Günaydın Damla Sakız Aromalı Kahvelerim, Akide Şekerlerim,
Dün dershaneden gelince saat gece 11 idi. Eve gittim, stres yorgunluk filan derken ders mers hikaye oldu.
Güya çok iddialı başlamıştım haftaya. İnşallah bugün ofiste kalırsam vatandaşlık çözcem, akşam telafi etmeye çalışcam.
Hepinize iyi çalışmalar dilerim.
Dün resti çektim bakalım İlkaycım, umarım çok sancılı geçmez bu süreç. Ama tazminatımı vermemek için ellerinden geleni yapacaklarından şüphem yok. Bakalım nasıl atlatcaz bu süreci.
Teyzesi yesin o susam tanesini
Sağol tatlım, aslında dergi gibi olunca iyiymiş. Yolda filan hemen çantadan çıkarılabilir. Ben de bi bakim kitapçıya.
Hmmm :26:
Damam o zaman haber etcem canım, sen şimdilik iyi bak ona
Henüz bırakamadım canım, dün istedim çıkış verin diye. Ama tabi tazminat vermemek için istifa etmemi bekleyecekler, ben de kovulmak için elimden geleni yapcam. Onlar çıkış vermezse işsizlik maaşı alamam
Dün işkura gittim işsizlik maaşımı hesaplattım, kovulmak için neler yapabileceğim hakkında bilgi aldım
Şirketin aracı, telefonu ne imkanı varsa kötüye kullanıp, işleri savsaklıycam. Girişte bunlarla ilgili hiçbir sözleşme yapmadık zira. Hatta dün işkurdan çıkınca gittim bi çay bahçesine, söyledim kahvemi, bi de sigara yaktım çok içermiş gibi
Mesai saati içinde, şirketin aracıyla
Bundan sonra böyle
Haram da değil üstelik, bu güne kadar gece yarılarına kadar çalıştığıma, vermedikleri fazla mesailerime saysınlar
Sağol Pınarcım,
Ayyy ne güzel yaa maşallah
Çok Çok sevindim Pnrcım, eee ama 9 yıl olmuş artık siz haketmişsiniz en güzel şekilde. Rabbim utandırmasın inşallah Pnrcım, Rabbim nazarlardan korusun. Güzel güzel haberleri bekliyoruz inşallah
Sağol Zeytincim, şuan çıkış verme taraftarı değiller canım. Hatta hiç etmedikleri kadar iltifat eder oldular 2 gündür, şöyle memnunuz, böyle seviyoruz filan diye. Kendilerini zeki zannediyorlar, gaza gelecez güyaaa. İnşallah çıkarırlar da sınava kadar rahat ederim Zeytincim, en hayırlısı için dua ediyorum. Siz de esirgemeyin dualarınızı...
Maşallah canım, tebrikler...
Hoşgeldin tatlım
Leeeeyn ben daha güncelleri yazcam dimi yaa, anam ben ne kadar tembel bi insanım. Yoksa başımdaki saçma sapan yoğunluklar yüzünden mi hiçbişi yetişemiyorum.
Hadi öperim hepinizi...