2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Ya elimde o kadar çok deneme varkii bir o kadarda soru bankasııı tabi sene içinde doymadım almayaa neyse soru bankalarını bıraktımda bu denemeler nasıl yapacam bilmiyorumm. 😔😞😞😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben yatıyorum yarın dersanede beyazkalem tg 9 . Deneme varr 😀tatlı rüyalar

Yavrukuslarm nerelerdesnzzz ayyyyy iyice daraldm sizler de yoksnz calismiyomusnz yoksa:(((

Canimmmm 2haftanin sonunda insan yuzu gordum sinavdan sonra gezdim biraz ama stres atamadim aklim derslerdeydi. Dinleneyimde oturcam simdi derse gececek canim bu gunlerde bak haftaya degil sonraki hafya bu zamanlar hersey bitecek.....

Canimmmm 2haftanin sonunda insan yuzu gordum sinavdan sonra gezdim biraz ama stres atamadim aklim derslerdeydi. Dinleneyimde oturcam simdi derse gececek canim bu gunlerde bak haftaya degil sonraki hafya bu zamanlar hersey bitecek.....
İnş iyi bir sekilde geçer kuzum...

Arkadaslar yardiminiza bilginize ihtiyacim var. Kardesim acikogretim onlisans okuyo uzatmalardan dolayi bi yil uzadi.simdi kpss onlisans düzeyinde girebilir mi girdiginde daha mezun olmadigi icin lise duzeyinde tercih yapabilir mi

Cnm nsldi snv nsl gecti var mi ilginç sorular??

Cok kotuydu cnm ya biran icin umudumu kestim baktimki herkes bu ne ya boyle sorumu olur cok zordu gibi konusmalari duyunca bi ben degilmisim dedim sonra bi kontrol ettim gercekten cok gereksiz sorular vardi matte cok basitte soru vardi cok gicikta 4 yada 5 tane olasilik vardi mantigini yapamadim geodan hic soru kacirmiyordum bitane bile yapamadim.
Tarihten serhenk vardi padisahin yolunu acan onu yapmistim
Ibni fadlan vardi kim bilmiyorun:))
Selfie kelimesi 2014 turk dilkurumuna ne olarak girmis (ozcekim) ben kendicekim demistim
Dunyada ilk ve tek canli tarih muzesi olan hisart canli tarih ve diorama muzesi nerde(istanbul)
2014 de Cumhuriyet nisani verilen mustafa abdul mecidil kirimoglu nerde milletvekilligi yapiyor (ukrayna)
Nisan 2014 te UNESCO basin ozgurlugu odulunu hangi gazeteci ye verdi (ahmet sik) freedom hause u sormus
Bide milli parklar vardi

Cok kotuydu cnm ya biran icin umudumu kestim baktimki herkes bu ne ya boyle sorumu olur cok zordu gibi konusmalari duyunca bi ben degilmisim dedim sonra bi kontrol ettim gercekten cok gereksiz sorular vardi matte cok basitte soru vardi cok gicikta 4 yada 5 tane olasilik vardi mantigini yapamadim geodan hic soru kacirmiyordum bitane bile yapamadim.
Selfie kelimesi 2014 turk dilkurumuna ne olarak girmis (ozcekim) ben kendicekim demistim
Dunyada ilk ve tek canli tarih muzesi olan hisart canli tarih ve diorama muzesi nerde(istanbul)
2014 de Cumhuriyet nisani verilen mustafa abdul mecidil kirimoglu nerde milletvekilligi yapiyor (ukrayna)
Nisan 2014 te UNESCO basin ozgurlugu odulunu hangi gazeteci ye verdi (ahmet sik) freedom hause u sormus
Bide milli parklar vardi
Snv bukadr kasmaz herhalde cnm hyrlisiyla bi girip ciksaydk dayanacak halim kalmadi çok yoruldm artik....

Kuzucugumu uyuttum cayimi aldm yanima cikmis anayasa sorularini cozuyorm KPSS gullermm sizin niye bugün sesinz.cikmio

DUABAK cnm nasil geçti snvn?

CARPEM birileri canini mi skti sesin cikmio?

ADİGE fistgm sen ne alemlerdesn?

HELENA nsl gidiyor kuzum?

LilRUBA isten ayrildi soru+ deneme kampina girdi sanrm?

DUMANM ders calisio ondan haberm var:))

Ses verin kizcelerm????.??

Son düzenleme:
Kızlar ne yaptınız bu gün giremedimmm topiğee

Kuzucugumu uyuttum cayimi aldm yanima cikmis anayasa sorularini cozuyorm KPSS gullermm sizin niye bugün sesinz.cikmio

Sınav a girdim sabah sonra dışarı çıktım yeniögeldim

canım bende giremedim kaç gündür
çalışmaya çalışıyorum havalar sıcak bunaltıyor
bir de bi kaç arkadaştan haber aldım üni den çok umutsuz konuştular etkilendim biraz:ssz:

Bide milli parklar vardi

Yuhunuz demek istiyorum. İbni Fadlana baktım kim diye, te Abbasiler döneminden. İyice zıcmıslar kasalım derken. Sınavda yok bile bu konu. Dötlerinden konu eklemisler sınava. :1: ''Kitāb ilā Malik al-Saqāliba
Bu kitabında, Volga Bulgarlar'nın ülkesi ve halkına ilişkin gözlemleri yanı sıra, yolculuğu sırasında gördüğü yerler ve halklarla ilgili önemli bilgiler de aktarmıştır. Bunlar arasında, Oğuzlar, Başkırtlar, Bulgarlar ve Pecenekler ve Tatarlar da vardır.
'' diyor. Belki buradan biraz ucundan ilgili...

İyiyim yavru, calısıyorum...

Kızlar ne yaptınız bu gün giremedimmm topiğee

Hic ne yapacagız, moron gibin calısıyoruz. :ssz:

canım bende giremedim kaç gündür
çalışmaya çalışıyorum havalar sıcak bunaltıyor
bir de bi kaç arkadaştan haber aldım üni den çok umutsuz konuştular etkilendim biraz:ssz:

Ne haberi aldın ki? Ya kimseye bakma, 10 küsür gün var, bu on küsür günü stres olup calısamayıp gecirecek olan kaybedecek. O yüzden bırakma sakın, az emek etmedik...Stres olsak bile sakinlesmek zorundayız.

Toplucana iyi pazarlar, günaydın kızlar. Kolay gelsin :ssz: Çalısmaya gideyrum.

Gunaydin kuzular sabah 5ten beri turkce cozuyorum dunku ihtiyacin tg kabusunu atamadim ustumden keske girmeseydim moralim alt ust oldu sanki buzamana kadar bosa calismis gibi hissettim neyse bakem ben genede birakmiyacam cunku tamamen sans olduguna inaniyorum kismet meselesi gucumden fazla calistim kastim dahasida beni asar adim hidir elimden gelen budur misali rabbim emeklerimizin karsiligini versin insallah neyse kahvalti yapip iki yada 3deneme hedefim hadi kalin saglicakla

Back