2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Yuhunuz demek istiyorum. İbni Fadlana baktım kim diye, te Abbasiler döneminden. İyice zıcmıslar kasalım derken. Sınavda yok bile bu konu. Dötlerinden konu eklemisler sınava. :1: ''Kitāb ilā Malik al-Saqāliba
Bu kitabında, Volga Bulgarlar'nın ülkesi ve halkına ilişkin gözlemleri yanı sıra, yolculuğu sırasında gördüğü yerler ve halklarla ilgili önemli bilgiler de aktarmıştır. Bunlar arasında, Oğuzlar, Başkırtlar, Bulgarlar ve Pecenekler ve Tatarlar da vardır.
'' diyor. Belki buradan biraz ucundan ilgili...

İyiyim yavru, calısıyorum...

Hic ne yapacagız, moron gibin calısıyoruz. :ssz:

Ne haberi aldın ki? Ya kimseye bakma, 10 küsür gün var, bu on küsür günü stres olup calısamayıp gecirecek olan kaybedecek. O yüzden bırakma sakın, az emek etmedik...Stres olsak bile sakinlesmek zorundayız.
haber aldım derken cancan birebir konuşmadım arkadaşlar söyledi işte çok zor kazanmak vs
haklısın kuzumm

sen ne yaptın kütüphane işini gidiyor musun ??

Arkadaslar yardiminiza bilginize ihtiyacim var. Kardesim acikogretim onlisans okuyo uzatmalardan dolayi bi yil uzadi.simdi kpss onlisans düzeyinde girebilir mi girdiginde daha mezun olmadigi icin lise duzeyinde tercih yapabilir mi

öncelikle diplomayı almadığı için lise düzeyinde girebilir
lise yani ortaöğretim kpss ve önlisans kpss aynı gün ama farklı içerik diye biliyorum ben
önlisans olarakta girebilir sanırım okulu bitmese de
çünkü bizde lisans son sınıf öğrencileri girebiliyor puan 2 yıl geçerli olduğundan 3. sınıfta bile girebiliyorlar
o zaman kardeşinde girebilir diye düşünüyorum ama okulda başvuru yaparken ne lazım vs bunları bilmiyorum
bildiklerim bunlar:ssz:

canım bende giremedim kaç gündür
çalışmaya çalışıyorum havalar sıcak bunaltıyor
bir de bi kaç arkadaştan haber aldım üni den çok umutsuz konuştular etkilendim biraz:ssz:

Millete bakma cnm sen kendine bak herkes konuşur, iyisinede konuşur kotusune de ve su zamanda pek iyisine konuşan yok kendine güven calismalarini aksatma ...

İhtiyaç 5 : 66 nett Allah sonumu hayır getire

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

fem deneme yaptım kızlar...
toplam:61net....:5::5::5:

fem zor mu bana mı zor geliyor.....:26::26::26::26:

anayasadan(anormaldi sorular) ve mate dan(süreyi yetiştiremedim) gümledim.....:52::52::52:

sınavdada süreyi yetiştiremiycem galiba....hiç yetiştiremiyorum......:5::5::5:

fem deneme yaptım kızlar...
toplam:61net....:5::5::5:

fem zor mu bana mı zor geliyor.....:26::26::26::26:

anayasadan(anormaldi sorular) ve mate dan(süreyi yetiştiremedim) gümledim.....:52::52::52:

sınavdada süreyi yetiştiremiycem galiba....hiç yetiştiremiyorum......:5::5::5:

Fem7nin 1i benim puanimda 60lardaydi yayin olarak cogu kisi gercekten zorlaniyo moral bozmaktan baska ise yaradigi yok bence:(((

Boyle yapma ya bitanem suraya giriyorum seni goruyorum motive oluyorum agliyacam zaten sinirden Stresten mideme kramplar giriyo..... :((((
Çok zorlanyrm artık Dumanm:((((
Havalar isindi kizim evde durmak istemiyo beni kitabın defterin basina oturtmuyo binbir zorlukla calismaya calisiuorm;(
Esim desen zaten is hayatnda olmama cok sicak bakmadigi icn kizimla hic ilgilenmiyo o da moralman beni uzuyo denemeler desen bi iyi bir kotu anlamadım ne durumdayım bi taraftan misafirm eksik olmuyo, camasiri bulasigi temizliği yemeği utusu desen hic bitmiyo,7-8 aydr da calisiyorm olmazsa çok uzulrm bi taraftan bu düşüncede beynimi kemirio herşeye rağmen yine de dik durmaya sonunu getirmeye calisiyorm hyrlisi hakkimzda neyse skmaym senn canini da pozitif dusunelm herşey iyi olsn inş...

Çok zorlanyrm artık Dumanm:((((
Havalar isindi kizim evde durmak istemiyo beni kitabın defterin basina oturtmuyo binbir zorlukla calismaya calisiuorm;(
Esim desen zaten is hayatnda olmama cok sicak bakmadigi icn kizimla hic ilgilenmiyo o da moralman beni uzuyo denemeler desen bi iyi bir kotu anlamadım ne durumdayım bi taraftan misafirm eksik olmuyo, camasiri bulasigi temizliği yemeği utusu desen hic bitmiyo,7-8 aydr da calisiyorm olmazsa çok uzulrm bi taraftan bu düşüncede beynimi kemirio herşeye rağmen yine de dik durmaya sonunu getirmeye calisiyorm hyrlisi hakkimzda neyse skmaym senn canini da pozitif dusunelm herşey iyi olsn inş...

Canimmm benim yemin olsun seni oyle iyi anliyorumki benim cumlelerimi kullanarak olayi aynisi gibi anlatmissin. Benim hayatimi tasvir etmissin hos simdide evimden uzagim memleketteyim kocam basimin etini yiyo cocugumdan beni ayirdin diye ama ordada dayanamadik oglum disari istiyo gelen giden bitmiyo kocam calusmami istemefigi için destek olmuyo evisi utu kendimden gecmistim bide yas 30 a dayandi ne emeklerle zorluklarla okudum butun arkadaslarim kariyer yapti cevremde herkes once isini eline aldi sonra evlendi cocuk bile yapmıyor ki geziyoz hayatin tadini cikaramadik diye daha. Oyyyy oyyyy cok sukur dunyalar guzeli bir evladim var tirnagini dunyalara degismem ama daha guzel bi gelecek icin calismakta istiyorum cok sukur acdegiluz acikta degiluz ama onca yilin emegi var uykusuz geceleri var oyuzden dik durup su son gunlerde guclu olalim rabbim ne kadar emek verdigimizi goruyo evlatlarimizin zamanindan caldik onlarin hakkini verelim ve insallahda hayirlisiyla atlatalim su sinavi rabbim herdaim yanimizda bi sekilde verecektir mukafatini....

Canimmm benim yemin olsun seni oyle iyi anliyorumki benim cumlelerimi kullanarak olayi aynisi gibi anlatmissin. Benim hayatimi tasvir etmissin hos simdide evimden uzagim memleketteyim kocam basimin etini yiyo cocugumdan beni ayirdin diye ama ordada dayanamadik oglum disari istiyo gelen giden bitmiyo kocam calusmami istemefigi için destek olmuyo evisi utu kendimden gecmistim bide yas 30 a dayandi ne emeklerle zorluklarla okudum butun arkadaslarim kariyer yapti cevremde herkes once isini eline aldi sonra evlendi cocuk bile yapmıyor ki geziyoz hayatin tadini cikaramadik diye daha. Oyyyy oyyyy cok sukur dunyalar guzeli bir evladim var tirnagini dunyalara degismem ama daha guzel bi gelecek icin calismakta istiyorum cok sukur acdegiluz acikta degiluz ama onca yilin emegi var uykusuz geceleri var oyuzden dik durup su son gunlerde guclu olalim rabbim ne kadar emek verdigimizi goruyo evlatlarimizin zamanindan caldik onlarin hakkini verelim ve insallahda hayirlisiyla atlatalim su sinavi rabbim herdaim yanimizda bi sekilde verecektir mukafatini....

Amin cnm inşAllah...
Sennkiyle benmki ruh ikizi herhalde ..
Onlara inat atanırz inş;)
Kizim uyuyor yanina gittim optm onu ve senin icn hyrlisiyla basaracagm.annecm.dedm hicbiseyden haberi yok herhalde ruyasnda meleklerle oynuyor kuzucum:)
İçimde hep bir umut var olacak Rabbim izin verecek hyrlisiyla DİE inş hissetgm gbi güzel olr herşey(hepimiz icn emek veren butn.arkadaşlarım icn)...opyrm bitanesi 6 da.kalkcam eski enerjimle.motivemle iyiniyetmle devam calismaya ..

haber aldım derken cancan birebir konuşmadım arkadaşlar söyledi işte çok zor kazanmak vs
haklısın kuzumm

sen ne yaptın kütüphane işini gidiyor musun ??

Hic gözüm kesmiyor canım, bir de bir arkadasım cok kalabalık oldugunu söyledi. Bakalım...

Günaydın kızlar,

dumanla gygk moralimizi bozmayalım....Hem o kadar dayanmıssınız 10 gün kala pes etmek olmaz...

Ben gittim kolaylar gele...

günaydın kızlar.güzel bir gün olsun inşallah diyerek güne başlıyorum.8e doğru kalktım biraz çalıştım,bişeyler atıştırdım şimdi ve derse dönüyorum tekrar.

gkgy-dumann inşallah emekleriniz boş çıkmayacak canlar,rabbim yüzümüzü güldürecek inşallah.sıkmayın canınızı,sizin yazdıklarınızı okuyunca bende kötü oldum.. son gaz devam son 10günde,sonrası aydınlık inşallah.. öpüyorum hepinize iyi çalışmalarr :16:

Sagolun canlar hepinizden allah razı olsun insallah su 10 gunude hayirla atlatip emeklerimizin karsiligini aliriz

Arkadaslar biturlu denemelerde hangi dersten baslayacagimi rayina oturtamadim. Sinav baslarken cok heyecanlaniyorum o yuzden gk u cozeyim sonra mat sonrada turkceyi cozum diyorum. Zamani yetistiremiyorum hatta baktim olmadi turkcede mantik sorusunu ve anlamli paragraf olusturmak icin denen soruyu bosbirakirim mat iyi ama pratik degilim gk yide 35 dk da cozuyorum bana tavsiyede bulunun lutfennnn icim rahatlasin

Amin cnm inşAllah...
Sennkiyle benmki ruh ikizi herhalde ..
Onlara inat atanırz inş;)
Kizim uyuyor yanina gittim optm onu ve senin icn hyrlisiyla basaracagm.annecm.dedm hicbiseyden haberi yok herhalde ruyasnda meleklerle oynuyor kuzucum:)
İçimde hep bir umut var olacak Rabbim izin verecek hyrlisiyla DİE inş hissetgm gbi güzel olr herşey(hepimiz icn emek veren butn.arkadaşlarım icn)...opyrm bitanesi 6 da.kalkcam eski enerjimle.motivemle iyiniyetmle devam calismaya ..

Canimmmmm benim ben inaniyorum 90 puan alicazzz:)) insallahhhhhh

merhaba arkadaşlar....

ctesi gününden beri moralim bozuk.....:5::5::5:

geçen hafta iş yerinden izin ayrılmak için dilekçe yazmıştım...(10 günlük)

müdürümde sorun olmaz demişti....

ctesi günü müdür beyin sekreteri aradı, Lilruba hanım ptesi müfettişler gelicek....vs. izninizi uygun bir zamanda kullanırsınız....Ptesi sizi burda görmek istiyoruz diye....:5::5::5:

tabi ben şok......:36::36::36:

tatil gibi bir düşüncem yoktu ama kpss ye 12 gün kaldı....ona çalışmak için izin almıştım....iş yerindede fırsat buldukça bakıyordum....üstelikte izin meselesini müdürüm kendi söyledi...madem sınava gireceksin izin alabilirsin diye....çalıştığım yerde kriz sürecindeyiz.....maaşlarımız bile düzenli yatmıyor.....:ssz::ssz::ssz:

bugün geldim iş yerine ama çok gerginim...müdürüm şehirdışındaydı...10 günlük iznini biraz ertele,işler yoğun dedi......çok sinirliyim.....:47::47:

size imreniyorum şimdi....iş yerinde sınava kadar kafaları yiyeceğim.....deneme aldım yanıma 13-15 arası çözeyim diyorum.....

Allah hepimizin yardımcısı olsun......:16::16::16::16:

Arkadaşlar bu arada 2012 KPSS ye girdiyseniz....tercih dönemi başladı......:4::4::4::4:

Back