How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Videolar elf'e attıgım videolar evet...Ama biraz beklemen gerekiyor, calısmıyor deyip kapatma sakın. Biraz bekleyince acılıyor, benim alanım hic degil bu konular ömrümde ilk defa baktıgım icin önce bi fikrim olsun dedim.

Faliyet raporundan 2012'de halk bankası icin soru var canım. Ziraat'inkinde nasıl bilmiyorum, sen ziraate gireceksin. Halkbankın soruları inceledim vardı. Kitapların icinde bilgi var mı bilmiyorum canım. Ben de bir ucundan tuttum devam etmeye calısıyorum...

Videolar

http://trtokul.anadolu.edu.tr/?q=dersler

Ben zaten baska sehir yazdım canım, konusmustuk. Olursa gidecegim. Hem cok yüz göz olduk annemle...Annem cok emektar bir kadın, cok da seviyorum ama burnumdan getirdi. Aynı durumları yasıyoruz su an...

Muratta indirim yok canım zaten bana satan adam da öyle dedi, dogruymus demek ki. Ben iki kitabı birden alınca diger 25'lik olandan kırptı biraz. Cıkmıs banka sınavlarından ayrıntılı cözümlü canım diger kitap. Akademi yayınalrının. 210 sayfa. Olgunlardan aldım ben de...

Faliyet raporu 2013 http://www.halkbank.com.tr/images/m...Yillik_Konsolide_Faaliyet_Raporu_07032014.pdf

2012'de soru gelmiş ödenmiş sermayesi nedir halkbankın diye...Önceki faliyet raporundan. Bunun icinden o da...Halk bankın tarihi yaptıkları vs var içinde...

Hayatı sınavlara baglamak cok dogru degil, ama düzgün bir iş bulayım derken kaybettigin vakit daha kötü geliyor bana...

Yanlıs dogruyu götürmüyor can...

Can ögretmeyiversin madem bagırıyor, baska birinden rica et...Pratik ile ehliyet almak bir degil ki...Az daha sakin olsa ne var sanki...

Saol Carpem bilgiler icn..

Ziraate basvurmayi dusnyrdm ama snva sanrm ikamet ettgn ilde girme zorunlulugu varmis ve ben snv tarihinde kurban tatili nedeniyle ankarada olcam kafamkarisik napsam bilmiorm,sansa bak halkbankasina ankarada olamycagm icn giremyrm ziraatede ankarada olacagm icn giremyrm:((

Herşeyi birakip 2016 ya calismaya mi başlasam napsam:)

Dumanmmm Duabakmmm napiyosnz sesinz cikmio ben çok büyük bosluktaym ya zaman geciremyrm evde TV de de hiçbirşey yok bayram temzligimi tamamladm kizimn tuvalet egitimide sona erdi sukr soyluyo artık rahatladm can skntisindan patliycam ses verin kizcelermmm????

Ziraate basvurmayi dusnyrdm ama snva sanrm ikamet ettgn ilde girme zorunlulugu varmis ve ben snv tarihinde kurban tatili nedeniyle ankarada olcam kafamkarisik napsam bilmiorm,sansa bak halkbankasina ankarada olamycagm icn giremyrm ziraatede ankarada olacagm icn giremyrm:((

canım bence sen atanırsın yav 80 almışsın 61. bindeyim demiştin sanırım
ama evli olduğun için sadece bulunduğun şehri mi yazacaksın?

60 bin alım var zaten
ilk 60bin olsa giremezdin ama senin yazmadığını biri yazacak o şeklde girebilirsin
tam sınırdasın bence

seni takdir ediyorum evlisin çocuğun var
ben olsam olmasa uğraşmam
ihtiyacın mı var neden bu kadar uğraşıyorsun canım ya?

canım bence sen atanırsın yav 80 almışsın 61. bindeyim demiştin sanırım
ama evli olduğun için sadece bulunduğun şehri mi yazacaksın?

60 bin alım var zaten
ilk 60bin olsa giremezdin ama senin yazmadığını biri yazacak o şeklde girebilirsin
tam sınırdasın bence

seni takdir ediyorum evlisin çocuğun var
ben olsam olmasa uğraşmam
ihtiyacın mı var neden bu kadar uğraşıyorsun canım ya?

Uğraşma nedenm çok cnm ama maddi skintm oldgu icn degl çok sukr esimn kadrolu bir isi olduğu icn kendi yagmzda kavruluyorz ama ben evde oturmaktan çok skldm ve sosyal hayat acisindan da ev hanimiysanz tek sosyal hayatnz pastalar börekler ve günler oluyor ben böyle bir sosyal hayatm olsn istemiyorum daha aktif olmak hem para kazanmak hem insanlara yardmci olmak hem de ihtiyacı olan insanlara gucumn yettiği oranda maddi acidan yardım etmek istiyorum ve önemli nedenlerden biri de kizm ona daha iyi bir gelecek daha iyi bir egitm olanagi sağlamak istiyorm yani anliycagn calismak istememin hem maddi hem manevi sebepleri var ama.agrliklari farkli..

Sunu da ekleym herneolrsa olsn bir kadinin ekonomik ozgurluguni kazanmasi gerektigini dusunenlerdenm illaki ihtiyaci oldgu icn degl psikolojik acidan da kendisini raht, huzrlu ve onemli hissetmesi icn..

Uğraşma nedenm çok cnm ama maddi skintm oldgu icn degl çok sukr esimn kadrolu bir isi olduğu icn kendi yagmzda kavruluyorz ama ben evde oturmaktan çok skldm ve sosyal hayat acisindan da ev hanimiysanz tek sosyal hayatnz pastalar börekler ve günler oluyor ben böyle bir sosyal hayatm olsn istemiyorum daha aktif olmak hem para kazanmak hem insanlara yardmci olmak hem de ihtiyacı olan insanlara gucumn yettiği oranda maddi acidan yardım etmek istiyorum ve önemli nedenlerden biri de kizm ona daha iyi bir gelecek daha iyi bir egitm olanagi sağlamak istiyorm yani anliycagn calismak istememin hem maddi hem manevi sebepleri var ama.agrliklari farkli..

Sunu da ekleym herneolrsa olsn bir kadinin ekonomik ozgurluguni kazanmasi gerektigini dusunenlerdenm illaki ihtiyaci oldgu icn degl psikolojik acidan da kendisini raht, huzrlu ve onemli hissetmesi icn..

canım peki sadece buluduğun şehri mi yazacaksın kpss tercihinde diye sormuştm ?

kızlar nerelerdesiniz yahu
banka sınavına mı çalışıyosunuz
yoksa temizlik mi:1:

yerlerimiz ne zaman belli olacak banka sınavına girmek için canlar?

11'inde yazıyordu...

Kızlar attıgım linkteki bazı videolar bos, hepsi degil ama...Yotube'da buldum ama ben, var yani nette gene. Haberiniz olsun.

canlar ben bayram hazırlığı yaptım, tatlılar börekler falan :))
hazırlık yapınca 4 eve birden yaptığımız için uzun sürüyor :)

bende 2016 daki sınava şimdiden çalışsam mı diyenlerdenim, ama bu sürede evde olmakta istemiyorum, banka sınavlarından da sonuç alamazsam, ücretli öğretmenlik yapayım diyorum :)

sizler neler yapıyorsunuz ?

ELİFİMMM halledersn sen araba mevzusunu yaa canini skma..

bende 2016 daki sınava şimdiden çalışsam mı diyenlerdenim, ama bu sürede evde olmakta istemiyorum, banka sınavlarından da sonuç alamazsam, ücretli öğretmenlik yapayım diyorum :)

Ben kendi adıma calısmaya calısıyorum resmen. :)

Video izliyorum ama bu konular sanki uzaydan az önce inmiş gibi, pek bir Fransızım. Daha kitaba baslamadım ben. Terimlere yabancı olmamak adına videoları bitirip öyle baslayacagım. Bir yandan da gygk bakmaya calısıyorum kavgalarımdan fırsat buldukca.

Bu arada benimki yanıma geliyor, merak icindeyim ne olacagımız konusunda. Pek bir heyecanlıyım. Sabaha burada olacak. Üç gün pek calısamayacagım. Bayramda ve sonrasında kapımı bacamı kitleyip kendimi drse verecegim insallah komple...

Acıkcası banka sınavından umutluyum, ama banka kpss'nin yanında hic elbette...Olursa banka gene calısacagım kpss, yazdıgım sehir olursa hatta yüksegimi yatay gecisle kaldıgım sehre aldırıp teze bambaska bir konu ile, baska bir hoca ile yeniden baslama planlarım da var. Zaten ders ve seminer asamam bitti, bir senelik bir tez sadece...Nalet hocamdan da kurtulmus olurum böylelikle. Bir daha yüzünü görmek istemiyorum o kadının, beni sormasının arkamdan bir sürü güzel sey demesinin sebebi anlasıldı bu arada, megerse adama ihtiyacları varmıs gene, eski asistanları yurt dısına cıkmıs, yeni aldıkları da tek basına idare edemiyormus, kızı köle gibi calıstırıyormus. Uzattıgım için harc ödüyorum zaten, simdi bir sene daha uzarsa iki katı harc ödeyecem o da zoruma gidiyor. Benimle birlikte baslayan arkadaslarım bitirdi, bu kadının ögrencisi herkes tezini yarım bıraktı. kadın bitirttirmedi. Arada depresyona giriyorum ya bir zıkkım olmazsa diye, o anlarımda cekilmez bir insan oluyorum. Bazen de umutlanıyorum her seyi yapabilirmisim gibi geliyor. Umut fakirin ekmegi...Bir yandan da habire yeniden baslamaktan cok sıkıldım her seye. Gygk yazmıs, özgür bir insan olmak istiyorum diye, aynını ben de istiyorum. Hayatta en son isteyecegim sey esimden para almak. Evli olanlarınız da bunun için calısıyorsunuz ders, annemden babamdan bile para alırken cekiniyorum, kaldı ki elin adamı...Erkeklerin ne yapacakları belli olmuyor, yarın bi gün aldatıp ortada bırakmayacagı ne malum...Smdi gördügüm dengesiz, kararsız, ne istedigini bilmeyen hallerden zaten korkum olustu. Sen canım dersin, adam canın cıksın der belki arkandan. Calısmıyor nasılsa mecbur der gözünün önünde bile aldatır yeri geldiginde. Bİr de yapmak istemedigin seyleri yaptırabilir, yeri geldi mi yüzüne benim ekmegimi yiyorsun der...Bunları düsünmek cok korkunc cünkü böyle seyler duyarsam yapımı biliyorum bir daha ne yanına yanasırım ne icimde sevgi kalır ne para isterim. O yüzden en güzeli bir kadının az buz bir kariyerinin olması.

Uzun lafın kısası bir sonraki kpss'ye yılmadan gene calısalım hep beraber ne olursak ne yaparsak yapalım...Destan yazdım, icim sıkıldı gece gece..

Video izliyorum ama bu konular sanki uzaydan az önce inmiş gibi, pek bir Fransızım. Daha kitaba baslamadım ben. Terimlere yabancı olmamak adına videoları bitirip öyle baslayacagım. Bir yandan da gygk bakmaya calısıyorum kavgalarımdan fırsat buldukca.

Bu arada benimki yanıma geliyor, merak icindeyim ne olacagımız konusunda. Pek bir heyecanlıyım. Sabaha burada olacak. Üç gün pek calısamayacagım. Bayramda ve sonrasında kapımı bacamı kitleyip kendimi drse verecegim insallah komple...

Acıkcası banka sınavından umutluyum, ama banka kpss'nin yanında hic elbette...Olursa banka gene calısacagım kpss, yazdıgım sehir olursa hatta yüksegimi yatay gecisle kaldıgım sehre aldırıp teze bambaska bir konu ile, baska bir hoca ile yeniden baslama planlarım da var. Zaten ders ve seminer asamam bitti, bir senelik bir tez sadece...Nalet hocamdan da kurtulmus olurum böylelikle. Bir daha yüzünü görmek istemiyorum o kadının, beni sormasının arkamdan bir sürü güzel sey demesinin sebebi anlasıldı bu arada, megerse adama ihtiyacları varmıs gene, eski asistanları yurt dısına cıkmıs, yeni aldıkları da tek basına idare edemiyormus, kızı köle gibi calıstırıyormus. Uzattıgım için harc ödüyorum zaten, simdi bir sene daha uzarsa iki katı harc ödeyecem o da zoruma gidiyor. Benimle birlikte baslayan arkadaslarım bitirdi, bu kadının ögrencisi herkes tezini yarım bıraktı. kadın bitirttirmedi. Arada depresyona giriyorum ya bir zıkkım olmazsa diye, o anlarımda cekilmez bir insan oluyorum. Bazen de umutlanıyorum her seyi yapabilirmisim gibi geliyor. Umut fakirin ekmegi...Bir yandan da habire yeniden baslamaktan cok sıkıldım her seye. Gygk yazmıs, özgür bir insan olmak istiyorum diye, aynını ben de istiyorum. Hayatta en son isteyecegim sey esimden para almak. Evli olanlarınız da bunun için calısıyorsunuz ders, annemden babamdan bile para alırken cekiniyorum, kaldı ki elin adamı...Erkeklerin ne yapacakları belli olmuyor, yarın bi gün aldatıp ortada bırakmayacagı ne malum...Smdi gördügüm dengesiz, kararsız, ne istedigini bilmeyen hallerden zaten korkum olustu. Sen canım dersin, adam canın cıksın der belki arkandan. Calısmıyor nasılsa mecbur der gözünün önünde bile aldatır yeri geldiginde. Bİr de yapmak istemedigin seyleri yaptırabilir, yeri geldi mi yüzüne benim ekmegimi yiyorsun der...Bunları düsünmek cok korkunc cünkü böyle seyler duyarsam yapımı biliyorum bir daha ne yanına yanasırım ne icimde sevgi kalır ne para isterim. O yüzden en güzeli bir kadının az buz bir kariyerinin olması.

Uzun lafın kısası bir sonraki kpss'ye yılmadan gene calısalım hep beraber ne olursak ne yaparsak yapalım...Destan yazdım, icim sıkıldı gece gece..

Carpem sevdiceginle güzel bir gün gecirsn inş kuzum...

Bayramdan sonra bende sana takiliorm ders calismaya odaklancam..

Elifmmm bize de yapsana tatli pasta borekkk:)))dun tartindm kpssye calisma surecmde 8 kilo vermisim 8 ay calistm zaten her ay bir kilo gitmiş KPSS nin bana faydasi da bu oldu hamis kilolarm gitti sukr;)

Kuzu sen hani calismalara basliycaktn bebis icn noldu?bende ikinciyi dusunsem mi diorm 2016 ya iki çocukla calisir kendimi asarm;))))

Elifmmm bize de yapsana tatli pasta borekkk:)))dun tartindm kpssye calisma surecmde 8 kilo vermisim 8 ay calistm zaten her ay bir kilo gitmiş KPSS nin bana faydasi da bu oldu hamis kilolarm gitti sukr;)

Kuzu sen hani calismalara basliycaktn bebis icn noldu?bende ikinciyi dusunsem mi diorm 2016 ya iki çocukla calisir kendimi asarm;))))

yaparım kuzum ayıpsın. :)) ramazanda 2 kilo verdim bende kpss den önce 60 59 arası gidip geliyordum. şimdi 56 57 arası gidip geliyorum :)) ramazandan sonra spor yapıcam, oruçluyken olmuyor.
burun ameliyatımı olim, ilaç kullanma sürecim bitsin hemen başlıyorum çalışmalara, bencede yap bitane aynı ana denk getirelim :)) akran olurlar :))

çalış canım çalış, elbet birgün alacağız emeklerimizin karşılığını, hayırlısı böyleymiş diyelim usanmadan çalışalım, hiç bir emele çiçekli yollardan gidilmez, tırmanacağımız varmış bizimde demekki :))

aklına kötü şeyler getirme sürekli canım, ben çalışmak istiyorum ileride çocuklarımın geleceği için, rahat bir hayat için, ihtiyacı olanlara yardım edebilmek için, evde canım sıkılıp kocamın başının etini yememek için (biz kadınlar böyleyiz malesef), huzurlu ve kendimi mutlu hissetmek için.

banka sınavlarına çalışamasamda kitap okuyorum her gün nutuktayım hala :)) bitireceğim inat ettim :))

Kpss yoldaşlarımm:7: Nasılsınızz bakiim? Ben yine ortalıklardan kayboldum bir süre. Geçmişe çok bakamadım ama sonuçlarınızın iyi olduğunu temenni ediyorum.:16: Ben kpss'den 91 aldım, sıralamam 1000lerde. Ve şoklardayım hala:53: Asla beklemiyordum. 80 alsam dua edicem diyordum, tarihim iğrenç ötesi geçmişti çünkü ama çok şükür beklediğimden çok çok yüksek bir puan aldım. O da genel yetenek sayesinde. gk berbat, 12 yanlışım var.:50: O nete bu puan çok iyi geldi, standart sapmadan dolayı sanırım.:26:
Puanım iyi gibi gözükse de bizim bölüm için yetersiz bile kalabilir.:31: İnşallah hepimi gönlümüzdeki yerlere en hayırlısıyla yerleşiriz.
Hepinize bu süreçte (her ne kadar sonradan sizlere katılamasam da) beni yalnız bırakmayıp destek olduğunuz için teşekkür ederim.:16::16:
Rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın inşallah.:16:

Kpss yoldaşlarımm:7: Nasılsınızz bakiim? Ben yine ortalıklardan kayboldum bir süre. Geçmişe çok bakamadım ama sonuçlarınızın iyi olduğunu temenni ediyorum.:16: Ben kpss'den 91 aldım, sıralamam 1000lerde. Ve şoklardayım hala:53: Asla beklemiyordum. 80 alsam dua edicem diyordum, tarihim iğrenç ötesi geçmişti çünkü ama çok şükür beklediğimden çok çok yüksek bir puan aldım. O da genel yetenek sayesinde. gk berbat, 12 yanlışım var.:50: O nete bu puan çok iyi geldi, standart sapmadan dolayı sanırım.:26:
Puanım iyi gibi gözükse de bizim bölüm için yetersiz bile kalabilir.:31: İnşallah hepimi gönlümüzdeki yerlere en hayırlısıyla yerleşiriz.
Hepinize bu süreçte (her ne kadar sonradan sizlere katılamasam da) beni yalnız bırakmayıp destek olduğunuz için teşekkür ederim.:16::16:
Rabbim hepimize hayırlı kapılar açsın inşallah.:16:

Busraa cnm cok ozledik seni masallah kuzu puanin cooook guzel kesin atanirsin bu puanla diger topikte acilisi beraber yapmistik ama beraber sinav heyecanini yasayamadik ama olsun tatlimmm puanin cokkkkk guzel ben 70 hatta 69.985 berbat otesi bebisimle cok calistik ama tarihten baslayinca moral mozuldu digerlerini yapamadim neyse bakalim varbundada hayir tebrik ederim canim ugra arada

Bilmiyorum kuzu esimle oturup konuscaz ona gore şekillenecek..
anladım canım sanırım uzak yerleride yazacaksın...
11'inde yazıyordu...

Kızlar attıgım linkteki bazı videolar bos, hepsi degil ama...Yotube'da buldum ama ben, var yani nette gene. Haberiniz olsun.

ücretliyi bende düşünüyorum canım bakalım maaşı az
ama maaşı çok olanlrda saçma sapan işler uff kararsızım

canım bende bir madde daha okumuştm halkbankasında ama tam anlamadım 5 yıl o şehirde mi görev yapmak zorundayız yoksa istifa mı veremiyoruz
5 yıl şeysi vardı

kızlar tercihler ne zaman
bir de formasyın almak istiyorum her sene girebilmek için
ales şartı kalkmış diyorlar ne diyorsunuz?

Back