- 24 Mayıs 2013
- 786
- 169
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol İlkaycım, evet hayırlı olur inşallah
İş konusunda aslında çok kötü bi gündeyim hiç sorma İlkay, yakında patlayıp gitcem.
Konya yetmezmiş gibi Antalya'nın da reklamını bana yıkmışlardı. Sonra 300 kişilik organizasyon bana yıkıldı, sonra İnsan Kaynakları da üzerine eklendi. Şimdi de tv programı çıktı başıma. Bi de bugün Ankara'daki dinazor ne dese iyi; 'Güneş Hanım, aslında kanala bir de sunucu için ücret vermeyelim. Tek program için 2000 lira veriyoruz. Sunum işini siz halledebilirsiniz bence, ben size güveniyorum" (Bi de bana güveniyormuş, gaz veriyor aklı sıra, sivri zekalı müdür) Yuuuh dedim artık. Bu cümlenin üzerine de ben gemileri yaktım 2 saat önce, "Benim çıkışımı verim, ben gidiyorum" dedim. Tabi çıkışımı verirlerse iyi yine, tazmitımı alırım, en az 6 ay da işsizlik maaşı alırım diye düşünüp duruyorum kaç gündür. İşsizlik maaşı az oluyor ama en azından tazminattan azar azar ekleyerek sınava kadar idare edebilirim. Oooy oy gerçekten çok zor. Üstelik ben yıllık izindeyken yönetim kadrosundan 6 arkadaşın işine son vermişler ama istifaya zorlayarak. Tazminat vermemek için, Allahııııım batsınlar inşallah
Allahım hayırlısıyla sınavı da düğünü de bir çırpıda atlatmak nasip etsin inşalah Ebissscim
Hayat da herşey de çok zor gerçekten
Cep kitapları için de yenilerine gerek yok bence tatlım, nihayetinde tarih aynı tarih, coğrafya aynı coğrafya. Güncel eklemeler olmuş ama sadece cep kitaplarından çalışmayacağın için kaçırmazsın diye düşünüyorum.
Ellerine sağlık Carpem,
Yine maşallah canım benim, tatlını yirim senin yaaa. Bi de karnışındaki Çileği
Allahım ne güzel, nazarlardan koru Yarabbim
ben dün akşam konu tekrarı yaptıktan sonra uyuyakalmışım, tatlıyı sabah yaptım temizlik yaptım derken bugün az çalışabildim .. akşama da misafir var
126 soru tarihten çözdüm.. birazdan da türk-islam tarihi tekrarı yapacağım .. sanırım bugünlük bu kadar benden .. siz ne durumdasınız kızlar
Canımcım teşekkür ederim, yorum yapma fırsatıda bulduk sayende burada,
Rönesansın çıktığı yerde de isyan çıkabiliyormuş yani :) bizim hükümette TBMM de ağız burun girişsinler :))
birde A.Gül ün macaristanda resterasyon çalışması yaptırması ilginç yani, tamam güzel bişey tabiki de türkiyede birsürü tarih eserleri var yürekler acısı, bakımsızlıktan ölüyo. Kültürel değerlere pek sahip çıktığımız söylenemez halk ve devlet olarak, öyle olsaydı bergama kentindeki eserin ne işi vardı Berlin müzesinde, adamlar parça parça taşımışlar, sonra kurmuşlar. neyse :))
birde Hollandada çok vatandaşlarımız var iyi olmuş cami :)) Osmanlı döneminde az lale almadık onlardan, o yüzden ismini Laleli koymuş olsa gerekler :)
sizde yorumlarda bulunursanız daha akılda kalıcı olur arkadaşlar, hepinizi çok çok öptüm şimdi ev işlerimi halledeyim, ütü yapmam lazım, yemekten sonra da derse başlayacağım, akşam ara verdikten sonra yazarım sizlere, yanlız bırakmayın beni burada, bol çalışmalar. Allah zihin açıklığı versin hepinize
İş konusunda aslında çok kötü bi gündeyim hiç sorma İlkay, yakında patlayıp gitcem.
Konya yetmezmiş gibi Antalya'nın da reklamını bana yıkmışlardı. Sonra 300 kişilik organizasyon bana yıkıldı, sonra İnsan Kaynakları da üzerine eklendi. Şimdi de tv programı çıktı başıma. Bi de bugün Ankara'daki dinazor ne dese iyi; 'Güneş Hanım, aslında kanala bir de sunucu için ücret vermeyelim. Tek program için 2000 lira veriyoruz. Sunum işini siz halledebilirsiniz bence, ben size güveniyorum" (Bi de bana güveniyormuş, gaz veriyor aklı sıra, sivri zekalı müdür) Yuuuh dedim artık. Bu cümlenin üzerine de ben gemileri yaktım 2 saat önce, "Benim çıkışımı verim, ben gidiyorum" dedim. Tabi çıkışımı verirlerse iyi yine, tazmitımı alırım, en az 6 ay da işsizlik maaşı alırım diye düşünüp duruyorum kaç gündür. İşsizlik maaşı az oluyor ama en azından tazminattan azar azar ekleyerek sınava kadar idare edebilirim. Oooy oy gerçekten çok zor. Üstelik ben yıllık izindeyken yönetim kadrosundan 6 arkadaşın işine son vermişler ama istifaya zorlayarak. Tazminat vermemek için, Allahııııım batsınlar inşallah
Maşallah, canım çözdüğün soru sayılarını yazıyorsan, listeye ekleyebilirim
zeytincim vatandaşlık öyle ya, çok kafana takma ilk üniteden çıkmış sorular çok karışık değil aslında, soru çözdükçede öğrenirsin, konu çalışa çalışa benim beynim sulandı dün, bidaha sorularla anlamaya başladım canım.
cnm bugün biraz daha anladım 130 tanede soru çözdüm yemekten sonra devam edicem kızlar buralara gelemesem de bende masamın bşında olucam
Kızlar bugün de konu çalışarak geçirdim. Birazdan sınıf arkadaşım gelecek yemek yeriz kahvemizi içeriz o gittikten sonra soru çözmeye başlarım artık.
Güneşim hakkında hayırlısı olur inşallah çok çok sevindim senin adına canım benim.
Ben de sizlere beni çok sevindiren bir haber vereyim miii? :) benim ortaokul sondan beri görüştüğüm bir arkadaşım var 3haziranda 8.senemizi bitirip 9.senemizin içine gireceğiz. Aileler akrabalar (benim babam ve abim dahil) herkes biliyor. Allah nasip ederse bu yaz söz yapmak istiyoruz :)) annemle bugün telefonda konuştum dedim böyle böyle bu yaz artık bi söz olsun istiyolar dedim. Annem de sen istanbula gel biz bi kendi aramızda konuşalım haber verelim dedi. Gayet ılımlıydı. Sabahtan beri nasıl çarpıyor kalbim anlatmam yaa :) maşallah demeyi eksik etmeyin e mi? :)
cnm hadi hayırlısı epeyde olmuş zaten 9 yıl maşallah
ben dün akşam konu tekrarı yaptıktan sonra uyuyakalmışım, tatlıyı sabah yaptım temizlik yaptım derken bugün az çalışabildim .. akşama da misafir var
126 soru tarihten çözdüm.. birazdan da türk-islam tarihi tekrarı yapacağım .. sanırım bugünlük bu kadar benden .. siz ne durumdasınız kızlar
Kızlar bugün de konu çalışarak geçirdim. Birazdan sınıf arkadaşım gelecek yemek yeriz kahvemizi içeriz o gittikten sonra soru çözmeye başlarım artık.
Güneşim hakkında hayırlısı olur inşallah çok çok sevindim senin adına canım benim.
Ben de sizlere beni çok sevindiren bir haber vereyim miii? :) benim ortaokul sondan beri görüştüğüm bir arkadaşım var 3haziranda 8.senemizi bitirip 9.senemizin içine gireceğiz. Aileler akrabalar (benim babam ve abim dahil) herkes biliyor. Allah nasip ederse bu yaz söz yapmak istiyoruz :)) annemle bugün telefonda konuştum dedim böyle böyle bu yaz artık bi söz olsun istiyolar dedim. Annem de sen istanbula gel biz bi kendi aramızda konuşalım haber verelim dedi. Gayet ılımlıydı. Sabahtan beri nasıl çarpıyor kalbim anlatmam yaa :) maşallah demeyi eksik etmeyin e mi? :)
Oh masallah hadi hayırlısı <3
Konu calısmanın zarar oldugunu düsünmüyorum, her konu calısısında bir öncekinde dikkat etmedigin seyleri görüyorsun...Hem de unuttuklarını tekrar ediyorsun...Zaten yeni konulardan da adam gibi konu calısmadan soru cözmen mümkün, ama yarısından fazlası yanlıs oluyor :) Tecrübeyle sabittir. En azından bende böyle oluyor...
Kızlar buralardayım ben...Kolay gelsin...Zeytinim sen burda olmasan da kalbimizdesin kuşum
Duobak bu kadar soruyu nasıl cözebiliyorsun, konular bitti mi senin?
Elfim yavrum, suna bak bi.
[video=youtube;am7On1C1yDo]http://www.youtube.com/watch?v=am7On1C1yDo[/video]
canım türkçe: 55 coğrafya:135 mat :80 tarih :100 bu günlük 360 soru çözdüm bana bu günlük paydosssss bebişimmm:)
Kizlar masallah cok guzel motive ediyosnz birbirinizi sizlere ihtycm var bende hergun soru sayilarimi bildrmek istyrm..o seklde insan daha istekle ve bi sonraki gun daha azmle calismak istiyor..ilk bildirimimle baslaym bugece Osmanli kurulus- yukselis- duraklama gerileme ve dagilma konu tekrari ve 170 soru cozm/ turkce 60 soru cozm..hepinize iyi calismalar iyi gec arkadaslar...
Hosgeldin yavrum.
Kızlar ben de 151 adet soru cözdüm, buna ek konu tekrarı yaptım, ayrıca word'de güncelleri yazmanın yarısını tamamladım bugün, şu anlık 10 sayfa oldu, sadece kopyalayıp yapıstırmadım, gereksizleri cıkarıp, ek bilgi eklediklerim de oldu arastırıp...Belli bir saatten sonra onu yaptım...
Haftaya elinizde güncel notunuz hazır olacak, bitirebilirsem bu hafta...
Raporum böyle.
Simdi 3'e kadar devam edip uyuyacagım. Yarın dershanem var bu arada...
Allah rahatlık versin...
Edit; vazcaydım, uyuyorum, mal gibi olurum yarın...Haydin paypay.
Allahım hayırlısıyla sınavı da düğünü de bir çırpıda atlatmak nasip etsin inşalah Ebissscim
Hayat da herşey de çok zor gerçekten
Cep kitapları için de yenilerine gerek yok bence tatlım, nihayetinde tarih aynı tarih, coğrafya aynı coğrafya. Güncel eklemeler olmuş ama sadece cep kitaplarından çalışmayacağın için kaçırmazsın diye düşünüyorum.
Ellerine sağlık Carpem,
Yine maşallah canım benim, tatlını yirim senin yaaa. Bi de karnışındaki Çileği
Allahım ne güzel, nazarlardan koru Yarabbim
Kizlar masallah cok guzel motive ediyosnz birbirinizi sizlere ihtycm var bende hergun soru sayilarimi bildrmek istyrm..o seklde insan daha istekle ve bi sonraki gun daha azmle calismak istiyor..ilk bildirimimle baslaym bugece Osmanli kurulus- yukselis- duraklama gerileme ve dagilma konu tekrari ve 170 soru cozm/ turkce 60 soru cozm..hepinize iyi calismalar iyi gec arkadaslar...
Hosgeldin yavrum.
Kızlar ben de 151 adet soru cözdüm, buna ek konu tekrarı yaptım, ayrıca word'de güncelleri yazmanın yarısını tamamladım bugün, şu anlık 10 sayfa oldu, sadece kopyalayıp yapıstırmadım, gereksizleri cıkarıp, ek bilgi eklediklerim de oldu arastırıp...Belli bir saatten sonra onu yaptım...
Raporum böyle.
Allah rahatlık versin...
yapmam de güneş, sunuculuk nedir Allah aşkına pinti patronlar bir tek onlar var sanki bu hayatta özel sektöre sinir oluyorum, 3 kuruşun hesabını yapıyorlar
inşallah tazminatını alabilirsin, biraz maddi sıkıntı çekersin ama olsun, huzurun yerinde olur, sınava da güzelce hazırlanmış olursun
karnımdaki bir çilek kadar olsa ne iyi, şuan bir susam tanesi
Bebeğim kitabin ismi uzman kariyer fasikül set diye geçiyor, kitap şu şekilde konuları dergi gibi bölümlemiş, mesela temel hak ve ödevler bir dergi gibi sorularla birlikte, ister kitaptan ayır, istersen kitap gibi kullan. dergi ama kitaba yapışık, konu anlatımı var konuların,hemen ardından mini testleri var sonra kpss de çıkan soruları verip çözümlüyor, bu şekilde canım.
o olmadan hediyeyi veremem kusura bakma :)) hayırlısı tatlım vicdan azabı yapma kendini tam anlamıyla hazır hisset, sonra açarsan bir anlamı kalmayabilir, Allah(cc) bilir gerçi, dualarım seninle
Sagol yavru, bıraktın mı simdi komple işi sen? Eger öyle ise cok iyi etmissin...Bilerek yapıyorlar, kesin biri gammazlamıstır kpss calıstıgını...
güneşim çıkışını vericekler mi peki
hayırlısı bakalım işsizlik maaşı az maz ama idare eder
birde istifa etme.
canım türkçe: 55 coğrafya:135 mat :80 tarih :100 bu günlük 360 soru çözdüm bana bu günlük paydosssss bebişimmm:)
Hosgeldin yavrum.
Raporum böyle.
Allah rahatlık versin...
Ya bu patronlar nasıl yaratık ben anlamıyorum. Belli bir mevki ve paraya sahipolduktan sonra sanırım merhamet ve insaniyet kavramları beyninden otomatik olarak siliniyor. Güneşcim sakın istifa etme. O kadar özverili çalışıyorsun, tazminatın yansın mı, sen de daha yavaş çalış mesela yapabilecek durumdaysan mesela.
Cep kitabımı değil ama x yayıncılığın ders notlarını aldım yanıma, ondan çalışacağım.
Ben de soru bildireyim;
32 Matematik
60 coğrafya;
123 Tarih
Toplam 215
Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın Ebissscim, gerçekten insanlık merhamet diye bişi kalmamış. Para hırsı bürümüş gözlerini. Ama hak yiyen şirketler bigün muhakkak batmıştır, bunun birçok örneği var. Ve bu patron bozuntuları muhtaç duruma düşüyor, çok kez gördüm. Zamanın Afra holdingi, Endüstri holdingi buna eni iyi örnekler.
Ben de iş yavaşlatmaya başladım canım, bilmiyorum beceremiyorum modundayım. İşinize gelirse böyle diye işte. Bakalım kim pes edecek ama istifa gibi bir niyetim yok.
X yayıncılık da iyi canım, hem de çok büyük değil. Güle güle kullan inşallah.
Bu arada soru sayısını da patlatmışsın maşallah
Günaydın Damla Sakız Aromalı Kahvelerim, Akide Şekerlerim,
dershaneden gelince saat gece 11 idi.
Dün resti çektim bakalım İlkaycım, umarım çok sancılı geçmez bu süreç. Ama tazminatımı vermemek için ellerinden geleni yapacaklarından şüphem yok. Bakalım nasıl atlatcaz bu süreci.
Teyzesi yesin o susam tanesini
Sağol tatlım, aslında dergi gibi olunca iyiymiş. Yolda filan hemen çantadan çıkarılabilir. Ben de bi bakim kitapçıya.
Henüz bırakamadım canım, dün istedim çıkış verin diye. Ama tabi tazminat vermemek için istifa etmemi bekleyecekler, ben de kovulmak için elimden geleni yapcam. Onlar çıkış vermezse işsizlik maaşı alamam Dün işkura gittim işsizlik maaşımı hesaplattım, kovulmak için neler yapabileceğim hakkında bilgi aldım Şirketin aracı, telefonu ne imkanı varsa kötüye kullanıp, işleri savsaklıycam. Girişte bunlarla ilgili hiçbir sözleşme yapmadık zira. Hatta dün işkurdan çıkınca gittim bi çay bahçesine, söyledim kahvemi, bi de sigara yaktım çok içermiş gibi Mesai saati içinde, şirketin aracıyla Bundan sonra böyle
Haram da değil üstelik, bu güne kadar gece yarılarına kadar çalıştığıma, vermedikleri fazla mesailerime saysınlar
Sağol Pınarcım,
Ayyy ne güzel yaa maşallah Çok Çok sevindim Pnrcım, eee ama 9 yıl olmuş artık siz haketmişsiniz en güzel şekilde. Rabbim utandırmasın inşallah Pnrcım, Rabbim nazarlardan korusun. Güzel güzel haberleri bekliyoruz inşallah
Sağol Zeytincim, şuan çıkış verme taraftarı değiller canım. Hatta hiç etmedikleri kadar iltifat eder oldular 2 gündür, şöyle memnunuz, böyle seviyoruz filan diye. Kendilerini zeki zannediyorlar, gaza gelecez güyaaa. İnşallah çıkarırlar da sınava kadar rahat ederim Zeytincim, en hayırlısı için dua ediyorum. Siz de esirgemeyin dualarınızı...
Hadi öperim hepinizi...
Hosgeldin yavrum.
Raporum böyle.
Allah rahatlık versin...