Kızlar su an cok kötüyüm, birine anlatmaz isem catlayacagım, yazmak bile rahatlatacak...İnanın su an ellerim titriyor sinirden aglamaktan mahvoldum bugün.
Ben sevgilimden ayrıldım biraz önce...Buna bir son vermeliydim..Yaptım sonunda.
Sınav dönemi boyunca benimle kavga etti, onu tutmak icin elimden geleni yaptım...Siz de sahitsiniz burada kac defa yazdım...Benden yüzlerce kez ayrıldı, her seferinde pesinden gittim...
Buraya döndükten sonra da, bunlar devam etti, geldiginden beri yüz kez ayrılalım ayrılalım...Sınav sonucu geldi, bok. Tüm emegim heba oldu. Gene pesine gittim. Halk bankası sınavından önce gene beni bir ton aglattı. Beni sevmedigini, sogudunu, uzaklastıgını söyledi bana sonunda. Sınavdan öncek bes günün üçünü aglayarak gecirdim. Üstelik agzına geleni de söylüyor, küfürler, hakaretler...Suratıma telefon kapatmalar...Azarlamalar, küçük görmeler...Normal zamanda bile basbasbagırır bana, suratıma kapatır, tersler. Mutlu zamanlarımız cok azaldı, bana sevgi sözcükleri söylemiyor, hicbir zıkkım yapmıyor artık. Bu zamana kadarki kimi kavgada haksızdım, ama bircogunda haklı oldugumu düsünüyorum çünkü beni bir aşifte icin terk etti daha önce ve güvenimi kazanmak icin hicbir sey yapmadı, gözümle gördügüm halde. Daha konustugu kızlar da cabası o ara ayrıldıktan sonra. Bütün tavırlarında ekime, gelmezsen s....me gibi bir hali var. Ben bu herifi, tam iki sefer yurt dısından dönmesini bekledim.
Sırf o orada diye ailemden 700 km uzak bir yeri yazdım banka sınavı için. Üstelik banka sınavından önce kavga ettikten sonra da barısma asamasında sesimi iyi duymus, artık nasıl iyi isem mahvolmustum, bana dedigi eskisi gibi aglamıyorsun. Yani bundan mutlu oluyor daha cok aglamamdan...
Sınava girdim, fena degildi...Yanımda telim yoktu, almamıstım, numarasını ezbere biliyorum, ilk aklıma gelen o oldu...Annemi aramadım onu aradım büfeden. Benim cok sevdigimin farkında, ayrılıcam tehdidiyle her dedigini yaptıyor bana. Bunu kullanıyor...Cidden cok üzgünüm ben kime ne yaptım...
Dün de hasta idim, aksama dogru sancım arttı, evde agrı kesici de yok...Benim hasta iken agrı kesici icmeyince inanılmaz sancım oluyor, duvarları tırmalayasım geliyor resmen...İki büklümüm, betim benzim atmıs...Aradım acmadı. Sonra buna yazdım ben kötüyüm yatıyorum diye...Hic nasılsın, neyin var yok...Dısarda idim acamadım, iyi geceler yazdı. Nerdesin kimlesin yazdım. Tekim sahildeyim dedi. Teksen niye acmıyorsun dedim, ac dedim tekrar aradım. Acmadı. Yalnız kalmak istiyorum yazdı. Öylelikle bir kavga daha basladı. Aldattıgını ima ettim. Kötü zamanında yanında degilmişim. (Daha önce gecen sene bunu dediginde kızla hasır nesir idi, ben de avanak gibi teselli ediyordum, o yüzden bu cümleden nefret ediyorum sinirlerim zıplıyor, aynısı gene olacak gibi geliyor) Tüm gece yatamadım, mesaj attım aradım, acmadı cevap vermedi sonrasında.
En son sabah köründe mesaj attı, tel diger odada idi görmedim diye. Neyse ben gene kendi hastalıgımı, kenara atıp aradım ne oldu nasılsın iyi misin diye aradım mesajı görünce.
O kadar cok aradım ki bugün; sırasını hatırlamıyorum olanlar sunlar; Terslemeler, UZAKLASMIS BENDEN SOGUMUS (ikinci kez dedi), suratıma tel kapatmalar...En son oturdum sinirimden agladım, içimden kusmak geldi...Sigara ictim bir sürü. Şöyle bir geri baktım, dedim ki ben kim icin mücadele ettim dedim bunca zaman, cevap seni sevmeyen sana it gibi davranan bir adam...Bana kıyamazdı, sacımın teline...Dedim sen niye bu kadar cok seviyorsun böyle bir adamı...Sevip böye muamele görecegine, kimseyi sevme, tek ol daha iyi...Benim hayatımda o kadar büyük seylere mal oldu ki...KPSS'yi harcattı bana. Su an bankayı kazansam gitmek zorundayım ve buna istekli olmak zorundayım cünkü o işe cok ihtiyacım var benim...ve cok zorlanacagımdan adım gibi eminim. Buradan uzak, kimsesiz...Ne icindi hepsi? Niye kendimi inandırdım beni hep sevecegine, peri masalına bilmiyorum....Sandım ki ben cok sever, her seyi yaparsam elimi bırakmaz...
Ama sevmedi sonuna kadar, bende de onun bana tekrar ısınmasını saglamak icin güc olmadıgını fark ettim ve bitirdim.
Cok üzülecegim ve ben burada üzülürken o baskasının ya da gene o aşiftenin pesine kosacak bundan da adım gibi eminim...O yüzden kesinlikle aramayacagım, pesinden cok kostum gücüm bitti...Cok üzüldüm; emegime, kücücük kalbimle böyle büyük askla seven halime...Cok cok büyük bir askı kaybetti, ömür boyu pişman olacak...O benim ilk öptügüm, her seyimle sevdigim adamdı...İçimde bitirip bu konunun üstünü kapatacagım...Pesime gelmeyecegini biliyorum, gururundan degil, sevmediginden ve istemediginden...Gurur diye bir sey yoktur cünkü seven insan icin. Ben de öyle bir örtecegim ki üstünü, bir daha acılmayacak.
Bol bol duanıza ihtiyacım var hepinizin iyi olmak icin, nolur bana dua edin...