2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Neden?? Merak ettim..

Ben sadece halkbankı deneyecegim, zaten adam yok malum...En azından birine para vermis olayım sadece...

Carpem eğer 2014 puanim ise yaramazsa snva tekrar hazrlanmayi dusunuyorm ve bankada calisirsam hazrlanamam hem.is hayati hem ev hem cocuk hem koca imkani yok kaldiramam bunların hepsini banka hayati çok yoğun zaten..

Tabi diğer önemli bir faktör de eşimin bu konudaki olumsuz dusuncesi yani bankada calismami istemiyor kendiside iktisat mezunu bankaci olcagima polis olrm dedi gitti polis oldu faiz faktörünün ortada olduğu bir ortamda bulunmak da istemior ailesini bulundurmakta o parayi eve sokmakta..

Baktm ki eger snva girer ve bankada calisma hayatina atilirsam artisindan cok eksisi olcak bana herşeyden ziyade aile olarak huzurumuz kacacak Zaten benim de hic içimden gelmiyordu girmiycem dedim kararimi verdm ohh rahatladm:)

Ne demek kuzum herzamn dinlerz birimizn aklina gelmeyen diğerinin aklina gelir fikir alisverisi yaparz deneyim-tecrubelerimzden faydalanirz insanların birbirine yardım etmesi kadar güzel bisey var mi hele ki senin gbi güzel yürekli yardımsever birine destek olmak beni mutlu edr ve inaniyorm ki buradaki bütün kizcelerimi de mutlu ediordr..

Helena cevap gidecek mi bilmiyorum...Muratın kitabını begendim ben canım....Zaten karman corman konular...Almanı öneririm.

Gk-gy her sey karsılıklı, sen iyi olmasan buradakiler iyi olmasa ben de iyi olmazdım...Kendi arkadaslarımdan daha hayırlısınız bana inan ki...

Gk-gy bir de senin aklına uydu ise, bosver gitsin...İnsan bir karar verince rahatlıyor inan ki...(Sanırım gitti cevap) :)

Gk-gy bir de senin aklına uydu ise, bosver gitsin...İnsan bir karar verince rahatlıyor inan ki...(Sanırım gitti cevap) :)

Buradayım ben can. Banka sınavına gireceklere basarılar dilerim...

kızlar merhaba neler yapıyorsunuz? ben arada girip baktım mesajlara, yazma fırsatım olmadı.
üniden arkadaşım gelmişti onu gezdirdik sonra fındık toplama işimiz vardı, bitti çok şükür.

ben evdeyim ve çok bunalmaya başladım, hiç bir şey yapasım gelmiyor, sanırım benim acilen iş bulmam lazım. evdeyken bunalmaya başladım.

canım aynen yaa ne işte çalışabilirz ki pff

Kizcelerim nasil geçti snvinz
Ben de daha yarn girceksnz zannediyordum
canlar gk gy çok basitti mat bile yani. mantık sorularını da yaptım biraz uğraştırdı kimisi ama vakit bol diye yetişti. alan bilgisi anladığım bir şey değildi ne yazık ki okudum işaretledim...

kızlar bu arada neti karıştırdım biraz
halk bankasının en kolay sınavıydı baraj yukarı olur diyorlar herkesin iyi geçmiş
sorular ve cevaplarda açıklanacakmış kontrol edebilirz...

Kizcelerim nasil geçti snvinz
Ben de daha yarn girceksnz zannediyordum

Yok can bugündü...

Gkgy benim de fena degildi, alan da bilmedigim seyler de vardı yapabildigim kadar yapıp son 16 sorum kalmıstı, onlarında hepsini b isaretledim en az cevap sayım b'dendi...Sınavdan cıktıgımda cok mutlu idim, ama herkesin iyi gibi o yüzden olmama ihtimali de var olma ihtimali de var, cevapları acıklıyorlar mı?

Son mantık sıralamasının cevabı 2 mi yaptın 4 mü?

canım aynen herkesin iyimiş alan yapan fark atar. hangi son mantık sorusu canım ben ingilizce B idim?? bunda kpss de olduğu gibi optiğimi kontrol ettim onaylıyorum diye bir şey yoktu dimi göremedim.
alan çalıştığın fayda etti mi kuzu ?

bu arada ben kpss gibi sandm ama herkes çantayla telefonla gelmiş tam takır =))

kuzucukkklarrr ne yaptınız ben uzun süre giremedimm bayram tatili felan derken baya bir gezdimm eve yeni geldim ama hepinizi çok özlediiim bu sırada bebeğimin cinsiyetini öğrenince söyle diyen arkadaşlar için söyleyeyim bebeğim erkekk olacak öyle iştee. eskiden ders çalışıyordum şimdi boşlukta gibiyim çok sıkılıyorummm neyse siz de ne var ne yok .
galiba banka sınavlarına girdinizz ben girmedimm işallah hepinize iyi sonuçlar gelir

Ben canta manta götürmemistim senin gibi :)

Alan calısmamın hukukta faydasını gördüm canım digerleri pek de etkilemedi sanki.

Öyle bir secenek yoktu can...

Mantık sorusu, hani su arabaları sıralayan soru...Onun cevabını ne isaretledin? 2 mi 4 mü?

Girdik de umarım hayırlı olur, insallah olsun ya...Yeter artık...

Hayırlı olsun can :)

ha sözel mantık canım
2 yaptım 3 lü 3 lü diziliyorlar bence biri önde biri arkada ya da tam tersi
bi forumda 3 şekilde dizilir yazmış biri
sen ne yaptın canım

ha sözel mantık canım
2 yaptım 3 lü 3 lü diziliyorlar bence biri önde biri arkada ya da tam tersi
bi forumda 3 şekilde dizilir yazmış biri
sen ne yaptın canım

Ben de 2 yaptım, 3'lü sekilden baska olmuyordu, 3'lü 2 grup...Ama ben de memurlara göz attım orada biri 4 yazmıstı, bir de bir arkadasım da 4 dedi...Diger iki soru da ilkine baglı olunca dedim gitti mi acaba sorular...

Neyse, rahatladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…