Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kpss gullerm calusiyonz mu rapor verin bakiimm???
Ben any tekrari yapcm iyi calismalar...
Kusum ben arkadasımdan cıkmıs tüm tarih sorularını almaya gittim bu jandarma vs sınavları dahil olan, o da biraz oturdum onlarda. Biraz uyuyup kalkacagım, uyuyamadım cünkü cok gec olmadan alıp gleleyim dedim. Türkce-matematik-tarih sabahlayacagım artık...Sabah biraz uyur devam ederim artık. Şimdi uyuyorum, kolay gelsin kpss delileri...![]()
Kpss gullerm calusiyonz mu rapor verin bakiimm???
Ben any tekrari yapcm iyi calismalar...
Kuzucummm ben yatiyorum sende saripapatyana saril yat artik yaaaa dunyanin en guzel varliklari iyiki varlar missss gibi kokusunu icime cekeceke sarilip uyuyacam oglusumla veeeee boylelikle ne dert kalir nede kpss stresi:))))
masallaaaaaahhhhhh:)kizlar bitti pilim 2 deneme turkce gozgezdirme biraz mat ataturk don dispolitika ve soguk savas the and.....
Kusum ben arkadasımdan cıkmıs tüm tarih sorularını almaya gittim bu jandarma vs sınavları dahil olan, o da biraz oturdum onlarda. Biraz uyuyup kalkacagım, uyuyamadım cünkü cok gec olmadan alıp gleleyim dedim. Türkce-matematik-tarih sabahlayacagım artık...Sabah biraz uyur devam ederim artık. Şimdi uyuyorum, kolay gelsin kpss delileri...![]()
Caaan kalkinca benide kaldirrrr:)))
Yavrukus inş.uyanmisindr durtuyum faln diycem.ama buradan olmuyor:)
Gunaydin KPSS güllerim hadi uyaninnnnnnn
Kalktim canim ama biraz gec oldu gec yattigim icin birazda karin agrisi cekiyirum ama yilmak yok hadi bakalim verim zamani opuldun bebekkkKusum yolunu bilmeyrum, ama umarım kalkmısındır :26:
Uyandım yavru, 6 gibi kalktım annemlerle kahvaltı ettik, onlar gittiler az önce. Gece uyanamadım, öyle uyumus kalmısım. Simdi calısacagım.![]()
günaydın kuzularrr
bir deneme çözim 11 de
sizede kolay gelsinnn kızlarrrrrrrrr
Kalktim canim ama biraz gec oldu gec yattigim icin birazda karin agrisi cekiyirum ama yilmak yok hadi bakalim verim zamani opuldun bebekkk
Kusum yolunu bilmeyrum, ama umarım kalkmısındır :26:
Uyandım yavru, 6 gibi kalktım annemlerle kahvaltı ettik, onlar gittiler az önce. Gece uyanamadım, öyle uyumus kalmısım. Simdi calısacagım.![]()
KPSS gullerm sabah haber izlerken dikkatimi çekti:
Cumhurbaşkanimiz Abdullah Gül 81 ili gezen ilk cumhurbaşkanmiz olarak tarihe gecmis..
Sizlerle de paylasym dedim bu ÖSYM nin ne soracagi belli olmaz...
selam kızlar,buraya yazmayı bıraktığımdan beri boşladım.çok sallantıdayım bıktım artıkson 2 hafta kala tekrar asılacm son gücümle.bugün yine femden çıktım ve yine zordu.hocaya diyorum nye bukdr zorluyorsunuz? ben öğrencilere diyorum başka sınavlara girinde moraliniz düzelsin diyor pis pis gülüyo bide
şimdi baktım 69 net var 20 25net oynuyor evde çözdüğümle.artık hayırlısını versin rabbim.Ha gayret son demler canlar
tekrara başlayacam şimdi.kolay gelsin hepimizee