- 9 Ağustos 2013
- 865
- 441
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada gunaydin carpem hayirli cumalar..
Can ya sen arkadasindan kpss ales cikmis sorular aldim demistinya hangi yayindi suson 15gune sigdirmaya calisiyim canim ya
Gunaydin canimmn
Bende o nedenlerden dolayi kacip geldimya memlekete zaten oglumdu evisiydi kocaydi ne kadar zorlandigimi biliyorlardi ders calistigimida pat arkadaslar gelmis bide gurbette kimse olmayinca bide dagbasi yapacak bisey yok gelengiden eksik olmuyodu halden anlayan olmuyodu evi temizlemeye bile firsatim yoktu sonra bide adin pasakliya cikiyo yahuuu birakin ders calisiyoruz size ayiracagim vaktide evime ogluma ayiriyim offfg offff allah sabir versin kusum ama esinde son 15 gunde kimseyi kabul etmesin sonrasi sende istersin zaten
Çalıştıgını bilmiyorlar sanki o kadar yakın arkadasıymıs. İnsanda anlayıs olur az. Esinin de sucu yok, ne desinki gelecegiz deyince. Gelebilir miyiz dememislerdir bile belki.
Kızlar size sürekli karsıma cıkan bir seyi soracagım. Sürekli hata yapıyorum burada, hala da yapıyorum.
Bu yagmurun ne zaman dinecegini elbette bilirim.
İki sorum var:
Dinecegini fiilimsi degil midir?
Fiilimsiler isim tamlaması kurabiliyor mu?
Kimi yerde fiilimsiler isim soylu olmadıgı için isim tamlaması kuramaz demis, kimi yerde baska sey.
Siz ne diyorsunuz?
Sanada gunaydin carpem hayirli cumalar..
Can ya sen arkadasindan kpss ales cikmis sorular aldim demistinya hangi yayindi suson 15gune sigdirmaya calisiyim canim ya
Hayırlı cumalar kuzularım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı cumalar kuzularım
Evli olunca boyle sorunlarla karsilasiyosn Carpem sen bekarlign tadini cikar:)
Dinecegini fiilimsidr kusum( genelde fiilimsileri bulurken olumsuzluk eki aliyomu DİE bakarm ben.mesela dinecegini-dinmeyecegini oluyor ve bu fiilimsidr ben boyle buluyorum.cümle içinde yüklemden sonra fiil koklu bir kelime varmi die bakiyorm ve buldgm kelimede olumsuzluk eki alabiliyorsa bu fiilimsdr diyorm..örn: kazanacagini- kazanamayacagini,calisip- calismayip vb...
İkinci soruna gelnce fiilimsilern isim tamlamasi kurup kuramayacagi muallakta bir konu yani net bir bilgi vermiyor turkceciler sennde dedign gbi kimi olr kimi olmaz dio ve ben de ÖSYM nin böyle netlesmemis konular hakkında soru hazrlaypta riske gireceğini zannetmiyorm..
En son genel kanaat yani büyük cognluk (ama hepsi kabul etmemiş yani net degl)fiilimsilerden isim tam olr demiş yani örn verirsek:
Calisanin emeği karsiliksiz kalmaz
Burada calisanin fiilimsi calisanin emeği belirtili isim tam. Ve calisanin tamlayan emeği tamlanan oluyor..
Hatta bazi turkceciler fiilimsi fiil kokunden türer fakat ek alip fiilimsi olunca adlasirlar ve isim tamlamasi da kurarlar diyorlar bana da mantikli geldi..
Sonuç itibariyle takilacak bi mevzu değil çünkü bu konuda net bir bilgi yok..
Nasıl gidiyor kızlar sınava az kaldı şu günler ben boşladım yine yavvv😔
Uzman kariyer 12/2
Gy:47
Gk:50
Toplam 97 net
Daraldm kuzucugu alip 15-20 dk hava alcam iyi calismalar KPSS gullerm...
Nasıl gidiyor kızlar sınava az kaldı şu günler ben boşladım yine yavvv😔
Bugun tam 15gun oldu disari cikmayali aradabir balkona cikiyorum( yarin ihtiyacin denemesine gidecem sonrada dedigin kitapları alicam hayatimda biraz değişiklik olsun demi:)))
Beyazkalem tg4
Gk 41.50
Gy48.50
Net 90
İte kaka gotrmeye calisiyorm cnm, tabi eski performanstan eser yok nerdeeeee o 300 ler 500 ler...