- 24 Mayıs 2013
- 786
- 169
- 53
İnsallah can...
Can ne yap et, 2 milyar biriktir yüksek yerine formasyona basvurabilecegin vakitte ona basvur, inan bana yüksek vakit kaybı...Bir de sen hafta ici hocanın yanına gitmek icin izin filan da isteyeceksin, oradakilerle de papaz olacaksın simdi...Gerci sen laboratuvara filan girmeyeceksin, sözel alanın muhtemelen arastırma vs veriyorlar degil mi tez konusu olarak?
Gündüz yazdım, bilgisayarım ısınıp kapandıgı için gitti tüm yazdıklarım can can...
Hmm anladım canım, formasyon oluyor mu ki bize. Galiba biz başvuramıyoruz tatlım. Nerden öğrenebilirim ki
Evet bizim sözel araştırma oluyor, dersler iki haftada birmiş, hafta sonu oluyormuş. Tabi akademik kariyer yapamayacaksam tezlinin de bi anlamı yok, akademik kariyer için de dayımız amcamız yok Yalakalık desen onu da beceremiyoruz.
Hobaaaaaa
ilköğretimlere ders verebiliyorum, eğer formasyon alırsam, meslek derslerine girebileceğim ama konu hakkında tam bir bilgim yok, formasyon alınabiliyorsa işletme olarak alıcam bu yıl. 2015 teki sınava girebileyim diye. hayırlısı aslında bilen varsa aydınlatsın beni bu konu hakkında. carpemsen bilirsin iibf işletme bölümünün formasyon olayı nasıl olacak acaba, ?
bu arada 6 tane mat yaptım.
pamukçum her zaman bekleriz. dediğin gibi şu kurum sınavlarına bakmak lazım, alım yapılıyormuş, bazen gecenin 1 lerinde duyurular falan oluyormuş, kaçırmamak lazım.
güneşcim hoşgeldin cann, özledik seni. 2016 sınavına çalışırız beraber atanamassak pes etme yok.
Hoşbuldum Elifiiiiiim,
Evet akıllandım artık, kesinlikle 2016 da bayrağı biz taşıycaz. Hatta arayı çok soğutmadan azcık sen dinlen, yavaştan başlarız belki kışın
Elifim dedigini inan hic bilmiyorum...Üniversitelerin formasyonla ilgili numaraları oluyor...İstersen bir ara sor netten bulup...
Ben de onu sorcaktım Carpem,
Kızlar nerelerdesiniz, cok daraldım..............
Gene terk edildim, aglamaktan icim dısıma cıktı, kafayı yicem ben...Bir sey de iyi gidiyor diyemiyorum bir, hemen bir seyler oluyor...
Kuzum ben son ayları kaçırdığım için tam konuya hakim değilim ama,
Seni böyle bunalmış görünce çok üzüldüm. Toparla kendini lüften. Gelmiiim oraya
Bu da sana, sen seversin
slm kızlar bu kpss sınavı için yaş sınırı var mı acaba 28 yaşındayım 2016 daki sınavda 30 yaşında olacağım . Artık yaşın geçti diyorlar da.
gerçi şimdi böyle yazınca cidden yaşlandığımı fark ettim. yolun yarısına merdiven dayamısım hala bi baltaya sap olamadım of of
Evet öyle bir yaş sınırı var mı acaba :44: Ben de merak ediyordum. Söylemesi ayıp ben de 28 oldum da