Günaydın kızlar....
Dumanım cok fenaydı ya ciddenKim ne derse desin, dizi güzelmiş cidden, ben ön yargılı yaklasıp izlememistim baslarda. Mustafa öldükten sonra izledim biraz biraz. Türkiye'nin en iyi oyuncuları gecti diziden, bir sürü insana ekmek kapısı olmus bir dizi, ayrıca Meral Okay'ı cok severim...Tarih ögrenmek isteyen acsın kitaptan okusun, kurgu oldugu yazıyor zaten. Buradan bir seyler ögrenmeye kalkan kafayı yemistir, otursun tarih belgeseli var bir ton, onları izlesin.
Kolay gelsin hepimize verimli bir gün olur umarım, berat kandiliniz mübarek olsun bu arada hepinizin.
Yavru kus bebegin kalp atısını duyduk diye yazmıssın...Sevindim...Yazim didim cıkmadan.
Masallahhh canim nazar degmesin
Ben sabah 8 i yaptim 83.25 netim var insallah artar sen kaci yaptin
yargı yayınları..bende yardım diye düşünerek devletçilik dedim ama değilmiş halkçılıkmış.sor bakalım canm
Pegem 5. Deneme 41.50genel yetenek 30 :genel kültür Toplam :71.50 net bu netler nezaman yükselecek biri akıl versin bana lütfennnnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoh daraldım.
maşallah kuzummmmmmmmmmmmm
çok sıkıntım yok canım abes zorlukta olmazsa yapıyorum.tekniği var ya onun, 2 tablo yapıyorsun çıkıyor.senin o konuda sıkıntın vardı sanırım.video fln izle istersen,oturup kendin çalıştıysan kitaplar karışık anlatıyor.ben soruyu yapamadığım zaman çözümüne baksam da bişe anlamıyorum çünkü
Bende 14lu var kuzum ama tgleride buldum tanesi 1 tlden gelecek sonraki.
Bu arada kac deneme cozuyorsun ve netlerini nasil yukselttin ( masallahhh) cikan yanlislarina gore sorumu cozuyorsun yada gunluk planin ne kuzummmmmm
Yavrukusum gk de yanlis yaptgn sorularn konularini tekrar gözden geçir başka turlu netlern artmaz yanlislarni ogrenmezsen bi sonraki denemede yine yanlis yaparsn
Bana yardim edecek kimse yok mu??????:2:
Günaydın canlar, kolay gelsin hepimize. Sinirlerimiz iyice yıprandı kpss yüzünden ama yapacak bir sey yok :)Bir kahve içip elimi yüzümü yıkayıp baslıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?