2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Kpss gullerm calusiyonz mu rapor verin bakiimm???

Ben any tekrari yapcm iyi calismalar...

Kusum ben arkadasımdan cıkmıs tüm tarih sorularını almaya gittim bu jandarma vs sınavları dahil olan, o da biraz oturdum onlarda. Biraz uyuyup kalkacagım, uyuyamadım cünkü cok gec olmadan alıp gleleyim dedim. Türkce-matematik-tarih sabahlayacagım artık...Sabah biraz uyur devam ederim artık. Şimdi uyuyorum, kolay gelsin kpss delileri...:ssz:

Kizlar bitti pilim 2 deneme turkce gozgezdirme biraz mat ataturk don dispolitika ve soguk savas the and.....

Kusum ben arkadasımdan cıkmıs tüm tarih sorularını almaya gittim bu jandarma vs sınavları dahil olan, o da biraz oturdum onlarda. Biraz uyuyup kalkacagım, uyuyamadım cünkü cok gec olmadan alıp gleleyim dedim. Türkce-matematik-tarih sabahlayacagım artık...Sabah biraz uyur devam ederim artık. Şimdi uyuyorum, kolay gelsin kpss delileri...:ssz:

Caaan kalkinca benide kaldirrrr:)))

Kpss gullerm calusiyonz mu rapor verin bakiimm???

Ben any tekrari yapcm iyi calismalar...

Kuzucummm ben yatiyorum sende saripapatyana saril yat artik yaaaa dunyanin en guzel varliklari iyiki varlar missss gibi kokusunu icime cekeceke sarilip uyuyacam oglusumla veeeee boylelikle ne dert kalir nede kpss stresi:))))

Kuzucummm ben yatiyorum sende saripapatyana saril yat artik yaaaa dunyanin en guzel varliklari iyiki varlar missss gibi kokusunu icime cekeceke sarilip uyuyacam oglusumla veeeee boylelikle ne dert kalir nede kpss stresi:))))

Aynen kuzum...
Gün sayiyorm içim rahat rahat esimle kizimla vakit geçirebilmek için....

Yavrukus inş.uyanmisindr durtuyum faln diycem.ama buradan olmuyor:)

Caaan kalkinca benide kaldirrrr:)))

Kusum yolunu bilmeyrum, ama umarım kalkmısındır :26:

Yavrukus inş.uyanmisindr durtuyum faln diycem.ama buradan olmuyor:)

Uyandım yavru, 6 gibi kalktım annemlerle kahvaltı ettik, onlar gittiler az önce. Gece uyanamadım, öyle uyumus kalmısım. Simdi calısacagım. :51:

Uyandım yavru, 6 gibi kalktım annemlerle kahvaltı ettik, onlar gittiler az önce. Gece uyanamadım, öyle uyumus kalmısım. Simdi calısacagım. :51:
Kalktim canim ama biraz gec oldu gec yattigim icin birazda karin agrisi cekiyirum ama yilmak yok hadi bakalim verim zamani opuldun bebekkk

KPSS gullerm sabah haber izlerken dikkatimi çekti:
Cumhurbaşkanimiz Abdullah Gül 81 ili gezen ilk cumhurbaşkanmiz olarak tarihe gecmis..

Sizlerle de paylasym dedim bu ÖSYM nin ne soracagi belli olmaz...

Kolay gelsn kuşum bende biraz any tekrari yaptım sindi kizimi uyutuyorm o uyurken bir deneme cozcem..

Rabbim zihin acikligi ve anlama kolayligi versn kizcelerm iyi calismalar...

KPSS gullerm sabah haber izlerken dikkatimi çekti:
Cumhurbaşkanimiz Abdullah Gül 81 ili gezen ilk cumhurbaşkanmiz olarak tarihe gecmis..

Sizlerle de paylasym dedim bu ÖSYM nin ne soracagi belli olmaz...

Sag ol beybili. Yazdım aklımın bir köşesine. :6:

Dumanım gecmis ola, majezik al hemen bir tane adet sancısı ise.

selam kızlar,buraya yazmayı bıraktığımdan beri boşladım.çok sallantıdayım bıktım artık :25: son 2 hafta kala tekrar asılacm son gücümle.bugün yine femden çıktım ve yine zordu.hocaya diyorum nye bukdr zorluyorsunuz? ben öğrencilere diyorum başka sınavlara girinde moraliniz düzelsin diyor pis pis gülüyo bide :53: şimdi baktım 69 net var 20 25net oynuyor evde çözdüğümle.artık hayırlısını versin rabbim.Ha gayret son demler canlar :32: tekrara başlayacam şimdi.kolay gelsin hepimizee

selam kızlar,buraya yazmayı bıraktığımdan beri boşladım.çok sallantıdayım bıktım artık :25: son 2 hafta kala tekrar asılacm son gücümle.bugün yine femden çıktım ve yine zordu.hocaya diyorum nye bukdr zorluyorsunuz? ben öğrencilere diyorum başka sınavlara girinde moraliniz düzelsin diyor pis pis gülüyo bide :53: şimdi baktım 69 net var 20 25net oynuyor evde çözdüğümle.artık hayırlısını versin rabbim.Ha gayret son demler canlar :32: tekrara başlayacam şimdi.kolay gelsin hepimizee

canım fem zor gerçekten üzme kendini ........düşünsene netlerin iyi çıksa belkide salıcan iyice kendini....bende işten yeni izne çıktım....şimdi asılıyorum dersler yalnız değilsin......:13::13::13::13:

Back