• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
İşini bekliyorum onun canım, kurdu, acacak...Sonra bir iki sıkıntısı var ailesiyle ilgili, biraz düzene girsin gidecegim bir iki haftaya kadar....

Mulakat kesin degil ki canım...Daha acıklanmadı biliyorsun, ben de cok özledim ama...Bir de olsa da, mülakat burada diye bliyorum beno_O

Ay insallah su yazılıyı geceriz ya...
canım inşallah beklediğin bir puan var mı ne bileyim tahmn 60 üstü 70 üstü vs.
kaç gün kalacaksın
en son ne zaman görüştnz

canım inşallah beklediğin bir puan var mı ne bileyim tahmn 60 üstü 70 üstü vs.
kaç gün kalacaksın
en son ne zaman görüştnz

Canım kesin dogru cevaplar bir yerde yok ki...Hepimiz diyoruz fena gecmedi diye ama muallak...Senin?

En son yazdıgım buraya iste canım...Bilmiyorum canım, onun durumu nasıl olur bilemiyorum. İşinden gücünden de alıkoymak istemiyorum, bakacagım...

Canım kesin dogru cevaplar bir yerde yok ki...Hepimiz diyoruz fena gecmedi diye ama muallak...Senin?

En son yazdıgım buraya iste canım...Bilmiyorum canım, onun durumu nasıl olur bilemiyorum. İşinden gücünden de alıkoymak istemiyorum, bakacagım...
hmmmmm
benmde belirsiz canm yaaaaa

canım ayın 1inde diyolr habern yok muydu saat 10 da

Hayır canım senden ögrendim, bu arada kabataslak bir hesap yaptıgımda maksimum yetmis küsür gibi bir sey...Minimumu demeye dilim varmıyor :KK22:

Soruları ve cavapları acıklamadılar degil mi? Gözden kacırmıs olmayım onu da...

Hayır canım senden ögrendim, bu arada kabataslak bir hesap yaptıgımda maksimum yetmis küsür gibi bir sey...Minimumu demeye dilim varmıyor :KK22:

Soruları ve cavapları acıklamadılar degil mi? Gözden kacırmıs olmayım onu da...
yok canm açıklanacak demişler ama yok piyasada
ama baraj yukarı çıkcak diyorlar pff
bnm arkadaş ziraatten 75-80 arası almş çağırmamışlar bile ve de ziraat daha zor

yok canm açıklanacak demişler ama yok piyasada
ama baraj yukarı çıkcak diyorlar pff
bnm arkadaş ziraatten 75-80 arası almş çağırmamışlar bile ve de ziraat daha zor

Ay bakalım kısmet ya...Moralimizi bozmayalım..:KK43: Senin böyle minimum maksimum aralıgın var mı peki? Kac gibi alırım diyorsun?

Bir de su var, önceki alımlarda 60larla alım olmus..

Ay bakalım kısmet ya...Moralimizi bozmayalım..:KK43: Senin böyle minimum maksimum aralıgın var mı peki? Kac gibi alırım diyorsun?

Bir de su var, önceki alımlarda 60larla alım olmus..
yok caanm aralığım çünkü ben alanı hiç hatrlamıyorum
alan çok yanıltıcı okudum işaretledm ama nedir ne değildir bilmiyorum kiii
sen hatrladıklarını 1 puandan mı saydın naptn kuzu

Can hepsi esmis puanların. 0,83 gibi bir sey oluyor soru bası...Hatta alancılar yazmıs bu nasıl adalet diye, alanın bir farkı olmalı demisler...

Neyse gidim artık ben...Yemekle hasır nesir olayım az, görüsürük...

Can hepsi esmis puanların. 0,83 gibi bir sey oluyor soru bası...Hatta alancılar yazmıs bu nasıl adalet diye, alanın bir farkı olmalı demisler...

Neyse gidim artık ben...Yemekle hasır nesir olayım az, görüsürük...
canım bende çıkıyorum
evet aynı şeyi bende okudum 0.83
alancılarda zaten 4 yıl o konularla içli dışlılar fark atacaklarsa oradan atabilirler zaten daha ne konuşuyrlar
banka açmış her 4 yıllık girebilir diyorken biz ne yapalım alan bilmiyoruz girmeyelim mi diyelim Allah Allah ya

canım bende çıkıyorum
evet aynı şeyi bende okudum 0.83
alancılarda zaten 4 yıl o konularla içli dışlılar fark atacaklarsa oradan atabilirler zaten daha ne konuşuyrlar
banka açmış her 4 yıllık girebilir diyorken biz ne yapalım alan bilmiyoruz girmeyelim mi diyelim Allah Allah ya

Benim bildigim bu birime önceden lise mezunları alınıyormus...Bankanın kararı, elbet basvuracagız, olursa elbet deneyecegiz sansımızı. Pek cok alanda ekmek yok...Ne yapsın millet dedigin gibi, girmeyelim mi...

Bu olmazsa ne yaparım hic bilmiyorum...Nolur artık yeter bu olsun...Artık ne ders calısmak istiyorum, ne baska sey...

Benim bildigim bu birime önceden lise mezunları alınıyormus...Bankanın kararı, elbet basvuracagız, olursa elbet deneyecegiz sansımızı. Pek cok alanda ekmek yok...Ne yapsın millet dedigin gibi, girmeyelim mi...

Bu olmazsa ne yaparım hic bilmiyorum...Nolur artık yeter bu olsun...Artık ne ders calısmak istiyorum, ne baska sey...
evet canm lise mezunları kalktı
biz üniversitede okurken 1. sınıfta ingilizce hocamız bize hiç bir şey olamazsanz bankacı olursunuz diyordu hani nerdee:KK48:
bi arkadaşıma da hocaları diyormuş sanki kolay bir şey ya girmek:KK48:

O degil de bizim kpss topigimiz ne hale geldi he dersler bitince...:KK57:
Sorma kız sohbet toprağımı açsak napsakkk yoksa konu dışı diye kapanacak topik :KK71:
:KK48::KK48::KK48::KK48:
bir tek 3 müz varız ama he
diğerleri çok nadir geliyorrrr
Yazmasalarda bakıyorlar onlarda. İşleri vardır herkes çoluklu çocuklu, bende hamile kalaydım iyiydi.:KK22:
Yok kız ondan demedim...Keke, börege, aska, meske dönüverdik :KK70:

Elf'im bana kızdı cidden :KK46:Elf'im ses ver...
Kızdım tabi akıllanmazsın sen. Bundan böyle ilişkinle alakalı olumlu yada olumsuz yorum yapmayacağım. Ben senin iyi olmanı istiyorum. Bu tarz olay yaşadım ablamda senin gibiydi o mutsuz inşallah sen mutlu olursun. :cool:

evet canm lise mezunları kalktı
biz üniversitede okurken 1. sınıfta ingilizce hocamız bize hiç bir şey olamazsanz bankacı olursunuz diyordu hani nerdee:KK48:
bi arkadaşıma da hocaları diyormuş sanki kolay bir şey ya girmek:KK48:

Cok zor...Malesef...İnsallah, su sınavdan mülakata gecmeye hak kazanırız hepimiz...

Sorma kız sohbet toprağımı açsak napsakkk yoksa konu dışı diye kapanacak topik :KK71:

Yazmasalarda bakıyorlar onlarda. İşleri vardır herkes çoluklu çocuklu, bende hamile kalaydım iyiydi.:KK22:

Kızdım tabi akıllanmazsın sen. Bundan böyle ilişkinle alakalı olumlu yada olumsuz yorum yapmayacağım. Ben senin iyi olmanı istiyorum. Bu tarz olay yaşadım ablamda senin gibiydi o mutsuz inşallah sen mutlu olursun. :cool:

Ne yapayım kuzu, cok seviyorum ben... :( Kızma... Ama inan cok iyi geldiniz bana, kötüydüm epey...Cok tesekkür ederim...

Kal annem, gerekli aktiviteleri yapıp :D

Cok zor...Malesef...İnsallah, su sınavdan mülakata gecmeye hak kazanırız hepimiz...

Ne yapayım kuzu, cok seviyorum ben... :KK43: Kızma... Ama inan cok iyi geldiniz bana, kötüydüm epey...Cok tesekkür ederim...

Kal annem, gerekli aktiviteleri yapıp :D
Kızlar ıpadtan yazdığım için farklı kelimelere otomatik dönüyor bazen farkedemiyorum. Sohbet topik i mi açsak dediydimmm .
Hos gelmissin kusum :KK49:
Hoşbuldumm sana çektiricemmm caprem benden kolayla kurtulamazsın . Biz kıza dil döküyoruz. Kız bir Alo ya gitti . Boşuna demiyorlar kız aklı su aklı diye akıp gidiyor.

Kızlar ıpadtan yazdığım için farklı kelimelere otomatik dönüyor bazen farkedemiyorum. Sohbet topik i mi açsak dediydimmm .

Hoşbuldumm sana çektiricemmm caprem benden kolayla kurtulamazsın . Biz kıza dil döküyoruz. Kız bir Alo ya gitti . Boşuna demiyorlar kız aklı su aklı diye akıp gidiyor.

Acalım, zaten bura kapanır biz böyle devam eder isek :KK14:

Ama sıpa cok tatlı bir odun :KK61: Top sakalını yidigim, dayanamıyorum ona...Bir de bir kere aramadı ki hem, bircok kez aradı, söz verdigi gibi de iyi davranıyor. Bir de elf'im cok zaman oldu, o yüzden pes edip gitmek istemiyorum...Bir daha böyle sevemem de herhalde...

Back