandı nasıl insanlar var Allahım günahtan korkmaz

Ene herkeşler nerde bu gece?

Bugün bir cografya günü daha yapmıs oldum, içim dısım cografya oldu. 178 soru cözdüm.

Türkceden devam edeceğim.

Noktalama ve yazım yanlısı calısıp sorularını cözecegim inşallah.

Rica ederim kızlar bu arada ne demek. Vakit buldukca yazacagım wordde. :21:

Haydin kolay gelsin bana, buralardayım...Gece calısma saatimiz hayırlı ossun.

<3

Bugün bir cografya günü daha yapmıs oldum, içim dısım cografya oldu. 178 soru cözdüm.

<3
ben buralardayim canim telefondan surekli takipteyim yazamasamda. geo mat tarih soru cozdum. simdi oglum uyudu tarihten 18. 19.yy tekrari yapip soru cozecem daha cografya ve vatandasliga gecemedim :(( tarih tam otursun diye... Hadi kolay gele

Son düzenleme:
İyiaksamlar kpss gullerim hepnze ayri ayri tesskr edrm hosbuldmm cigerparelerim...ben bildirimimi yapiyimda yatym cunku ayakta uyuyorm sabh 6da kalkmstm benm yaramaz kuzucugm sayesnde ve artk gozlerm yaniyor:(((Carpem keske gece calismasina katilabilseydm cok isterdm ama evli ve cocuklu olnca gece zor oluyor..sen benm yerimede calis ballibademim..sabahtan beri osmanliyla cebellesiyorm ve tarihten 250 soru cozumu turkceden de 50 soru cozumu bugunu toplam 300 soruyla kapatyrm fistklarm herkese iyi calismalar kolayliklar...

Kızlar ben konu çalışmaya yoğunlaştım hepten. O nedenle soru çözümlerim sadece türkçe ve matematikten oluyor. Tarihten osmanlıyı yarın yıkacağım inşallah :) osmanlı dağılınca kültür medeniyete bakacağım osmanlıdan bir o kaldı sora testlerini çözeceğim. Bugün 40 türkçe sorusu 64 de matematik sorusu çözdüm. Problemler bitti artık :) haftaya kümeler sonraki hafta da permütasyon kombinasyon bitecek ve matematik bitmiş olacakk :) haydi kalın sağlıcakla

ben buralardayim canim telefondan surekli takipteyim yazamasamda. geo mat tarih soru cozdum. simdi oglum uyudu tarihten 18. 19.yy tekrari yapip soru cozecem daha cografya ve vatandasliga gecemedim :(( tarih tam otursun diye... Hadi kolay gele

Acele etme canım, panik de yapma...Ben de yapmadım daha onu ama hallederiz insallah...

İyiaksamlar kpss gullerim hepnze ayri ayri tesskr edrm hosbuldmm cigerparelerim...ben bildirimimi yapiyimda yatym cunku ayakta uyuyorm sabh 6da kalkmstm benm yaramaz kuzucugm sayesnde ve artk gozlerm yaniyor:(((Carpem keske gece calismasina katilabilseydm cok isterdm ama evli ve cocuklu olnca gece zor oluyor..sen benm yerimede calis ballibademim..sabahtan beri osmanliyla cebellesiyorm ve tarihten 250 soru cozumu turkceden de 50 soru cozumu bugunu toplam 300 soruyla kapatyrm fistklarm herkese iyi calismalar kolayliklar...

Calısıyorum kusum <3 Sen de gündüz katıl, gündüzler de yazıyoruz zati <3

Kızlar ben konu çalışmaya yoğunlaştım hepten. O nedenle soru çözümlerim sadece türkçe ve matematikten oluyor. Tarihten osmanlıyı yarın yıkacağım inşallah :) osmanlı dağılınca kültür medeniyete bakacağım osmanlıdan bir o kaldı sora testlerini çözeceğim. Bugün 40 türkçe sorusu 64 de matematik sorusu çözdüm. Problemler bitti artık :) haftaya kümeler sonraki hafta da permütasyon kombinasyon bitecek ve matematik bitmiş olacakk :) haydi kalın sağlıcakla

Ben de Türkçe'den yazım yanlışlarını bitirdim sayılır konu calısması olarak. Yanlış yazılan kelimeri yazıyorum su an. İyi geceler kuşum :16:

Bugunun raporu: 50 mat 36geo ve 114 tarih toplam 200 soru hedef 300du ama:( tekrarda yaptim. yarin telafi ederim ins.

Carpecim sabahcisin galiba cnm allah zihin acikligi versin

opuyorum kuzular esen kalinnnn

ss icin uzatmak istemiyorum. Ben simdi sifirdan basliycam calismaya evde calusmak icin neler onrirsiniz. Gec oldu ama hic bisey icin de gec degil sanirim. Lutfen motive olmam lazim. Nasil calismaliyim bildiginiz site flan varmi video izlemek icin. Kaynak tavsiyeleriniz neler. Ayrica bir bucuk yasinda kizim var. Simdiden tesekkur ederim yorumlarinizi beklliyorum

Gunaydnnnn goncagullermmm kahvalti ve ardindan kpss mesaime basliyormmm hepnzi opyrm iyi calismalarr Allah zihn acikligi anlama kolayligi ve calisma azmi versn fistklarmmm...

Gunaydnnnn goncagullermmm kahvalti ve ardindan kpss mesaime basliyormmm hepnzi opyrm iyi calismalarr Allah zihn acikligi anlama kolayligi ve calisma azmi versn fistklarmmm...

Günaydın canım, Allah zihin açıklığı versin, kolay gelsin. Hoşgeldin bu arada topiğimize :16:

canım bende güncellerini devter almıştım ona yazacaktım, worde geçmen iyi olur Allah rağzı olsun...
Hosgeldin yavrum.:nazar:

Kızlar ben de 151 adet soru cözdüm, buna ek konu tekrarı yaptım, ayrıca word'de güncelleri yazmanın yarısını tamamladım bugün, şu anlık 10 sayfa oldu, sadece kopyalayıp yapıstırmadım, gereksizleri cıkarıp, ek bilgi eklediklerim de oldu arastırıp...Belli bir saatten sonra onu yaptım...

Haftaya elinizde güncel notunuz hazır olacak, bitirebilirsem bu hafta...

Raporum böyle.

Simdi 3'e kadar devam edip uyuyacagım. Yarın dershanem var bu arada...

Allah rahatlık versin...

Edit; vazcaydım, uyuyorum, mal gibi olurum yarın...Haydin paypay.
Aynen katılıyorum ebisscim, hatta senin görevin dışında iş verirlerse yapma, bu benim görevim değil de. benim işim şunlar şunlar de :))
Ya bu patronlar nasıl yaratık ben anlamıyorum. Belli bir mevki ve paraya sahipolduktan sonra sanırım merhamet ve insaniyet kavramları beyninden otomatik olarak siliniyor. Güneşcim sakın istifa etme. O kadar özverili çalışıyorsun, tazminatın yansın mı, sen de daha yavaş çalış mesela yapabilecek durumdaysan mesela.

Cep kitabımı değil ama x yayıncılığın ders notlarını aldım yanıma, ondan çalışacağım.

Canım çok sevindim adına, Allah tamamına erdirsin şimdiden inşallah. :nazar:

Hoşgeldin canım, soru bildirmeye gayet iyi başlamışsın :)

Carpeciimmm süpersin yaa, ellerine sağlık şimdiden.

Ben de soru bildireyim;

32 Matematik
60 coğrafya;
123 Tarih
Toplam 215
canım iyi bir fikir aslında ama internette çok oyalanmıyorum, yada oyalanmamam lazım :) ben kendi adıma mesela,sadece 2 grubu okuyorum, bildirimlerimi yapıyorum, senin dediğin için 1 soru için sadece pc başında kalmamız gerekmez mi? istersen açabilirsin grubu ama girdiğimizde bakabiliriz, ara verdiğimizde olabilir.
Kızlar bir de önerim var, biraz önce aklıma geldi, sizinle paylaşmak istedim. Bir de soru cevap topiği mi açsak acaba? Hani burda oyun topiğinde var ya, biri soru soruyor, bir sonraki hem cevap veriyor hem de yeni soru soruyor, o şekilde devam ediyor topik. Bu kısa kısa sorularla genel kültür kısmını pekiştirmiş olmaz mıyız ne dersiniz?
bir bak canım iyi kitap,ösym nin sorduğu soruları cevaplayıp irdelemesi de iyi mesela.
Günaydın Damla Sakız Aromalı Kahvelerim, Akide Şekerlerim,

Dün dershaneden gelince saat gece 11 idi. Eve gittim, stres yorgunluk filan derken ders mers hikaye oldu.
Güya çok iddialı başlamıştım haftaya. İnşallah bugün ofiste kalırsam vatandaşlık çözcem, akşam telafi etmeye çalışcam.

Hepinize iyi çalışmalar dilerim.

Dün resti çektim bakalım İlkaycım, umarım çok sancılı geçmez bu süreç. Ama tazminatımı vermemek için ellerinden geleni yapacaklarından şüphem yok. Bakalım nasıl atlatcaz bu süreci.

Teyzesi yesin o susam tanesini :1:

Sağol tatlım, aslında dergi gibi olunca iyiymiş. Yolda filan hemen çantadan çıkarılabilir. Ben de bi bakim kitapçıya.

Hmmm :26::17: Damam o zaman haber etcem canım, sen şimdilik iyi bak ona :17:

Henüz bırakamadım canım, dün istedim çıkış verin diye. Ama tabi tazminat vermemek için istifa etmemi bekleyecekler, ben de kovulmak için elimden geleni yapcam. Onlar çıkış vermezse işsizlik maaşı alamam :50: Dün işkura gittim işsizlik maaşımı hesaplattım, kovulmak için neler yapabileceğim hakkında bilgi aldım :1: Şirketin aracı, telefonu ne imkanı varsa kötüye kullanıp, işleri savsaklıycam. Girişte bunlarla ilgili hiçbir sözleşme yapmadık zira. Hatta dün işkurdan çıkınca gittim bi çay bahçesine, söyledim kahvemi, bi de sigara yaktım çok içermiş gibi :1: Mesai saati içinde, şirketin aracıyla :1: Bundan sonra böyle :52:
Haram da değil üstelik, bu güne kadar gece yarılarına kadar çalıştığıma, vermedikleri fazla mesailerime saysınlar :51:

Sağol Pınarcım,
Ayyy ne güzel yaa maşallah :nazar: Çok Çok sevindim Pnrcım, eee ama 9 yıl olmuş artık siz haketmişsiniz en güzel şekilde. Rabbim utandırmasın inşallah Pnrcım, Rabbim nazarlardan korusun. Güzel güzel haberleri bekliyoruz inşallah :16:

Sağol Zeytincim, şuan çıkış verme taraftarı değiller canım. Hatta hiç etmedikleri kadar iltifat eder oldular 2 gündür, şöyle memnunuz, böyle seviyoruz filan diye. Kendilerini zeki zannediyorlar, gaza gelecez güyaaa. İnşallah çıkarırlar da sınava kadar rahat ederim Zeytincim, en hayırlısı için dua ediyorum. Siz de esirgemeyin dualarınızı...

Maşallah canım, tebrikler... :nazar:

Hoşgeldin tatlım :16:

Leeeeyn ben daha güncelleri yazcam dimi yaa, anam ben ne kadar tembel bi insanım. Yoksa başımdaki saçma sapan yoğunluklar yüzünden mi hiçbişi yetişemiyorum. :17: :31:

Hadi öperim hepinizi...
İnşallah çarçabucak, anlayarak bitiirirsin vatandaşlığı canım, gazan mübarek ola.
selam kızlar :3: yeni oturabildim derse dün geceden kalma enkaz çalışmaları yeni bitti mutfakta :27:

bugün vatandaşlıktan yasama çalışacağım, bu derste konu çalışmasını hiç sevmiyorum, gazam mübarek olsun :41:
Maaşallah kızlar, çok güzel ilerliyorsunuz, amin rabbim dediğin gibi yolumuzu açık etsin, hayırlı yerlere hayırlı işlere atanalım :16:
cancağazım, ben dün dersanede 4 de kadar çalışmıştım, sonra otobüs yordu beni, sonra kayınvalideme geçtik yemek hazırla yemek ye, eve geldik bir uyku bastırdı, 11 e kadar uyumuşum, kalktım duş aldım açılırım diye ama yene uykum geldi, biraz kitap okudum yattım, yani dün 80 civarlarında soru çözebildim. :(

<3
canım sen de bir gelmişsin pir gelmişsin maaşallah :6::6:
canım bende senin gibiyim konu çalışıyorum,Maşallah matematiğin iyi sanırım benim pek iyi denemez :9:
canım sen fazlasıyla telafi edersin, maaşallah sana, haftaya limiti en az 200 soruyamı çıkarsak :) herkes genelde 150 nin üstünde çözmeye başladı :9:
Bugunun raporu: 50 mat 36geo ve 114 tarih toplam 200 soru hedef 300du ama:( tekrarda yaptim. yarin telafi ederim ins.

Carpecim sabahcisin galiba cnm allah zihin acikligi versin

opuyorum kuzular esen kalinnnn

ss icin uzatmak istemiyorum. Ben simdi sifirdan basliycam calismaya evde calusmak icin neler onrirsiniz. Gec oldu ama hic bisey icin de gec degil sanirim. Lutfen motive olmam lazim. Nasil calismaliyim bildiginiz site flan varmi video izlemek icin. Kaynak tavsiyeleriniz neler. Ayrica bir bucuk yasinda kizim var. Simdiden tesekkur ederim yorumlarinizi beklliyorum

canım hoşgeldin, doğru söylüyorsun hiç bir şey için geç sayılmaz, kpsscafe ve ztv diye video siteleri var haricen youtube dede karışık videolar var derslerle alakalı. onlardan faydalanabilirsin, matematik için şenelhoca.com var sonra ekol hoca diye bir site var sanırım.
kaynak kitaba gelince herkez faklı farlı kaynaklar kullanabiliyor ben sadece yayın söyleyim,
ihtiyaç, yediiklim, uzmankariyer, data, fem, pegem, şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

kızlar şimdi vatandaşlık 2. üniteye başlıyorum, herkese kolay gele Allah zihin açıklığı versin.

kızlar ben bu vatandaşlığı napacağım:52: dün bi yasama çalıştım bütün hayat enerjim gitti:63:

Soru çözmedim, bulantımda başlayınca bahane oldu ama hiç çözesim yoktu zaten.. bi gram keyif almıyorum vatandaşlık çalışmaktan :25:

günaydın kızlar
akşam muhteşem yy bitirdi beni
113 soru çözebildim vatandaşlığa baktım biraz bugün daha iyi olacak inş.

Günaydın kpss güzelleri :)

canım iyi bir fikir aslında ama internette çok oyalanmıyorum, yada oyalanmamam lazım :) ben kendi adıma mesela,sadece 2 grubu okuyorum, bildirimlerimi yapıyorum, senin dediğin için 1 soru için sadece pc başında kalmamız gerekmez mi? istersen açabilirsin grubu ama girdiğimizde bakabiliriz, ara verdiğimizde olabilir.

Elfim ben ortaya bir fikir olarak attım, çoğunluk ne derse ona göre grup açalım ya da açmayalım derim. Hani devam takip etmek değil de mola verip giren olduğunda yazabilir diye düşündüm. Ortak kararımız ne olacaksa onu uygularız.

Günaydın kpss güzelleri :)

Elfim ben ortaya bir fikir olarak attım, çoğunluk ne derse ona göre grup açalım ya da açmayalım derim. Hani devam takip etmek değil de mola verip giren olduğunda yazabilir diye düşündüm. Ortak kararımız ne olacaksa onu uygularız.

o vakit oylamaya sunulmuştur :))) veto etme ve geri gönderme hakkınız vardır :D anayasa çalışıyorum ya, bişeyler katım didimmm :36::36:

Back